Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

geçmiş olsun arkadaşım bende tam mol geçirdim değerlerim yüksekti fakat kürtajdan sonra düştü çok garip sana doktor neden hemen iğne verdi yoksa değerlerin düşmüyor muydu?

çok sağol arkadaşım..yok çok şükür benim hiç yükselmeden düştü..ben sormuştum dr a o zaman neden iğne diye..yükselirse vurulduğunu okumuştum dedim..yükselmesini beklemeden tedavisini yapalım demişti..her hafta 1 doz vuruldum..2 tane vuruldum yani..sonra da kendiliğinden düştü...Allah bir daha göstermesin..şimdi bekleme süresi bitince yine olurmu mol gebelik diye hep diken üstündeyim..

Son düzenleme:
selam..kürtajdan sonra ilk adetim 1 ay sonra olmuştu..2.adetimi olamadım..normal adet döngüm 24-25 günde olurdu ama 3 gün geçti yok..şişkinlik asabiyet oldu..biraz daha bekliyeyim sonra dr u ararım...sizde nasıl arkadaşlar adet düzeniniz..kürtaj dengemi bozdu :KK43:

Son düzenleme:
selam..kürtajdan sonra ilk adetim 1 ay sonra olmuştu..2.adetimi olamadım..normal adet döngüm 24-25 günde olurdu ama 3 gün geçti yok..şişkinlik asabiyet oldu..biraz daha bekliyeyim sonra dr u ararım...sizde nasıl arkadaşlar adet düzeniniz..kürtaj dengemi bozdu :KK43:

cnm bende kürtajdan 26 27 gün sonra oldum bekliyorum bugunlerde olsun diye ama hic belirti yok şimdilik normalde gögüslerde şişlik olurdu adet öncesi ama şişmedi bu aydada bekliyorum inşlh olurum ayın 5 kadar olurum yani olmadı bende dr ararım ne diyecek yani ocak 8 kürtaj oldum şubat 4 5 adet oldum

Son düzenleme:
cnm bende kürtajdan 26 27 gün sonra oldum bekliyorum bugunlerde olsun diye ama hic belirti yok şimdilik normalde gögüslerde şişlik olurdu adet öncesi ama şişmedi bu aydada bekliyorum inşlh olurum ayın 5 kadar olurum yani olmadı bende dr ararım ne diyecek yani ocak 8 kürtaj oldum şubat 4 5 adet oldum

benimde karnım ağrıyor ama yok olamadım bir türlü adet.. kürtaj sonrası ilk adet 1 ay sonra oldu 2.adette 1 ay sonra olacak diye kendimi teselli ediyorum yoksa stres yaptım yani

Son düzenleme:

selam kızlar!! benim kürtaj öncesi adetim çok uzun sürüyordu. 7-8 gün kadar. kürtajdan sonra 5'e düştü. çok ii oldu yani benim için. ortalama 28 günde bir oluyorum ama benim öncesinde zaman olarak da çok düzensiz olduğu için şu anda 2-3 gün kaysa fark etmiyorum bile. Bana çok normal geliyor. Ama herkesin alıştığı düzen farklı tabi. bazı kişiler tam günü gününe olur, onlar 1 gün geçse bile tedirgin olabilirler.

Bu arada herkese iyi, bol keyifli haftasonları diliyorum :)

Biz bu haftasonu şehirdışına çıkıyoruz. Evde olamıycam yani. Artık döndüğümde okurum yazdıklarınızı :) güzel olumlu şeyler yazın

slm kızlar hepinize günaydınlar,güneşli bir güne uyanınca morallerde yüksek oluyor,karamsarlık gidiyor,bol güneşli günler hepimize,
adet düzeni demişken benim de doğumdan hemen 1 ay sonra tekrar başlamştı ama çok az,neyse dedim vücut anca toparlanıcak heralde bir de çok kan kaybetmiştim(plasenta previa yüzünden o da çok kötü bir şey plasenta rahim ağzına yerleşti bebek yukarda kaldı yürümem evden çıkmam yasaktı okula hep heyet raporu gitmişti tekrarlama riski var yani iki riski birden taşıdım:KK43:o yüzden belki de aşırı derecede çekinmem,neyse iyi düşünücem doğumdan sonra 10 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım molü baskılamak için vücudumda uzun süre kaldığı için riskim gene yüksekti,neyse lafı uzatmıyım 2 aydır hapı bıraktım ama adetim gittikçe azaldı gününde geliyor bi de ağrı yapıyo zannediyorum amaaaan geliyor bir de ne görimm bir damla hadi 2.damla ee,dr.bi gidicem,
bu arada azurem sanırım meslektaşmışız bende sınıf öğretmeniyim,sana da kolaylıklar dilerim,bende o yüzden anca gece girebiliyorumarkadaşlar anca bilg.geçebiliyorum
sağlıklı gebelikler İnşAllah isteyen herkese

