- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.941
kızlar ca125 dıye bır test yaptırdınızmı bugun doktora gıttım bana b testı verdı mol gecırdım dedım ınternetten baktım over kanserı ıcın yapılan test dıyor yaptıran oldumu acaba bunuyannda hormn yaptıracam neler yaptırdınz hamılelık oncesı test
haklısın canım insanın ister istemez kafasına takılıyor.sen nerdesin döndünmü evine?şeker testini yaptırdınmı?orada zorlanıyordunya dil konusunda,burda heseyini yaptırda öyle git
çiğtanesi çok çok geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda saglıklı bir sekılde hamile kalıp,yaşadığın bütün bu olumsuzluklarıı unutarak hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın canım...
herbirimiz aynı şeyleri yaşadık ama cogumuz hamileyiz üstelik ben 5 ay korundum ve su anda 7 aylık hamileyim.hayırlısıyla sende yaşayacaksın inşallah hiç ümitsizlige kapılma....
şu anda deli gibi bebek istedıgını o kadar iyi anlıyorum ki.bende mol olan hamilelıgımda o kadar ıstekli değildim ama ne zamankı parsıyel molu yasadım işde o zaman deli gibi tekrardan bebek sahibi olmak için günleri nasıl gecırdım bılmıyorum.ustelık benim birde 3 yasında kızım var.Allah hayırlısını versin cümlemize...
Kızlar ben kürtaj olalı tam 9 ay oldu artık bırakmak istiyorum hatta artık korunmuyorum.. Sanırım doktoruma gidip bi muayene olmam gerek ama işimden dolayı bir türlü vakit olmadı. Kürtaj sonrası bana folik asit için bir ilaç vermişti sonradan bıraktırdı ismini bir türlü hatırlayamadım. Bende folik plus aldım bugün başladım bilmiyorum ne kadar doğru yapıyorum. Bu arada smear testi de yaptırmamda fayda var diye düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Süreniz bittikten sonra ya da siz sürenizi bitirdikten sonra2. denemeniz öncesi neler yaptınız merak ediyorum.. özellikle hamile olan yada doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
burcu canım zaten senin hikayeni okudukça ağlamıştım.zaten sulu gözün tekiyim şimdi bile gözlerim dolu dolu .inşallah bende sizlere en kısa zamanda güzel haberler veririm.şimdi birde adet düzensizli başladı bende.bakalım Allah ne zaman banada anne olmayı nasip edecek.inşallah sende bebeğinde en kısa zamanda hastanelerden kurtulursunuz.seni anlıyorum bu kadar zorluğun üstüne bebeğiniz üstüne titremen çok normal.bende olsam aynısını yhapardım heralde.dün bir kadının iki yaşımdaki kızına çocuk ağlıyor diye bütün gücüyle suratına birkaç kere vurduğunu gördüm.neredeyse üzerine atlayıp çocuğu alacaktım elinden.iki yaşındaki çocuk daha bebek sayılır doğru düzgün konuşamıyor.öyle sinirlendimki.Allahım isyan etmiyorum ama bu kıymet bilmezlere veriyorsun isteyenleride üzme diye haykırdım içimden.kim ne derse desin titre yavrunun üstüne.allah sizi birbirinize bağışlasın.darısı başımıza olsun inşallah.Cahide ablacım ca125 testini ilk defa duydum şöyle bi bakındımda yumurtalık kistlerindeki kanser riskine bakılıyormuş sende kistmi war? Değerin 35 altı cıkması gerekiyormuş inş hayırlı haberler alırsın.
Çiğtanesi aramıza hoşgeldin.Kaç gündür paylasımlarını okuyorum tam cevap yazıcam bizim yaramazdan fırsat bulamadım.Ne güzel bekleme süren bitmiş zorlu günleri geride bırakmıssın.Hepimiz senin gibiydik ve üstesinden geldik eminimki sende geleceksin.Ben çok üzülürdüm korkardım eşim işe gidince uyumaz sürekli ağlardım.Ama hep kendime ettim.Herşeyin ilacı sadece zaman ve sabretmek.Hep derdim anne olabilecekmiyim acaba diyeee şimdi yaşadıgım olumsuzluklara ragmen çok şükür o duyguyu tattım.Bebeğimi izledikçe yaşadıgım tüm zorluklar aklıma geliyor unutmadım unutamamda Allahım sen kimseyi evlat hasretiyle sınama diye dua ediyorum.Üzülme diycem ama elbette aklına geldikçe üzüleceksin inşallah Rabbim çok bekletmeden minik kuzucuguunu sana nasip eder.Gelir burada bende hamileyim diye haykırırsın.Ayrıca hiç tekrar yaşarmıyım diyede stres yapma ne kadar stres yaparsan o kadar ertelersin.Tekrarlama riski çok düşük.
Derosy83 hakkında hayırlısı olsun.Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almanı nasip etsin.Hiç düşünmemeye çalıs emin ol o zaman bebiş daha cabuk geliyo :) .Ben sadece günde 1 defa folbıol içiyordum bir kerede vajinal muayene oldum başkada test yapılmadı.
Oyhhhh kızlar.Hepinizi özledim eskiden sık sık girerdim şimdilerde 10 dk bile zar zor pc basına oturabiliyorum
Bizim kerata büyüdükçe huy değiştirmeye başladı kıyameti koparıyor artık.Gaz sancımızda başladı inanın bzen günleri unutuyorum zaman okadar cabuk geçiyoki hiç anlıyamıyorum bile.
Takiplerimiz hala devam ediyo.
Göze gittik sol gözümüzden geçemedik evre 1 miş.Henüz anne karnında sayıldgımız için gelişimi devam ediyormuş.2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var evre 3-4 olunca lazerle tedavisi mümkünmüş ama % 80 kendiliğinden gerileme ihtimali varmış inş geriler.Acayip zor bi test sabah 7 de gidiyoruz son beslenmesini 6 da yaptırıyoruz tarama bitene kadar beslemek yasak.6 saat aç kaldı o gün yavrum.Göz bebekleri büyümedi 11 defa damla damlatıldı göz kapaklarını acıp damla damlatmaktan göz bebeği büyümüşmü diye kontrol etmekten göz kapakları morardı artık.Bu defa gidişimizde napıcaz bakalım sesi çıkmaya başladıgı için epey bi yorucu ve keyifsiz geçeceği kesin.
Gelişim nörolojisine gittik çok şükür beyinden ultrason çekildi herhangi bir olumsuzluk yok takibe gerek kalmadı artık.Listemizden bir randevu eksilmiş oldu :)
Kulak için bera testi var.Randevu aldık gününü bekliyoruz.
Kendi hastahanemizde takibimiz oluyor sık sık gidip geliyoruz.Havalarda tam serinledi korkuyorm dısarıdan enf kapacak diye.En ufak bi hastalıkta tekrar küveze girecek çünküO kadar alısmısken nasıl bırakırım ki.
Allahıma hep sükrediyorum ama bir yandanda içim buruk kızlar.Erken dogdugu için neredeyse haftanın 3 günü hastahanelerdeyiz diğer bebekler evlerinde sıcacık uyurken biz ogluşumun her kontrolde aglamalarına sahit oluyoruz küçücük bedeniyle nelerle ugrasıyorHepsi onun saglıgı için ama ne bileyim kıyamıyorum.Çok ama çok çok çok seviyorum.Hele dünyaya erken merhaba dedği içinmidir nedir bilmiyorum ama cok fazla düşüyorum üstüne.İstiyorumki bişe olmasın hep mutlu olsun.Bi ağlamasına içim gidiyor.Annelik coook farklı coookkkk.
