• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Çok şükür...Elhamdülillah....

Ne güzel bir haber bu....Çok sevindim...Çok mutlu oldum....

Dahada iyi olacak...Dualarımız seninle....

Miniğimi evimize getirdik kızlar :)
Allahıma şükürler olsun bebeğimi kucagıma alıp bana birçok şey anlatan hastahaneden yüzüm gülerek çıktım.Ama sarılıgımız var kilo aldıkca düşecekmiş inş öyle olur yoksa tekrardan ısın tedavisi görmek zorunda kalıcaz.Bebeğimden ayrılmk istemiyorm. :( :( :(
Henüz çok küçüğüz hastahaneden 2120 gr ile çıktık.Bakımında zorlanmıyorum hiç ama beslenmesi sıkıntılı.Hastahanede aldıgı süt miktarını evde veremiyoruz saatlerce ugrasıyoruz uyandırmak için.Prematüre olunca uyandırmak dahada zor.3 saatte bir beslenmesi lazım.Göğsümü çok az emiyor bende sütümü sağıp biberonla veriyorum.O kadar zorki beslemek sonra gazını cıkar altını temizle 3 saat doluyo hooooop tekrar bastan aynı seylere devam.1 saatlik uykuyla duruyorum.Beslenme sorununu asarsak herşey mükemmel olacak ama az daha sabır edicez herhalde.
Yarında doktor kontrolumuz var inşallah hayırlı haberlerle döneriz.

gözün aydın canımmmm çok şükür güzel haberlerini aldıkk... Bundan sonraasııı hızlı bir marotonn gögüsünden emzirmeye çalış canım biberona alışırsa gögüsünü tutması daha zor oluyorrr ....Mümkün oldukcada düzgün vermeye çalışki gögüsün yara falan olmasın.... inşallahhh bundan sonra hep güzel haberlerini alırızzz..... senin adına çok sevindimmmm

Gözünüz aydın burcuerdem,bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün inşallah,çok sevindim senin adına.

Son düzenleme:
gozun aydin burcu cok sevindim daha cok kucuk beslenme sorununu hal olur bebegin senin yanindaya onemli olan o sarilikta hemen hemen her bebekte oluyor duydugum kadariyla oda gecer insallah:nazar:

burcucum canım benım ne kadar mutlu oldum anlatamam.eve geldiya diger sorunlar hallolur canım sen hiç canını sıkma...
düşünsene bebegın evde ve yanında bundan dha guzel ne olabilir ki:)
rabbim guc kuvvet saglık versın bebegıne canım...

Gozun aydın olsun canım sarılıga karsı sen fındık ye ıyı gelıyormuş sutten gecıyor ya ve ılk once kendını acken ver bebeişe sutu hemen verme bıboron acken alır senı

Miniğimi evimize getirdik kızlar :)
Allahıma şükürler olsun bebeğimi kucagıma alıp bana birçok şey anlatan hastahaneden yüzüm gülerek çıktım.Ama sarılıgımız var kilo aldıkca düşecekmiş inş öyle olur yoksa tekrardan ısın tedavisi görmek zorunda kalıcaz.Bebeğimden ayrılmk istemiyorm. :( :( :(
Henüz çok küçüğüz hastahaneden 2120 gr ile çıktık.Bakımında zorlanmıyorum hiç ama beslenmesi sıkıntılı.Hastahanede aldıgı süt miktarını evde veremiyoruz saatlerce ugrasıyoruz uyandırmak için.Prematüre olunca uyandırmak dahada zor.3 saatte bir beslenmesi lazım.Göğsümü çok az emiyor bende sütümü sağıp biberonla veriyorum.O kadar zorki beslemek sonra gazını cıkar altını temizle 3 saat doluyo hooooop tekrar bastan aynı seylere devam.1 saatlik uykuyla duruyorum.Beslenme sorununu asarsak herşey mükemmel olacak ama az daha sabır edicez herhalde.
Yarında doktor kontrolumuz var inşallah hayırlı haberlerle döneriz.

Gözünaydın Burcu;
Allah yardımcın olsun bundan sonrası için...

