- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.081
Nette aynı anda iki spermin yumurtayı döllenmesinden diyor ama parsiyel molde diyor. Sizin tam moldu değil mi?
hayr tam değil cnm. bnm parsiyeldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nette aynı anda iki spermin yumurtayı döllenmesinden diyor ama parsiyel molde diyor. Sizin tam moldu değil mi?
Benim eşimde bulgaristan göçmeni , bizde gitmek istiyoruz göstermek istiyor doğduğu büyüdüğü yerleri..inşallah kısmet olurda gideriz bir gün
yok üzülmüyorum sonuçta bu bir imtihan dünyası insanın başına herşey geliyor. ben bebeğimi 11 haftalıkken kalbi kaybettim kalbi durmuştu doktorda şaşırdı gelişimi çok iyi bu zamana kadar çok güzel gelişmiş dedi ama birşeyden etkilenmiş 2 gün önce kalbi durmuş dedi. o an dünya başıma yıkıldı zaten bel ağrım çok şiddetli olmaya başlamıştı. hemen o gün öğleden sonra kürtaja aldı sonra sonuç patolojiye gitti 15 gün geçti ama ben o sonuç gelene kadar hep kendimi suçluyordum taşındık ağır kaldırdım kesin diye yada etrafımda daha çok yeni evlisin hemen hamile kalmasaydın diyenlere bile sizin yüzünüzden oldu Allahın gücüne gitti diyordum. ama sonuç geldiğinde hayatımda hiç duymadığım bi terimi öğrendim. 1 yıl beklemem gerekiyormuş kısmi molmüş. bekledim ama çok zor geçti zaten 9. ayda korunmayı bıraktım kısmet geçen sene martta bebeğimi aldılar bu mart ayında hamile olduğumu öğrendim. şuan hamileyim ama daha temkinliyim kimseye söylemedim ne bileyim 3 ay dolsun sanki o zaman hissedicem daha gebe olduğumu. 6. haftada gıttım kalbi atıyordu inş devamı gelir şuan mide bulantıları ve kasık sancısı filan çekiyorum. Allah isteyen herkese versin inş.
evet arzum dün hafıf rengi degişmişti afedersin akıntının bugun adet oldum ben zaten ümitli degildim hayırlısı olsun inşlh başı sen cekersin cnm inşlh mayısda olur:))slm kızlar ben de iyiyim çok şükür. Bu ay ne olur bilmiyorum 3 gün var adetime. Geçen ayki kadar ümitli değilim. olmazsa hayal kırıklığı daha az olur en azından. Ajda senin kesin mi, adet oldun mu? hayırlısı olsun artık
ne zamn kürtaj oldun sen cnm bide tam molmu yoksa parseyelmiydi korunuyorsun demiWhitewish bu haftaki beta 8 çıktı.
Ama ben hala regl olmadım
slm kızlar nasısınız ben kendi adıma cok iyiym galiba adet olacam bu ayda boş gecti arzum naptıkı acaba haberi olan varmı varmı bişi onda acaba beraber korunmayı bıraktık
ne zamn kürtaj oldun sen cnm bide tam molmu yoksa parseyelmiydi korunuyorsun demi
dr nin biri 1 biri en az 6 ay dedi biride 3 ay dedi ben 3 ay diyeni dinledim nisanda korunmayı bıraktım hatda mardın sonunda bıraktım korunmayı oda genetik testlerimi yaptırdım onların cıkmasını bekledim yani27 Mart'ta oldun bir ay geçti. Parsiyeldi benimki. Evet korunuyoruz. Senin ne kadar korunma süren.
a.s cnm inşlh hayırlısıyla bence bırak ama tabi kendini hazır hissediyorsan ebn 1 ay oldu bırakalı hatda mart sonuna dogru bıraktım gördügün gibi nasipde yokmuş bide bırakacan korunmayı hemen kalamadıkişte bıraz öle zamn gecerse cnm bence bırak derim aynı anda kürtaj olduk demi senle ama genede ısrar etmiş olmımselam canım..inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberler alıcaz sizlerden..bende en son gittiğim doktor korunmayı bırakabilirsin dedi ama ben yine korunucam..önümüzdeki ay 4 olacak..en azından ağustos,eylül gibi korunmayı bırakayım diyorum..
Canım sıkıntı yaptıkça hiç gelmez rahatlamaya çalış belli olmuyor ki bu da kimisinde hemen geliyor kimisinde 40 günde belki daha fazla ama sen sıkma kendiniWhitewish bu haftaki beta 8 çıktı.
Ama ben hala regl olmadım
Slm kızlar. normalde yarın adet olmam gerekiyor ama ben bu gece yolculuğa çıkacağım için dayanamadım test yaptım. Tabi yolculuk bahane dayanamadım desem daha doğru olur. 2. çizgi çok silik çıktı :18::18::18::18::18::18::18::18:
yani aslında bu bile beni çok sevindirdi, ağzım kulaklarımda resmen
umarım sonuç hayırlı olur yolculukta dua edicem bol bol, sizlere de edicem inş. Siz de bana edin lütfen. Ajdaaaa sen de duy sesimi dualarını eksik etme.
