- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.861
sagolll cnm benim ama akşama dogru sevincim hüsrana ugradı diyetdeyim ya 2 günlük bir kür yapıyordu ama cok acık ama tarya cıkınca 1 günde 500 gramın gittigini görünce teskrar evindim
nerde ne grubu kızzzz anm sen kilolu degilsinki ben hele saglıklı beslenemiyorumm:))ohhh süper canım darısı başımaben de yeni bir grup açtım gebelik öncesi sağlıklı zayıflama diye gel sen de eşlik bize benim de vermem gerek kilo aciiilenn hem de :18:
nerde ne grubu kızzzz anm sen kilolu degilsinki ben hele saglıklı beslenemiyorumm:))
boyun uzun kilonda cok degel yani hatırladıgım kadarıylavar canım yaa çok abur cubur yiyorum :125: yani şuan hadi idare ediyorum da düşünsene üstüne bide kilo alınca gebelikte top gb.yuvarlanırımsağlıklı gebelik için kilo verelim diye canım grubun adı haftaya diyete başlıyoruz
boyun uzun kilonda cok degel yani hatırladıgım kadarıyla
Uzun canım evet hadi şuan bi şekilde kamufle ediyorum da gebelik için vermem gerek :44: moralim de bozuldu gerçi motivasyonum düşüveriyor hemen,ben haziran da korunmayı bırakırım diyordum ki doktorumla da konuştum ama eşim istemiyor bencilce bi karar yani çok canım sıkıldı
Çok sağol canım,aynen ben de öyleydim canım hatta kağıda yazıyordum soracaklarımı ama ben her gittiğimde farklı bişey duyunca stresten onları bile sormayı unutuyordum.sen de en olmadı kağıda not al soracaklarını canım
Ben çok başındayım daha canım şubat sonu kürtaj olmuştum,şükür 1 ay içinde değerim düştü mart sonu gittiğimde doktorum aylık kontrole geçelim dedi nisan sonu kısmetse ilk aylık kontrolümü yapıcam,doktorum çok olumlu konuşuyor 6 ay demişti ama ben haziran da korunmayı bıraksam mı diye düşünüyorum kısmet tabi,sen kaçıncı ayındasın?haklısın cnm bu hiç aklıma gelmedi bnde en iyisi öyle yapıyım. senn tedavi sürecn nasıl gidiyo cnm suan değerlern nasıl?
Biraz onun için tabi canım bide belki evden çıkabiliriz taşınma vs.ama belkiler için de bebek özlemimi ertelemek istemiyorum ki ben kendime koyduğum bu kısa sürelerle motive oluyorum kaldı ki ilk ayda zaten tutması çok zor,saçma bir inatla canımı sıktı yani başka bişey değil.eşin istemiyor mu canım? belki senin sağlığın içindir, yani tekrar aynı şeyleri yaşamanı istemiyordur, sen canını sıkma tatlım
Ben çok başındayım daha canım şubat sonu kürtaj olmuştum,şükür 1 ay içinde değerim düştü mart sonu gittiğimde doktorum aylık kontrole geçelim dedi nisan sonu kısmetse ilk aylık kontrolümü yapıcam,doktorum çok olumlu konuşuyor 6 ay demişti ama ben haziran da korunmayı bıraksam mı diye düşünüyorum kısmet tabi,sen kaçıncı ayındasın?
