Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

regliyi 1 hafta falan geçmeden yapınca çoğu zaman varsada çıkmıyor abla çok nadir varsa çıkıyorrr.... İnşallah vardırda hiç olmazsınnn ama çok merak ediyorsannn kanda baktırrr... idrarı bekleme

kızlarrr bugün test yaptımmm veeee çok şükür HAMİLEYİM
benide listeye ekleyin yaaaaaaaaa
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eyle
birbirimize dua edelim inşallah

Çoook sevindim...

Allah hayırlı etsin....Sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi rabbim nasip etsin....

Geçmişi düşünme sakın...Her şey güzel olacak İnşaAllah.....Dualarında bizleri unutma...

:)

bugun hastalandım offff umıtler suya dustu

Olsun be güzelim...Biz demiyor muyuz....Her şeyin hayırlısı olsun diye...

Vardır bundada bir hayır...

Sabrını koru...Her şey güzel olacak.....

.

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın!

Ekmek almak için bir fırına gidersin. Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya... Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir.

Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın ama bilmezsin ki fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği sana verecek....

.

canım senin adına çok sevindimm... rabbim sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

selam kızlar,

bende pazartesi kontrol gittiğimde kan ve idrar verdim... malesef kan değerlerim çok düşük çıktı ... zaten halsizlik yorgunluk hat sahfadaydı meysem sebebi buymuşş birde 2 günde bir tansiyon ölçtürcem 9-14 olması gerekiyor eğer düşerse yada çıkarsa hemen gel dediler... kan ilaçlarımı içemiyordum bugün zorlada olsa yeniden içmeye başladımmm... ayın sonunda tekrar gitcem....

hayırlısıyla biran önce kucağıma alsamm azramı... rabbimden başka birşey istemiyorumm....

slm kızlar 2 kere mol gebelik geçirip sağlıklı hamile kalan ve bebeğini kucağına alan varmı aranızda acaba eğer varsa doğal yollamı yoksa tüp bebek vs yöntemlemi hamile kaldınız? bu mol gebeliğin hamile kalmadan önce yumurta ve spermde genetik araştırması yapılıp sağlıklı hücreler transfer ediliyormu acaba

hayırlı olsun canım gozun aydın olsun ınsallah bende arkandan gelırım ben kızlarrrrrrr bugun klomene başladımmm dua edınnnn bana

merhaba kızlar banada parsıyel mol gebelık teshısı konmustu. 7 aydır korunuyoruz. 8. ay baslıcak.... doktorum ılle 1 yılı bekleyecegız dıyor...... baska doktorlada gıdıp konusmak ıstemıyorum basından gecenlerı anlat ultrasona gır...napsamkı acaba dıye dusunuyorum...:26:

Arkadaşım, ben 26 aralıkta mol gebelik nedeniyle kürtaj oldum 8.aya kadar korundum eylül ayından itibaren bıraktım, bana da doktor 1 sene bekle dedi, ben bıraktığımı söyledim adetim gecikti dedim kan testi yaptım gebesin dedi ama şuan ultrasonda görülmez bayramdan sonra gel dedi inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım. Çoğu arkadaş 1 yıl beklemedi bile hayırlısı napalım 12 ay bekleyemiyoruz. :)

Arkadaşım, ben 26 aralıkta mol gebelik nedeniyle kürtaj oldum 8.aya kadar korundum eylül ayından itibaren bıraktım, bana da doktor 1 sene bekle dedi, ben bıraktığımı söyledim adetim gecikti dedim kan testi yaptım gebesin dedi ama şuan ultrasonda görülmez bayramdan sonra gel dedi inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım. Çoğu arkadaş 1 yıl beklemedi bile hayırlısı napalım 12 ay bekleyemiyoruz. :)

MERABA zuzucan35 geçirdiğim mol gebelikten sonra kontrollerimi hiç ihmal etmedim,dr.sürem dolunca yeni bir gebelik planlamadan önce yumurta ve sperm kontrolü için testleri,genetik tahlilleri yapack,hem beni hem eşimi kontrol edecek,sonra embriyo sağlıklıysa bana transfer etme işlemine geçecek kendisi öyle plan yaptı.Ben araştırma hastanesine gidiyorum birde ilk gebeliğim hem mol olup hem 7.aya kadar ilerlediği için dr.büyük risk atlattın,seni tekrar riske atmayalım dedi,ama herşeyin hayırlısı umarım tekrarlamaz,korkuyorum açıkcası,tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye çok zor çoook,Allahım hepimizin yardımcısı olsun(Amin)

