Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

tekrardan yaptırdık aynı durum dıyer tahlıllerın bazılarını zorumla yaptrdı ama gostermedı doktora sanırım kronık ben bugun saglık ocagına gırttım oyle dedıler ama bana nıyae gecmedıkı dıye dusunuyorummmmm benım asım varıs ama yeterlı degılmış oyle dedı enfeksıyobncu tekrar aşi oluyorum bu ay 2 cısını olucam 3 aşim ıse 5 ayda offff ve uzerıne arastırdıgım kadarıyla 2 ay daha bekleyıp test yaptıracakmısım tutumu tutmadımı dıye

ablacım inşallah en kısa zamanda rabbim sağlığınıza kavuşturur ve burdan güzel haberler vermeyi nasip eder.... çok zor günler geçirdiğine eminim ama bunda da vardır bir hayır bu hayatta hiç bir şeyi boşuna yaşamıyoruz....

Cahide ablam benim yaa Üzülme vardır bundada bir hayır Allahım eşine saglık sıhhat versin sonuçta tedbiri alınan bir durum başka sorun olmasın yeterki.

merhaba kizlar daha doguramadim haftaya son artik eger yine gelmezse mudahale edicez dedi....suni sanci yine olmazsa sezeryan.............kizlar dua edin suniye gerek kalmadan kizim kendiliginden normal sanci ile doguverir...:18::18::18:

merhaba kizlar daha doguramadim haftaya son artik eger yine gelmezse mudahale edicez dedi....suni sanci yine olmazsa sezeryan.............kizlar dua edin suniye gerek kalmadan kizim kendiliginden normal sanci ile doguverir...:18::18::18:

inşallah en kolay şekilde bebeğini kucağına alırsın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğum anında bizler içinde dua et, hayırlı evlatlar iste lütfen. Allah yardımcın olsun

niye gelmiyor bu bebeisler ya bende bekliyorum hala tik yok dogurunca haber ver seni merak ediyorum

eeee o da ,işi bılıyor içerısı sıcak dışarısı sogukkkkkkk ne işi var soguk alana cıksın

Paris ve Kayazelha hadi bakalım Allah yardımcınız olsun bebişlerinizi sağ salim kucagınıza almanız nasip olsun müsait bir zamanda bizleri habersiz bırakmayın canlarım :)

Bakın saat kaç biz hala uyumadık minik yaramazında uyuyacagı yok oyun istiyor benseee bitkinim hemde çoooooooook

olsada uyumasak

iyi düşünün canım... hayırlısıyla kısa bir süre sonraaa yanında olucak o yüzden şimdiden bol bol uyku depola :)

onu dusunmekten uyuyamiyorumki sanki hic dogmuyacakmis gibi geliyor esimde oyle surekli sancin varmi deyip duruyor cok sabirsizlandik ALLAH tan hayirlisi

Kızlar merhaba, aklıma bişi takıldı hemen sorayım dedim. acaba değerleri sıfırlandıktan sonra tekrar yükselen var mı? hiç duydunuz mu böyle bir şey?

Doktorların 1 yıl bekle demesi değerin yükselmiyeceğinden emin olmak için sanırım, yani sonuçta bu bekleme süresi tekrar olma ihtimalini azaltmıyor. bir kez mol gebelik geçiren birinin 2.kez olma ihtimali daha yüksek.

Ben de şu anda bekleme sürecindeyim. 2 aydır 5'in altında ama daha 1 ay oldu tam sıfır olalı. tam 1 yıl beklemek istemiyorum ama aklıma takılıp duruyor işte

iyi geceler bende maalesef 6,5 ay önce mol gebelik geçirdim ve kürtaj oldum.doktorum 1 yıl beklemelisin dedi fakat 4 aydır benim değerlerim 0 bu yüzden ki bende artık korunmayı bırakmayı düşünüyorum

merhaba;
bende geçen sene 5 aralıkta kalbi durdugundan kürtaj oldum. sonuç parsiyel mol çıktı.bana her hafta kan vermem gerektiği söylendi.fakat benim değerlerim düşmediği için tedavi oldum.
ve 6 ay sonra düştü doktorlor sıfıra düştükten sonra 1 yıl dedi.ve benim size göre durumum daha kötü toplamda 1.5 senem geçmiş olucak.geçen sene nisan ayından beri sizleri okuyorum ve moral buluyorum acaba bizde mutlu sona ulaşabilecekmiyiz.çok zor bir süreç allah herkezin yardımcısı olsun.

