Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor neler yaptınız ben bir kac gündür yoktum giremedim arzum sen naptın varmı bişi ya izmiliden haberiniz varmı naptı cok merak ediyorum naptı diye ya kızlar bu arada anlamadıgım akıntım ck fazlalaştı nedenki gecen hafta dr gittigimde akıntın yok iltihapın yok temiz demişti ama bir kac gündür bayga geliyor hissediyorum of adetim yakın ondanmı acep bişi varki:)

Herkes sustu yine kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor

İyi akşamlar canım..bugün yeni bir doktora gittim bende, rahimdeki perde için ameliyata gerek yok dedi..mol gebelik yaşadığımı söyledim..kısmi mollerde korunmanın 6 ay olduğunu söyledi..her doktor korunma süresi için farklı söylüyor..cerrah paşa tıp taki doktor 1 yıl demişti..kendi doktorum 9 ay ama içimi açan bu doktor oldu:))hayırlısı artık..

Son düzenleme:
Çok sevindim canım rahimdeki perde nasıl neden oluyor bilmiyorum.Korunma süresine gelince ben de direk 6 ay diyen doktoru seçtim mesela moral vermesi de korunma süresi kadar önemli bence bir de ben de tam molün kısmi mole göre daha az korunmayı gerektirdiğini duymuştum doktordan hepsi ayrı bişey diyor bunların da

iyi geceler arkadaşım,dualarım seninle

Merhaba arkadaşlar beni düşünen herkese çok teşekkür ederim . Cumartesi günü kürtaj oldum. Kendimi yeni toparladım bilirsiniz geçmiş olsuna gelenler filan derken yazamadım. şimdi biraz ağrılarım dışında iyiyim,parçanın 10 gün içinde patoloji ve dna testi çıkacak ne olduğunu bilmiyorum ama doktor molden şüphelenmedi. Artık herşeyin hayırlısı diyorum bebek isteğimi bir süre kafamdan attım,artık kendimi mutlu edecek şeylerle uğraşıyorum.2 yıldır neredeyse çocuk planlayarak düşünerek yaşadım ... Artık olmayan çocukla ilgili maddi manevi sıkılmayacağım.allahın takdiri olursa olur olmazsa olmaz... Kızlar ne isyan ediyorum ne üzülüyorum.ilkinin tecrübesi herelde yaşadıklarımm.sizde sıkmayın canınızı hani bir deyim vardır olcakla ölceğin önüne geçilmez.umarım benim yaşadığım son olumsuz örnek olur ve hepimize hayat güzel şeyler sunar hoşçakalın.

çok geçmiş olsn cnm. herseyde bir hayr vardır. umarm bundan sonra hersey senn için daha güzel olur...sonucunda inş. temz çıkar cnm....

canım çok çok çok üzüldüm.allah sana binlerce sabır versin.kendini iyi hissettiğin anda inşallah yeniden güzel şeyller olucak.
dediğin gibi olcagın öününe malesef geçilmiyor.inşallah en kısa zaman da kendini toparlarsın allaha emanet ol

hepinize merhaba;

ben 12,04,2013 de 13 haftalık bebeğimi kaybettiğimi öğrendim.16,04,2013 de ise bebeğimi doğurdum ve kürtaja alındım doktor mol gebelikten şüphelendiğini söylemiş eşime araştırdım daha sonra hiç iyi bi durum olmadığını farkettim bebeğimin üzüntüsünün üstüne bir de bu mol gebelik vakası daha da üzdü beni.dün kontrolüm vardı pataloji sonucunda mol gebeliğim kesinleşti dün hem kan verdim hemde ultrasonda muayene oldum ve içimde 1 cm den küçük bi parçanın kaldığını öğrendim çok üzüldüm ve bugun kan tahlilim de beta hcg değerimi öğrenicem inşallah düşük çıkar kafayı yemek üzereyim bebeğimi kaybetmenin acısının üstüne birde bu mol gebeliği öğrenmek daha çok acı veriyo bana beklemek çok zor asla isyan etmiyorum ama üzülmemek de elde değil malesef,tek korkum yeniden tekrar etmesi aranızda benim gibiler varsa eğer yardım edin bana...

öncelikle cok gcmş lsun cnm burdaki arkadaşlar hemen hepsi ya tam mol yada parseyel mole dir inşlh beta hcg düşer korkma ama tabi insan netden baktıkca korkuları cogalıyor kafayı yiyecek dereceye geliyor bebegini kaybetdigini unutuyorsun kendi derdine düşüyrsun ama baştaki yorumları okursan cok kişi bekleme süresini bile beklemeden bebeklerini kucaklarına aldılar ben mesela 3 ay anca bekledim korunmayı bıraktım ALLAHA sıgındım ALLAH buyuktur sende icini ferah tut istanbul diye bir arkadaşımız var hamile bir kac arkadaşımızda şuanda hamile onun icin sen daha yenisin korkuyorsun inşlh herşey yolunda gecer

cok gcmş olsun cnm cok üzüldüm cnm herşey hakkında iyi olsun inşlh hayırlı bir zamnda tekrar kalırsın ama benden sana bir tavsiye kesinlikle genetik testlerini yaptır herşeyine baktır bu sefer ben yaptırdım şükür biş cıkmadı şükür ama her ihtimale karşı hamile kalınca igne olacam okadar cnm ama inan cok üzüldüm

Biraz önce doktorumu aradım kanda ki beta-hcg değerim 2156 çıkmış çok mu yüksek sizce pek bi bilgim yok haftaya tekrar gidip kan vericem inş ozamana kadar düşer biraz da olsun..

