• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Merhabalar kızlar,
Cok sık giremesemde sizleri hep merak ediyorum.Özellikle parisle kayazelhayı :) Daha haber yok sonlara yaklastılar Rabbim sag salim her ikisinide mutlu sona ulaştırsın.

Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
Yaşadıgınız duygu karmaşasını zamanında bizlerde yaşadık hepsi gelip geçici şeyler.Korunma süreniz konusunda birşey diyemeceğim o sizin kararınız.Burada 2 ay korunmayı bırakanda var 1 yıl bekleyende 7-8-9 ay bekleyende :1: Tercih meselesidir bu kimseyi yanlış yönlendirmek istemem şahsen.Her insanın bünyesi farklı çogumuz eninde sonunda mutlu sona ulastık darısı siz ve bekleyenlerin basına.
Tavsiyem şu ki, tek doktora bagımlı kalmayın internet üzerinde bile sorularınıza cevap verecek bir cok doktor var sürekli sorular sorun tabi onlar sizi muayene etmeden kabaca cevap vericeklerdir ama en azından bilgi paylasımında bulunması sizi rahatlatır.Kafanıza takmamaya calısın rahat olmaya özen gösterin.Niye böyle oldu nasıl oldu demeyin hep kendinizi geleceğinizle düşünün.
Korunmayı bırakacaksınızda hakkınızda hayırlısı olsun.Ben cok sık giremesemde sorularınız olursa seve seve cevap veririm.Diğer arkadaşlarımızda öyle...

Kod:
Merhabalar kızlar,
Cok sık giremesemde sizleri hep merak ediyorum.Özellikle parisle kayazelhayı :) Daha haber yok sonlara yaklastılar Rabbim sag salim her ikisinide mutlu sona ulaştırsın.

merhaba burcuerdem,
kayazelhayi merak ettigini yazmissin ben onun yakin arkadasiyim. 28 Aralikta dogum yapti. dünyalar güzeli bir kizi oldu. ama ayrintilari kendisi yazar ben sadece merak etmeyin diye yaziyorum...

beklemek istediğin zamana kendiniz ne güzel karar vermişsiniz o süre içinde kanını takip ettir... ardından da yeni sağlıklı bir hamilelik geçirebileceğine hazırla... yoksa hamile kalsan bile eğer hazır olmazsan sürekli korku içerisinde oluyorsun en azından bunu en aza indirebileceğin zamana kadar bekle... ever aynı şeyi tekrar yaşarsın diyemem ama yaşamazsında diyemem bunu kimse söyleyemez zaten... o yüzden yaşarsanda kaderimizde ne varsa onu yaşadık diyeceğiz hamile kalıp kucağına alırsanda bu yaşadıkların ın hepsini unutucaksın hergününe şükrediceksin... sonuçta bu bi sınav....

aslında fazla bu konuyu araştırdığında okuduğunda düşündüğünde atlatman biraz daha zor oluyor... kendine mümkün oldukça başka şeylere yönlendirmeya çalış... ara ara girersen daha az kafana takarsın daha çok düşünürsen kendini yeni bir hamileliğe hazırlamanda zor olur...

herşey senin elinde biraz unutma topluluk içine aktivitelerde falan bulunursan kafan dağılır yoksa bu 5 - 6 ay geçmek bilmez....

Kod:
Merhabalar kızlar,

merhaba burcuerdem,
kayazelhayi merak ettigini yazmissin ben onun yakin arkadasiyim. 28 Aralikta dogum yapti. dünyalar güzeli bir kizi oldu. ama ayrintilari kendisi yazar ben sadece merak etmeyin diye yaziyorum...

ayyyyy cok sevındımmmmm şükürler olsun bebeğimiz hoşgelmiş kutluyorum kayazelhayı Rabbım ömrünü uzun şansını bahtını acık hayırlı bir evlat eylesin...

selam bende 28 aralikta dogum yaptim cok tatli bi oglum oldu rabbim herkese nasip etsin

doğum yapan yeni anneler tebrik ederim... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... zor bir yolculuktan sonra ohh deme zamanı artık zor günler geri kaldı rabbim birdaha yaşatmasın...

hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu sağlıklı çok uzun bir ömür geçirmeyi rabbim nasip etsinn.... hepinizin adına gerçekten çok mutluyum geçmişinizi bilen biri olarak gerçekten bugün bu sayfada bu mutluluğu yaşayıp paylaştığımız için mutluyum...

Merhaba arkadaşlar....

Ne güzel doğum haberlerini okuyorum...Çok şükür Allah'a....Yüce rabbime ne kadar şükretsek az.....

Allah'ım analı babalı büyütsün...Hayırlı evlat olsunlar....

