Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kızlar beta hcg cıkmış bakın böle anlamadım ebn negatıfmı degilmi yumurtlama dönemim

İstem No :
1067383
İstem Tarihi :
18.04.2013 10:16
Kabul Tarihi :
18.04.2013 10:24
Sonuç Tarihi :
18.04.2013 12:30
Lab Adı :
K.Ü LABORATUVARLARI
Doktor Adı :
ZEYNEP ÖZCAN DAĞ .
Bölüm Adı :
KADIN HASTALIKLARI JİNEKOLOJİ MUAYENE
Tetkik Bilgileri

Test Adı
Durum
Sonuç
Birim
Referans Aralığı
Özel Referans
Açıklama

HORMON VE TÜMÖR MRK. (1 Sonuç)
BETA HCG
N
0,46
mIU/mL
0 - 5
0-1 HAFTA 5-50 1-2 HAFTA 50-500 2-3 HAFTA 100-5000 3-4 HAFTA 500-100000 4-5 HAFTA 1000-50000 5-6 HAFTA 10000-100000 6-8 HAFTA 15000-200000 8-12 HAFTA 10000-100000

Son düzenleme:

bnde anlamıyorm bu doktorları tatlım yaa. sonuç kağıdını veriyorum tamm iyi diyo yani diyorum iyide ne yani zorla ağzından laf alıcaksın. insan güzel seyler duymak istiyo. geçen ay bn sordm bnada 1 sene tedavi demişti dedim değerlerm iyi zatn artk 6. ayıma girdm kürtaj olalı temmuz gibi bn hamile kalmak istiyorm dedm tamm kalablrsn dedi. doktoru değiştrcektm ama dedm kendi kendime zatn 1, 2 ay daha gidicem dedim biraz daha katlanıcam.bn devlet hastanesine gidiyorm. sende mi o seklde gidiyosn cnm....

negatif cnm. bnm geçen ay öyleydi 0.46. sennde o seklde yazıyo

Merhaba arkadaşım..bende ocak ayında kalp durması sonucu kürtaj olmuştum..patalojide kısmi mol gebelik çıkmıştı..normalde 24 günde bir olurdum..kürtaj dan sonra ki ilk 2 ay,1 ay sonra oldum..sonra ki 25.günde ve şimdi 22.günde oldum..sanırım vücudumuz anca dengeye giriyor..

Son düzenleme:
jazhara sen naptın hala aylık beta hcg veriyonmu cnm bu arada nasılsın korunuyordun demi sen ben bu ay bıraktım zaten dr 3 ay yeterli demişti ama 4 cü aya girdik bakalımm

hmm aynen bnde o seklde kürtaj oldm. durumumuz aynıymş. inş. düzene girer cnm yaaa. doktorada sorucam bakalm ne dicek

yok canım çok şükür keseyi de kalp atışını da duyduk.ama ne biliyim belirti yok diye endişelerim var.

Kızlar bişey sorcam kafama takıldı biz yani mol gebe geçirenlerde internette bebege ait dokular var fakat 23+23 kromoz olmayıp devreye başka spermin girmesi sonucu anormal durum söz konusu olur diyor....
Ama ben çokk net hatırlıyorum geçen sene dr gittiğimde kaçç dr baktı ne kese ne kalp hiç birşey göremedik dediler ve kürtaj olnuştum.

Sizde durum neydi mol gebe oldugunuzu bilmiyodunuz tabi dr gittiğinizde kese+kalp atımı var mıydı....
Bende yoktu da
bu nasıl iş ya bebek oluşucak ama mol gebelik ....

Bi de kızlar ben 7.haftadayım ama hala bunatı kusmalar olmadı.sadece wc çok gidiyorum su içiyorum ve akıntım var.o yüzden tedirginim çevrenizde saglıklı hamile geçiripte belirtisi olmayan gördünüz mü....

