- 20 Şubat 2010
- 221
- 7
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.681
Ajda aynen ya ben de bu öğle arasında eve gidince gördüm kırmızıları üzüldüm nedense ya bilmiyorum. Ama hayırlısı bu demek ki, ajda biz bekleme süresini kısalttık kendi çapımızda ama olmadı işte.
Tatlım aslında dikkat etmeye çalıştık yumurtlama gününe ama işte denk gelmedi sanırım. hayırlısı, kardeşin kaç yaşında? onun için de hayırlısı olur inşl. Artık bu ay biraz kafa dağıtmam lazım, ya ben bir de çok kafaya taktım bu ay, acaba hamile kaldım mı diye, adetime kadar nerdeyse gün saydım, 2 kere evde test yaptım. Biraz fazla ümitlendim yani. şu anda üzgünüm o yüzden. Ama artık rahatlamam lazım, bu hafta sonu ankaraya gidicez, adetten sonra da yani yumurtlama zamanlarında 2-3 günlük bi tatil iyi olabilir aslında. Çünkü stres çok etkiliyormuş hamile kalmayı. Eşime dedim tamam gidelim dedi. Farketmeden kendi kendimi yıpratıyorum bu sürede
Bu arada sen nasılsın Jazhara? var mı gelişme, bi değişiklik?
Stres de etken tabi ki.. hiç aklında yokken bakmışsın hamile kalmışsın..kardeşim de 34 yaşında o da çok istiyor bebek.stres yapıyor o da..
bende bir değişiklik yok..rahimde doğuştan olan bir perde varmış kürtajda çıkmıştı..onun için cerrahpaşa tıpa gittim..rahim filmi çekildim..oradaki doktor ameliyata gerek yok dedi perde için..sonra raporlarımı filmimi kendi doktoruma gösterdim mutlaka ameliyat olmalısın dedi yoksa düşük yaşarsın dedi..korunma sürende ol bir daha bekleme dedi..kafam karıştı..şimdi birde kuzenimin doktororuna gidicem o da ameliyat derse olucam artık..düşük riski yaşamaktansa..Hayırlısı artık
Son düzenleme: