- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.241
kız benimde ciciler agrıyor arada sanki göbek altıma kasıga batma var bakalım yaklaşık 1 haftam var akıntımda var ama adet olacakmışım gibi his gelirya öle ama dün gece rüyamda hamilelik testi yaptım cift cızgi cıktı:)
Hadi inşallahgüzel haberler alalım senden de ama çok kafana takma ki tutsun çok düşününce olmuyor biliyorsun
haklısın cnm ya aslında cok rahatdımda kac kiş bişler var sende diyince heyecan yaptım yoksa rabbım hayırlısını versin hakkımızda hangi ay hayırlıysa ozamn versin saglıkla cnm
Aynen ben de öyle diyorum çünkü denemeye başlamak bile bence büyük bir gelişme inşallah sağlıklı oluruz ve bebişlerimiz de sağlıklı olurlar tek temennim bu benim de
amin inşlh saglıkla olur cnm inşlhh kısmet bakalım kız bide ismin ne yaww nick zaten yazamım:))
kızlar selam ben bugün yine bi daha asla yapmıycam dediğim bişi yaptımher seferinde başka bi doktora gitmiycem diyorum ama dayanamayıp gidiyorum ve sonuç hüsran.
bugün malum bize tatil, ben de memleketteyim, bugün 6+6 olduk, yani kalp atışı duyulabilir. o yüzden kendi doktorumu aradım, normalde bu cumartesiye randevu vermişti. çok yoğunmuş dolayısıyla ona gidemedim. burda bi devlet hastanesine gideyim ne farketcek dedim gittim, ve doktor kalp atışını bırakın keseyi bile zor gördü. yarısı göründü kesenin gaz mı ne varmış. İşte alttan bakalım kesin sonuç alalım dedi, ben de istemedim. yine bi tür iletişimsizlik yaşadım.
velhasıl moralim bozuk olarak eve döndüm ama şimdi iyiyim çok şükür. cumartesiyi bekliycez artık
kızlar selam ben bugün yine bi daha asla yapmıycam dediğim bişi yaptımher seferinde başka bi doktora gitmiycem diyorum ama dayanamayıp gidiyorum ve sonuç hüsran.
bugün malum bize tatil, ben de memleketteyim, bugün 6+6 olduk, yani kalp atışı duyulabilir. o yüzden kendi doktorumu aradım, normalde bu cumartesiye randevu vermişti. çok yoğunmuş dolayısıyla ona gidemedim. burda bi devlet hastanesine gideyim ne farketcek dedim gittim, ve doktor kalp atışını bırakın keseyi bile zor gördü. yarısı göründü kesenin gaz mı ne varmış. İşte alttan bakalım kesin sonuç alalım dedi, ben de istemedim. yine bi tür iletişimsizlik yaşadım.
velhasıl moralim bozuk olarak eve döndüm ama şimdi iyiyim çok şükür. cumartesiyi bekliycez artık
arzum sakın ha sakın moralini bozma cnm bende bu son kürtakda kese var bebk yok kese 7 haftalıga uyumlu dedi yani boş düzensiz ekse neyse başka dr gittim ayni gün 3 boyutluya kalp atışını duydum gec döllenme olmuş dedi kese 7 haftalık ama bebek 6 haftalık dedi cnm stres yapma
Ahh be canım yaaa keşke gitmeseydin ama moralini bozmamışsın bu iyi,kendi güvendiğin doktordan başkasına gitme canım ve sakın moralini bozma alttan bakmadan görülmüyor sakin ol,moralli ol ve en kısa zamanda doktorundan randevu al canım
Kizlar sağolun. Moralim iyi çok şükür. Doktora cumartesi gidicem ins. Ajda bu 3 boyutlu her yerde yok galiba dimi. Benim gittigim hastanelerde yok galiba. Ankarads nerde var. Aklimds olsun da belki lazım olur
cnm ankarada nerde var hic bilmimkii cnm yaakız ben araştıram sana ankaradamı girecen
umarım ihtiyaç kalmaz da gitmem canım. yani her şey normal gitse de keşke, gerek kalmasa. bu arada midem çok kötü yineokulda zor duruyorum. Allah'tan dersler bitmek üzere, idare ediyorum. sizden var mı bi gelişme? ajda, whitewish?
slm kızlarr ya izmirden istanbul nba naptı izmir kürtaj oldu acaba istanbulun durum nasıl ya cok merak ediyoruminşlh herşey yolundadır onun
Aynen canım ben de çok merak ediyorum inşallah iyilerdir
aslında ben bu başlıgı atınca istanbul burdaydı nizk ama yazmadı özeline yazdım gene yazmadı sanırım kimseyle konuşmak istemiyor yani ebnim anladıgım o inşlh herşey yolundadır
Hadi ya bak iyice merak ettim :44: inşallah bi şeyi yoktur onlar bizim umut kaynaklarımız İSTANBUUUULLLLLLL GELİRSEN MUTLAKA YAZ HABERSİZ BIRAKMA BİZİİİİİİİİİ