Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ewet haklsn tatlm eşnn yanında bncede sorma alınabilr. bna yapmadılar genetk falan sadece parça patalojiye gitti onun sonucunu aldm. onu neden istediler peki ve o nasl yapılıyo ilk duyuyormda ondan sordm cnm.

ewet haklsn tatlm eşnn yanında bncede sorma alınabilr. bna yapmadılar genetk falan sadece parça patalojiye gitti onun sonucunu aldm. onu neden istediler peki ve o nasl yapılıyo ilk duyuyormda ondan sordm cnm.

bilmiyorum bana da doktorum söledi aslında ilk etapta karnımdan su alıncaktı biz başka bi hastaneye gittik ve ordaki muayene eden doktor hiç gerek yok karnından alınan suya zaten bebek ölmüş kürtaj sonrası bi kısmını patalojiye bi kısmınıda genetik tahlile göndeririz dedi herhalde bebeğin neden dolayı anneden mi babadan mı kaynaklı öldüğünü bu dair ileri de alınması gereken önlemler için genetiğee de gönderdi.bakalım sonuçlarım nasıl çıkıcak en çok da bebeğimin cinsiyeti neydi onu çok merak ediyorum genetik tahlilde belli olur herhalde :\

evet güzel yemyeşil tam kafa dinlenilecek yer sen neresindensin BG'nin?

aslında iyi birseymiş bize birsey demediler o konuyla alakalı ewet kimden kayanaklandığı önmli. bnde hem onu hemde senn gibi cinsiyetini çok merak etmişdr. çıkablr belki sonuçlarda cnm sennki 13. haftalıktı yanlış hatrlamıyosam. bn 7. haftada kaybettm.

Nette aynı anda iki spermin yumurtayı döllenmesinden diyor ama parsiyel molde diyor. Sizin tam moldu değil mi?

evet 13 haftalıkken kaybettim malesef inşallah belli olur çok meraklıyım cinsiyetini öğrenirsem o şekilde hitap edicem meleğime
İnşallah genetik temiz çıkar patalojim kötü çıktı şuan tek duam genetik de başka bi problem çıkmasın...

inş. iyi çıkar cnm. sorun yasamazsn bir daha inş.

canm benim o kadar duygulandım ki anlatamam gözlerim yaşardı seninle aynı duyguları hissettim inan ki!! rüyalar önemlidir ben bebeğim ölmeden önce gördüm yerde yatıyor üstünde pembe beyaz çizgili bir kıyafet var kafası bana dönük yüzünü göremiyorum tam derken uyandım hayra yormadım çünkü yüzünü göremedim sonrasında da evin duvarlarını türbe yeşiline boyadığımı gördüm yeni yeni ayırt ediyorum demekki hayırlısı buymuş yeşil iyi derler. bak beta sıfırlanırsa ve kontrollerinde ultrasonda rahimde kötü bişeye denk gelmezse sanırım bişey olmuyor. benim 6 ayda hemen sıfırladı rahimdende tamamen gitmişti. inş. seninde aynı olur ne ile korunuyorsun? ilaçla mı?

Sana da malum olmuş resmen canım inşallah bebişin o günlerini unutturacak sana,ben ilaç kullanmıyorum canım eşim dikkat ediyor diyeyim ilaç almak istemedim.Sıfırlanması 6 ay mı sürdü canım senin,benim 1 ay içinde normal değerine geldi,içeride herhangi birşey kalamış haftaya aylık ilk kanımı vericem kısmetse bir aksilik çıkmazsa Haziran da bırakmayı düşünüyorum 3 ay olmuş olacak Haziranda ama zaten ilk denemede hemen hamile kalamıyorsun belki olana kadar Ağustos Eylül olacak diye düşünüyorum şimdilik canım

ben senin hikayeni bilmiyorum seni üzmeyecekse tekrar anlatır mısın lütfen?

Birde yine hamileymişsin tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bize de dua et lütfen?

"Hatırladım şimdi geçmişe bakınca. Kusura bakma lütfen""

Son düzenleme:

iyi bende öyle yapmıştım çünkü onuda kesince baya bi hamile kalamıyosun. hızlı düşüyor demekki çabuk iyi olucaksın benimde 2 ayda hemen sıfırlamıştı sonrada doktor temizlenmiş dedi. Allahın takdiridir biz bilemeyiz olucakmıyız olmucakmıyız aldığımız sadece bir önlem ama duyuyorum çoğu kişi 6 ayla 8 ay arasında bırakmış. evet bende ocakta bıraktım martta hamile kaldım yine 1 yıl dolmuş oldu :) inş. hayırlı haberlerini alalım tez vakittee süprz olsun sanada bizedeee :)

Benim eşimde bulgaristan göçmeni , bizde gitmek istiyoruz göstermek istiyor doğduğu büyüdüğü yerleri..inşallah kısmet olurda gideriz bir gün

Son düzenleme:

yok üzülmüyorum sonuçta bu bir imtihan dünyası insanın başına herşey geliyor. ben bebeğimi 11 haftalıkken kalbi kaybettim kalbi durmuştu doktorda şaşırdı gelişimi çok iyi bu zamana kadar çok güzel gelişmiş dedi ama birşeyden etkilenmiş 2 gün önce kalbi durmuş dedi. o an dünya başıma yıkıldı zaten bel ağrım çok şiddetli olmaya başlamıştı. hemen o gün öğleden sonra kürtaja aldı sonra sonuç patolojiye gitti 15 gün geçti ama ben o sonuç gelene kadar hep kendimi suçluyordum taşındık ağır kaldırdım kesin diye yada etrafımda daha çok yeni evlisin hemen hamile kalmasaydın diyenlere bile sizin yüzünüzden oldu Allahın gücüne gitti diyordum. ama sonuç geldiğinde hayatımda hiç duymadığım bi terimi öğrendim. 1 yıl beklemem gerekiyormuş kısmi molmüş. bekledim ama çok zor geçti zaten 9. ayda korunmayı bıraktım kısmet geçen sene martta bebeğimi aldılar bu mart ayında hamile olduğumu öğrendim. şuan hamileyim ama daha temkinliyim kimseye söylemedim ne bileyim 3 ay dolsun sanki o zaman hissedicem daha gebe olduğumu. 6. haftada gıttım kalbi atıyordu inş devamı gelir şuan mide bulantıları ve kasık sancısı filan çekiyorum. Allah isteyen herkese versin inş.

slm kızlar nasısınız ben kendi adıma cok iyiym galiba adet olacam bu ayda boş gecti arzum naptıkı acaba haberi olan varmı varmı bişi onda acaba beraber korunmayı bıraktık

slm kızlar nasısınız ben kendi adıma cok iyiym galiba adet olacam bu ayda boş gecti arzum naptıkı acaba haberi olan varmı varmı bişi onda acaba beraber korunmayı bıraktık

Selam canım,iyi olmana sevindim kısmet değilmiş canım stres yaptıysan belki ondan da olmamış olabilir,çalışmalara devam azurem den haber yok inşallah ondan da iyi haberler alırız

Selam canım,iyi olmana sevindim kısmet değilmiş canım stres yaptıysan belki ondan da olmamış olabilir,çalışmalara devam azurem den haber yok inşallah ondan da iyi haberler alırız

slm kızlar ben de iyiyim çok şükür. Bu ay ne olur bilmiyorum 3 gün var adetime. Geçen ayki kadar ümitli değilim. olmazsa hayal kırıklığı daha az olur en azından. Ajda senin kesin mi, adet oldun mu? hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…