Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm kızlar nasılsınız?umarım hepınız ıyısınızdır ben topigimi aldım kucagıma allaha sukurler olsun darısı hamile olan arkadasların basına cok guzel bir duyguymus annelik oglumun adını umut erdem koyduk allah omurllu etsin insallah adıyla yasasın. cok yazamıyorum gecemiz gunduzumuz karıstı uykusuz benim oglum ama olsun iyi olsunda gazı var cok simdide uyanıyo opuyorum hepinizi iyi geceler

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım çok sevindim... Rabbim sana bağışlasın hayırlısıyla bizlerde inşallah kucağımıza alırızzz... Çok gazı varsa rezene kullan canım benim oğlum kolikdt hiç durmazdı o biraz sakinleştiriyordu...

gozu aydin ALLAH anali babali buyutsun

Hayırlı olsun bebişiniz canım.RABBİM hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir evlat olmayı olmasını nasip etsin.Listemizi güncelleme vakti gelmiş

Hayırlı olsun bebişiniz canım.RABBİM hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir evlat olmayı olmasını nasip etsin.Listemizi güncelleme vakti gelmiş

aaa amanın bebişler gelmiş hoşgelmişler burcu ve kayboldum allah analı babalı büyütsün inşalllah ay çok şükür allahım.sırada ben varım galiba son aya girdim yürüyüş yaparken çok zorlanıyorum eskisi gibi hızlı yürüyemiyorum çok çabuk yoruluyorum şuanda doğum ilgili hiç bişey sormuyorum araştırmıyorum heyecanlanıyorum çok stres olurum hayırlısıyla bir doğursam allahım

ne güzel bir bir bebekler doguyor
Allah saglıklı ve hayırlı bır evlat etsin inşallah...

burcucum nasıl gidiyor bebişinle hayat?uykusuzsundur sen şimdi hepama en güzel uykusuzluklar bunlar
uykusuz kalmak yorgun düşmek bile insana tatlı gelir

Merhaba arkadaşlar,

Bebeği doğan arkadaşlarımı tebrik ediyorum....Evlatlarınız hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu.....olsunlar İnşaAllah.....

Allah, isteyen herkese hayırlı evlat...lar versin İnşaAllah.....AMİN!

Caco,

Senin ilk gebeliğin mi olacak İnşaAllah....Yani hiç çocuğun var mı?

2 kaybım var canım dusuk

inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini canım.. hemde baya bi moralim değişti ben iyi sabretmişim o zaman ama şimdi doktoruma gitmeye korkuyorum :) azarlayacak diye niye 1 yılı beklemedin diyecek. Smeir testi yaptırıp folik asit alımına başlamak istiyorum

hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun adıyla yasatsın o kadar olacak bnm oglan 6. ayına gırecek ama hala gazı var ne cekıyorum bı bılsen uyku da yok masallah boyle gecıyo zaman

burcucucum allah saglık mutlluluk huzurdolu bir yasam versin oglusunla hayırlı evlat olsun insallah dogum yapacak arkadaslarada rabim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin insallah.dogumdan hic korkmayın insan bebeginin yuzunu gordugu anda butun herseyi unutuyo ve yeniden dogmus gibi oluyo alllah bu guzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallah.guzel dilekleriniz icin hepinize tesekurederin cok sagolun op

Şükürler olsun bugünlerimede...
Şimdilik çok çok çok iyiyiz teyzeler :) Oğluşumla ayrı kaldıgımız günlerin acısını gecesiyle gündüzüyle cıkarmaya calısıyoruz.Bol bol öpüp kokluyorum öylede güzel kokuyorki onunda hosuna gitmiyor değil
Biraz emme problemimiz var küvezde kaldıgı günler sütümü sagdıgım için olmayan göğüs ucum kocaman oldular ve bebiş emmekte biraz güçlük çekiyor.Bende fazla efor harcayıp k,lo kaybetmesin diye arada emziriyorum ama genelde beslenmemiz biberonla oluyo onda daha rahat ediyor.İnşallah annesinin memişini unutmaz gün geçtikçe meme verme süresini uzatıyorum kıyamıyorumda hemen yorulup uykuya dalıyor böyle oluncasa beslenme saati aksıyor.Hayırlısıyla bunuda bir rayına koyarız herhalde.
Şimdiden 5 doktor ziyaretimiz var sıkı bir doktor kontrolleri tahiller tetkikler olacak.Herşey onun sağlığı için inşallah hepsinden birer birer sorunsuz geçeriz.Çok sık giremiyorum inanın günler saatler nasıl geçiyor anlıyamıyorum.Geceleri sagolsun eşim bakıyor gündüzleri ben. Hiç uyumuyoruz doya doya izliyorum oğluşumu.
Allahım isteyen bekleyen herkese yaşatsın bu duyguları.Şimdi annemin değerini anladım :)
Bu arada 9 kilo almıstım 1 gr eser kalmadı hepsi gitti dahada gider herhalde Kiloları hiç dert etmeyin.Bebiş için saglıklı beslenin.Hepiniizi öpüyorum

