canım ben eskişehir de yaşıyorum,Osmangazi Tıp Fakültesine gidiyorum.Orada Üreme Sağlğı Merkezi var.Aslında tüp bebkle ilgili hiç bir fikrim yok yani bitek mikro enjeksiyonu biliyorum.Dr um önce benim genetik tahlillerimi yapacak,sonra eşimin tahlillerini,ardından yumurta takibi,aynı zamanda sperm,artık nasıl olcaksa dış ortamda birleşm ve embriyonun sağlık kontrolü,aslında benim içinböyle bir plan hiç beklemiyordum,sürm bitince normal yolla gebeliği önereceğini sanmıştım,ama biraz daha içim rahatlaı en azıdan araştırılacak,dediğin gibi birleşme anında ya yumurta h. yada sperm h. ndeki sorundan dolayı mol gebelik oluyor,sonradan anne rahminden kaynaklanan bir durum değl,öyle biliyorum çok araştırdım bende,çoğunuzdan farkım mol olup gebeliğim devam etti ve 26+1 de normal doğum yaptım,azcık daha tutabilseydim,evladımı prematüre old.için kybettim yaşasaydı,mucizem olucaktı,aklıma geldikçe onu çok özlüyorum,inşallah bu dünyada da sağlıklı ve hayırlı ömürlü evlatlarımız olur.aralık ayında son beta hcg değerime bakılacak sonra ocak ayından itibaren gerekli tahlillere başlanacak,özelden ekliyim seni, görüşrüz,iyi geceler