Bugüne kadar biberon agırlıklı besleniyorduk 2 gündür tamamen biberonu kestik.O inat ben inat ugrasıp duruyorum.Sürekli emmek istiyor ıkınıyor kızarıyor hırsını memeden cıkarıyor deli gibi aranıyo bazen 2 saat memede kalıyor arada kusuyor tekrar meme istiyo ozamanda sütüm birikmiyor.Tamam güzel beslendi derken bu seferde hıçkırık tutuyo hoooop midedekilerin hepsi geri çıkıyo haliylede acıkıyo süt istiyo ama memişlerde süt yokAğzında meme varken bile aglıyo herhalde boş sanıyor agzını bir iki hareket ettirince emiyo susuyo :)
İçimi döktüm rahatladım vallahi.Hastahaneye gidip gelmekten tahlillerle ugrasıp sonucunu stresle beklemekten cok bunalıyorum.Kilomuz hala düşük onada üzülüyorum.Biliyorum hepsi geçecek sadece biraz zamana ihtiyacım var inşallah kendimi üzmeden atlatırım ama nerde bende o dayanma gücü.........
burcu canım zaten senin hikayeni okudukça ağlamıştım.zaten sulu gözün tekiyim şimdi bile gözlerim dolu dolu .inşallah bende sizlere en kısa zamanda güzel haberler veririm.şimdi birde adet düzensizli başladı bende.bakalım Allah ne zaman banada anne olmayı nasip edecek.inşallah sende bebeğinde en kısa zamanda hastanelerden kurtulursunuz.seni anlıyorum bu kadar zorluğun üstüne bebeğiniz üstüne titremen çok normal.bende olsam aynısını yhapardım heralde.dün bir kadının iki yaşımdaki kızına çocuk ağlıyor diye bütün gücüyle suratına birkaç kere vurduğunu gördüm.neredeyse üzerine atlayıp çocuğu alacaktım elinden.iki yaşındaki çocuk daha bebek sayılır doğru düzgün konuşamıyor.öyle sinirlendimki.Allahım isyan etmiyorum ama bu kıymet bilmezlere veriyorsun isteyenleride üzme diye haykırdım içimden.kim ne derse desin titre yavrunun üstüne.allah sizi birbirinize bağışlasın.darısı başımıza olsun inşallah.
evimdeyim canim 3 hafta oldu yok ya hic bisey yaptiramadim burda renki ulturasona girdim iste gersey normal ama zayif dedi senin bebis nasil
burcu canım zaten senin hikayeni okudukça ağlamıştım.zaten sulu gözün tekiyim şimdi bile gözlerim dolu dolu .inşallah bende sizlere en kısa zamanda güzel haberler veririm.şimdi birde adet düzensizli başladı bende.bakalım Allah ne zaman banada anne olmayı nasip edecek.inşallah sende bebeğinde en kısa zamanda hastanelerden kurtulursunuz.seni anlıyorum bu kadar zorluğun üstüne bebeğiniz üstüne titremen çok normal.bende olsam aynısını yhapardım heralde.dün bir kadının iki yaşımdaki kızına çocuk ağlıyor diye bütün gücüyle suratına birkaç kere vurduğunu gördüm.neredeyse üzerine atlayıp çocuğu alacaktım elinden.iki yaşındaki çocuk daha bebek sayılır doğru düzgün konuşamıyor.öyle sinirlendimki.Allahım isyan etmiyorum ama bu kıymet bilmezlere veriyorsun isteyenleride üzme diye haykırdım içimden.kim ne derse desin titre yavrunun üstüne.allah sizi birbirinize bağışlasın.darısı başımıza olsun inşallah.
Cahide ablacım ca125 testini ilk defa duydum şöyle bi bakındımda yumurtalık kistlerindeki kanser riskine bakılıyormuş sende kistmi war? Değerin 35 altı cıkması gerekiyormuş inş hayırlı haberler alırsın.