Kızlar korunmayı bıraktım artık 9 ayım bitti sayılır inşallah tekrarlamaz bende bazı arkadaşlar gibi güzel haberlerimi yazarım umarım dualarınızı eksik etmeyin..

slm kizlar dun dr gittim bebek normalden zayif dedi ne yememi onerirsiniz

Pariscim Ben söyle besleniyorum ve bebeğimde oldukça kilo aldırıyor.tahil ekmegi yiyorum beyaz ekmek yerine.ceviz olmasa olmazım.muhakkak bol sebzeli salata hergün meyve süt ve yumurta.balik yiyorum tavuk et bunların etkisi cok.benim seker yüklememde sekerim biraz yüksek çıktı dolayısıyla beslenme uzmanı ile birlikte haraket ediyorum.dolayisiyla su anda sadece bebek kilo alıyor ben neredeyse hiç almıyorum.26.haftandayin ben 7kilo aldim bebeğim 1kilo.bence bu yazdiklrimi tüketirsen faydasını görürsün....

cnm aramizda tam bir hafta bile yok bir kac gun var sadece....ben bugun dr.gittim seker yuklemesi icin 663 gr. dedi
ve normalmis bu oran haftaya gore...seninkine ne kadar dediler.....
yemek icinde bolca yesillik tuketmemi istedi...bu aya kadar toplam 5 kilo aldim...aslnda son 4 kiloyu son bir ayda aldim...

Pariscim Ben söyle besleniyorum ve bebeğimde oldukça kilo aldırıyor.tahil ekmegi yiyorum beyaz ekmek yerine.ceviz olmasa olmazım.muhakkak bol sebzeli salata hergün meyve süt ve yumurta.balik yiyorum tavuk et bunların etkisi cok.benim seker yüklememde sekerim biraz yüksek çıktı dolayısıyla beslenme uzmanı ile birlikte haraket ediyorum.dolayisiyla su anda sadece bebek kilo alıyor ben neredeyse hiç almıyorum.26.haftandayin ben 7kilo aldim bebeğim 1kilo.bence bu yazdiklrimi tüketirsen faydasını görürsün....

tesekkurler canim cevizi deniycem

cnm aramizda tam bir hafta bile yok bir kac gun var sadece....ben bugun dr.gittim seker yuklemesi icin 663 gr. dedi
ve normalmis bu oran haftaya gore...seninkine ne kadar dediler.....
yemek icinde bolca yesillik tuketmemi istedi...bu aya kadar toplam 5 kilo aldim...aslnda son 4 kiloyu son bir ayda aldim...
kilosunu tam olarak soylemedi sadece normalin altinda dedi bende suan 7 kilo aldim ilgin icin tesekkurler canim

canım sıkma canını bende 3lü test yaptırdığımda banada AFP değerim biraz yüksek çıktığı için bebek zayıf olabilir demişti... Ama çok şükür 2. düzey ultrasyona girdiğimde kilosu haftayla uyumluydu....

ama bende çok yattım bulantım oldu mutfağa giremedimm vs dolayısıyla 29. haftaya gircem sadece 6 kilo aldımm inşallah yarın doktora gidicemm bende üzücü bir şey duymam... Çünkü hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorumm.... Biraz korkuyorummm.... ama doktorunda dediği şu cümle aklımdan çıkarmıyorummm zayıfta doğsa anne sütüyle arayı kapatabilirsin demişti....

İnşallah bebekler haftasıyla uyumlu ve sağlıklı bir şekilde gelirlerrr.....

1 yıldı. 7 ay olmuşken doktora gittim biraz daha dinlenmelisin dedi heralde bu kadar yeterdir umarım

canım bu topiğin en tabiri caizse delisi çılgını benimdir heralde... Ben 2 ay bile korunmadım :) (2 yıl 1 yıl 6 ay diyen değişik değişik doktorlar oldu) ve yarın 29. haftaya gircemm....

inşallah sana biraz moral mi desem cesaret mi desem artıkkk ne olursaa içini rahatlatır....

canım bu topiğin en tabiri caizse delisi çılgını benimdir heralde... Ben 2 ay bile korunmadım :) (2 yıl 1 yıl 6 ay diyen değişik değişik doktorlar oldu) ve yarın 29. haftaya gircemm....

inşallah sana biraz moral mi desem cesaret mi desem artıkkk ne olursaa içini rahatlatır....

evet valla bni rahatlattın,bu kadar yakın sanmıyodum,benimde 6 ay geçti,ama okul açıldı diye biraz daha ertelemeyi düşünüyorum inşallah 2.dönemin ortalarına doğru Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin.Seninde Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Bu arada bebeğn zayıf doğması çok sorun değil bence,sağlıklı olsun yeter,sütünle kısa sürede zaten toparlayıp topaç gibi olacaktır

merhaba kızlar,

Ben bugün hastaneye gittim ve çok şükürrr haftası kilosuyla uyumlu azra hanımmm herşey yolunda kısacası... 1 ay sonra gelirsin dedi....

Back