- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.921
belki merak edenleriniz vardır kızlar oğlum alışmaya başladı devam edicez hatta bugün babası götürdü içeri kendi girmiş sıkıntı yaratmamış çok şükürrr... Ama şimdide bir sorunumuz var kii oda ben evde tek başıma kaldımm evide temizledim genede zaman geçmiyorrr napıcam ben şimdiiii.....
slm hanimla bi sorum olucakti simdiden gogusten sut gelirmi bugun benim sag gogusumden sut akmis sanirim atletim oyle bi leke olmustu sasirdim olabilirmi
slm hanimla bi sorum olucakti simdiden gogusten sut gelirmi bugun benim sag gogusumden sut akmis sanirim atletim oyle bi leke olmustu sasirdim olabilirmi
galiba senin bebesin gelmesine az kaldi o zaman canin skilmaz oglunda okula iyice alismis olur ikisi birden senin icin zor olurdu
Merhaba arkadaşlar,
Umarım iyisinizdir?
Allahın izniyle sürem bitmek üzere ....Doktorumla yaptığım telefon görüşmesinde öncelikle tahlillerin yapılacağını söyledi....
Mutlaka sizlerede yapılmıştır....Nedir bu tahliller....Ne gibi durumlarda korkmalıyım.....
Teşekkürler ve sevgiler.....
.
Caco nerelerdesin.....:)
ya kafama takildi size soruyum dedim benim bebis karnimin hep yan taraflarinda oynuyordu bugun hep asagida oynadi acaba bi sorun varmidir
saol canim ilk ya hersey kafama takiliyor istepariscim benim bebegımın pozisyonu itibariyle bende sürekli çoğu haraketini aşağıda hissediyorum.bebeğimin başı yukarıda ayakları aşağıda dolayısıyla ayaklarındaki bütün tepinmeleri aşağıda oluyor.belki seninkiside o şekildedir ondan aşağıda hissediyor olabilirsin.
merhaba dursun e;
doktorum benden herhangi bir tahlil istemedi,sadece folik asite baslamam gerektıgını soyledi nitekimde öyle yaptım...
bence hiçbir durumdan korkmamalısın sen süreni bile dolduruyorsun bekleyerek.Allahın izniyle hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun en kısa zamandada paylasırsın....
arkadaşlar merhaba.ben foruma yeni katıldım.malesef bende nisan ayında bebeğimi kaybettim.karnımda ölmüştü kürtaj olmak zorunda kaldım.6 haftalıktı.patolojide parsiyel mol olduğu ortaya çıktı.doktorum 3 ay korunmam gerektiğini söyledi.beta hcg sıfırlanana kadar kan testi verdim haftada bir.4 haftada sıfırlanmıştı.doktorum artık takibe gerek olmadığını söyledi.3 ay sonra tekrar çoçuk düşünebilirsin dedi.ben biraz daha beklemeyi uygun gördüm.yaz tatilinden sonra tekrar düşünürüm demiştim.şimdi regl dönemimdeyim ve bu ay tekrar çalışmalara başlıcaz ama ben kafandan bitmiş vaziyetteyim.bu kadar etkileneceğimi tahmin etmezdim.inanılmaz stres yaptım.sürekli ağlama geliyor.hamile kalabilecekmiyim.tekrar aynı şeyleri yaşayacakmıyım diye içim içimi yiyor.biliyorum hepiniz aynı şeyleri yaşadınız ama korkuyorum işte.birdaha böyle birşey başıma gelirse dayanamam gibi geliyor.yediklerime içtiklerime bile dikkat ediyorum.bu hafta doktora gidip tekrar çocuk düşündüğümü söyleyip muayene olucam.acaba genetik test yaptırsammı diyorum.gerek varmı bilmiyorum ama onuda isticem galiba.ilk seferde bu kadar çok istemiyordum ama şimdi bir bebeğim olmasını çok istiyorum.bir ay bile beklemek istemiyorum ama bir yandan da korkular beni kemiriyor resmen.sürekli forumları okuyup farklı birşey bulmaya çalışıyorum sizlerin hikayelerine ağlıyorum.inşallah bende isteyen herkez de en kısa zamanda bebeğine kavuşur.bende artık buradayım.sizlerden gelen her güzel haber beni de umutlandırıyor.inşallah Allah hakkkımızda hayırlısını verir.hepinize sevgiler...
