- 25 Aralık 2012
- 53
- 0
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.821
Korunmayı bırakan arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilerim bol bol pekmez kabak çekerdeği ve incir tüketin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarım ilginiz için dualarınız için çok teşekkür edeerim benim daha önceki kürtajım tam mol nedeniyleydi. şuan beta hcg lerim normal 6 haftalık değer çıktı bu bile benim mol olamayacağımın ispatı bence kızlar neyse cumaya kadar herşey netleşir. Size olumlu olumsuz herşeyi yazarım burada her yazı bilgi eminim çoğumuz doktordan öğrenemediğimiz bilgileri burada cevaplarını arıyoruz ve buluyoruz..size güzel bir hafta dilerim
Korunmayı bırakan arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilerim bol bol pekmez kabak çekerdeği ve incir tüketin
cnm senin adına cok sevindim inşlh degerlerin normal seyirde gider kalbıni ferah tut ALLAHA sıgın bebişini saglıkla kucagına alırsın cnm haberdar et bizi inşlh bu ayda ya benden ya arzumdan hayırlı habrler alırız inşlhhArkadaşlarım ilginiz için dualarınız için çok teşekkür edeerim benim daha önceki kürtajım tam mol nedeniyleydi. şuan beta hcg lerim normal 6 haftalık değer çıktı bu bile benim mol olamayacağımın ispatı bence kızlar neyse cumaya kadar herşey netleşir. Size olumlu olumsuz herşeyi yazarım burada her yazı bilgi eminim çoğumuz doktordan öğrenemediğimiz bilgileri burada cevaplarını arıyoruz ve buluyoruz..size güzel bir hafta dilerim
amin sagol cnm hayırlısıyla inşlhhKorunmayı bırakan arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilerim bol bol pekmez kabak çekerdeği ve incir tüketin
Arkadaşlarım ilginiz için dualarınız için çok teşekkür edeerim benim daha önceki kürtajım tam mol nedeniyleydi. şuan beta hcg lerim normal 6 haftalık değer çıktı bu bile benim mol olamayacağımın ispatı bence kızlar neyse cumaya kadar herşey netleşir. Size olumlu olumsuz herşeyi yazarım burada her yazı bilgi eminim çoğumuz doktordan öğrenemediğimiz bilgileri burada cevaplarını arıyoruz ve buluyoruz..size güzel bir hafta dilerim
Eki Görüntüle 686478
Kızlar biraz totem yapalım dedim :) Rabbim bize de bunlar gb.şeker mi şeker bebişler nasip etsin
benim kendi adıma düzensizlik ypkda ama bu ay az oldu ilk gün normal cok oldu ama her zamn 2 3 cü günlerindede cok olurdu bu ay öle olmadı işte sadece bu ama benimde bu ay bu aralarda beraberlikte kasıklarım agrıyor nedendir bilmemm:18::18::18::18:arkadaslar size sorm olucak bilgisi olan yazabilr mi? bnde kasım aynda mol geçrmştm o günden bu güne adetm çok düzensz. normalde hep 28 günde bir olurdm pek aksaklık olmazdı. ama suan 30 günle 40 arası değişiyo. bu seklde olan var mı hiç arkadaslar......
kızlar beta hcg normal olması doktor için bişey ifade etmiyor çünkü bebeği görmedi. doktorun atladığı tek nokta benim beta hcgler normal değerde buda mol olmadığım anlamına gelir doktora aynen böle dedim o da bana evet büyük ihtimal mol değilsin dedi arkadaşlar sizde yaşadınız bilirsiniz molde betaların yüksekliği sınırsız sayıda neredeyse fakatşuan değerim 10.000lerde sizcede doğru düşünmüyormuyum?
arkadaslar size sorm olucak bilgisi olan yazabilr mi? bnde kasım aynda mol geçrmştm o günden bu güne adetm çok düzensz. normalde hep 28 günde bir olurdm pek aksaklık olmazdı. ama suan 30 günle 40 arası değişiyo. bu seklde olan var mı hiç arkadaslar......
Benim öyle bi durum söz konusu değil canım. Hatta tam tersi kürtajdan sonra adetim düzene girdi, günü gününe oluyor şu anda. Doktorunla bi görüş istersen, ama bu tarz düzensizlikleri zaman zaman herkes yaşıyor sanırım. yumurtlamanı kontrol ettir sen bi sorun varsa söyler doktor, onun için doğum kontrol hapı veriyorlar, sen şimdi hapla mı korunuyorsun?
benim kendi adıma düzensizlik ypkda ama bu ay az oldu ilk gün normal cok oldu ama her zamn 2 3 cü günlerindede cok olurdu bu ay öle olmadı işte sadece bu ama benimde bu ay bu aralarda beraberlikte kasıklarım agrıyor nedendir bilmemm:18::18::18::18:
kızlar beta hcg normal olması doktor için bişey ifade etmiyor çünkü bebeği görmedi. doktorun atladığı tek nokta benim beta hcgler normal değerde buda mol olmadığım anlamına gelir doktora aynen böle dedim o da bana evet büyük ihtimal mol değilsin dedi arkadaşlar sizde yaşadınız bilirsiniz molde betaların yüksekliği sınırsız sayıda neredeyse fakatşuan değerim 10.000lerde sizcede doğru düşünmüyormuyum?
arkadaslar size sorm olucak bilgisi olan yazabilr mi? bnde kasım aynda mol geçrmştm o günden bu güne adetm çok düzensz. normalde hep 28 günde bir olurdm pek aksaklık olmazdı. ama suan 30 günle 40 arası değişiyo. bu seklde olan var mı hiç arkadaslar......
slm arkadaşlarr nasılsınızz ya benim bugun butun genetik testlerimi hemotoloji testlerimi bir müşterim götürdü dr göstermeye dr bişi yok korkmasın demiş herşey yolunda ama benide perşembe günü hocasına muaneye götürecekmiş ya kızlar bişi soracam ayıptır sorması ebnim buugnlerde yumurtlama günüm sözde hesaplamalara göre öle akıntım hic yok ama beraberlikte kasıklarım agrıdı 2 seferdir sizdede varmı öle bişi gerci perşembe dr muane ederde kafama takıldı hani akıntım ols aöle diyecemki iltıhap var akıntım yok yumurtlama dönemi olmasına ragmen öle yok akıntı
inşlh cnm ya perşembe gidecem işte bua rad hayret kızlar gelmişsiniz hadin sohbet edek napalım nidelim bu aya rzummu müjde verecek yoksa benmiSelam canım iyi şeyler söyleyen doktorları çok seviyorum :) benim de her ay yumurtlama zamanımda akıntım olmuyor canım bazen oluyor bazen olmuyor,bugüne kadar kasık ağrım olmadı adet günlerime yaklaştığım günlerdeki beraberlikler dışında o da her zaman olan bişey değil,kasıklarının ağrıması başka nedenden de olabilir hemen strese sokma kendini ben önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ama sen doktoruna anlat sonuçta kesin tanıyı o söylüycek.