son yazan arkadaşlar benim size tek tavsiyem bu hastalığı yaşamış ve çok şükür hamile kalıp bebeğini kucağına alan biri olarak söylüyorum ki... 1 ay 6 ay 1 yıl vs bunlar sadece tetbir amaçlı en önemlisi ama en önemlisi kendini hazır hissetmek aynı hastalığı yaşama riski herzaman var malesef ki 1000 kişide 1 olan mol gebelik 100 de 1e düşüyor..

herşeye hazırsanız iyiyede kötüyede korunma süresini kısaltabilirsiniz... ama hazır değilseniz bu maratonu olabildiğince erteleyin çünkü insan gerçekten çok yıpranıyorr ama bende okuduklarıma göre 2 ay korunan benle 6 ay korunan 1 yıl korunan kişide aynı şeyleri yaşadık malesefki zor ve sabır gerektiren bir süreç...

bebeğinizi elinize aldığınız andada sadece eskiyi unutturup önünüzdeki bütün güzellikleri gösteren yeni bir sayfayı açtıran tek şey bebeğiniz oluyor....

burada yazılanlar bana inanılmaz cesaret veriyor. şöyle düşünüyorum eğer 1 yıl bekleme süremi bitirmeden hamile kalırsam bu hamilelik hormonundan mol ve ya sağlıklı gebelik olup olmadığını doktor anlayamaz mı? ya da 3 boyutlu ultrasonda göremez mi? cevap yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

bence bunların hiç birinin kesin bir cevabı yok... çünkü bn mol geçirdiğimde doktor bir daha hamile kaldığımda çok sıkı takip edilmesi vs gibi br çok şey söyledi... ama hamile kaldığımda hiç bir şekilde diğer gebeliklerden farklı bir yok izlenmedi... sadece ilk hamile kaldığımı evde testten öğrendiğimde hastaneye gidip söylediğimde müane sırasında bebek görünmedi.. 2 kere üst üstte kan verdim normal artış göründü sorun yok dendi kısa bir süre sonrada kese göründü ardından da bebek o yüzden hiç bir şey diğerlerinkinden farklı olmadı...

zaten benim mol geçiridğim gebeliğimdede hiç bir şeyden şüphenilmedi.. kürtajda normal oldum öle mol olanlarda farkedilince farklı bir yok izlenihyor bende hiç bir şey olmadı ağrısını sızısını bile yaşamadım... sadece patolojiden çıktı okadar....

zaten bende hiç bir zaman kabullenmedim.. ve 2 ay sonra hamile kaldım... şükürler olsun....

tekrardan söylüyorum yaşamamış bu kadar arıştırmış ve kısa bir sürede hamile kalıp doğum yapmış biri olarak söylüyorum... molle ilgili hiç bir zaman tekrar mol olursun süre çok öenmli vs yok hepsi kader kısmet vallaa.. sıfırlandıktan sonra kendini hazır hissettkten sonra bence 1 ay 1 yıl farketmiyo... tabii molu nasıl yaşadığınız vr nasıl atlattığınız önemli..

özel hastaneye gitmeme rahmen hiç bir doktor sizin yazdıklarınız gibi açıklayıcı bir uslüp kullanmadı. teşekkür ederim inan morelimi çok düzelttin.

vermezler canım ben bu hastalığı yaşarken yurtdışından bile doktorlarla görüştüm.. kanı sıfırlanmış olana onlar sadece korunma süresi verirlerr... bunu öle bir söylerler ki korunmazsan çok kötü şeyler olucakmış gibi anlatırlar....

Sevgili sunaardar,

yazdıkların için çok teşekkürler gerçekten. Resmen düşüncelerime tercüman oluyorsun. benim de aynı şekilde doktor mol olduğunu bile anlamadı. boş kese sebebi ile kürtaj oldum. patoloji sonucunda ortaya çıktı. Ben de kabullenmek istemiyorum açıkçası. ama yine de eşimle 5-6 ay kadar bekleme kararı aldık.
Fakat tekrar hamile kalırsam inşl, o zaman nasıl bir yol izlemem gerektiğini pek bilmiyorum . özel hastanelere gitmeme rağmen ilgili bir doktor bulamadım henüz. Yani 1 yıl bekle diyor ama beni ikna edici bir açıklaması yok. ansiklopedik bilgi verip geçiyor. özel hastanede internetten araştır diyen doktora bile rastladım. Bu da benim şanssızlığım herhalde.
O yüzden tecrübesi olanlara soruyorum sürekli. yani sizlere :)
Artık Allah'a dua edelim bol bol tekrar yaşamamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…