çok geçmiş olsn cnm. senn yasadıkları bizlerde yasadık tatlm gerçkten zor bir süreç bir yandan doktora gidiyosn netten arastırmalar yapıyosn adeta içinden çıkınmaz bir hale giriyosn. ama inanki hepsi geçiyo bnde mol gebelk geçrdm 6 ay oldu. bnde senn gibiydim kafayı yemek üzereydm kendmi yıpratıyodm hep kafamda kuruyodm. ama baktım ki olucak gibi değil kndimi işe verdm çalısıyorum. snde o seklde kendini oyalıcak seyler bul kafanı onunla mesgul etme cnm. suan sanki bn o günleri yasamamışm gibiym. daha yeni olduğun için suan normal bu seklde düşünmen ama gerçkten zamnla atıyosn bunu üstnden eşinle birlkte bununla üstesnden gelrsn. destek gerçkten önmli.

Biraz önce doktorumu aradım kanda ki beta-hcg değerim 2156 çıkmış çok mu yüksek sizce pek bi bilgim yok haftaya tekrar gidip kan vericem inş ozamana kadar düşer biraz da olsun..

bundan önceki beta değern kaçtı cnm onunla karsılastırrsan ne kadar düştüğünü hesaplarsn ....

Canım çok geçmiş olsun,gerçekten çok zor bir durum mol olmasa bile yeniden kürtajları sonuçlanması gerçekten üzücü,metanetli ol canım,sonucun mol çıkmayacağından ben eminim,inşallah hazır olduğun zaman iyi haberlerini alıcaz.

Ne desek şuan acını kafanın içinden geçenleri dindiremeyeceğiz biliyorum ama az zaman sonra bu olayın sadece kendi başına gelmediğini gördükçe acını dindirmeye başlayacaksın.nacizane tavsiyem nete bakma canım okuma çünkü herkesin yaşadığı farklı adı mol olsa da herkese göre değişen değerler,durumlar var.ben hep kendime dedim ki demek ki sağlıklı bir bebek olmayacakmış sen de öyle düşün ve hep iyiyi düşün.kan değerin 2159 yazmışsın;gebelikte 2 günde 2 kat beyanın arttığını düşünürsek 13.haftada baya artmış oluyor şuan ise gebeliğinin ilk haftalarındaki değerlere inmiş gib.sin,benim doktorumun dediğine göre zaten kürtaj sonrası hemen beta düşmezmiş bir sonraki adetine kadar inşallah düşmüş olur canım bence değerin gebelik haftana göre iyi,bizler birbirimize destek için buradayız inşallah sana da destek olabiliriz.içini rahat tut bu günlerini bebeğin kucağında sadece kötü bir anı olarak hatırlayacağını unutma...

selaaaaammm :) çok yeniymiş evliliğin belkide Rabbim bizim 1. bebeklerimizi aldıki evliliğinizi biraz yaşayın hayatınızı bir düzene sokun hazır değilsiniz mi demek istedi tabi o an anlıyamıyorsun bunu daha sonra anlıyosun ama geç olmuyor iyiki baştan denemişiz bence çünkü ya 2-3 yıl beklesek sonra böyle olsa Allah korusun dimi. Benim eşimde kız istiyor çok seviyor kız çocuklarını daha bi nazlı oluyorlar sanki. yinede dediğin gibi Allah gönlümüze göre versin inş. benimle birlikte hamile kalan bi arkadaşım vardı bebeğinin kolları ve bacakları gelişmemişti aldılar çok üzüldüm ilk haftalarda Allah büyük dert vermesin hepimiz sağlıklı nesiller getirelim dünyaya inş. canım

çok geçmiş olsun..ilk zamanlar kabullenmek çok zor ne dersek boş gerçekten..benimde 4 ay olacak bebeğimi kaybedeli..her hafta beta hcg değerinin düştüğünü göreceksin ve içini ferah tutmaya çalış..benim de ilk beta hcg değerim kürtajdan 1 hafta sonra 2900 falandı..hafta hafta değerinin düştüğünü göreceksin..içini ferah tutmaya çalış canım..

Son düzenleme:

canım öncelikle geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin diyorum aslında mol gebelik çok bilinen bir gebelik değil ama malesef ki bizleri buldu.
sayfanın en başından oku istersen ne hikayeler var hepside hamile kalıp dogurdular.bidaki böyle olucak diye düşünme.
seninki 13 haftalıktı he.nasıl anladınız.dr kontrolünde mi anlaşıldı.13 haftaya kadar herşey normaliiymi.şuan ne desem boş sana ama stres sakın yapma bak ben çok yaptım degerlerim 6 ay düşmedi tedavi oldum.senin ve bizi başımıza geldi allah birdaha göstermesin önüne bak geride yaşananları aklına getirmemeye çalış....allah sabırr versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…