Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Aynen canım ne demişler her şerde bir hayır vardır,kilon nasıl peki çok aldın mı biz bir kaç kişi ayrı bir grupta gebelik öncesi kiloları verelim diye uğraşıyoruz da :KK1:

kilom normal ne çok zayıfım nede kilolu hamile kalmadan önce 58 dim hamileliğim boyunca sadece 1 kilo aldım 3 ayda :)çünkü miğdem çok bulandığı için iştahım kesilmişti ve çok az yiyordum o yüzden kilo alamadım pek şuan için kürtajdan sonra belki 1-2 kilo vermişimdir çünkü az bişey göbeğim vardı o gitti şuan normale döndüm sayılır siz kaçar kilo aldınız neler yapıyosunuz vermek için? Aslında biraz fazlam var bana göre :) bana da tavsiyelerinizi verirmisiniz ama çalışan bayana uysun lütfen :)

Aliğa'da akrabalarım var benim sen nerdesin? Detayları özelden yazayım. İlki erkek olsun demiştim eşime benzeyen onun juniorı bişi olsun istemiştim.
Karşıyakadayım ben Aliağa uzak kalıyor bize ama aslen İzmirli değilim zaten,ben de ilki kız ikincisi erkek olsun diye içimden geçiriyorum hatta isimleri bile hazır :KK1:

kilom normal ne çok zayıfım nede kilolu hamile kalmadan önce 58 dim hamileliğim boyunca sadece 1 kilo aldım 3 ayda :)çünkü miğdem çok bulandığı için iştahım kesilmişti ve çok az yiyordum o yüzden kilo alamadım pek şuan için kürtajdan sonra belki 1-2 kilo vermişimdir çünkü az bişey göbeğim vardı o gitti şuan normale döndüm sayılır siz kaçar kilo aldınız neler yapıyosunuz vermek için? Aslında biraz fazlam var bana göre :) bana da tavsiyelerinizi verirmisiniz ama çalışan bayana uysun lütfen :)

Whitewish bir topik açmış bu konuda oraya gelsene sende benim de iştahım kesilmişti 7 kg verdim hamilelikte ama ben tombul hamile kalmıştım zaten şimdi de vermeye devam etmek istiyorum bu ilk haftamdı çok başarılı olamadım ama vazgeçmek yok

Burdan herkes katılmaz diye ayrı grup açtım ben canım sağlıklı gebelikler için birlikte zayıflayalım diye yani bizim de aşırı fazlalıklarımız yok ama sonuçta gebe kalınca da alıcaz ya alıcağımız kiloları önce verelim diyoruz :KK9: istersen bak gruba ilk haftamızdı bu hafta bugüngünlerdenkaranlık'ın dediği gb.pek başarılı olamadık ama istikrarlıyız :KK9:

Burdan herkes katılmaz diye ayrı grup açtım ben canım sağlıklı gebelikler için birlikte zayıflayalım diye yani bizim de aşırı fazlalıklarımız yok ama sonuçta gebe kalınca da alıcaz ya alıcağımız kiloları önce verelim diyoruz :KK9: istersen bak gruba ilk haftamızdı bu hafta bugüngünlerdenkaranlık'ın dediği gb.pek başarılı olamadık ama istikrarlıyız :KK9:

kızlar ben yenisiyim bu sitenin açtığınız konuya nasıl ualaşabilirim bana yardım edin....Bu arada benim de eşim bulgaristan göçmeni geçen sene hatta birlikte Bulgaristan turu yaptık eğer gitmediyseniz gidin görün :KK66:

kızlar ben yenisiyim bu sitenin açtığınız konuya nasıl ualaşabilirim bana yardım edin....Bu arada benim de eşim bulgaristan göçmeni geçen sene hatta birlikte Bulgaristan turu yaptık eğer gitmediyseniz gidin görün :KK66:
Ne güzel senin de bebişlerin renkli gözlü olabilir desene :KK16: ben de çok bilmiyorum ama arama kısmı var ya sağ üstte oraya sağlıklı gebelikler için birlikte kilo verelim yazınca çıkıyor canım bir dene bakalım

Be giderim sürekli çok güzeldir oradan nerden eşin?

Eşim Tırgovişte Eski cumalı ama biz bayağı bi gezdik teyzesinin oğulları Popova da bilmem bilirmisin bayağı bi gezik Varnaya falan da gittim güzel medeni bi yer ama çok eski herşey yapıtlar olsun yollar olsun pek gelişmemiş anlaşılan ben aslen Sivaslıyım ama tam göçmenlere benziyorum hatta eşimden bile çok :)

Tabi ki mutlaka bilinç altımıza atıyoruz bunları mol ü duyduktan sonra da hep bebeklerle ilgili rüyalar gördüm ben ama bu çok değişikti, daha hiç ortada bebek düşüncemiz yokken eşimle kapkaranlık suya girdiğimizi gördüm nefesim kalmıyor ilerleyemiyorken eşim ağzıma nefesinden üflüyor bu şekilde ilerliyoruz suda ışık görüyorum yukarda bir çıkıyorum sudan hastane gb.bembeyaz bir yer beyaz önlüklü bir bayan karşılıyor bizi,sonrasını hatırlamıyorum.Yani bence bazen malum de olabiliyor.

ewet malumde olabliyo haklısn. ne diyelm inş. bir daha yasamayz tatlm. daha güzel günlermz olur inş. buradan sevncmzi paylasacağımz günlerde gelr inş.

Ne güzel senin de bebişlerin renkli gözlü olabilir desene :KK16: ben de çok bilmiyorum ama arama kısmı var ya sağ üstte oraya sağlıklı gebelikler için birlikte kilo verelim yazınca çıkıyor canım bir dene bakalım

Seçenekler var sağ üstte bu konuya abone olu seçin böylelkle kullanıcı kontrol panelinde abone olduğunuz konular çıkacaktır.

Ben hiç gitmedim inşallah kısmet olur gitmek görmek isterim ben de

Mutlaka git çok güzeldir.

Eşim Tırgovişte Eski cumalı ama biz bayağı bi gezdik teyzesinin oğulları Popova da bilmem bilirmisin bayağı bi gezik Varnaya falan da gittim güzel medeni bi yer ama çok eski herşey yapıtlar olsun yollar olsun pek gelişmemiş anlaşılan ben aslen Sivaslıyım ama tam göçmenlere benziyorum hatta eşimden bile çok :)

Bayağı yakınmış bize Popova'yı bilmiyorum ama Bulgaristan güzeldir yeşil sakin ama evet geri kalmış fakir bir ülke

X