Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Bende mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum
Hcg 7500 cıktı. Artık düşsün diye dua ediyorum. Kontol altındayım,Her hafta kan testi yaptırıcam..... Sizce bu deger cok mu yüksek?

Bende mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum
Hcg 7500 cıktı. Artık düşsün diye dua ediyorum. Kontol altındayım,Her hafta kan testi yaptırıcam..... Sizce bu deger cok mu yüksek?

Geçmiş olsun
Bence değerin hiçte yüksek degil önemli olan değerin az yada cok olması degil herhafta düşüşe geçmesi.Bol sabırlar diliyorum sana.Molün türü belli oldumu peki? korunma süren ne kadar

kızlar galiba piremde sarılık olmuşş bol bol emzir sunaaa..... geçer geçer diyorummm süreklii..... perşembe kontrolümüz var kesin o zaman olup olmadığı belli olacak ama bence var....

kızlar galiba piremde sarılık olmuşş bol bol emzir sunaaa..... geçer geçer diyorummm süreklii..... perşembe kontrolümüz var kesin o zaman olup olmadığı belli olacak ama bence var....

ahhh şu sarılık illeti yokmu yaaa bizdede war bitmedi gitti mübarek yaaa 3 ay oldu hala daha var gözlerinden belli sarı Değeri düşük sorun yok diyor doktorlar ama neden gitmiyorki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

of yaa... aynen tam kilo alma zamanı sarılık uyutursa diye ödüm kopuyoo... zaten ilk zamanlar kırımzııydı şimdi sarıııı millet dalga geçiyor :)

Tesekkür ederim :/
Perşembe günü belli olacak degerin dusup dusmemesi Mol gebelik te hcg cok yükseliyormus, bende cok yavas artmıstı. en son 3500 dü. kürtajımdan 2 gün önce...
Molun türü belli olmadı patoloji raporunda sadece mol gebelik ile uyumlu yazıyor.kapsamlı bir rapor vermediler doktorumda tartıstı raporı hazırlayan dr la.....bu persembe onu da ogrenirim umarım.

Hakkınızıda hayırlısı olsun.Türününde önemi var ama sonuçta mol, bekleme süresi yönünden + avantajın olabilirdi.İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreci

İnşallah ışın tedavilik değildir değeri canım haberdar et mutlaka

çok şükür sarılığımız yokmuş :) ... boyumuz kilomuz falan haftasına uyumlu doktordan yüzümüz gülerek çıkmak kadar keyifli birşey daha olamaz gibi geliyor... 1 ay sonra kontrolümüz var :)

ama kızım artık 39+3 doğum zamanı olduğu için artık pire haline göre tam bir çazgır ve gece kuşu... 30.11.2012 gece 02:00 dan 06:00 a kadar beni ayağa dikti... şuanda uykusuzluk son noktada :)

ama herşey bi yanada geçen sene bu zamanlarda yaşadıklarımdan sonra 2012 bitmesine tek sevindiğim şey pir em çok şükür rabbim isteyen herkese versin... her acı geçiyorr sabrını gösterene

müfakkatını rabbim en güzel şekilde veriyor :)

ne güzel bir çoğunuz yavrularınızı kucağınıza aldınız,bir çoğunuzda almak üzeresiniz,benim korkularım başladı. ya benim hiç böyle tatlı yavrum olmazsa diye.aman şu cicilerden alamazsam diye,benimde çocuk uyumuyo,yemiyo,sohpetlerine katılamazsam diye.
ZUZUCAN demiştim ya test falan yapılacak diye,son kontrolüme dün gittim,hcg 0 ve uterusta bi sıkıntı yok,dr da ocaktan sonra serbestsin dedi,istediğin zaman deneyin dedi,ama sanki kontrol altındayken içim daha rahattı,şimdi deneyebilirsin deyince bile korkularım başladı,gene kötü birşey olursa bu sefer nasıl kaldırırım,heralde bu psikolojiden uzaklaştığım zaman deneyebilirim yoksa şimdi niyeyse hiç istemiyorum çok üzgünüm yaa

Merhabalar bende salı gunü çıkan patoloji sonucunda parsial mol oldugumu öğrendim .bir haftadır günlerim kabus gibi 2gun önce çıkan kan tahlilinde degerim15881 doktorum kemoterapide kullanılan bir igne vurdu.bugun tekrardan kan verdim ve sonucunu bekliyorum inşallah düşmüştür.benim gibi mol gebelik geçirenler varsa lütfen morale çok ihtiyacım var.3yasinda kızım var ve çok korkuyorum.dualarinizi bekliyorum.

Çok geçmiş olsun can349,umarım değerlerin düşer,bende geçirdiğim mol gebelikten sonra değerim yüksek olduğu için tek doz ilaç almıştım sonra düşüşe geçti şu an 0, koruma süresi gerekiyo,parsiyel molde kimi dr.6 ay,kimi dr 12 ay diyo,benim daha bitmedi,ama ilk gebeliğimdi,kısmet,umarım biran önce iyileşirsin,

hıç moralını bozma ben o ıgneden bes tane vurundum benım degerım 78 dı en son ılk 50 ıdı sonra yukselınce ıgne yapalım dedı hemen sıfırladı. sımdı marttan berı korunuyorum. moralını bozma en azından senın bak ne guzel bır bebısın var..

arkadaslar bırsey soracagım bu ılk sayfada bekleme suresı 1 yıl (6 ay korundu) demek ne demek.. 6 ay korundu 1. yıldan sonramı hamıle kaldı demek yoksa doktor bır yıl korun dedı o altı ay korundu hamıle kaldı demek mı

hayır canım doktorun verdiği süreyle onun korunduğu süre yazıyor... mesela doktor bana 6 ay korun dedi fakat ben 2 ay korundum gibi...

İğneden sonra düşme olmadı .yarin tekrar kurtaj olucam.icerde o uzumcuklerden oluşmuş bakalım sonra ne olacak.doktorum geçecek diyor ama ben korkuyorum yinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…