Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Aynı şeyleri yaşamışız canım ben de buraya yazmadan önce sadece benim başıma gelmiş gb.hissediyordum çok karamsardım sonra sayfanın en başından okumaya başladım hele listeyi görünce çok sevinmiştim çünkü bana ilk doktorum 1 sene beklemen gerek demişti biliyorsun bu bekleme süresi de değerin düştükten sonra başlıyor belki 1 seneyi bile geçebilir diyordum sonra bi baktım bekleme süreleri dolmadan gebe kalanlar var :) Bu bizim için bir sınav ne zaman hazır hissedersen zaten kararını vereceksindir belki 6 ay beklemeyeceksin belki 1 yıl beklicem diceksin ama ben mol kavramını kafamdan sildim kendim adına diyorum ya buraya yazarken sanki ben yaşamadım da bu konuda bilgim var ondan yazıyorum gb.hissediyorum :) Çünkü önüme gebelik için bekleme nedenleri koydum;kilo vermek,işe başlamak,belki evi taşımak,yazın çok sıcak geçmesini beklemek vs.vs. komik ama sadece bunları empoze ediyorum kendime çünkü ben yasak olan şeylere çok kafa mı takarım istediğim zaman hamile kalabilirim doktor dediği için değil kendim bu nedenlerden dolayı gebe kalmıyorum diyorum :) ve rahatım güven bana bundan 1 ay sonra burda daha rahat konuşmaya başlayacaksın

Ayyy inşallah mavi gözlü bir oğlun olur canım ben çok etkilenmiştim rüyamdan inşallah bebeklerimizin ne kadar sağlıklı ve tatlı olduklarını anlattığımız bir grubumuz da olacak

Ne kadar güzel motive etmişsin kendini o pozitif enerjin bana da geçti sankim :) gerçekten bu yaz çok sıcak olcakmış zaten kış hamileliği daha rahat geçiyomuş bu şekilde kendimizi teselli etmemiz daha iyi sanırım..Bende sayfaya ilk girdiğimde en baştaki tabloyu görmüştüm ve gün gelir o tabloda benim ve bebişimin adı yazıcağını günü hayal etmiştim..Benim de ilk işim ehliyet almak olucak galiba hamile kalmadan önce istiyordum ama hamileliğimi öğrenince ertlemiştim dün eşim önümüzdeki ay ehliyete yazdıralım seni dedi galiba bu süreçleri istediğimiz gibi değerlendirmekte fayda var yapamadığımız şeyleri yapalım ozaman, zaman daha çabuk geçecektir...

rica ederm cnm. burada bizi bizden iyi kimse anlıyamaz çünkü herkes aynı dertten muzdarip. birbirimize destk olmak gerçkten iyi geliyo. ewet iyiki anlayşlı eşlerimz var onlardanda güzel seyler duymak teselli etmeleri gerçkten onur verici. onu doktora sorsaydın keske sanmam etkili olucağını ama en azından kafana takılmazdı rahat olurdu kafan cnm. bn devlet hastanesnde kürtaj olmştm o kadar uzun sürmemişti bnm 10 gün içinde çıkmıstı hemen. umarm sennkide temz çıkar tatlm...

bu ilk beta-hcg değerim bilmediğim için sordum herhalde çok fazla yüksek değil haftaya tekrar kan tahlili yaptırıcam inşallah bu değere göre biraz da olsa düşer :\

ewet değern çok yüksek değil cnm normal. her hafta düşüyo değerler. bnm 6 ay oldu daha yeni sıfırlara düştü. bu kişiye göre değişiyo tabiki. rahat ol sıkma canını sennde düşer cnm...

Aaa tabi o da var yapılacaklar listeme bir şey daha yazıyorum benim de ehliyetim var şehir içi trafiğine çıkmak için bol bol pratik yapmam gerek çocuk olduktan sonra arabayla gidip gelmek çok rahatlık bayanlar için.Sen de bir yapılacaklar listesi çıkart canım bence kendine,çalışıyordun demi? Ben bide işten ayrıldım oyalanacak şeyler bulmak daha da zor oluyor Bir de ben yeni yerler görmeyi çok severim,dağ bayır gezerim,tarihi yerlere bayılırım mümkün olduğunca görmediğim yerlere gitmeye çalışıyorum ve gitmek istiyorum çünkü bebişler olunca gezmeye zaman kalmıcak

cnm bnm bunu okuyunca sasrdm gerçkten bnada böyle oldu kürtajdan sonra bnde böyle rüyalar gördm bebeğimi herkes alıyo ama bir tek bna vermiyolar hep uzaktan izliyodm onu uyanınca bnde çok kötü oluyodm. kendi kendime diyodm bilinç altıma yerlesmş o yüzden görüyorm diye. şimdi sennde yazdığını okunca sasrdm. allah bir daha yasatmasn kimseye cnm. inş. bu mübarek günde allah nasip ederde uzaktan değilde kucağımızda severz bebeğimiz tatlm...

Tabi ki mutlaka bilinç altımıza atıyoruz bunları mol ü duyduktan sonra da hep bebeklerle ilgili rüyalar gördüm ben ama bu çok değişikti, daha hiç ortada bebek düşüncemiz yokken eşimle kapkaranlık suya girdiğimizi gördüm nefesim kalmıyor ilerleyemiyorken eşim ağzıma nefesinden üflüyor bu şekilde ilerliyoruz suda ışık görüyorum yukarda bir çıkıyorum sudan hastane gb.bembeyaz bir yer beyaz önlüklü bir bayan karşılıyor bizi,sonrasını hatırlamıyorum.Yani bence bazen malum de olabiliyor.

Aslında doktora sormak istedim ama hep doktora eşimle beraber gittiğimiz için çekindim belki eşim beni yanlış anlar veya kafasına takıp sorun etmesin üzülmesin diye sormadım ama netten okuduğum kadarıyla böyle bişeyden bahsetmiyordu.Bende medipol üniversitesi hastanesin de kürtaj oldum patalojim çıktı ama genetik uzun sürer dediler haftaya gittiğim de sorarım belki de çıkar..Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bence de çocuk olunca çok lazım olucak rahat da aynı zamn da.Evet ben de çalışıyorum aslında bebeğimi kaybetmeseydim mayıs sonu işten çıkıcaktım ama kısmet böylesiymiş İşe devam :) Haklısın bende iyice eve kapatmıştım kendimi en iyisi vaktimizi iyi değerlendirmek gezmek tozmak

Bana genetik yapmadılar

Whitewish sana yaptılar mı?

Aynen canım ne demişler her şerde bir hayır vardır,kilon nasıl peki çok aldın mı biz bir kaç kişi ayrı bir grupta gebelik öncesi kiloları verelim diye uğraşıyoruz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…