-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.981
Herkes sustu yinekızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor
Çok sevindim canım rahimdeki perde nasıl neden oluyor bilmiyorum.Korunma süresine gelince ben de direk 6 ay diyen doktoru seçtim mesela moral vermesi de korunma süresi kadar önemli benceİyi akşamlar canım..bugün yeni bir doktora gittim bende, rahimdeki perde için ameliyata gerek yok dedi..mol gebelik yaşadığımı söyledim..kısmi mollerde korunmanın 6 ay olduğunu söyledi..her doktor korunma süresi için farklı söylüyor..cerrah paşa tıp taki doktor 1 yıl demişti..kendi doktorum 9 ay ama içimi açan bu doktor oldu:))hayırlısı artık..
günaydın kızlar....
Herkez nasıl ,iyi mi.izmirden haber var mı.ay varya ben dokunsanız aglıyacakmışım gibiyim.içim sıkılıyor.ara ara aglıyorum.korkular çok fena kapladı.
Artık sadece size yazıyorum...iyiki siz varsınız anlayışlısınız.diğer üye oldugum yere de yazasım yok.ve bıraktım.okumuyorum bile.çünkü herkez yok kusuyorum yok şunu yapıyorum
diyo eeee bendede hala bir belirti olmaması canımı sıkıyor.anne olmak dünyaya bir bebek getirmek ne zormuş yaaa annemi şimdi çok iyi anlıyorum.
Dr gitmeye insan korkar mı mben hep korka korka...offfff ya bi kere mol geçirdikya hep öyle olucak diye endişelerden bıktım.şimdi işteyim.herkez neyin var diyo surat beş karış.
Akşam olsun eve gitmek istiyorum.....kendinize iyi bakın bana da dua edin....
Merhaba arkadaşlar beni düşünen herkese çok teşekkür ederim . Cumartesi günü kürtaj oldum. Kendimi yeni toparladım bilirsiniz geçmiş olsuna gelenler filan derken yazamadım. şimdi biraz ağrılarım dışında iyiyim,parçanın 10 gün içinde patoloji ve dna testi çıkacak ne olduğunu bilmiyorum ama doktor molden şüphelenmedi. Artık herşeyin hayırlısı diyorum bebek isteğimi bir süre kafamdan attım,artık kendimi mutlu edecek şeylerle uğraşıyorum.2 yıldır neredeyse çocuk planlayarak düşünerek yaşadım ... Artık olmayan çocukla ilgili maddi manevi sıkılmayacağım.allahın takdiri olursa olur olmazsa olmaz... Kızlar ne isyan ediyorum ne üzülüyorum.ilkinin tecrübesi herelde yaşadıklarımm.sizde sıkmayın canınızı hani bir deyim vardır olcakla ölceğin önüne geçilmez.umarım benim yaşadığım son olumsuz örnek olur ve hepimize hayat güzel şeyler sunar hoşçakalın.
Merhaba arkadaşlar beni düşünen herkese çok teşekkür ederim . Cumartesi günü kürtaj oldum. Kendimi yeni toparladım bilirsiniz geçmiş olsuna gelenler filan derken yazamadım. şimdi biraz ağrılarım dışında iyiyim,parçanın 10 gün içinde patoloji ve dna testi çıkacak ne olduğunu bilmiyorum ama doktor molden şüphelenmedi. Artık herşeyin hayırlısı diyorum bebek isteğimi bir süre kafamdan attım,artık kendimi mutlu edecek şeylerle uğraşıyorum.2 yıldır neredeyse çocuk planlayarak düşünerek yaşadım ... Artık olmayan çocukla ilgili maddi manevi sıkılmayacağım.allahın takdiri olursa olur olmazsa olmaz... Kızlar ne isyan ediyorum ne üzülüyorum.ilkinin tecrübesi herelde yaşadıklarımm.sizde sıkmayın canınızı hani bir deyim vardır olcakla ölceğin önüne geçilmez.umarım benim yaşadığım son olumsuz örnek olur ve hepimize hayat güzel şeyler sunar hoşçakalın.
