• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

sen hıc beklememısın kaçtı degerın bıraz bahsedebılırmısın kendınden gecmıste bulamadım....

canım ben kanamalı bir gebelik geçirdim zaten 8 haftalıkkende karnımda öldüğünü öğrendim.. sonra kürtaj oldum ama bu sıraya kadar mole alakalı hiç bir şey yaşamadım ağrısı sızısı vs.
olsun işte benim ultrasonlarımda falan üzüm gebeliği görünmedi. sadece patolojide çıktı kürtajdan 15gün sonra öğrendim tam hatırlamıyorum ama zaten fazla yüksekken öğrenmedim ben 2 hafta içinde falanda galiba düştü tamda hatırlamıyorum ama uzun sürmedi... doktorlara gittim 2 yıldan tutta 3 aya kadar korunma süresi verenler oldu geçmişe bakarsan ocak ayından itibaren daha ayrıntılı benle ilgili bilgi edinebilirsin... hatta o sıra yurtdışıyla bile görüştümmm bu hastalığı yaşayanlarla ilgilide çok bilgi edindim... ü

ben kaybettiğimin yeri dolsun diye riski göze aldım.. burda bir çok kişi haklı olarak bunu yapamadı burcu erdem beni çok uyardı fakat ben dinlemedim ne olursa hep burda yazdım kürtajtan sonra 1 kere regli oldum .. sonraki ayda gebe kaldım... çok şükür zor bir hamilelik geçirmeme rağmen kızımın bugün 40 çıktı...

bu sadece senle alakalı birşey mol sen bir yıl korunduktan sonrada tekrarlayabilir 2 ay sonra bile olabilirdi.. bunun kesin olur yada olmaz diye bir şeyi yok bunuda hiç bir doktor söylemiyor sadece tedbir amaçlı...

kendinizi hazır hissediyorsanız.. herşeye ben hazırım diyorsan manevi olarak... tabii bide hastalığın sıfırlanmışsaa....

bugün 3 aylık olduk küçük tırtılım artık tırtıl görüntüsünden uzaklaşıyormuş. ultrasonda eller, ayaklar havadaydı kıpır kıpırdı. sağlıklı bir gebelik dedi dr. çok mutlu olduk. dua edin bize kızlar. Rabbim mucizesini korusun,esirgesin inşallah

Merhaba ; ben geçen sene Mart ayında bebeğimin kalbi attıktan tam bir hafta sonra yaşadım bu olayı. Allah kimsenin başına vermesin zor bir durum bi yandan bebeğinizin öldüğüne üzülürken diğer yandan sağlığınıza yanmaya başlıyorsunuz tam bir duygu karmaşası. İlk çocuk olmasınında ayrı bir hayal kırıklığı var tabi. Şuan 2 ayım kaldı doktor her gittiğim kontrolde tembihliyor "sakın düşünüyosun başa sarmanı yeniden yaşamanı istemiyorum" diye ama ne yalan söyliyim burda her baktığımda 6 ay sonra yapanların bile sağlıklı çocukları olduğunu görünce gaza gelip her defasında yapsammı acaba diye bu güne kadar geldim bakalım bekledim 2 ay daha beklicem kısmetse Allah kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın inş.

Merhaba ; ben geçen sene Mart ayında bebeğimin kalbi attıktan tam bir hafta sonra yaşadım bu olayı. Allah kimsenin başına vermesin zor bir durum bi yandan bebeğinizin öldüğüne üzülürken diğer yandan sağlığınıza yanmaya başlıyorsunuz tam bir duygu karmaşası. İlk çocuk olmasınında ayrı bir hayal kırıklığı var tabi. Şuan 2 ayım kaldı doktor her gittiğim kontrolde tembihliyor "sakın düşünüyosun başa sarmanı yeniden yaşamanı istemiyorum" diye ama ne yalan söyliyim burda her baktığımda 6 ay sonra yapanların bile sağlıklı çocukları olduğunu görünce gaza gelip her defasında yapsammı acaba diye bu güne kadar geldim bakalım bekledim 2 ay daha beklicem kısmetse Allah kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın inş.