merhaba canım cevabın için çok teşekkür ederim ben doktorlara sorduğumda malesef bu cevapları alamadım git tekrar dene dediler ama ben artık yoruldum yıprandımbenş en iyi sen anlarsın. ufucık bir ümit çözüm için tüm internet sitelerini araştırdım ama hiç birşey bulamadım.canım doktorun sana genetik testi yumurta ve spermemi yapacak yoksa anne ve babayamı? birde sğlıklı embriyoyu seçip ondan sonra sana sağlılı emriyomu trasnfer edecek?peki emriyo sağlıklıysa sana transfer edince mol gebeliğe dönüşme ihtimali varmı yine? yani bu annnin vğcudundan kaynaklanan bi sorunumu yoksa emriyo sağlılı olmadığı için kaynaklanan bir sorunmu? transfer yöntemi yapılınca mol gebelik tekrarlama şansı düşüyormu?biliyorum çok sordum canım ama okuduklarım hep sağlıksız yumurta ve sperm birleşince mol gebelik olduğu şeklince tabi bende düşününce sağlıklı yumurta ve spermle oluşturulan embriyo trasnfer edilince sorun çıkmaz diye düşündüm. çünkü bu sorun yanılmıyorsam yumurta ve sperm birleştiği anda olan birşeymiş sonradan olmuyor yani.vallahi ihtisasa yaptım bu konuda.canım hangi yöntemi kullanarak trasfre yapacak?mikroenjeksiyonmu, pgt mi ?tüp bebekmi bende ona göre bir yol izlemek istiyorum ona göre gideyim gitmem gereken yere kafam allak bullak.şimdiden teşekkür ederim canım.ya aslında telefonun olsa konuşsak ne güzel olur.birde hangi şehirdesin canım hangi hastaneye gidiyorsun?

mıkroenjeksıyonda aynı normalıyle canım dusunsene eşten aşıyorlar transfer edılıyor sen normalın dene bana kalırsa yada benım gıbı klomene başla be bu ay klomen kullandım doktor bana aynı dedı farketmez mıkroyla normalı

canım ben eskişehir de yaşıyorum,Osmangazi Tıp Fakültesine gidiyorum.Orada Üreme Sağlğı Merkezi var.Aslında tüp bebkle ilgili hiç bir fikrim yok yani bitek mikro enjeksiyonu biliyorum.Dr um önce benim genetik tahlillerimi yapacak,sonra eşimin tahlillerini,ardından yumurta takibi,aynı zamanda sperm,artık nasıl olcaksa dış ortamda birleşm ve embriyonun sağlık kontrolü,aslında benim içinböyle bir plan hiç beklemiyordum,sürm bitince normal yolla gebeliği önereceğini sanmıştım,ama biraz daha içim rahatlaı en azıdan araştırılacak,dediğin gibi birleşme anında ya yumurta h. yada sperm h. ndeki sorundan dolayı mol gebelik oluyor,sonradan anne rahminden kaynaklanan bir durum değl,öyle biliyorum çok araştırdım bende,çoğunuzdan farkım mol olup gebeliğim devam etti ve 26+1 de normal doğum yaptım,azcık daha tutabilseydim,evladımı prematüre old.için kybettim yaşasaydı,mucizem olucaktı,aklıma geldikçe onu çok özlüyorum,inşallah bu dünyada da sağlıklı ve hayırlı ömürlü evlatlarımız olur.aralık ayında son beta hcg değerime bakılacak sonra ocak ayından itibaren gerekli tahlillere başlanacak,özelden ekliyim seni, görüşrüz,iyi geceler

bende çok özlüyorum meleğimi.onunla işe giderdik yolda konuşurdum onunla midem bulanırdı ama yinede ona zarar gelmesin diye çabalardım.şarkılar söylerdik biliyorum oda beni hissediyordu.karnımı seviyordum karnım şişmişti bile azcık.canım hep ekşi isterdi.ama bebeğimi düşününce her şeyi unuturdum.çok özledim onu çok öpemeden koklayamadan gitti yavrum benden ama tek ümidim Allah'ımın yanına gitti.orada çok mutlu biliyorum annesini bekliyor iki bebeğimde bende vademi doldurunca meleklerimle kucaklaşacağım sadece geçiçi bir ayrılık bu.karnımın boş olduğunu hissettikçe içim acıyor. bazen çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye hiç bir çocuğu sevemiyorum.bazen kıskandığım da oluyor karnı kocaman hamileleri. Allahım inşallah banada nasip eder yavrumu sağlıkla kucağıma almayı eğer bu bir cezaysa ve bunu hak edecek bir haatm olduysa Allahımda af diliyorum sen çok affedicisin Allahım affet beni bebeğimi kucaklamayı nasip et bir hatam olduysa senden özür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…