Tebrik ediyorum arkadaşlar....Mutluluklar sizlerle olsun...

Şükür etmeyi sakın bırakmayın.....Lüften...

.

Bana gelince;

Guatır sorunla uğraşıyorken, Endokrin doktorum, izin verdi gebe kalmama....

Elhamdulillah....

O sevinçle çıktık doktorun odasından....

Şimdi ise, hamile kalmayı Yüce Rabbimden istiyorum....Verirse alırız....Allahın izniyle....

Ben dualarla ayaktayım....Duasız bir hayat istemiyorum....

Lütfen sizlerde dua edin....Herkese.....Kendinize.................Bana.....

Sevgiler......

Allah'a emanet olalım.....

Burcu, teşekkür ediyorum canım...Mutlu ol her zaman....

Bende Caco'yu merak ettim.....( İnşaAllah iyisindir......)

doğum yapan yeni anneler tebrik ederim... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... zor bir yolculuktan sonra ohh deme zamanı artık zor günler geri kaldı rabbim birdaha yaşatmasın...

hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu sağlıklı çok uzun bir ömür geçirmeyi rabbim nasip etsinn.... hepinizin adına gerçekten çok mutluyum geçmişinizi bilen biri olarak gerçekten bugün bu sayfada bu mutluluğu yaşayıp paylaştığımız için mutluyum...
cok saol zor bi yolculuktu ama ALLAHA sukur bi daha yasatmadi
Merhaba arkadaşlar....

Ne güzel doğum haberlerini okuyorum...Çok şükür Allah'a....Yüce rabbime ne kadar şükretsek az.....

Allah'ım analı babalı büyütsün...Hayırlı evlat olsunlar....

Tebrik ediyorum arkadaşlar....Mutluluklar sizlerle olsun...

Şükür etmeyi sakın bırakmayın.....Lüften...

.

Bana gelince;

Guatır sorunla uğraşıyorken, Endokrin doktorum, izin verdi gebe kalmama....

Elhamdulillah....

O sevinçle çıktık doktorun odasından....

Şimdi ise, hamile kalmayı Yüce Rabbimden istiyorum....Verirse alırız....Allahın izniyle....

Ben dualarla ayaktayım....Duasız bir hayat istemiyorum....

Lütfen sizlerde dua edin....Herkese.....Kendinize.................Bana.....

Sevgiler......

Allah'a emanet olalım...

Burcu, teşekkür ediyorum canım...Mutlu ol her zaman....

Bende Caco'yu merak ettim.....( İnşaAllah iyisindir......)

rabbim insallah en kisa zamanda sanada nasip eder sende bebisine kavusursun haberlerini bekliyoruz

merhaba kizlar arkadasim haberimi vermis sagolsun..evet 28.12.2012 tarihinde 12 saat suren normal dogum sancilarin sonunda 2 cm den fazla acilmanin olmamasi nedeniyle saat 21.45 de epidural sezeryanla kizimi kucagima aldim...sanci cektim ama zor bir dogum olmadi 12 saat suren sancilarin son 3 saati agrili gecti nst de sanci olmasina ragmen uzun bir suren ben sanci hissetmedim taki suyum gelene kadar..suyum geldi agrilar bastirdi hemsire saat basi kontrol etti acilman 2 parmak yani 2 cm kadar dedi son kontrolunde de bebegin makatta kaldigini farketti ve dr.ma hemen haber verdi sonra apar topar sezeryan icin ameliyathanenin yolunu tuttuk cok guzel gecti basta cok korktum ama ameliyathanedekiler oyle guzel dayrandilarki sohbet muhabbet sonra kizimi gordum allahim nasil bir duygu anlatamam burda bunlari yazmak belki yanlis anlasilir fazla anlatmak istemiyorum ama tarifsiz bir duygu rabbim herkese nasip etsin...
bu arada bebegim benden sonraki gece cikti hastaneden 24 saat sarilik icin fototerapi gordu benim kanim pozitif bebegin kani negatif oldugu icin oran hizli ilerliyormus o yuzden bir gun ayri kaldik melegimden...birde aylardir kizima sueda ismini koyacagim derken babasinin gonulsuz olmasi olmasi nedeniyle zeynep nisa adini koyduk zeynebi babasi nisa ismini ben koydum..cok fazla giremiyorum internete..teyzeleri size resmini gostereyim... masallah deyin olurmu:nazar:
Eki Görüntüle 595656 Eki Görüntüle 595657
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam bende 28 aralikta dogum yaptim cok tatli bi oglum oldu rabbim herkese nasip etsin
cnm tebrik ederim ikimizin bebeklerinin dogum tarihleri ayni oldu...allah ikimizin ve butun dogum yapanlarin evlatlarini saglikli sihhatli anali babali buyutsun insallah...bizimkisi biraz besik kertmesi misali oldu:1::1:

merhaba kizlar arkadasim haberimi vermis sagolsun..evet 28.12.2012 tarihinde 12 saat suren normal dogum sancilarin sonunda 2 cm den fazla acilmanin olmamasi nedeniyle saat 21.45 de epidural sezeryanla kizimi kucagima aldim...sanci cektim ama zor bir dogum olmadi 12 saat suren sancilarin son 3 saati agrili gecti nst de sanci olmasina ragmen uzun bir suren ben sanci hissetmedim taki suyum gelene kadar..suyum geldi agrilar bastirdi hemsire saat basi kontrol etti acilman 2 parmak yani 2 cm kadar dedi son kontrolunde de bebegin makatta kaldigini farketti ve dr.ma hemen haber verdi sonra apar topar sezeryan icin ameliyathanenin yolunu tuttuk cok guzel gecti basta cok korktum ama ameliyathanedekiler oyle guzel dayrandilarki sohbet muhabbet sonra kizimi gordum allahim nasil bir duygu anlatamam burda bunlari yazmak belki yanlis anlasilir fazla anlatmak istemiyorum ama tarifsiz bir duygu rabbim herkese nasip etsin...
bu arada bebegim benden sonraki gece cikti hastaneden 24 saat sarilik icin fototerapi gordu benim kanim pozitif bebegin kani negatif oldugu icin oran hizli ilerliyormus o yuzden bir gun ayri kaldik melegimden...birde aylardir kizima sueda ismini koyacagim derken babasinin gonulsuz olmasi olmasi nedeniyle zeynep nisa adini koyduk zeynebi babasi nisa ismini ben koydum..cok fazla giremiyorum internete..teyzeleri size resmini gostereyim... masallah deyin olurmu:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm tebrik ederim ikimizin bebeklerinin dogum tarihleri ayni oldu...allah ikimizin ve butun dogum yapanlarin evlatlarini saglikli sihhatli anali babali buyutsun insallah...bizimkisi biraz besik kertmesi misali oldu:1::1:

maşşalh bebişine cnm çok tatlı bir kızın var.allah bağışlasın .ömrü uzun bahtıda kendi gibi güzel olsun

ayy massallah ALLAH nazarlardan korusun cok tatli gozun aydin canim bekledik bekledik birlikte dogum yaptik:1::1:

valla ben bu tatli kizi ogluma alirim benim oglanda cok yakisikli

Paris ve kayazelha bebekleriniz hayırlı olsun canlarım rabbim sizlere bağışlasın sevginizle büyütün kuzularınızı.annelik bambaşka birşey sizlerde bu güzel ve yorucu maratona adım atmıs oldunuz :)

zelihacım prensesinede maşallah diyorum minik cadı ne sekermiş öyle yerim onu ben.

Sürekli giriyorum okuyorum cevap yazıcam tam benim minik adam izin vermiyor bu aralar hasta üşütmüşüz nezle olmuş hırıltısı war ilaç kullanıyoruz inşalllah ilerlemeden atlatırız.aman siz dikkat edin ortada salgın varmıs miniklerimizi hasta etmiyelim.

Dursun_e durumuna cok cok cok sevindim mutlu haberlerini burada paylaşman inşallah nasip olur merakla bekliyorum
hepinizi öpüyorum...

Paris ve kayazelha bebekleriniz hayırlı olsun canlarım rabbim sizlere bağışlasın sevginizle büyütün kuzularınızı.annelik bambaşka birşey sizlerde bu güzel ve yorucu maratona adım atmıs oldunuz :)

zelihacım prensesinede maşallah diyorum minik cadı ne sekermiş öyle yerim onu ben.

Sürekli giriyorum okuyorum cevap yazıcam tam benim minik adam izin vermiyor bu aralar hasta üşütmüşüz nezle olmuş hırıltısı war ilaç kullanıyoruz inşalllah ilerlemeden atlatırız.aman siz dikkat edin ortada salgın varmıs miniklerimizi hasta etmiyelim.