Evet kızlar dışarıda harika bir gün var ama ben cmts de tam gün çalışıyorum.evdeyseniz bu havanın tadını çıkarın.ve hayata inat pozitfi yaklaşalım.
Aslında hepimizin sorunları aynı.ama bu da allahtan diyelim ve yolumuza bakalım.
Dbediz senin yazını okudum.senin çoçugun var mı dogum yaptım falan yazmışsın.
Kızlar kürtajdan sonra benim de adetim düzensiz olmuştu.4 ay dogum knt hapı içtim.sonra kendine geldi.
Sizler nasılsınız.
Moraller nasılll...

geçmiş olsun öncelikle. benim de tam mol oldu canm. Doktor sana ne kadar korunma süresi verdi? Ya benim de bünyem çok zayıf. Çocuğum olsun istiyorum ama nasıl bakıcam onu da bilmiorum. Kendime zor bakıyorum.

Sagol canım sana da gecmis olsun. 1 sene verdi 10 ayım kaldı. Bende kansızlık var sende de vardır halsizlik uyuşukluk yapıyor. Tedavisini oluyorum iyi geldi bana, biraz ama. Uzun süre kullanmak gerekiyor ilaçları.

Evet kızlar dışarıda harika bir gün var ama ben cmts de tam gün çalışıyorum.evdeyseniz bu havanın tadını çıkarın.ve hayata inat pozitfi yaklaşalım.
Aslında hepimizin sorunları aynı.ama bu da allahtan diyelim ve yolumuza bakalım.
Dbediz senin yazını okudum.senin çoçugun var mı dogum yaptım falan yazmışsın.
Kızlar kürtajdan sonra benim de adetim düzensiz olmuştu.4 ay dogum knt hapı içtim.sonra kendine geldi.
Sizler nasılsınız.
Moraller nasılll...

evet çok güzel bir gündü,cumartesi çalışmak zor olmalı,gezerek tadını çıkardım,benim çocuğum yok istanbul84,ilk gebeliğimdi zaten o da erken doğdu işte ama normal doğumla gelmişti bebeğim ondan dedim.

slm kızlar hepinize günaydınlar,güneşli bir güne uyanınca morallerde yüksek oluyor,karamsarlık gidiyor,bol güneşli günler hepimize,
adet düzeni demişken benim de doğumdan hemen 1 ay sonra tekrar başlamştı ama çok az,neyse dedim vücut anca toparlanıcak heralde bir de çok kan kaybetmiştim(plasenta previa yüzünden o da çok kötü bir şey plasenta rahim ağzına yerleşti bebek yukarda kaldı yürümem evden çıkmam yasaktı okula hep heyet raporu gitmişti tekrarlama riski var yani iki riski birden taşıdım:KK43:o yüzden belki de aşırı derecede çekinmem,neyse iyi düşünücem doğumdan sonra 10 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım molü baskılamak için vücudumda uzun süre kaldığı için riskim gene yüksekti,neyse lafı uzatmıyım 2 aydır hapı bıraktım ama adetim gittikçe azaldı gününde geliyor bi de ağrı yapıyo zannediyorum amaaaan geliyor bir de ne görimm bir damla hadi 2.damla ee,dr.bi gidicem,
bu arada azurem sanırım meslektaşmışız bende sınıf öğretmeniyim,sana da kolaylıklar dilerim,bende o yüzden anca gece girebiliyorumarkadaşlar anca bilg.geçebiliyorum
sağlıklı gebelikler İnşAllah isteyen herkese

slm herkese. Ben haftasonu dinlendim, bol bol gezdim, yine yoruldum ve eve geldim :)
Dbediz,evet canm ben de öğretmnm. plasentanın aşağıda olması durumunu biliyorum, ablam da aynı durumu yaşadı. Sürekli yatmak zorunda kaldı. Neyseki 3 hafta erken de olsa doğurdu bebeğini. Senin durumunla ilgili merak ettiğim bir kaç nokta var, sen kaç haftalıkken mol gebelik olduğun tespit edildi? bebeğin mol gebelik sebebiyle mi yoksa plasenta previa yüzünden mi erken doğdu? umarım bunları sorarak canını sıkmıyorumdur. Bu arada, Her ne kadar doktorum hiç tasvip etmese de ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Eşim korunuyor. İşte haberler böyleee..

