- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #4.121
cnm yaaa vardir bundada bir hayir ama benim esimdede gecen sene cikmisti...burun ameliyati olucakti kan testi yapildi ameliyat oncesi hepatit b teshisi konuldu..cok korkmustuk bizi numune hastanesine yonlendirdiler tekrar test yapildi ve negatif cikti...o anda yedigin yiyecek degerleri degistiriyormus...oradaki dr. soyledi...rahat bir nefes aldik...son teshismi butun testler yapildimi veya baska hastanelere gittinizmi????bu onemli bir durum..
tekrardan yaptırdık aynı durum dıyer tahlıllerın bazılarını zorumla yaptrdı ama gostermedı doktora sanırım kronık ben bugun saglık ocagına gırttım oyle dedıler ama bana nıyae gecmedıkı dıye dusunuyorummmmm benım asım varıs ama yeterlı degılmış oyle dedı enfeksıyobncu tekrar aşi oluyorum bu ay 2 cısını olucam 3 aşim ıse 5 ayda offff ve uzerıne arastırdıgım kadarıyla 2 ay daha bekleyıp test yaptıracakmısım tutumu tutmadımı dıye
merhaba kizlar daha doguramadim haftaya son artik eger yine gelmezse mudahale edicez dedi....suni sanci yine olmazsa sezeryan.............kizlar dua edin suniye gerek kalmadan kizim kendiliginden normal sanci ile doguverir...:18::18::18:
merhaba kizlar daha doguramadim haftaya son artik eger yine gelmezse mudahale edicez dedi....suni sanci yine olmazsa sezeryan.............kizlar dua edin suniye gerek kalmadan kizim kendiliginden normal sanci ile doguverir...:18::18::18:
Paris ve Kayazelha hadi bakalım Allah yardımcınız olsun bebişlerinizi sağ salim kucagınıza almanız nasip olsun müsait bir zamanda bizleri habersiz bırakmayın canlarım :)
Bakın saat kaç biz hala uyumadık minik yaramazında uyuyacagı yok oyun istiyor benseee bitkinim hemde çoooooooook
olsada uyumasak
iyi düşünün canım... hayırlısıyla kısa bir süre sonraaa yanında olucak o yüzden şimdiden bol bol uyku depola :)
burada yazılanlar bana inanılmaz cesaret veriyor. şöyle düşünüyorum eğer 1 yıl bekleme süremi bitirmeden hamile kalırsam bu hamilelik hormonundan mol ve ya sağlıklı gebelik olup olmadığını doktor anlayamaz mı? ya da 3 boyutlu ultrasonda göremez mi? cevap yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?