-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.061
Aslında doktora sormak istedim ama hep doktora eşimle beraber gittiğimiz için çekindim belki eşim beni yanlış anlar veya kafasına takıp sorun etmesin üzülmesin diye sormadım ama netten okuduğum kadarıyla böyle bişeyden bahsetmiyordu.Bende medipol üniversitesi hastanesin de kürtaj oldum patalojim çıktı ama genetik uzun sürer dediler haftaya gittiğim de sorarım belki de çıkar..Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm...
ewet haklsn tatlm eşnn yanında bncede sorma alınabilr. bna yapmadılar genetk falan sadece parça patalojiye gitti onun sonucunu aldm. onu neden istediler peki ve o nasl yapılıyo ilk duyuyormda ondan sordm cnm.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/613785-saglikli-gebelikler-icin-kilo-verelim.html
link bu zaten biz öyle tanıştık Whitewish ile mol ile ilgili araştırma yaparken onu bu topikte görünce çok sevindim. Tanışma hikayemiz hoş değil ama napalım.
Seçenekler var sağ üstte bu konuya abone olu seçin böylelkle kullanıcı kontrol panelinde abone olduğunuz konular çıkacaktır.
buldum konuyu ama pek vaktim yok şuan yarın kısmetse girerim dahil olurum size :)
Mutlaka git çok güzeldir.
Bayağı yakınmış bize Popova'yı bilmiyorum ama Bulgaristan güzeldir yeşil sakin ama evet geri kalmış fakir bir ülke
bilmiyorum bana da doktorum söledi aslında ilk etapta karnımdan su alıncaktı biz başka bi hastaneye gittik ve ordaki muayene eden doktor hiç gerek yok karnından alınan suya zaten bebek ölmüş kürtaj sonrası bi kısmını patalojiye bi kısmınıda genetik tahlile göndeririz dedi herhalde bebeğin neden dolayı anneden mi babadan mı kaynaklı öldüğünü bu dair ileri de alınması gereken önlemler için genetiğee de gönderdi.bakalım sonuçlarım nasıl çıkıcak en çok da bebeğimin cinsiyeti neydi onu çok merak ediyorum genetik tahlilde belli olur herhalde :\
evet güzel yemyeşil tam kafa dinlenilecek yer sen neresindensin BG'nin?
aslında iyi birseymiş bize birsey demediler o konuyla alakalı ewet kimden kayanaklandığı önmli. bnde hem onu hemde senn gibi cinsiyetini çok merak etmişdr. çıkablr belki sonuçlarda cnm sennki 13. haftalıktı yanlış hatrlamıyosam. bn 7. haftada kaybettm.
aslında iyi birseymiş bize birsey demediler o konuyla alakalı ewet kimden kayanaklandığı önmli. bnde hem onu hemde senn gibi cinsiyetini çok merak etmişdr. çıkablr belki sonuçlarda cnm sennki 13. haftalıktı yanlış hatrlamıyosam. bn 7. haftada kaybettm.
evet 13 haftalıkken kaybettim malesef inşallah belli olur çok meraklıyım cinsiyetini öğrenirsem o şekilde hitap edicem meleğime
İnşallah genetik temiz çıkar patalojim kötü çıktı şuan tek duam genetik de başka bi problem çıkmasın...
Arkadaşın senin için ne kadar mutludur şimdi :) inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın,idil güzel bir isim bence koyabilirsin :) ben de kürtaj olduktan bir kaç gün sonra bir rüya görmüştüm bebeğim olmuş ama bana vermiyorlar dokunuyorum çok alışmasın sana diyorlar kaçırıyorlar benden ama ben üzgün değilim sadece aşırı bir özlemle bebeğimi almak istiyorum sonra annemin yanına gidiyorum dayanamıcam kızımı versinler arıcam ben getirsinler diyorum,arıyorum daha zamanın var 3-4 ay beklemen gerek diyorlar,birden uyandım sabah ezanı okunuyor gözümden yaşlar akmaya başladı,çok değişikti.Rüyayı gördüğüm günün öğle saatlerinde doktorum aradı patoloji sonucun çıktı mol dedi ve gebelik için beklemen gerekli dedi tabi o 1 sene demişti şimdiki doktorum daha iyimser süreyi kısa tutuyor.Ben de bu rüyanın çok etkisinde kalmıştım malum oluyor herhalde bazen bizlere,dediğin gb.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak,yeter ki sağlıklı,hayırlı evlatlar dünyaya getirebilelim.Senin ilk bebeğin mi,sen kaç yaşındasın?
