- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.901
slm kızlar nasılsınız?umarım hepınız ıyısınızdır ben topigimi aldım kucagıma allaha sukurler olsun darısı hamile olan arkadasların basına cok guzel bir duyguymus annelik oglumun adını umut erdem koyduk allah omurllu etsin insallah adıyla yasasın. cok yazamıyorum gecemiz gunduzumuz karıstı uykusuz benim oglum ama olsun iyi olsunda gazı var cok simdide uyanıyo opuyorum hepinizi iyi geceler
slm kızlar nasılsınız?umarım hepınız ıyısınızdır ben topigimi aldım kucagıma allaha sukurler olsun darısı hamile olan arkadasların basına cok guzel bir duyguymus annelik oglumun adını umut erdem koyduk allah omurllu etsin insallah adıyla yasasın. cok yazamıyorum gecemiz gunduzumuz karıstı uykusuz benim oglum ama olsun iyi olsunda gazı var cok simdide uyanıyo opuyorum hepinizi iyi geceler
Hayırlı olsun bebişiniz canım.RABBİM hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir evlat olmayı olmasını nasip etsin.Listemizi güncelleme vakti gelmiş
Merhaba arkadaşlar,
Bebeği doğan arkadaşlarımı tebrik ediyorum....Evlatlarınız hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu.....olsunlar İnşaAllah.....
Allah, isteyen herkese hayırlı evlat...lar versin İnşaAllah.....AMİN!
Caco,
Senin ilk gebeliğin mi olacak İnşaAllah....Yani hiç çocuğun var mı?
canım bu topiğin en tabiri caizse delisi çılgını benimdir heralde... Ben 2 ay bile korunmadım :) (2 yıl 1 yıl 6 ay diyen değişik değişik doktorlar oldu) ve yarın 29. haftaya gircemm....
inşallah sana biraz moral mi desem cesaret mi desem artıkkk ne olursaa içini rahatlatır....
sunacım bebeşin hayırlı olsun cnm saglık durumu iyi inş bende 30 haftalık oldum as kaldı bizim junyirin gelmesine bende oglımu anaokuluna verdim yaklaşık bir haftaıdr mücadele ediyorum onunla ilk günden beri girmiyor içeriye istemiyorummmmmm diyor okulu ayaga kaldırıyor bebek gelmeden alışsın dedim ama olmadı bügün müdüreyle konuştuk okuldan alsanız iyi olur dedi bu şekilde öbür çocuklar etkileniyor dedi veeeeeeeeeee kovuldukkkkkkkk :=((((( seneye inş dedik seninki duruyorsa alışacak demek bu allah yardımcın olsun cnm çok zor anlıyorum seniii göürüşmek üzere iyi akşamlar
Merhaba arkadaşlar,
Umarım iyisinizdir?
Allahın izniyle sürem bitmek üzere ....Doktorumla yaptığım telefon görüşmesinde öncelikle tahlillerin yapılacağını söyledi....
Mutlaka sizlerede yapılmıştır....Nedir bu tahliller....Ne gibi durumlarda korkmalıyım.....
Teşekkürler ve sevgiler.....
.
Caco nerelerdesin.....:)
Merhaba arkadaşlar,
Umarım iyisinizdir?
Allahın izniyle sürem bitmek üzere ....Doktorumla yaptığım telefon görüşmesinde öncelikle tahlillerin yapılacağını söyledi....
Mutlaka sizlerede yapılmıştır....Nedir bu tahliller....Ne gibi durumlarda korkmalıyım.....
Teşekkürler ve sevgiler.....
.
Caco nerelerdesin.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?