- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #4.081
Bende mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum
Hcg 7500 cıktı. Artık düşsün diye dua ediyorum. Kontol altındayım,Her hafta kan testi yaptırıcam..... Sizce bu deger cok mu yüksek?
kızlar galiba piremde sarılık olmuşşbol bol emzir sunaaa..... geçer geçer diyorummm süreklii..... perşembe kontrolümüz var kesin o zaman olup olmadığı belli olacak ama bence var....
ahhh şu sarılık illeti yokmu yaaabizdede war bitmedi gitti mübarek yaaa 3 ay oldu hala daha var gözlerinden belli sarı Değeri düşük sorun yok diyor doktorlar ama neden gitmiyorki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
of yaa... aynen tam kilo alma zamanı sarılık uyutursa diye ödüm kopuyoo... zaten ilk zamanlar kırımzııydı şimdi sarıııı millet dalga geçiyor :)
Geçmiş olsun
Bence değerin hiçte yüksek degil önemli olan değerin az yada cok olması degil herhafta düşüşe geçmesi.Bol sabırlar diliyorum sana.Molün türü belli oldumu peki? korunma süren ne kadar
İnşallah ışın tedavilik değildir değeri canım haberdar et mutlaka
Tesekkür ederim :/
Perşembe günü belli olacak degerin dusup dusmemesiMol gebelik te hcg cok yükseliyormus, bende cok yavas artmıstı. en son 3500 dü. kürtajımdan 2 gün önce...
Molun türü belli olmadı patoloji raporunda sadece mol gebelik ile uyumlu yazıyor.kapsamlı bir rapor vermediler doktorumda tartıstı raporı hazırlayan dr la.....bu persembe onu da ogrenirim umarım.
İnşallah ışın tedavilik değildir değeri canım haberdar et mutlaka
Merhabalar bende salı gunü çıkan patoloji sonucunda parsial mol oldugumu öğrendim .bir haftadır günlerim kabus gibi 2gun önce çıkan kan tahlilinde degerim15881 doktorum kemoterapide kullanılan bir igne vurdu.bugun tekrardan kan verdim ve sonucunu bekliyorum inşallah düşmüştür.benim gibi mol gebelik geçirenler varsa lütfen morale çok ihtiyacım var.3yasinda kızım var ve çok korkuyorum.dualarinizi bekliyorum.
ay inşallah gerek kalmaz gene onu küvezde görmek istemiyorum
Merhabalar bende salı gunü çıkan patoloji sonucunda parsial mol oldugumu öğrendim .bir haftadır günlerim kabus gibi 2gun önce çıkan kan tahlilinde degerim15881 doktorum kemoterapide kullanılan bir igne vurdu.bugun tekrardan kan verdim ve sonucunu bekliyorum inşallah düşmüştür.benim gibi mol gebelik geçirenler varsa lütfen morale çok ihtiyacım var.3yasinda kızım var ve çok korkuyorum.dualarinizi bekliyorum.
arkadaslar bırsey soracagım bu ılk sayfada bekleme suresı 1 yıl (6 ay korundu) demek ne demek.. 6 ay korundu 1. yıldan sonramı hamıle kaldı demek yoksa doktor bır yıl korun dedı o altı ay korundu hamıle kaldı demek mı
hıç moralını bozma ben o ıgneden bes tane vurundum benım degerım 78 dı en son ılk 50 ıdı sonra yukselınce ıgne yapalım dedı hemen sıfırladı. sımdı marttan berı korunuyorum. moralını bozma en azından senın bak ne guzel bır bebısın var..
hayır canım doktorun verdiği süreyle onun korunduğu süre yazıyor... mesela doktor bana 6 ay korun dedi fakat ben 2 ay korundum gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?