Diğer kızlar, ben yoktum siz de yokmuşsunuz sanırım, pek yazan olmamış :) Nasılsınız? keyifler nasıl?

slm kızlarr bende yogun hafta sonu gecirdim yani calışarak:) kızlar ya ben hala adet olmadım kürtajdan sonra bu ikic adetim olacak ama olmadı normalde 3 4 gün erken gelirdi ama maglesef olmadı ya napsamki eczaneden adet söktürücümü alsam yoksa beklimmi ne dersinizz

slm herkese. Ben haftasonu dinlendim, bol bol gezdim, yine yoruldum ve eve geldim :)
Dbediz,evet canm ben de öğretmnm. plasentanın aşağıda olması durumunu biliyorum, ablam da aynı durumu yaşadı. Sürekli yatmak zorunda kaldı. Neyseki 3 hafta erken de olsa doğurdu bebeğini. Senin durumunla ilgili merak ettiğim bir kaç nokta var, sen kaç haftalıkken mol gebelik olduğun tespit edildi? bebeğin mol gebelik sebebiyle mi yoksa plasenta previa yüzünden mi erken doğdu? umarım bunları sorarak canını sıkmıyorumdur. Bu arada, Her ne kadar doktorum hiç tasvip etmese de ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Eşim korunuyor. İşte haberler böyleee..

Diğer kızlar, ben yoktum siz de yokmuşsunuz sanırım, pek yazan olmamış :) Nasılsınız? keyifler nasıl?

hoşgeldin arkadaşım..bende hafta sonunu annemlerde geçirdim..yeni hafta hepimize şans getirsin..bende doğum kontrol hapı kullanmıyorum..yaşımdan dolayı dr vermedi..eşim korunuyor..

slm kızlarr bende yogun hafta sonu gecirdim yani calışarak:) kızlar ya ben hala adet olmadım kürtajdan sonra bu ikic adetim olacak ama olmadı normalde 3 4 gün erken gelirdi ama maglesef olmadı ya napsamki eczaneden adet söktürücümü alsam yoksa beklimmi ne dersinizz

selam...ben nihayet adet oldum çok şükür 28 gün sonra..adet döngüm şaşırdı artık..dr na sormadan söktürücü alma bence canım..1 hafta kadar beklersin,adet olmazsan dr unu ararsın cnm..

Son düzenleme:
selam...ben nihayet adet oldum çok şükür 28 gün sonra..adet döngüm şaşırdı artık..dr na sormadan söktürücü alma bence canım..1 hafta kadar beklersin,adet olmazsan dr unu ararsın cnm..

şükürrr şimdi oldumm bende 28 günde oldum yanii:))

Son düzenleme:
hoşgeldin arkadaşım..bende hafta sonunu annemlerde geçirdim..yeni hafta hepimize şans getirsin..bende doğum kontrol hapı kullanmıyorum..yaşımdan dolayı dr vermedi..eşim korunuyor..

Hoşbulduk canım. Gerçekten inşl iyi geçer bu hafta. Ben iyileştim artık ama tüm öğrencilerim hasta :KK43: her an bana da geçecek diye tetikteyim. Aman siz dikkat edin

slm canım valla benim doğum sebebi tam belli olmadı ,ama muhtemelen previadan oldu kanamam vardı zaten kasıklarımda hafif hafif batmalar başladı ben üşüttüm zannettim o dönemde hast.yatıyordum zaten,ağrı gide gide arttı,dr.nst ye bağladı sancı çıkmadı,sen derken bir gece suyum geldi,öle ki acil dr odasına indirdiler,bebek geliyo dedi dr.bir de sezeryan diyodu dr.lar plasenta aşağıda diye ama nasıl olduysa bebekle yer değiştiriyor ve önden bebek geldi,arkadan plasenta.Bana gebeyken mol teşhisi konmadı,plasentamın görünümü değişikti mole benziyor ama bebek olduğu için birde genetik tahlilde normal kromozomlu fetus çıkınca değil dediler,mol doğum sonrası plasenta incelemeye gitti,ordan parsiyel mol dediler,öle işte.Molden değilde previanın tekrarlama riski var,ve hep yatman gerekiyor ee öğretmenim nereye yatıcam,bilirsin hep ayaktaysın okulda.geçen sene zaten raporlarla geçti ,şimdi nasıl deneyim gözü kapalı işte hep düşünüyorum...

X