• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Canim hic sikinti yapma yolk sac olmasi cok iyi bu gebeliginin saglikli oldugu anlamina geliyor bendede ilk yolk sac vardi doktor % 95 saglikli demisti gd de suan 5 hafta 6 gunluk goruntusu varmis kesenin bir hafta on gunede allahin izniyle mercimegini gorursun

Burcu cok teşekkur ederim hem moral verdin hem aydınlattin 5weeks 6day dogru ya boyle dusunmemistim :) demek 6hafta 4gun degilmisim demek adet gunune gore 1hafta falan geriden takip ediyorum yani gec dollenme galiba

Burcu cok teşekkur ederim hem moral verdin hem aydınlattin 5weeks 6day dogru ya boyle dusunmemistim :) demek 6hafta 4gun degilmisim demek adet gunune gore 1hafta falan geriden takip ediyorum yani gec dollenme galiba

Canım benim ne demek bizde o yollardan geçtik hep stresli günlerdi :) Duygularını anlıyabiliyorum ama rahat olmaya çalıs Allaha emanet et miniğini.Rabbim yüzünü güldürsün bu süreçte.Geç döllenme için erken bence bebek arayı zamanla kapatabiliyo hatta büyük bile cıkabiliyo haftasına göre.Ama sürekli kontrollerde son adet tarihine göre gerilik varsa bu geç döllenmedir.Benim bir hafta hep geriydi kontrollerde o yüzden geç dööllenme olmuş dedi doktor.

Kızlar nasılsınız nerelerdesiniz durumlarınız nasıl?
Bizde biraz moraller bozuk oğluşumun kasığında şişlik farkettik sanıyorumki fıtık.Basit bi operasyon ama sonucta anestezi alacak yavrum annelik dayanamıyorum işte bir an evvel yaptırıp strestende kurtulmk istiyorum yarın hemen gidicez gerekirse hemen yaptırıcaz ameliyatını cünkü huzursuz yavrum :(
Dualarınız bizimle olsun :18:[/QU

allah korusun küçük yavruyu dularım sizinle inş saglıklı bi şekilde atlatırsınız bu cnm

benim dogumada günler kaldı kasım 15 le 20 si arasında sezeryan bakalım saglıklı bi şekilede alırız kucagımöıza

allah korusun küçük yavruyu dularım sizinle inş saglıklı bi şekilde atlatırsınız bu cnm

benim dogumada günler kaldı kasım 15 le 20 si arasında sezeryan bakalım saglıklı bi şekilede alırız kucagımıza

ilk kalp atışımızı bugün duyduk çok şükür :21:
bende de geç döllenme olmuş son adet tarihime göre şuan 7+4 olmam lazımken 6+4 çıktı. saglıklı bir gebelik gb görünyr dedi dr.
sen bağışla meleklerimizi Rabbim

ilk kalp atışımızı bugün duyduk çok şükür :21:
bende de geç döllenme olmuş son adet tarihime göre şuan 7+4 olmam lazımken 6+4 çıktı. saglıklı bir gebelik gb görünyr dedi dr.
sen bağışla meleklerimizi Rabbim

gozun aydin:16::16:rabbim saglikli bi hamilelik gecirmeni saglasin :nazar:

benim dogumada günler kaldı kasım 15 le 20 si arasında sezeryan bakalım saglıklı bi şekilede alırız kucagımıza

bir akrep geliyor dunyaya benim burcumdan:21::21:...hadi hayirlisi saglicakla al kucagina cnm...

selam kızlar nasılsınız?
ben doğum yaptım.21/10/2012 de saat 12:52 de ardam geldi.22 sinde sezeryan olacaktım bebek doğum kanalına inmediği için vakum istemediğim için.21 nde sabah ezanında tuvalete giderken suyum geldi sonrasında pembe su şeklinde geldi hemen doktoru aradım doktor hemen doğum yarını bekleyemeyiz dedi apar topar hastaneye hemen yatış ve nst.nst de sancılarım başlamış ve sonra artık sancıları acayip bir şekilde hissetmeye başladım yine doğum kanalına inmemiş.doğuma girdim ve epidurel sezeryan doğumla ardam geldi.ama sonrası çok ağır geçti çok ağrım oldu hiç bu kadar ağrım olacağını düşünmemiştim birinin yardımıyla yapabiliyodum herşeyi emziremedim bile hemşireler göğüs ucumu çıkartmak için çok uğraştılar ve sonrasında göğüs uclarım çatladı yara oldu kanadı ay çok fenaydı şimdi bile acıyor ya ne zaman geçecek bu ağrılar....çok şükür allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah çok tarifsiz bir duygu bu.
bilgisayarım bozukdu o yüzden anca haber verebildim.:emir_bebek::nazar::37: çok perişamın ya uykusuzum başım sırtım belim çok ağrıyor