Merhabalar,
hoşgeldiniz... Süre konusunda sabırsızca davrananlardan biride benim.Çok şükür erken dogumda olsa saglıklı bir bebeğim var inanın geçmişte tüm yaşadıgım sıkıntı stresi alıp götürdü diyebilirim.Çünkü sonu mutlulukla bitti bu serüvenin.
Koskaca 10 ay geçirmişsiniz 2 aycık kalmıs oda zaten hızlıca gelir geçer umarım bundan sonrası sizin için neşe dolu olur gelir güzel haberinizi paylasırsınız.

kızlar bende anlatıyım dogum hıkayemı 36 +6 ıcındeydım annemlere gıttım aksam orda abım esım fln artık dogur gel senı sezaryan yaptıralım dıe konustular sonra bı komsumuz geldı sen daha dogurmadın mı dedı bende sakasına yarın dogurucam bak gor sen hemde sezaryan dedım ertesı gunde annemde gun var sabah kalktım kı annem hasta bas donmesı fln var onu acıle goturduk sonra eve geldım lavaboya bı gırdımkı nısan bozulmus hemn anneme dedım annem bekleyelım dedı bu arada hazırlıklar tmm mısafır beklıyoruz bı bardcak cay ıcmek ıcın masaya oturdum o sırada ıcımden bısey patladı pat dedı sonra suyum geldı epey aktı ama apar topar hastahaneye gıttık baktılar acılmam yok bıraz bekledım acılma olmadı ama o kadar heycalıyımkı sonra 5 dk bı sancım basladı benı yıne beklettıler acılma yıne yok dısarda annemler kardeslerım kaynvalıdım gorumcelerım teyzelerım o kadar kalabalık kı en sonunda sezeryan ıcın hazırlan dedıler hazırlandım odadan bı cıktım herkes gozumun ıcıne bakıyo herkes bı opucuk kondurdu bu arada ben nasıl aglıyorum nese amelıyathaneye gıttım bel asagı uyusturdular ıkcınde oglumun sesını duydum yanıma getırıp gosterdıler o ankı mutluluk varya hıc bıseye benzemez bıaz kucuktu ama saglıklıydı sukur sonra goturduler yanımdan sabırsızlıkla dsardakıler naptılar bebegım kımde nasıl aklım hep onlarda 1 saat sonra cıkardılar yogum bakımdan odaya dogru goturduler herkes bebegın basında esım ıse benı beklıyo yogun bakım onunde sarıldı sonra odaya ındık cocugumu kucagıma aldım ıste o an ARTIK ANNEYIM BEN benım o dıe hep sayıkladım ıste benım hıkayemde bu bı zbuyuduk teyzelerı 8 aylık olduk "sukurler olsun

uzun uzun anlatmayacağım ama benim oğlum otobüsde suyumun gelmesiyle anneler gününe damgasını vurmuştu... ve saat 5g ibi doğumhane girip 7de doğurdum ertesi günde sabah kahvaltısından sonra eve geldimm... çok hızlıydık...

kızım da evde 5cm açılmayla doğum günüme damgasını vurdu ve arife günü doğdu benim çocuklarımmm özel günleri çok seviyor gelmek için... pire olarak doğması da cabası :)

çok şükür şimdi ikiside yanımda.. rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebişler versin...

moldu bekleme suresiydi sonrasinda hamilelikti ve hamileligin son haftalari....inanin simdiye kadar olan zaman nasil gecti anlamadim tabi o zamanlar doktugum gozyaslarini unutamam ama su son haftalar gecmek bilmiyor.....herkes ne zaman doguracan artik diyor...benim kiz herhalde yerini sevdi sanci yok birsey yok yarin 39.haftaya giriyoruz....acaba ne zaman nisan gelicek veya suyum gelicek diyede bekledigim oluyor....
hadi kizim benim.. hayirli bir seklide saglikla gel kucagima babanla ben sabirsizlikla seni bekliyoruz...
:16:

moldu bekleme suresiydi sonrasinda hamilelikti ve hamileligin son haftalari....inanin simdiye kadar olan zaman nasil gecti anlamadim tabi o zamanlar doktugum gozyaslarini unutamam ama su son haftalar gecmek bilmiyor.....herkes ne zaman doguracan artik diyor...benim kiz herhalde yerini sevdi sanci yok birsey yok yarin 39.haftaya giriyoruz....acaba ne zaman nisan gelicek veya suyum gelicek diyede bekledigim oluyor....
hadi kizim benim.. hayirli bir seklide saglikla gel kucagima babanla ben sabirsizlikla seni bekliyoruz...

