- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #4.021
Ya kusum bende arastirdigm kadariyla ; mol gebelik : spermin yumurtayi dollerken olusan genetik hata sonucu ortaya cikan bir gebelik turu.
Diyorum ki tup bebekte spermi de seciyorlar yumurtayi da ve en uygun en kaliteli olani dolluyorlar, hastalikli olani zaten ayikliyorlar olmaz tup bebekte diyorum ama yine de belli mi olur diyorum ne bilim kendi kendime kafayi yedim.
Burdaki arkadaslarin hepsi normal yollami hamile kaldilar bilgin varmi, aranizda hic tup bebek yaptirip da mol gebelikle karsilasan varmi. Degerim 6178 ya bu mol gebelik icin yeterli bir deger mi, siz daha iyi biliyosunuz bu durumu, ben daha iki uc gunluk bir arastirmayla ogrendim bu mol gebeligi. Ve test yaptirdigim yerde olumsuz bisey demediler sadece cogul gebelik olabilir degerinizin yuksek olmasinin sebebi dedi ama aklim karisti, ikiz gebelik icin bile bu deger yuksek, ama 3uz ya da 4uz gebeliklerde deger nedir bilmiyorum arastirdim bulamadim, belki beim de oyledir bilmiyorum ama aklima hep bu mol gebelik geliyor ;(
Evet canım dedigin gibi kaliteli yumurta ve saglıklı spremleri dölleyip sana nakil ediyorlar.Saglısız embriyoyu koyms gibi ihtimalleri yok yani :)
Bence mol gebelik degildir hiç stres yapıpta üzülme.Sayfayı ben actım burada tüple mol yasayan yok.Birde baska bi laboratuarda yaptırma sansn varsa yaptır derim.Benimde basıma öyle bi olay geldi çünkü.Aynı adet tarihine sahip bi arkadasımla hamile idik onun kan değeri 3 bin küsür cıkarken benim 178 cıkmıstı cok üzülmüştüm kesin düşer dedim.Ama sonradn içim rahat etmedi gidip baska yerde yaptırdım değerim güzel cıkmıstı.
Tüp bebekte değerler yüksek olabilir çünkü cogul olma ihtimali var.Embriyo sayısını bilmiyormusun peki?
Allah razi olsun cevap verdigin icin gercekten tesekkur ederim. Bana tek embriyo transfer edildi, 3.gun embriosu ve 1. Kalite tek embriyo transfer edildi. Benim degerim site 6178 cikti, carsamba gunu kendi tup bebek yaptirdigim merkezde yaptiricam kan tahlili ama bu degerden do,ayi gece gunduz rahat degilim, carsambaya az kaldi ama saatler gecmiyor sanki, acaba 3uz 4uz gebe kalanlarin degerleri ne oluyor, of cildiricam he ;(
Kızlar nasılsınız nerelerdesiniz durumlarınız nasıl?
Bizde biraz moraller bozuk oğluşumun kasığında şişlik farkettik sanıyorumki fıtık.Basit bi operasyon ama sonucta anestezi alacak yavrum annelik dayanamıyorum işte bir an evvel yaptırıp strestende kurtulmk istiyorum yarın hemen gidicez gerekirse hemen yaptırıcaz ameliyatını cünkü huzursuz yavrum
Dualarınız bizimle olsun :18:
Bizde biraz moraller bozuk oğluşumun kasığında şişlik farkettik sanıyorumki fıtık.Basit bi operasyon ama sonucta anestezi alacak yavrum annelik dayanamıyorum işte bir an evvel yaptırıp strestende kurtulmk istiyorum yarın hemen gidicez gerekirse hemen yaptırıcaz ameliyatını cünkü huzursuz yavrum
azram sonunda evinde
benim adetim bi gün gecti bugün tesadüfen kan testi yaptırdık beta hcg 2415 cıktı cokmu yüksek mol gebelikmii sizce?? yaklasık 3 yada 4 haftalık galiba eger varsa
azram sonunda evinde
benim adetim bi gün gecti bugün tesadüfen kan testi yaptırdık beta hcg 2415 cıktı cokmu yüksek mol gebelikmii sizce?? yaklasık 3 yada 4 haftalık galiba eger varsa
Kızlar bugün doktora gittim şükürler olsun ki bu sefer mol çıkmadı fakat kese var yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor acaba geç döllenme midir yoksa bebek gelişmeyecek mi şimdi 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet günümün başlangıcı 17 eylül buna göre hesaplarsam şuan 6+4 ultrasonda kesenin çapı 18.2 mm yazıyor, birde gd değeri var 5w 6d.. Bi fikri olan var mı??
Kızlar bugün doktora gittim şükürler olsun ki bu sefer mol çıkmadı fakat kese var yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor acaba geç döllenme midir yoksa bebek gelişmeyecek mi şimdi 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet günümün başlangıcı 17 eylül buna göre hesaplarsam şuan 6+4 ultrasonda kesenin çapı 18.2 mm yazıyor, birde gd değeri var 5w 6d.. Bi fikri olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?