Çiğtanesi aramıza hoşgeldin.Kaç gündür paylasımlarını okuyorum tam cevap yazıcam bizim yaramazdan fırsat bulamadım.Ne güzel bekleme süren bitmiş zorlu günleri geride bırakmıssın.Hepimiz senin gibiydik ve üstesinden geldik eminimki sende geleceksin.Ben çok üzülürdüm korkardım eşim işe gidince uyumaz sürekli ağlardım.Ama hep kendime ettim.Herşeyin ilacı sadece zaman ve sabretmek.Hep derdim anne olabilecekmiyim acaba diyeee şimdi yaşadıgım olumsuzluklara ragmen çok şükür o duyguyu tattım.Bebeğimi izledikçe yaşadıgım tüm zorluklar aklıma geliyor unutmadım unutamamda Allahım sen kimseyi evlat hasretiyle sınama diye dua ediyorum.Üzülme diycem ama elbette aklına geldikçe üzüleceksin inşallah Rabbim çok bekletmeden minik kuzucuguunu sana nasip eder.Gelir burada bende hamileyim diye haykırırsın.Ayrıca hiç tekrar yaşarmıyım diyede stres yapma ne kadar stres yaparsan o kadar ertelersin.Tekrarlama riski çok düşük.
Derosy83 hakkında hayırlısı olsun.Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almanı nasip etsin.Hiç düşünmemeye çalıs emin ol o zaman bebiş daha cabuk geliyo :) .Ben sadece günde 1 defa folbıol içiyordum bir kerede vajinal muayene oldum başkada test yapılmadı.
Oyhhhh kızlar.Hepinizi özledim eskiden sık sık girerdim şimdilerde 10 dk bile zar zor pc basına oturabiliyorum
Bizim kerata büyüdükçe huy değiştirmeye başladı kıyameti koparıyor artık.Gaz sancımızda başladı inanın bzen günleri unutuyorum zaman okadar cabuk geçiyoki hiç anlıyamıyorum bile.
Takiplerimiz hala devam ediyo.
Göze gittik sol gözümüzden geçemedik evre 1 miş.Henüz anne karnında sayıldgımız için gelişimi devam ediyormuş.2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var evre 3-4 olunca lazerle tedavisi mümkünmüş ama % 80 kendiliğinden gerileme ihtimali varmış inş geriler.Acayip zor bi test sabah 7 de gidiyoruz son beslenmesini 6 da yaptırıyoruz tarama bitene kadar beslemek yasak.6 saat aç kaldı o gün yavrum.Göz bebekleri büyümedi 11 defa damla damlatıldı göz kapaklarını acıp damla damlatmaktan göz bebeği büyümüşmü diye kontrol etmekten göz kapakları morardı artık.Bu defa gidişimizde napıcaz bakalım sesi çıkmaya başladıgı için epey bi yorucu ve keyifsiz geçeceği kesin.
Gelişim nörolojisine gittik çok şükür beyinden ultrason çekildi herhangi bir olumsuzluk yok takibe gerek kalmadı artık.Listemizden bir randevu eksilmiş oldu :)
Kulak için bera testi var.Randevu aldık gününü bekliyoruz.
Kendi hastahanemizde takibimiz oluyor sık sık gidip geliyoruz.Havalarda tam serinledi korkuyorm dısarıdan enf kapacak diye.En ufak bi hastalıkta tekrar küveze girecek çünküO kadar alısmısken nasıl bırakırım ki.
Allahıma hep sükrediyorum ama bir yandanda içim buruk kızlar.Erken dogdugu için neredeyse haftanın 3 günü hastahanelerdeyiz diğer bebekler evlerinde sıcacık uyurken biz ogluşumun her kontrolde aglamalarına sahit oluyoruz küçücük bedeniyle nelerle ugrasıyorHepsi onun saglıgı için ama ne bileyim kıyamıyorum.Çok ama çok çok çok seviyorum.Hele dünyaya erken merhaba dedği içinmidir nedir bilmiyorum ama cok fazla düşüyorum üstüne.İstiyorumki bişe olmasın hep mutlu olsun.Bi ağlamasına içim gidiyor.Annelik coook farklı coookkkk.