Yolculuk derken de öğrencileri geziye götürüyoruz Nevşehir, Kapadokya tarafı, hazır 1 mayıs tatil, istifade edelim dedik. Benim durumum ancak cumartesi belli olur. Çünkü başka testim yok, cumartesiye kadar adet olmazsam doktora giderim.
benden böyle işte.. Sizler nasılsınız?
ayy arummm rabbım hayırlı osun hakkında inşlhh bebiş vardı kız sen söyledin icim kıpır kıpır oldu bence bebiş yola cıkmış geliyorr darısı isteyen herkese kzı dikkat ettSlm kızlar. normalde yarın adet olmam gerekiyor ama ben bu gece yolculuğa çıkacağım için dayanamadım test yaptım. Tabi yolculuk bahane dayanamadım desem daha doğru olur. 2. çizgi çok silik çıktı :18::18::18::18::18::18::18::18:
yani aslında bu bile beni çok sevindirdi, ağzım kulaklarımda resmen
umarım sonuç hayırlı olur yolculukta dua edicem bol bol, sizlere de edicem inş. Siz de bana edin lütfen. Ajdaaaa sen de duy sesimi dualarını eksik etme.
Yolculuk derken de öğrencileri geziye götürüyoruz Nevşehir, Kapadokya tarafı, hazır 1 mayıs tatil, istifade edelim dedik. Benim durumum ancak cumartesi belli olur. Çünkü başka testim yok, cumartesiye kadar adet olmazsam doktora giderim.
benden böyle işte.. Sizler nasılsınız?
hadi hayırlısı canım çok sevindim bende.. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız senden..2.çizgi silik çıktıysa bebiş yolda inşallah
habersiz bırakma bizi..dualarımız seninle canım..inşallah bebiş yoldadır hayırlısıyla :)
ayy arummm rabbım hayırlı osun hakkında inşlhh bebiş vardı kız sen söyledin icim kıpır kıpır oldu bence bebiş yola cıkmış geliyorr darısı isteyen herkese kzı dikkat ett
Ayy çok sevindim canım silik çıkması çok normal çünkü adetin gecikmesinden 6-7 gün sonra çizgi netleşiyor erken baktığın için açık görünüyordur,inşallah güzel haberlerini alırız ne yaparsan yap stres yapma canım darısı bizim de başımıza ben inanıyorum herşey yolunda gidecekSlm kızlar. normalde yarın adet olmam gerekiyor ama ben bu gece yolculuğa çıkacağım için dayanamadım test yaptım. Tabi yolculuk bahane dayanamadım desem daha doğru olur. 2. çizgi çok silik çıktı :18::18::18::18::18::18::18::18:yani aslında bu bile beni çok sevindirdi, ağzım kulaklarımda resmenumarım sonuç hayırlı olur yolculukta dua edicem bol bol, sizlere de edicem inş. Siz de bana edin lütfen. Ajdaaaa sen de duy sesimi dualarını eksik etme. Yolculuk derken de öğrencileri geziye götürüyoruz Nevşehir, Kapadokya tarafı, hazır 1 mayıs tatil, istifade edelim dedik. Benim durumum ancak cumartesi belli olur. Çünkü başka testim yok, cumartesiye kadar adet olmazsam doktora giderim. benden böyle işte.. Sizler nasılsınız?
Kızlar benim de korunma sürem bitiyor,dün doktorumla görüştüm bırakman da sakınca yok dedi bir sonraki regl imden sonra korunmayı bırakıcam,folik asite başladım Rabbim inşallah bu kez mucizesini bağışlar bize
cok sevindim cnm senin adına korunmayı bırakacagına ne kadar olmuştu seninde ben unutdumdaKızlar benim de korunma sürem bitiyor,dün doktorumla görüştüm bırakman da sakınca yok dedi bir sonraki regl imden sonra korunmayı bırakıcam,folik asite başladım Rabbim inşallah bu kez mucizesini bağışlar bize
Amin canım inşallah ben sabırsızım doktorum da bırakabilirsin deyince içim kıpır kıpır oldu tabi hemen tutmaz ama olsun en azından rahatlamış olucam inşallah dediğin gb.hakkımızda hayırlısı canım,doktorun da tamam demiş neden bekliyorsun peki için mi rahat değil?Hayırlısı canım..Allah gönlüne göre verir inşallah..Bende rahimdeki perde için gittiğim doktor,kısa zamanda değerin negatif olmuş korunmayı bırakabilirsin dedi ama bu ayın 5 de tam 4 ay olacak..ağustosa kadar korunmayı düşünüyorum ben..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olur inşallah canım 1 ay daha korunucam gerçi ama buna da şükür,benim yeni canım Haziranda bırakınca kısmetse 3 ay korunmuş olucam inşallahcok sevindim cnm senin adına korunmayı bırakacagına ne kadar olmuştu seninde ben unutdumda