- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #4.101
sen hıc beklememısın kaçtı degerın bıraz bahsedebılırmısın kendınden gecmıste bulamadım....
Merhaba ; ben geçen sene Mart ayında bebeğimin kalbi attıktan tam bir hafta sonra yaşadım bu olayı. Allah kimsenin başına vermesin zor bir durum bi yandan bebeğinizin öldüğüne üzülürken diğer yandan sağlığınıza yanmaya başlıyorsunuz tam bir duygu karmaşası. İlk çocuk olmasınında ayrı bir hayal kırıklığı var tabi. Şuan 2 ayım kaldı doktor her gittiğim kontrolde tembihliyor "sakın düşünüyosun başa sarmanı yeniden yaşamanı istemiyorum" diye ama ne yalan söyliyim burda her baktığımda 6 ay sonra yapanların bile sağlıklı çocukları olduğunu görünce gaza gelip her defasında yapsammı acaba diye bu güne kadar geldim bakalım bekledim 2 ay daha beklicem kısmetse Allah kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın inş.
moldu bekleme suresiydi sonrasinda hamilelikti ve hamileligin son haftalari....inanin simdiye kadar olan zaman nasil gecti anlamadim tabi o zamanlar doktugum gozyaslarini unutamam ama su son haftalar gecmek bilmiyor.....herkes ne zaman doguracan artik diyor...benim kiz herhalde yerini sevdi sanci yok birsey yok yarin 39.haftaya giriyoruz....acaba ne zaman nisan gelicek veya suyum gelicek diyede bekledigim oluyor....
hadi kizim benim.. hayirli bir seklide saglikla gel kucagima babanla ben sabirsizlikla seni bekliyoruz...
slm uzun zamandir seni goremeyince dogurdun sandimgecmiyor demi bu son haftalar bizde oyleyiz ya bi an once oglusumu kucagima almayi istiyorum ALLAH tan hayirlisiyla bi gelselerdi
sorma cnm yaaa yarin dr.kontrolu var bakalim kiz 10 gun erken gelir umuduyla bekliyorum artik...cnm hayirlisiyla seninde kucagina almayi nasip eder...sen yurtdisina evine dondunmu????
moldu bekleme suresiydi sonrasinda hamilelikti ve hamileligin son haftalari....inanin simdiye kadar olan zaman nasil gecti anlamadim tabi o zamanlar doktugum gozyaslarini unutamam ama su son haftalar gecmek bilmiyor.....herkes ne zaman doguracan artik diyor...benim kiz herhalde yerini sevdi sanci yok birsey yok yarin 39.haftaya giriyoruz....acaba ne zaman nisan gelicek veya suyum gelicek diyede bekledigim oluyor....
hadi kizim benim.. hayirli bir seklide saglikla gel kucagima babanla ben sabirsizlikla seni bekliyoruz...
Merhabalar,
hoşgeldiniz... Süre konusunda sabırsızca davrananlardan biride benim.Çok şükür erken dogumda olsa saglıklı bir bebeğim var inanın geçmişte tüm yaşadıgım sıkıntı stresi alıp götürdü diyebilirim.Çünkü sonu mutlulukla bitti bu serüvenin.
Koskaca 10 ay geçirmişsiniz 2 aycık kalmıs oda zaten hızlıca gelir geçer umarım bundan sonrası sizin için neşe dolu olur gelir güzel haberinizi paylasırsınız.
hoşbuldukk hemde çok hoş bulduk :) evet doğum hikayeni okudum gerçekten biraz cesaretlendim ne yalan söyliyim eşimde artık olsun istiyor hatta "git doktora söyle yeter de" :) fılan dıyo. bende en azından kış gecsın dıyorum cunku çok üşütüyorum dıkkat edemezsem yıne aynı seyler olursa dıye korkuyorum. mol gebelık yaşadığımda ev taşımıştım ocak ayında karda kışta o pataloji sonucu gelene kadar kendımı suçladım hep benim yüzümden oldu diye ama şükürki Rabbim bu güne kadar gelmemizi sağladı. gerçekten cesaretine hayran oldum inşallah bir nefeste kucağına alırsın evladını bizede dua etmeyi unutma Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.
canım sen galiba yanlış yazmışsın burcunun bebeği oldu.. hatta 3 aylık falan olması lazım....
aaaa yeniyim ya hatlar karıştı sanırım :) ne güzel evladını almış kucağına. inş.bende alırım
slmkızlar moralım bozuk esımde hepatıt b cıktı offf ası oluyorum korunmalı ılşkı yasıyoruz ve ertelendı dolayısıyla 2 asım bu ay 3 aşim ıse 5 ayda aşilamı olduktan sonra başlıyabılırmısızız offff bayagıdıryoktum moralım cok bozuktu şimdıde bozuk tabıkı yıne ertelenene bır gebelık offff[/QUOc
cok gecmis olsunonce sagligini dusun abla bebek sonra ALLAH acil sifalar versin
slmkızlar moralım bozuk esımde hepatıt b cıktı offf ası oluyorum korunmalı ılşkı yasıyoruz ve ertelendı dolayısıyla 2 asım bu ay 3 aşim ıse 5 ayda aşilamı olduktan sonra başlıyabılırmısızız offff bayagıdıryoktum moralım cok bozuktu şimdıde bozuk tabıkı yıne ertelenene bır gebelık offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?