Ahhh bu annelik ne kadar farklıymış
Yavrum erken dogdu küvez macerası bir sürü doktor kontrolleri kasık fıtıgı sünnet ameliyatı derken hepsini başarıyla geçmiş bir ohhh çeke çeke 1-2 ay evimizde doya doya günlerimizi geçiriyorduk.Ama nedense sorunlar bir türlü peşimizi bırakmak istemiyor.Allah ım bizi sınıyor sınamayada devam ediyor sanırım.Ne zaman şöyle sorunsuz rahat günler gelecekki? :2:
Çağın ımın fotograflarını cekerken son günlerde gözlerinin kaydıgını farkettik bazen sag gözü bazende sol.Dikkatimi çekti dururmuyum hemen dün göz doktoruna götürdük ikisindede kayma varmıs yani şaşılık.Damla damlatıp ölçüm yapıldı değeri yüksek cıktı :18: Gözlük kullanmamız gerektiğini düzelme olmazsada ameliyat olacağını söyledi doktor.O an sanki ateş topu yuttum.İçim gitti annelik böyle birşeymiş
Artık olan olmuş ne kadar üzülsekte çaremize bakıcaz testi haftaya tekrar etmemizi söyledi doktor ne değişecekki sonuçta kayma var derecesimi gerileyecek sanki
Sinmedi bir türlü içime bebeğimde hipermetrop oldu konduramıyorum en iyi birkaç doktora daha götürücez rahat olmam lazım ona göre tedavimiz uygulansın
Başka sorunumuz daha var aslında uzunca süre olan genetiktir diye üstünde durmadıgımız.Bebeğim eve geldiği günden beri sürekli ayak baş parmagını dik tutuyor.Hani kasarız ya öyle uyurken bile..Eşim bişeye odaklandıgında onunda olur ama sonra serbest bırakınca düzelir ama bizimkinin sürekli öyle elimizle düzeltiyoruz hop tekrar kaldırıyor.Aklımızda kalacagına bir doktora danışalım dedim götürdük masaj yapın ayak kemiği sert 1 yasına kadar geçti geçti geçmezse ameliyat.Masaj yapmasına yapıyorum ama masaj süresince düzeliyor bıraktıgım an tekrar aynı
Dün göze gittigimiz için gitmişken ortopedide baska doktora gösterelim dedik gözle ugrasmaktan randevumuza yetişemedik.Eşimde tanıdıklarımız vasıtasıyla özel bi doktor ayarladı oraya gidicez haftaya.
Bir kaç gündürde ne meme nede biberon kabul ediyor bizimki çocuk doktoruna götürdük muayene etti diş çıkarmaya başlamıs damagının içinde görünüyordu ama hala cıkma asamasında neden emmegini anlamak için idrar tahlili istedi.2dir idrar torbası pipisinden kaymıs örnek alamadık artık hastahane kapanacak işimiz yarım kaldı eve geldik evde örnek alıp 45 dk içerisinde tahlile yetişmesi lazım.Gittiğimiz cocuk doktorumuz yogun olunca baska bi doktora göründük bu çocukta d vitamini eksikliği var dedi
halbuki d3 vitaminini hergün düzenli olarak veriyorum 3 damla yetersiz gelmiş nasıl anladıysa 8 damla ver dedi.İyide 8 damla verirsem bıngıldagı erkenden kapanmazmı yaaaa
Prematüre oldugunu unuttuda ölçümleri 5 aylık bebek kıvamında cıkmadıgı içinmi damlayı arttırmamızı istedi acaba :44: Kemikleri cabuk gelişsin diye.
Öyle yorgunumki kızlar öyleee huzursuz öyle mutsuzumki.............. Yinede şükür allahım dermansız dert kimseye vermesin.Diyorumya annelik farklıymıs diye bebeğimin gözünün içine baktıkca kahrluyorum ona o kadar eziyet çektiriyoruzki :2: :2: :2: :2: :2: Allahımdan şifa istiyorum sabır istiyorum yardım istiyorum ve sizlerdende dua...
Haftaya yogun doktor maratonumuz var daha yeni yeni hastalıktan düzelmişken kışın bu ortasında arabasız gelde cıkar cocugu dısarııı
Evde moraller sıfır bizi tek güldüren bizim miniğin neşe dolu gülerek bakan gözleri,neşesi... Rabbim onu bize bağışlasın şifa versin.