selam kızlar nasılsınız?
ben doğum yaptım.21/10/2012 de saat 12:52 de ardam geldi.22 sinde sezeryan olacaktım bebek doğum kanalına inmediği için vakum istemediğim için.21 nde sabah ezanında tuvalete giderken suyum geldi sonrasında pembe su şeklinde geldi hemen doktoru aradım doktor hemen doğum yarını bekleyemeyiz dedi apar topar hastaneye hemen yatış ve nst.nst de sancılarım başlamış ve sonra artık sancıları acayip bir şekilde hissetmeye başladım yine doğum kanalına inmemiş.doğuma girdim ve epidurel sezeryan doğumla ardam geldi.ama sonrası çok ağır geçti çok ağrım oldu hiç bu kadar ağrım olacağını düşünmemiştim birinin yardımıyla yapabiliyodum herşeyi emziremedim bile hemşireler göğüs ucumu çıkartmak için çok uğraştılar ve sonrasında göğüs uclarım çatladı yara oldu kanadı ay çok fenaydı şimdi bile acıyor ya ne zaman geçecek bu ağrılar....çok şükür allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah çok tarifsiz bir duygu bu.
bilgisayarım bozukdu o yüzden anca haber verebildim.:emir_bebek::nazar::37: çok perişamın ya uykusuzum başım sırtım belim çok ağrıyor

canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn çok sevindim.... bizde sürekli süt sağıyoruz erken doğumda bebek yorulmasın diye emmesine izin vermiyorlar .... bir hafta hastanede yattım ve neler neler gördüm gerçekten sezeryan çok zor oluyor mutlaka yanına birini istiyorr... emzirme konusuna gelirsen bende ilk çocuğumda ardamda aynılarını yaşamıştımm gerçekten çok zor ve acı oluyorr... inşallah en kısa zamanda geçerr....

selam kızlar nasılsınız?

Canım benim Arda Bebek hoşgeldi.Allahım uzunca ömürler nasip etsin güle güle büyüt oğluşunu.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn çok sevindim.... bizde sürekli süt sağıyoruz erken doğumda bebek yorulmasın diye emmesine izin vermiyorlar .... bir hafta hastanede yattım ve neler neler gördüm gerçekten sezeryan çok zor oluyor mutlaka yanına birini istiyorr... emzirme konusuna gelirsen bende ilk çocuğumda ardamda aynılarını yaşamıştımm gerçekten çok zor ve acı oluyorr... inşallah en kısa zamanda geçerr....

sağol canım.sen doğum mu yaptın canım ya allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallh.bende arada sağıyorum çatlaklardan dolayı daha az acıyo ya bu nasıl bişey böyle dikişlerimin acısını unutuyorum acıdan ki benim doğum sonrası çok çok çok ağır geçti çocuğumu iki hemşirenin yardımıyla emziyodum hastanede iki gün kaldık ağrılardan neyse geçecek inşallah
senin doğum nasıldı bebeşin nasıl?

ne güzel hepiniz sonunda bebeklerinizi kucağınıza aldınız kalp atışlarını duydunuz maşallah Allah nazarlardan saklasın kızlar nolur dua edin bana bende bu duyguyu tadayım:38:

çok sağol canım.senin ki nasıl?

Bizim erken dogum oldu canım belki okumamıssındır 33 haftalıkken durduk yere kanamam oldu ciddi derecede plasenta rahimden ayrılmaaya başlamıs acil sezeryan oldu.18 gün küvezde geçti şimdi iyiyiz cok şükür yavas yavas büyüyoruz sık sık doktor kontrollerindeyiz işte

Bizim erken dogum oldu canım belki okumamıssındır 33 haftalıkken durduk yere kanamam oldu ciddi derecede plasenta rahimden ayrılmaaya başlamıs acil sezeryan oldu.18 gün küvezde geçti şimdi iyiyiz cok şükür yavas yavas büyüyoruz sık sık doktor kontrollerindeyiz işte

biliyorum canım bilgisayar bozulmadan önce cevap yazamasamda okuyordum çok geçmiş olsun canım şükür iyisiniz allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah çok farklı değilmi ama.. hiç bişeyde yok bu duygu bu sevinç
bizde tam 39+0 da doğduk sezeryan doğuma karar vermiştim ama tarihinden bir gün önce geldi artık dünya ardamın etrafında dönüyor

Son düzenleme:
geçmş olsn cnm suan durumn nasl acaba. çünkü bnde yeni geçirdm böyle bir durumu 4 gün oluyo kürtaj olalı. bnmde ilk gebeliğimdi ama malesef bu seklde sonlandrıldı :( bnmde sonç patalojiye gitti daha belli değil 1 ay sonra çıkıckmş sonç merkla bekliyorm. suan ki durumunu gerçktn çok merak edeyorm yazarsn sevinirm cnm......

agunes suna gozunuz aydın canlar allah analı babalı buyutsun sevındım sızler adına nası bebısler ıyımı burcucum sen nasılsın nasıl bebegın valla kızlar benım oglan cok huysuz 5 gun sonra 7 bıtıp 8 3 gırcez ama cok yoruyo benı

Back