öncelikle cok gcmş lsun cnm burdaki arkadaşlar hemen hepsi ya tam mol yada parseyel mole dir inşlh beta hcg düşer korkma ama tabi insan netden baktıkca korkuları cogalıyor kafayı yiyecek dereceye geliyor bebegini kaybetdigini unutuyorsun kendi derdine düşüyrsun ama baştaki yorumları okursan cok kişi bekleme süresini bile beklemeden bebeklerini kucaklarına aldılar ben mesela 3 ay anca bekledim korunmayı bıraktım ALLAHA sıgındım ALLAH buyuktur sende icini ferah tut istanbul diye bir arkadaşımız var hamile bir kac arkadaşımızda şuanda hamile onun icin sen daha yenisin korkuyorsun inşlh herşey yolunda gecerhepinize merhaba;
ben 12,04,2013 de 13 haftalık bebeğimi kaybettiğimi öğrendim.16,04,2013 de ise bebeğimi doğurdum ve kürtaja alındım doktor mol gebelikten şüphelendiğini söylemiş eşime araştırdım daha sonra hiç iyi bi durum olmadığını farkettim bebeğimin üzüntüsünün üstüne bir de bu mol gebelik vakası daha da üzdü beni.dün kontrolüm vardı pataloji sonucunda mol gebeliğim kesinleşti dün hem kan verdim hemde ultrasonda muayene oldum ve içimde 1 cm den küçük bi parçanın kaldığını öğrendim çok üzüldüm ve bugun kan tahlilim de beta hcg değerimi öğrenicem inşallah düşük çıkar kafayı yemek üzereyim bebeğimi kaybetmenin acısının üstüne birde bu mol gebeliği öğrenmek daha çok acı veriyo bana beklemek çok zor asla isyan etmiyorum ama üzülmemek de elde değil malesef,tek korkum yeniden tekrar etmesi aranızda benim gibiler varsa eğer yardım edin bana...
cok gcmş olsun cnm cok üzüldüm cnm herşey hakkında iyi olsun inşlh hayırlı bir zamnda tekrar kalırsın ama benden sana bir tavsiye kesinlikle genetik testlerini yaptır herşeyine baktır bu sefer ben yaptırdım şükür biş cıkmadı şükür ama her ihtimale karşı hamile kalınca igne olacam okadar cnm ama inan cok üzüldümMerhaba arkadaşlar beni düşünen herkese çok teşekkür ederim . Cumartesi günü kürtaj oldum. Kendimi yeni toparladım bilirsiniz geçmiş olsuna gelenler filan derken yazamadım. şimdi biraz ağrılarım dışında iyiyim,parçanın 10 gün içinde patoloji ve dna testi çıkacak ne olduğunu bilmiyorum ama doktor molden şüphelenmedi. Artık herşeyin hayırlısı diyorum bebek isteğimi bir süre kafamdan attım,artık kendimi mutlu edecek şeylerle uğraşıyorum.2 yıldır neredeyse çocuk planlayarak düşünerek yaşadım ... Artık olmayan çocukla ilgili maddi manevi sıkılmayacağım.allahın takdiri olursa olur olmazsa olmaz... Kızlar ne isyan ediyorum ne üzülüyorum.ilkinin tecrübesi herelde yaşadıklarımm.sizde sıkmayın canınızı hani bir deyim vardır olcakla ölceğin önüne geçilmez.umarım benim yaşadığım son olumsuz örnek olur ve hepimize hayat güzel şeyler sunar hoşçakalın.
öncelikle cok gcmş lsun cnm burdaki arkadaşlar hemen hepsi ya tam mol yada parseyel mole dir inşlh beta hcg düşer korkma ama tabi insan netden baktıkca korkuları cogalıyor kafayı yiyecek dereceye geliyor bebegini kaybetdigini unutuyorsun kendi derdine düşüyrsun ama baştaki yorumları okursan cok kişi bekleme süresini bile beklemeden bebeklerini kucaklarına aldılar ben mesela 3 ay anca bekledim korunmayı bıraktım ALLAHA sıgındım ALLAH buyuktur sende icini ferah tut istanbul diye bir arkadaşımız var hamile bir kac arkadaşımızda şuanda hamile onun icin sen daha yenisin korkuyorsun inşlh herşey yolunda gecer
hepinize merhaba;
ben 12,04,2013 de 13 haftalık bebeğimi kaybettiğimi öğrendim.16,04,2013 de ise bebeğimi doğurdum ve kürtaja alındım doktor mol gebelikten şüphelendiğini söylemiş eşime araştırdım daha sonra hiç iyi bi durum olmadığını farkettim bebeğimin üzüntüsünün üstüne bir de bu mol gebelik vakası daha da üzdü beni.dün kontrolüm vardı pataloji sonucunda mol gebeliğim kesinleşti dün hem kan verdim hemde ultrasonda muayene oldum ve içimde 1 cm den küçük bi parçanın kaldığını öğrendim çok üzüldüm ve bugun kan tahlilim de beta hcg değerimi öğrenicem inşallah düşük çıkar kafayı yemek üzereyim bebeğimi kaybetmenin acısının üstüne birde bu mol gebeliği öğrenmek daha çok acı veriyo bana beklemek çok zor asla isyan etmiyorum ama üzülmemek de elde değil malesef,tek korkum yeniden tekrar etmesi aranızda benim gibiler varsa eğer yardım edin bana...