slm uzun zamandir seni goremeyince dogurdun sandim:1::1:gecmiyor demi bu son haftalar bizde oyleyiz ya bi an once oglusumu kucagima almayi istiyorum ALLAH tan hayirlisiyla bi gelselerdi

slm uzun zamandir seni goremeyince dogurdun sandim:1::1:gecmiyor demi bu son haftalar bizde oyleyiz ya bi an once oglusumu kucagima almayi istiyorum ALLAH tan hayirlisiyla bi gelselerdi

sorma cnm yaaa yarin dr.kontrolu var bakalim kiz 10 gun erken gelir umuduyla bekliyorum artik...cnm hayirlisiyla seninde kucagina almayi nasip eder...sen yurtdisina evine dondunmu????

canım benim kızımda ne nişan geldi ne suyum geldi... griptim halsizlik ve kusma olduğu için gittim 5 cm açılmam olduğunu öğrendim... oğlumdada öyle normal su patlaması olmaksızın 2 gün öncesinden böyle idrar kaçırıyormuşum gibi hafifden ıslanmalar oluyordu iç çamaşırımda yanii ondan sonra suyum geldi mesela. illaki belli başlı şeyler olmuyor mesela bende hiç nişanmış vs olmadı bu ihtimalleride aklında bulundur derim ben.

Merhabalar,
hoşgeldiniz... Süre konusunda sabırsızca davrananlardan biride benim.Çok şükür erken dogumda olsa saglıklı bir bebeğim var inanın geçmişte tüm yaşadıgım sıkıntı stresi alıp götürdü diyebilirim.Çünkü sonu mutlulukla bitti bu serüvenin.
Koskaca 10 ay geçirmişsiniz 2 aycık kalmıs oda zaten hızlıca gelir geçer umarım bundan sonrası sizin için neşe dolu olur gelir güzel haberinizi paylasırsınız.

hoşbuldukk hemde çok hoş bulduk :) evet doğum hikayeni okudum gerçekten biraz cesaretlendim ne yalan söyliyim eşimde artık olsun istiyor hatta "git doktora söyle yeter de" :) fılan dıyo. bende en azından kış gecsın dıyorum cunku çok üşütüyorum dıkkat edemezsem yıne aynı seyler olursa dıye korkuyorum. mol gebelık yaşadığımda ev taşımıştım ocak ayında karda kışta o pataloji sonucu gelene kadar kendımı suçladım hep benim yüzümden oldu diye ama şükürki Rabbim bu güne kadar gelmemizi sağladı. gerçekten cesaretine hayran oldum inşallah bir nefeste kucağına alırsın evladını bizede dua etmeyi unutma Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.

evet kızlar erken gelsin diye dua etmeyin boşuna anne karnında kaldığı hergün birazdaha gelişip büyüyorr... zamanı gelince zaten gelicekk eminki çok heveslisiniz ama bu zamanların özlelikle son zamanların kıymetini bilin çok özliyceksiniz bi kaç gün bile olsa gezin dolaşın yapmak istediğiniz şeyler varsa onalrı yapın... küçük hanımla küçük bey gelince kızlar zaten günler birbirine karışıyor zamanı hiç anlamıyorsunuz ama onu bırakıp artık tek bişşi yapamıyorsunuz... alıcaklarınızı alın görüceklerinizi görün gibi...

ben oğlumda 11 mayıs doğum var demişlerdi ben 10 mayısda bile hala otobüsle her yere gidip geziyordummm.... kızımda yapamadımmm keşke diyorum ondada daha çok gezseydim :)... çünkü zamanı gelince zaten ne yaparsanız yapın durmuyor yaramazlar gelicez diye tuturup geliyorlar :)

hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim...

ve aklınızda bulunsun ilk doğumu olanlar için söylüyorum... doğum sırasında bağırmayın ıkının doktoru dinleyinn... bunları aklı nızdan çıkarmayın tabiki canınız acıycak ama bağırmak bebeğin kafasını şişiriyor ve çıkması daha zor oluyorrrr... tuvaletinizxi yapıyormuş gibi ıkının elinizden geldiğince doktoru dinleyin... ilk çocuğumda 2 saatte doğumdan çıktım dikişi vs içinde kızımda 2 saat bile sürmedi...