Betan 0.46 çıkmış yani 1 den de düşük iyi yani

Canım ben hep özele gittim bu 4.doktorum sonunda aradığım doktoru buldum devlet hastanesindekiler ne yazık ki pek ilgilenmiyorlar canım bide mol gebelik çok bilinen bir durum olmadığı için her doktorun bilgisi olmuyor kitapta yazılı olanlar yani sadece,şimdilik bu doktora gidiyorum diyorsun ama seni gebeliğin boyunca takip edecerçekk doktorunu şimdiden bulmalısın bence canım yaşadığını gerçekten iyi bilen bir doktor olmalı.Yoksa ben de ilk gebeliğimi öğrendiğimde devlet hastanesine kan verdiğim için o doktora hafif kanama gb.lekelenmem var demişti yemin ediyorum yerle bir etti beni orda sakın hareket etme,kalkma,tuvaletini yaparken bile ıkınma dedi düşünsene yani iyi bir doktor bul kendine canım

Tatlım benim de aynı şekilde oldu,doktorumun anlattığından alıntı yapıyorum sana şuan spermle yumurta döllenirken annenin dna sından hiçbir şey almıyor sadece erkeğin dna sı oluyormuş bu da mol e çeviriyormuş,kesenin,plesantanın olması mol gebeliğin getirmiş olduğu bişey yani vücut kendini bebek olacakmış gb.hazırlıyor kese ve plesanta oluşumu ile ama sadece erkek spermi olduğu için bebek olmuyor ve tam mol olarak adlandırılıyor.Bebeğin olması anneden de dna oluyor ama normal bebekten farklı olduğu için belli bir süre kese içinde yaşıyor sonra kaybediliyor.Ben kesenin içi boş kalp atışı falan görmedin sandım,sen niye kendine aziyet ediyorsun canım ya herşey yolunda bence fazla yorma kendini kanaman varsa benim dans kursundaki hocamın eşi geçen sene doğum yaptı kadına ne zaman sorsam nasıl gidiyor diye valla hamile değilim gb.çok rahat geçiyor diyordu yani olabiliyor belirtisi olmayanlar da boşuna sıkıyorsun kendini canım

Ben de öyle biliyorum tatlim. Yani degerler normal kişiler de bile 0 olmuyor. Zaten 5in alti negatif sayılıyor biz de. Ben bunu burada forumda öğrendim. Doktorların agzindan laf alamama konusunda ben cok çektim. Normalde gebelik yüzünden pek aglamadım. Kabullendim durumu. Ama bi doktorun tavri yuzunden saatlerce ağladım bi gun. Özetle doktor gerekten her şey demek. Çünkü bizim ayni zamanda psikolojik rahatlamaya da ihtiyacimiz oluyor. Ama bir çok doktor isin bu kismiyla ugrasmiyor

Son düzenleme:

Tatlim whitewish e katılıyorum. Iyi bi doktor bulmaya çalışın. Kalp atışı ne durumda? Rabbim bizi korktugumuz şeyler le imtihan etmesin. Dua etmekten baska bisey gelmez elimizden

tatlım sen gerçekten su anda kendine ve bebegine eziyet ediyorsun. Su anda ihtiyacibn olan tek belirti kese ve kalp atışı. En yakin arkadasimin hic bulanti ys da kusma yasamadi. Sen Allaha güven ve sukret

teşekküreler canım ....en iyisi kendini çok dinlemicen oluruna bırakıcan.

Aynen öyle canım ben de ilk gebe olduğumu öğrendiğimde devlet hast.nde test yaptırmıştım adam resmen yerle bir etti beni sevinsem mi üzülsem mi napsam bilememiştim.Şükür ki şuan ki doktorum çok iyi ben daha m demeden mol gebeliğin nasıl olduğunu detaylı bir şekilde anlattı.Stres dediğin gb.her gebelikte önemli ama bizim için özellikle olmaması gereken en önemli şey

teşekküreler canım ....en iyisi kendini çok dinlemicen oluruna bırakıcan.

Aynen canım internette araştırma falan da yapma herkese göre değişen bişey bu birinde bişey oldu diye sende de aynı reaksiyon olacak değil bebişini düşün sadece kız mı olacak erkek mi neler alabilirsin ona ne bileyim doğum yapacağın hastaneyi düşün bunlar çok güzel şeyler canım pozitif her zaman pozitif.Stres yapma bebişini yorma sloganın bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…