Biraz önce doktorumu aradım kanda ki beta-hcg değerim 2156 çıkmış çok mu yüksek sizce pek bi bilgim yok haftaya tekrar gidip kan vericem inş ozamana kadar düşer biraz da olsun..
Canım çok geçmiş olsun,gerçekten çok zor bir durum mol olmasa bile yeniden kürtajları sonuçlanması gerçekten üzücü,metanetli ol canım,sonucun mol çıkmayacağından ben eminim,inşallah hazır olduğun zaman iyi haberlerini alıcaz.Merhaba arkadaşlar beni düşünen herkese çok teşekkür ederim . Cumartesi günü kürtaj oldum. Kendimi yeni toparladım bilirsiniz geçmiş olsuna gelenler filan derken yazamadım. şimdi biraz ağrılarım dışında iyiyim,parçanın 10 gün içinde patoloji ve dna testi çıkacak ne olduğunu bilmiyorum ama doktor molden şüphelenmedi. Artık herşeyin hayırlısı diyorum bebek isteğimi bir süre kafamdan attım,artık kendimi mutlu edecek şeylerle uğraşıyorum.2 yıldır neredeyse çocuk planlayarak düşünerek yaşadım ... Artık olmayan çocukla ilgili maddi manevi sıkılmayacağım.allahın takdiri olursa olur olmazsa olmaz... Kızlar ne isyan ediyorum ne üzülüyorum.ilkinin tecrübesi herelde yaşadıklarımm.sizde sıkmayın canınızı hani bir deyim vardır olcakla ölceğin önüne geçilmez.umarım benim yaşadığım son olumsuz örnek olur ve hepimize hayat güzel şeyler sunar hoşçakalın.
Ne desek şuan acını kafanın içinden geçenleri dindiremeyeceğiz biliyorum ama az zaman sonra bu olayın sadece kendi başına gelmediğini gördükçe acını dindirmeye başlayacaksın.nacizane tavsiyem nete bakma canım okuma çünkü herkesin yaşadığı farklı adı mol olsa da herkese göre değişen değerler,durumlar var.ben hep kendime dedim ki demek ki sağlıklı bir bebek olmayacakmış sen de öyle düşün ve hep iyiyi düşün.kan değerin 2159 yazmışsın;gebelikte 2 günde 2 kat beyanın arttığını düşünürsek 13.haftada baya artmış oluyor şuan ise gebeliğinin ilk haftalarındaki değerlere inmiş gib.sin,benim doktorumun dediğine göre zaten kürtaj sonrası hemen beta düşmezmiş bir sonraki adetine kadar inşallah düşmüş olur canım bence değerin gebelik haftana göre iyi,bizler birbirimize destek için buradayız inşallah sana da destek olabiliriz.içini rahat tut bu günlerini bebeğin kucağında sadece kötü bir anı olarak hatırlayacağını unutma...hepinize merhaba;
Ben de yeni evliyim :) Ekim başı evlendik çok yeni hatta :) ilk gebeliğimdi benim kötü sonuçlandı inşallah ikincisinde sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirim.Kız erkek benim için de farketmez ama gönlümden benim de kız geçiyor :) eşimin tarafında kız torun yok bizde de bir tane var ablamın kızı ondan hem kızlara alışkın olduğum için hem de eşimin ailesinin inanılmaz kız çocuk istekleri var :) nasip tabi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama benim içimden geçen kız olacağına dair :) inşallah kalbimize göre olur canım
hepinize merhaba;
hepinize merhaba;