arkadaşlar merhaba.ben foruma yeni katıldım.malesef bende nisan ayında bebeğimi kaybettim.karnımda ölmüştü kürtaj olmak zorunda kaldım.6 haftalıktı.patolojide parsiyel mol olduğu ortaya çıktı.doktorum 3 ay korunmam gerektiğini söyledi.beta hcg sıfırlanana kadar kan testi verdim haftada bir.4 haftada sıfırlanmıştı.doktorum artık takibe gerek olmadığını söyledi.3 ay sonra tekrar çoçuk düşünebilirsin dedi.ben biraz daha beklemeyi uygun gördüm.yaz tatilinden sonra tekrar düşünürüm demiştim.şimdi regl dönemimdeyim ve bu ay tekrar çalışmalara başlıcaz ama ben kafandan bitmiş vaziyetteyim.bu kadar etkileneceğimi tahmin etmezdim.inanılmaz stres yaptım.sürekli ağlama geliyor.hamile kalabilecekmiyim.tekrar aynı şeyleri yaşayacakmıyım diye içim içimi yiyor.biliyorum hepiniz aynı şeyleri yaşadınız ama korkuyorum işte.birdaha böyle birşey başıma gelirse dayanamam gibi geliyor.yediklerime içtiklerime bile dikkat ediyorum.bu hafta doktora gidip tekrar çocuk düşündüğümü söyleyip muayene olucam.acaba genetik test yaptırsammı diyorum.gerek varmı bilmiyorum ama onuda isticem galiba.ilk seferde bu kadar çok istemiyordum ama şimdi bir bebeğim olmasını çok istiyorum.bir ay bile beklemek istemiyorum ama bir yandan da korkular beni kemiriyor resmen.sürekli forumları okuyup farklı birşey bulmaya çalışıyorum sizlerin hikayelerine ağlıyorum.inşallah bende isteyen herkez de en kısa zamanda bebeğine kavuşur.bende artık buradayım.sizlerden gelen her güzel haber beni de umutlandırıyor.inşallah Allah hakkkımızda hayırlısını verir.hepinize sevgiler...
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.gerçekten çok moral oluyormuş.inanın insan kimseyle en yakınıyla bile paylaşamadığı şeyleri burada yazıp rahatlıyor.ankara' da oturuyorum ben.hamilelik başladığında Medicana ya gitmiştim.Meşhur Yusuf Bey den randevu almıştım.bir hafta sonrasına.sonar birgün gece lekelenmem oldu kahverengi hemen mecburen zekai tahir e gittik.baktılar bhcg ye göre görünmesi lazım dediler boş gebelik olabilir iki gün sonra gel hala görünmüyorsa alıcaz dediler.bende iki gün sonra medicana ya gittim pazatesiydi acil doktoru görmek istiyorum randevum haftaya ama sıradaki ilk doktordan hemen muayene istiyorum dedim.Tamer Mungan a yönlendirdiler.ilk başta sorun yok gibiydi geç döllenmedir haftaya bakalım dedi.bir hafta sonra kalbi atıyordu herşey normaldi ikinci hafta sonra gel dedi.tabi ben dayanamadım bir hafta sonra başka bir özel polikinlikte ultrasona girdim ve acı sonu öğrendim.gerisini hepiniz iyi bilirsiniz zaten.hemen medicana ya koştum ama oradada aynı şeyi söylediler.ertesi gün gene medicana da kürtaj oldum Tamer bey yaptı.bir ay içinde sıfırlandı.bende tami internetten araştırdım hem altı ay bir sene yazıyor.korka korka sordum son gidişimde doktora.herşey mükemmel 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi.eminmisiniz 3 ay yetermi dedim bana güldü kesinlikle dedi.ama 5 ay oldu genede bu ay başlıcam bakalım nasip ne zaman.bende sizler gibi güzel haber vermeyi çok istiyorum.adaklar adadım.
saol canim ilk ya hersey kafama takiliyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?