Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

cnm bnm allah sabır versn nur içinde yatrsn mekanı cennet olsn. o kadar çok etkilendm ki okurken ağladm resmn. dediğin gibi herseyde bir hayr vardr. allahım hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsn bebişini tatlm allah ona ve sna uzun ömürler versn.

teşekkür ederim dua ve temennilerin için hikayemi anlattım ki her olumsuzlukta boşluğa düşmeyelim diye yine de umut olsun içimizde bu mol gebelikte bi imtihan Allahım herkese kaldırabileceği kadar imtihanlar versin...

gerçktn çok etkilendm hikayendn. aminn cnm.

Mahvettin beni. Zaten salya sümük geziyorum daha da dağıttın.

Allah sabır versin anneciğinin mekanı cennet olsun.

Bebek için de tebrikler sağlıkla kucağına al.

Mol ile ilgisi yok demi sonuçta canım :44:

Mol ile ilgisi yok demi sonuçta canım :44:

yok tatlm hastaneyle ilgiliymiş bazen öyle yanlşlık olabliyomuş. devlet hastanesi ya bnde diyorm karıştırdılar mı ne :) öyle şüphelendm. çünkü bnm sıfrlanmştı biranda 10 olması sasrttı bni kendmden de emindm. sorduğmdada böyle bir sonç çıktı cnm.

Anladım tatlım çok sevindim Allah tan kötü bir şey değil

Tahmin edebiliyorum ben de her kan verişim de rakam ne olacak diye kalbim hop hop ediyor şükür ki iyiyiz hepimiz

Aynen benimde öyle,sonucu alana kadar kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor zaten evhamlı bir yapım vardır..dediğin gibi canım şükür iyiyiz inşallah hep iyi olucaz..

Aynen benimde öyle,sonucu alana kadar kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor zaten evhamlı bir yapım vardır..dediğin gibi canım şükür iyiyiz inşallah hep iyi olucaz..

Sorma ben de öyleyim didik didik ederim herşeyi senin korunman bitmiş miydi? kaçıncı ayındasın ya da canm

arkadaslar hepiniz o kadar iyisinz ve anlayışlısınz ki buradan TEŞEKKÜR etmek istedm. hiç kimseyle paylasamayacağımz seyleri burada birbirimize anlatıp yardmcı oluyorz bu çok güzel birsey. her konuda birbirimizn fikirlerini alıyorz ve çok rahatlıyorz. yeri geliyo eşimzle, ailelerimzle bile paylasamıyorz bunları. çünkü hepimz aynı durumu yasadık ve bizi bizden iyi kimse anlıyamaz. buradan sorunlarımızı okuyup birbirimizi hiç tanımasakta çözümler bulup o anda onu motive edip rahatlatmak o kadar güzel ki kimsenin yapamadığını biz buradan elimzden geldiği kadarını yapıyorz bu bni çok mutlu ediyo. biribirimizn nasıl olduğunu bile merak ediyorz endişe duyuyorz. burası o kadar farklı bir yer ki ne kin var ne nefret nede fesatlık var herkes birbirinn aynı seklde mutlu olmasını istiyo tavsiyelerde bulunuyo. birbirimizn mutluluğu ile mutlu oluyorz sevncine ortak oluyorz. normal hayatta bu malesef olmuyo. bu duygular yok denecek kadar azınlıkta malesef... O YÜZDEN İYİKİ VARSINZ ARKADAŞLAR . içimden gelenleri sznle paylasmak istedm. umarm hepimzn güzel haberlerini buradan alırz. ALLAH herkezn gönlüne göre versn...

Henüz bitmedi korunmam. 4 ay oldu kürtaj olalı değerim 1 ay da sıfırlandı..sıfırlanınca korunma süremi başlattı doktor..3. aydayım daha canım..

Ben 2.ayımdayım korunmayı bıraktık doktorum Mayıs ortası adet olucam ondan sonra bırakabilirsin demişti yumurtlama zamanım geçti diye bıraktım ben Allah bilir artık dua edip beklemekten başka şansım yok

Ne güzel yazmışsın canım aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle çıkarsız herkes birbirine destek oluyor dediğin gb keşke gerçek hayatta da böyle insanlarımız olsa yanımızda ama ne yazık ki ben yeri geliyor en yakın arkadaşlarıma bile anlatmıyorum duygu ve düşüncelerimi iyi ya da kötü çünkü anlayamıyorlar,inşallah çok güzel haberlerimizi bebişlerimizin nasıl iyi olduklarını da buradan paylaşıcaz birbirimizle

doktor söyledi o seklde bnde sasrdm. nasl oluyo böyle birsey anlamadm. ikinci defa kan alınca eskisi gibi normal çıktı.

Doktorlara / hastanelere de güven yok artık

Henüz bitmedi korunmam. 4 ay oldu kürtaj olalı değerim 1 ay da sıfırlandı..sıfırlanınca korunma süremi başlattı doktor..3. aydayım daha canım..

Aa bir dakika değer sıfırlandıktan sonra mı başlıyor korunma kürtajdan sonra değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…