Dursun_e durumuna cok cok cok sevindim mutlu haberlerini burada paylaşman inşallah nasip olur merakla bekliyorum
hepinizi öpüyorum...

gecmis olsun burcu iyi bak yigenimize hasta etme kiz ayrica tesekkur edrim benim oglusum adida celal efe canim

dün dr. gittik ve cinsiyetimizi öğrendik çok şükür. Bebişimiz KIZ mış. 2.kızımız olacakmış. Rabbimden gelene çok şükür hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah mahrum olup isteyen herkese de nasip etsin. Ama şu cahil insanlara sinir olmuyor da değilim erkek bebeği duyunca ayy maşallah hayırlı olsunlar... ama kız olacağını duyunca amaan hayırlısı olsun demezlermi çıldırıyorum. :22: Hele birde bir kızın varsa ve olacak olan da kız sa tövbe yarabbim. bazen öyle bir cvp veresim geliyor ki eşim frenliyor.
Hastanede çocuk isteyip yıllardır tedavi görüp sonuç alamayanları görünce insanın kız yada erkek olsun demeye utanması lazım

dün dr. gittik ve cinsiyetimizi öğrendik çok şükür. Bebişimiz KIZ mış. 2.kızımız olacakmış. Rabbimden gelene çok şükür hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah mahrum olup isteyen herkese de nasip etsin. Ama şu cahil insanlara sinir olmuyor da değilim erkek bebeği duyunca ayy maşallah hayırlı olsunlar... ama kız olacağını duyunca amaan hayırlısı olsun demezlermi çıldırıyorum. :22: Hele birde bir kızın varsa ve olacak olan da kız sa tövbe yarabbim. bazen öyle bir cvp veresim geliyor ki eşim frenliyor.
Hastanede çocuk isteyip yıllardır tedavi görüp sonuç alamayanları görünce insanın kız yada erkek olsun demeye utanması lazım

Tebrik ediyorum arzuesma...Hayırlı bir kul olur İnşaAllah....

Sen cahil insanların dediklerine bakma sakın....Üzülme...Hatta sevin...Bu kadar sıkıntıdan sonra tekrar bir çocuğun olacak, Elhamdülillah....Şükret....Onlar ki cahil insanlar...Bilmezler.....

.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı....

Bekleme süresini doldurduktan sonra ( ki herkes doktorun dediği süreyi beklemedi, biliyorum....); yani, korunmamaya başladıktan kaç ay sonra hamile kaldınız....

Teşekkürler, sevgiler......

tebrik ederim cahil cok dedigin gibi sukur etmesini bilmiyorlar benim eltimin 6 yildir olmuyordu cocugu tup bebekte yaptilar tutmadi ALLAH tzn normal yoldan hamile kaldi kizi olucak ama kiz diye pek memnun degil
Tebrik ediyorum arzuesma...Hayırlı bir kul olur İnşaAllah....

Sen cahil insanların dediklerine bakma sakın....Üzülme...Hatta sevin...Bu kadar sıkıntıdan sonra tekrar bir çocuğun olacak, Elhamdülillah....Şükret....Onlar ki cahil insanlar...Bilmezler.....

.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı....

Bekleme süresini doldurduktan sonra ( ki herkes doktorun dediği süreyi beklemedi, biliyorum....); yani, korunmamaya başladıktan kaç ay sonra hamile kaldınız....

Teşekkürler, sevgiler......
slmm ben korunmayi biraktim ilk ay adet oldum ikinci ay hamile kaldin insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin

slmm ben korunmayi biraktim ilk ay adet oldum ikinci ay hamile kaldin insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin[/QUOTE]

Merhaba canım,

Korunma sürem bitince zannettim ki hemen hamile kalacağım...Bir umut işte....:)

Hayırlısı...

Bugün mazeret günüm.......Üzüldüm işte......

Hayırlısı....

slmm ben korunmayi biraktim ilk ay adet oldum ikinci ay hamile kaldin insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin

Merhaba canım,

Korunma sürem bitince zannettim ki hemen hamile kalacağım...Bir umut işte....:)

Hayırlısı...

Bugün mazeret günüm.......Üzüldüm işte......

Hayırlısı....[/QUOTE]

orasini ALLAH bilir hemen oyle uzulme herseyin bi zamani var ALLAH hayirlisini versin canim

Arzuesma canım tebrik ederim.1 prenses daha desene :) Bence ne varsa kızlarda varya. :1: Rabbim hayırlı saglıklı bir evlat olmasını nasip etsin.40 lı haftaları görürüsün inşallah.

Dursun_e cim bende ilk ay adet oldum sonra 2.cide hamile kalmıstım.İlk ay umut dolu oluyosun ama olmayıncada üzülüyosun hatta ben aglamıstım neden diye :( :( Ama bir yandanda bir hayır lduguna inanırdım Rabbim vermiyorsa bir bildigi vardır diyordum birazda rahat olmak ve kafaya takmamak gerekiyor inşallah burada sendende güze haberler alacagız gönlüm cok mu cok istiyor :) :) :)

Back