Bugüne kadar biberon agırlıklı besleniyorduk 2 gündür tamamen biberonu kestik.O inat ben inat ugrasıp duruyorum.Sürekli emmek istiyor ıkınıyor kızarıyor hırsını memeden cıkarıyor deli gibi aranıyo bazen 2 saat memede kalıyor arada kusuyor tekrar meme istiyo ozamanda sütüm birikmiyor.Tamam güzel beslendi derken bu seferde hıçkırık tutuyo hoooop midedekilerin hepsi geri çıkıyo haliylede acıkıyo süt istiyo ama memişlerde süt yokAğzında meme varken bile aglıyo herhalde boş sanıyor agzını bir iki hareket ettirince emiyo susuyo :)
İçimi döktüm rahatladım vallahi.Hastahaneye gidip gelmekten tahlillerle ugrasıp sonucunu stresle beklemekten cok bunalıyorum.Kilomuz hala düşük onada üzülüyorum.Biliyorum hepsi geçecek sadece biraz zamana ihtiyacım var inşallah kendimi üzmeden atlatırım ama nerde bende o dayanma gücü.........
ciğtanesi o kadar haklısın ki.ne tesadufki dun pencerden bakarken dısarı,park var evımın onunde bır kadın 2 yasındakı kızını sırf parktan gelmek ıstemıyor diye oylesıne tokatlar ındırdı ki,yemın ederım agladım içim paramparça oldu.benım 3 yasında kızım var.bazen sınırlerımi o kadar zorluyor ki ama daha bir tokatımı bırak poposuna bıle vurmamısım.masum olan savunması olmayan gucsuz bır ınsana vurmak acizlik ve merhametsizliktir....onemli olan ofkenı kontrol edebılmek sonucda karsımızdaki masum bir cocuk....
Suna yazdıklarına dikkat et.terbiyesizlik etme!haddini bil bence.sen kimsin kime yalancı diyorsun!ben burda gördüğüm bir olaya ve karsı oldugum bir olaya karsı düşüncelerimi yazıyorum.senin haddininemi beni yargılamak!evet ben çocuğuma bir fiske dahi vurmadım!neden sana ben bunu deklare edeyim ki!dusunerek oku ve yaz!sana istinaden bir şey yazmadığım halde gocunuyrsun
,istersen cocuğun falakaya yatir banane!ben kendi cocuğumdan mesulumdayaga karşıyım ve bunn haklı hiçbir sebebi olamaz!anlasilan gebelikten dolayı senin sinirlerin bozulmuş!!!
arkadaşlar gereksiz yere büyütmenin anlamı yok.neden bu kadar abartıldı olay anlamadım.ben masum savunmasız bir çocuğa vurulan tokattan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim sadece.ceren arkadaşımda benim gibi hoşnutsuzluğunu dile getirmiş.benim şu anda çocuğum yok belki büyük konuştum ama ceren arkadaşın çocuğu varmış oda benim gibi düşündüğünü dile getirmiş .suna arkadaşım neden bu kadar kendini savunma gereği duydun anlamadım.saydığın şeyler extra şeyler değilki zaten her annenin çocuğuna yapması gereken şeyler.tabiki hastalanınca başını bekleyeceksin.kimse hasta çocuğunun başını bekliyor çocuğuna yemek veriyor okula götürüyor demez bir annenin görevidir zaten bunlar.ama dayak olayı söz konusu olduğu bir durumda eleştiriye maruz kalınılıyor seninde gördüğün gibi.kimse sana çocuğuna vuramazsın demiyor zaten.biz dışarıdan izleyen gözler olarak tanımadığımız bir çocuğa bile annesi vursa içimiz sızlaya biliyor onu anlatmak istedik.bukadar üstüne alınıp sinir yapacak birşey yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?