1 hafta hastanede sancı odasında kaldım neler gördüm neler hepsine aynı şeyi söyledimm... dinleyenler beni görenlerr dinledi onlarda çok çabuk doğum yaptı...

dinlemeyip sadece basğıraanların hem doğumları uzadı hemde inanki doktorlarda bi süre sonra kızıyorrr...

hoşbuldukk hemde çok hoş bulduk :) evet doğum hikayeni okudum gerçekten biraz cesaretlendim ne yalan söyliyim eşimde artık olsun istiyor hatta "git doktora söyle yeter de" :) fılan dıyo. bende en azından kış gecsın dıyorum cunku çok üşütüyorum dıkkat edemezsem yıne aynı seyler olursa dıye korkuyorum. mol gebelık yaşadığımda ev taşımıştım ocak ayında karda kışta o pataloji sonucu gelene kadar kendımı suçladım hep benim yüzümden oldu diye ama şükürki Rabbim bu güne kadar gelmemizi sağladı. gerçekten cesaretine hayran oldum inşallah bir nefeste kucağına alırsın evladını bizede dua etmeyi unutma Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.

canım sen galiba yanlış yazmışsın burcunun bebeği oldu.. hatta 3 aylık falan olması lazım....

aaaa yeniyim ya hatlar karıştı sanırım :) ne güzel evladını almış kucağına. inş.bende alırım :(

inşallah canım... beni okuduysan bende ocak ayında kürtaj oldum parsiyel mol gebelikmiş... ve şubatın 29 hamile kaldım hiç beklemedim ben rabbimde hemencik verdi azramı...

sende 10 ay beklemişsin zaten 2 ayın kalmış ama şöylede bir şey varki isteyince bu ay olmuyorr... 2 - 3 ayda öle geçirsen 1 yılı tamamlamış olursun tamamlşamasanda burda 2 aydan tutta 1 yıla kadar çeşit çeşit beklrme süresi yaşayanlar oldu... o yüzden bence zamana o kadar takılma bebek isteyni tahmin edebiliyorummm kendinide hazır hissediyorsan hiç bekleme.... sadece dua et rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhabtli bebişini verir zaten...

slmkızlar moralım bozuk esımde hepatıt b cıktı offf ası oluyorum korunmalı ılşkı yasıyoruz ve ertelendı dolayısıyla 2 asım bu ay 3 aşim ıse 5 ayda aşilamı olduktan sonra başlıyabılırmısızız offff bayagıdıryoktum moralım cok bozuktu şimdıde bozuk tabıkı yıne ertelenene bır gebelık offff

slmkızlar moralım bozuk esımde hepatıt b cıktı offf ası oluyorum korunmalı ılşkı yasıyoruz ve ertelendı dolayısıyla 2 asım bu ay 3 aşim ıse 5 ayda aşilamı olduktan sonra başlıyabılırmısızız offff bayagıdıryoktum moralım cok bozuktu şimdıde bozuk tabıkı yıne ertelenene bır gebelık offff[/QUOc
cok gecmis olsun:(once sagligini dusun abla bebek sonra ALLAH acil sifalar versin

slmkızlar moralım bozuk esımde hepatıt b cıktı offf ası oluyorum korunmalı ılşkı yasıyoruz ve ertelendı dolayısıyla 2 asım bu ay 3 aşim ıse 5 ayda aşilamı olduktan sonra başlıyabılırmısızız offff bayagıdıryoktum moralım cok bozuktu şimdıde bozuk tabıkı yıne ertelenene bır gebelık offff

cnm yaaa vardir bundada bir hayir ama benim esimdede gecen sene cikmisti...burun ameliyati olucakti kan testi yapildi ameliyat oncesi hepatit b teshisi konuldu..cok korkmustuk bizi numune hastanesine yonlendirdiler tekrar test yapildi ve negatif cikti...o anda yedigin yiyecek degerleri degistiriyormus...oradaki dr. soyledi...rahat bir nefes aldik...son teshismi butun testler yapildimi veya baska hastanelere gittinizmi????bu onemli bir durum..

Back