günaydınnn kızlar nasılsınz ben şimdi dr den geliyorum rutin bir kontrol kasıgım agrıyordu beraberlikte bide butun testlerimi götürüm korkulacak bişin yok dedi simir aldı tekrar beta hcg bakalım dedi folıt asıte başla dedi okadar bakalım simir sonucu 15 gün sonra cııyormuş hayırlısı bekliyelim ama bişiler söledi durdu asistan dr yazdı yani beni götürenok dedi dr dd ama kıst var dedi önemsiz yumurtlama dönemimya belkide o ama kücük kıstler var dedi sanki kızda abla korkulacak bişi yok dedi dr de aynısını dedi şunki jinekolojik muanede bişi yok
günaydınnn kızlar nasılsınz ben şimdi dr den geliyorum rutin bir kontrol kasıgım agrıyordu beraberlikte bide butun testlerimi götürüm korkulacak bişin yok dedi simir aldı tekrar beta hcg bakalım dedi folıt asıte başla dedi okadar bakalım simir sonucu 15 gün sonra cııyormuş hayırlısı bekliyelim ama bişiler söledi durdu asistan dr yazdı yani beni götürenok dedi dr dd ama kıst var dedi önemsiz yumurtlama dönemimya belkide o ama kücük kıstler var dedi sanki kızda abla korkulacak bişi yok dedi dr de aynısını dedi şunki jinekolojik muanede bişi yok
sevndm cnm yaa inş. hayrlısı olur. bnde kasımn 8 de oldum kürtaj 5 ay bitti işte bnada doktor temmuzdan sonra hamile kalablrsn dedi bakalım artk :) suan değerm 0.46 azar azar düşüyo bnmki bak kaç ay geçmiş üstünden. bnde her ayın basında gidiyorm bakalm bu ay tamamıyla sıfırı görücekmiym acaba cnm. senn suan kaç değern cnm?
İkinizden de güzel haberler alalım ki grubumuz şenlensin :) ben İstanbul84 nasıl onu merak ediyorum?
canım merhaba;
bende hala belirti yok o yüzden korkular var bende de izmirgibi.bide dr sordum mol olma şansımı aaa demezmi siz birkere geçirmişsiniz
sizin olma şansınız daha yüksek demez mi.moral sıfır tabi.ve içerden kanamam var 2 haftadır ilaçiçmeme ragmen hala azalmamış.
dün dr gittik 7 haftayım şuanda.ama bir görseniz dr giderken hepkorkular tedirginlikler cabası valla eşimde strese giriyor.
yani şöyle hamileyim diye sevinemiyorum bile allah sonumuzu hayır etsin.zaten herkeze söylemedik annemler biliyor.bababm dayanamamış babanneme dedeme halama söylemiş kızdım bende dur dedim ya söylemeyin ya bişey olursa diye ama bizimkiler olumsuz bişey söyleyince kızıyorlar.kimseyle bişey paylaşamıyosun.....ne olcak böyle kızlar........sizler nasılsınız ben çok konuştum.
evet gebelik öncesi verdi cnmgünaydın. sewndm ne güzel hersey yolunda gidiyo. inş. tahlilnde temz çıkar cnm. folik asiti gebelik öncesi için mi verdi cnm....
cok sagol bebegim ya dr korkulacak bişi yok dedi bakalım simir testi yapıldı senin icin de herşeyin hayırlısı olsun rabbım korktuklarımızla imtihan etmesin geriiinşallah herşey güzel olur senin için git gelçok gittin geldin dualarım seninle....
kuuzm sen keseyi gördünmü hala kalp atışımı duymadın yanii anlamadım ama duymadıysan inşlh en kısa zamanda duyarsın cnm bu arada senle aynı zamndamı kürtaj olmuştuk demi ayy bendede unutkanlık başladı yaşlıık belirtisi galibaa:canım merhaba;
bende hala belirti yok o yüzden korkular var bende de izmirgibi.bide dr sordum mol olma şansımı aaa demezmi siz birkere geçirmişsiniz
sizin olma şansınız daha yüksek demez mi.moral sıfır tabi.ve içerden kanamam var 2 haftadır ilaçiçmeme ragmen hala azalmamış.
dün dr gittik 7 haftayım şuanda.ama bir görseniz dr giderken hepkorkular tedirginlikler cabası valla eşimde strese giriyor.
yani şöyle hamileyim diye sevinemiyorum bile allah sonumuzu hayır etsin.zaten herkeze söylemedik annemler biliyor.bababm dayanamamış babanneme dedeme halama söylemiş kızdım bende dur dedim ya söylemeyin ya bişey olursa diye ama bizimkiler olumsuz bişey söyleyince kızıyorlar.kimseyle bişey paylaşamıyosun.....ne olcak böyle kızlar........sizler nasılsınız ben çok konuştum.