- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.481
Merhaba Arkadaşlar;öncelikle nadir olarak görünen bu hastalığı yaşadığımız için hepimize acil şifa diliyorum.Benim de psikolojik olarak yıpratıcı yaklaşık 7 haftam geçti,başlangıçta lekelenme tarzında kanamam olduğu için 1 hafta nerdeyse hareket etmeden yatmam ve progestan kullanmam söylendi ardında başka doktora gittim ve yamuk bir kese var bu düşük ile sonuçlanır ilacı kes bhcg nin düşüşüne bakalım dedi,3 gün sonra aynı doktor kesenin normal şekle geldiğini ve içinde embriyo gördüğünü söyledi,bir üzüntü bir sevinç karmakarışık oldum,2 gün sonra başka doktora gittim o da kese bozuk embriyo falan yok tahliye edilmesi gerek dedi,olay iyice içinden çıkılmaz bir hale gelmişti ki emin olmak için başka bir doktora daha gittik,doktor boş gebelik olduğunu ancak rahim içinin olduğundan fazla genişlediğini mol gebelik olabileceğini söyledi,o gün vakum kürtaj oldum patolojiden gelen sonuçta Komplet Mol Gebelik çıktı.Herkese söylendiği gb.bhcg nin düşmesi izlenecek,1 sene takip edilecek ve sorun olmazsa gebelik olabileceği söylendi.Gebelik haftaları içinde benim bhgc normal değerinden çok yavaş ilerliyordu şimdi yeni bir doktora daha gidicem,iyi şeyler duyabilmek için,hepimize Allahtan sabır ve sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı bebeklerimizi diliyorum...