Sana da malum olmuş resmen canım inşallah bebişin o günlerini unutturacak sana,ben ilaç kullanmıyorum canım eşim dikkat ediyor diyeyim ilaç almak istemedim.Sıfırlanması 6 ay mı sürdü canım senin,benim 1 ay içinde normal değerine geldi,içeride herhangi birşey kalamış haftaya aylık ilk kanımı vericem kısmetse bir aksilik çıkmazsa Haziran da bırakmayı düşünüyorum 3 ay olmuş olacak Haziranda ama zaten ilk denemede hemen hamile kalamıyorsun belki olana kadar Ağustos Eylül olacak diye düşünüyorum şimdilik canımcanm benim o kadar duygulandım ki anlatamam gözlerim yaşardı seninle aynı duyguları hissettim inan ki!! rüyalar önemlidir ben bebeğim ölmeden önce gördüm yerde yatıyor üstünde pembe beyaz çizgili bir kıyafet var kafası bana dönük yüzünü göremiyorum tam derken uyandım hayra yormadım çünkü yüzünü göremedim sonrasında da evin duvarlarını türbe yeşiline boyadığımı gördüm yeni yeni ayırt ediyorum demekki hayırlısı buymuş yeşil iyi derler. bak beta sıfırlanırsa ve kontrollerinde ultrasonda rahimde kötü bişeye denk gelmezse sanırım bişey olmuyor. benim 6 ayda hemen sıfırladı rahimdende tamamen gitmişti. inş. seninde aynı olur ne ile korunuyorsun? ilaçla mı?
Sana da malum olmuş resmen canım inşallah bebişin o günlerini unutturacak sana,ben ilaç kullanmıyorum canım eşim dikkat ediyor diyeyim ilaç almak istemedim.Sıfırlanması 6 ay mı sürdü canım senin,benim 1 ay içinde normal değerine geldi,içeride herhangi birşey kalamış haftaya aylık ilk kanımı vericem kısmetse bir aksilik çıkmazsa Haziran da bırakmayı düşünüyorum 3 ay olmuş olacak Haziranda ama zaten ilk denemede hemen hamile kalamıyorsun belki olana kadar Ağustos Eylül olacak diye düşünüyorum şimdilik canım
kızlar ben yenisiyim bu sitenin açtığınız konuya nasıl ualaşabilirim bana yardım edin....Bu arada benim de eşim bulgaristan göçmeni geçen sene hatta birlikte Bulgaristan turu yaptık eğer gitmediyseniz gidin görün
ben senin hikayeni bilmiyorum seni üzmeyecekse tekrar anlatır mısın lütfen?
Birde yine hamileymişsin tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bize de dua et lütfen?
"Hatırladım şimdi geçmişe bakınca. Kusura bakma lütfen""
slm kızlar nasısınız ben kendi adıma cok iyiym galiba adet olacam bu ayda boş gectiarzum naptıkı acaba haberi olan varmı varmı bişi onda acaba beraber korunmayı bıraktık
slm kızlar nasısınız ben kendi adıma cok iyiym galiba adet olacam bu ayda boş gectiarzum naptıkı acaba haberi olan varmı varmı bişi onda acaba beraber korunmayı bıraktık
Selam canım,iyi olmana sevindim kısmet değilmiş canım stres yaptıysan belki ondan da olmamış olabilir,çalışmalara devamazurem den haber yok inşallah ondan da iyi haberler alırız