- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.101
sen hıc beklememısın kaçtı degerın bıraz bahsedebılırmısın kendınden gecmıste bulamadım....
canım ben kanamalı bir gebelik geçirdim zaten 8 haftalıkkende karnımda öldüğünü öğrendim.. sonra kürtaj oldum ama bu sıraya kadar mole alakalı hiç bir şey yaşamadım ağrısı sızısı vs.
olsun işte benim ultrasonlarımda falan üzüm gebeliği görünmedi. sadece patolojide çıktı kürtajdan 15gün sonra öğrendim tam hatırlamıyorum ama zaten fazla yüksekken öğrenmedim ben 2 hafta içinde falanda galiba düştü tamda hatırlamıyorum ama uzun sürmedi... doktorlara gittim 2 yıldan tutta 3 aya kadar korunma süresi verenler oldu geçmişe bakarsan ocak ayından itibaren daha ayrıntılı benle ilgili bilgi edinebilirsin... hatta o sıra yurtdışıyla bile görüştümmm bu hastalığı yaşayanlarla ilgilide çok bilgi edindim... ü
ben kaybettiğimin yeri dolsun diye riski göze aldım.. burda bir çok kişi haklı olarak bunu yapamadı burcu erdem beni çok uyardı fakat ben dinlemedim ne olursa hep burda yazdım kürtajtan sonra 1 kere regli oldum .. sonraki ayda gebe kaldım... çok şükür zor bir hamilelik geçirmeme rağmen kızımın bugün 40 çıktı...
bu sadece senle alakalı birşey mol sen bir yıl korunduktan sonrada tekrarlayabilir 2 ay sonra bile olabilirdi.. bunun kesin olur yada olmaz diye bir şeyi yok bunuda hiç bir doktor söylemiyor sadece tedbir amaçlı...
kendinizi hazır hissediyorsanız.. herşeye ben hazırım diyorsan manevi olarak... tabii bide hastalığın sıfırlanmışsaa....