ay kızlarr ben de bugün oglumu ana okuluna verdim ve inanın ki çok zor oldu... Bebekle ikisi bir zor olur diye oda sıkılıp daha çok bebekden etkilenmesin diye şimdiden verdim fakatt yanına gittiğimde birazda hasta olduğundan ağlamış bana bir sarılışı vardı görmeniz lazımdı...

yarın inşallah daha iyi geçerr... Aslında fazlada zorlamak istemiyorum çünkü bebek geldi beni evden yolladılar diye bazı çocuklarda problem yaşandığından kendi istediği üzerinden karar vericem devam edip etmeyeceğine kuzenleride orda olduğunda biraz önce konuşmamız olumlu yönünde okula gitmek istiyor...

bende bu hafta deniyim bakalımmm 1. gün ağlamalı 3 gündede ağlarsa yollamayı düşünmüyorum...

anne olmak hem çok güzel hemde çok zor inanın kişii 2. kez anne olanlar bunu daha iyi anlıycakk gerçektende çocuklar büyüdükçe sorunlarıda büyüyorrrr.... Ama onlar herşeyin en iyisini hakkediyorlarr.... Canlarım benimmmmm

sunacım bebeşin hayırlı olsun cnm saglık durumu iyi inş bende 30 haftalık oldum as kaldı bizim junyirin gelmesine bende oglımu anaokuluna verdim yaklaşık bir haftaıdr mücadele ediyorum onunla ilk günden beri girmiyor içeriye istemiyorummmmmm diyor okulu ayaga kaldırıyor bebek gelmeden alışsın dedim ama olmadı bügün müdüreyle konuştuk okuldan alsanız iyi olur dedi bu şekilde öbür çocuklar etkileniyor dedi veeeeeeeeeee kovuldukkkkkkkk :=((((( seneye inş dedik seninki duruyorsa alışacak demek bu allah yardımcın olsun cnm çok zor anlıyorum seniii göürüşmek üzere iyi akşamlar

saol canım benimde daha 30 haftalık yeni oldu...bende azra hanım gelmeden önce alışsın dedim...

Dün çok iyi ayrıldık fakat babasıyla beraber götürdük bugün ayrılması biraz zor oldu ben çıkarken ağlıyordu kapıda az bekledim baktım sustu ben bekleyince konuşunca daha çok sarılıyorr bırakmıyor ama öğretmenler şuanlık memnun biraz sabır diyorr... Bende bugün bırakırken ağlamasına rağmen geldiğimde yüzü gülüyordu... uslu durmuş yemeğini yemişşş gülen yüz alıp resim yaptırmışş dünde resim yaptırmamıştı yani inşallah böyle giderse alışıcak gibi görünüyorrr.... Bir çok yerde okudum araştırdımmm kendimce sıkmamaya çalışıyorum ve mol gebelik geçirmiş ntv spikeri esra sertinde yazısında olduğu gibi ağlamak güzeldir diyerek izin veriyorummm ve kısa bir süre sonra ağlama krizi geçiyor ve oyunlara dalıyorrr...

İstersen sende pes etme başka bir okulu dene derim ben....

Merhaba arkadaşlar,

Umarım iyisinizdir?

Allahın izniyle sürem bitmek üzere ....Doktorumla yaptığım telefon görüşmesinde öncelikle tahlillerin yapılacağını söyledi....

Mutlaka sizlerede yapılmıştır....Nedir bu tahliller....Ne gibi durumlarda korkmalıyım.....

Teşekkürler ve sevgiler.....

.

Caco nerelerdesin.....:)

burdayım bende 5 aydır tık yokkkkkk dursun ben den de haberler boyle b ay klomen kullanacaktım ama saglık proplemım vardı bırde yatılı mısafırm var adetım de bugun bıttı kaldık oylece artık normal olarak bu ayda denıycez bakalımmm

ben hiç bir test yaptırmadım canım yapılacağıda bana hiç söylenmedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…