- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.821
Aklımdaki sorular beni çok üzüyor bazen....
Taki sizlerden cevap alana kadar....
Folik asit için yapılan tüm yorumlara teşekkür ediyorum...Allah razı olsun sizlerden...
Sizleri, içten gelen bir düşünceyle seviyorum.....:)
Benim 10. ayım...Hiç folik asit kullanmadım...Kullanmadan hamile kalmak istesem.......?
Tekrar teşekkürler....
Aaa ne güzel bi sistemmiş öyle.Bizim buralarda rutin takipten başka birşey yok :) Bebişler dogunca öğrenicez artık bizde
İsmimiz hazırdı zaten canım nasip olursa ÇAĞIN EFE adını alacak.Siz karar verebildinizmi?
Ben gebelik düşünmeden 3 ay öncesinden FOLBIOL kullanmaya başladım gebe kalıncaya kadar.Gebeliktede ilk 3 ay devam ettiriyor doktor zaten.Günde tek doz.
evet çok güzel bir sistem cuma günü gelicekler kendi doktor kontrolümde var o gün oğluşumu çok özledim.bizim isim de ARDA sabırla bekliyoruz ardamızı
Folik asit bebeğin omurga ve beyin gelişiminde önemli bir vitamin.En azından erkenden içmeye başlarsan oluşacak riskleri ortadan kaldırmıs olursun.Hiç içmeyipte sağlıklı bebişleri olanlarda var ama elinde fırsatın varken bence bir an önce içmeye başlamalısın :)
kızlar ardalar ve efeler çok yaramaz oluyorr!!!!
benim oğluşumun adı arda veee tahmin edemeyeceğiniz kadar yaramazdırr..... Şuana kadar başını alıp gitmelerini daha 3 yaşında olmasına rağmen araba kullanması ve motoru sürüp kaza yapması duran ağzı açık su şişesine tekme atmadı balkondan ne bulsa fırlatırr yaaa daha say say bitmezzz denilcek kadar çok...
hee sakın ama sakınn sanma ki dikkatsizliğimden 2 dakika içinde yapar ve sen bir yeri toplarken bakarsın ki öbür taraf elden gitmişşş... Ardaların genelinde şikayaetler bu tarzzz gerçekten çocuklar isimlerine göre şekil alıyorr....
efe de görümcemin ardayla hep beraberlerr şu sıralarrr arabalara taş atmalarıyla konuşuluyorlarrr....
iki canavar ismii......
kızlar ardalar ve efeler çok yaramaz oluyorr!!!!
benim oğluşumun adı arda veee tahmin edemeyeceğiniz kadar yaramazdırr..... Şuana kadar başını alıp gitmelerini daha 3 yaşında olmasına rağmen araba kullanması ve motoru sürüp kaza yapması duran ağzı açık su şişesine tekme atmadı balkondan ne bulsa fırlatırr yaaa daha say say bitmezzz denilcek kadar çok...
hee sakın ama sakınn sanma ki dikkatsizliğimden 2 dakika içinde yapar ve sen bir yeri toplarken bakarsın ki öbür taraf elden gitmişşş... Ardaların genelinde şikayaetler bu tarzzz gerçekten çocuklar isimlerine göre şekil alıyorr....
efe de görümcemin ardayla hep beraberlerr şu sıralarrr arabalara taş atmalarıyla konuşuluyorlarrr....
iki canavar ismii......
Kızlar ya yasaklı 8.ayım bitmek üzere 4 ay daha beklesem mi? İlla 12 ay mı beklemek gerek. Riskede atmak istemiyorum ama 29 yaşındayım artık yaşta geçiyor. Bana fikir verin lütfen...
merhaba kızlarr,
bende yarın şeker testine gidicem... 9 :30 da randevum var inş buda sorunsuz geçer ve geriye sadece günleri saymak kalır...
bu arada ben oğlumu 27 kilo alarak doğurmuştum.... bunda 25. haftada olmama rağmen çok şükür sadece 4-5 kilo almışım çok iyi öle değil mi....
Selam kızlar...
Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama ben doğum yaptım.19 agustos 2012 saat 2:30 da 1940 gram 43 cm boyunda minik oğlumu acil sezeryanla dogurdum işte...
Aniden kanamayla hastahaneye gittik felaket derecede bir kanamaydıresmen fıskırıyordu kızlar ciddi derecedeydi plasenta rahimden ayrılmaya başlamış ve acilen sezeryan tabi.Bebek şuan küvezde ben bugün ewe geçtim.Moral sıfır tabi solunum sıkıntısı var inş çabucak atlatır yavrum lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar olurmuuu
Selam kızlar...
Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama ben doğum yaptım.19 agustos 2012 saat 2:30 da 1940 gram 43 cm boyunda minik oğlumu acil sezeryanla dogurdum işte...
Aniden kanamayla hastahaneye gittik felaket derecede bir kanamaydıresmen fıskırıyordu kızlar ciddi derecedeydi plasenta rahimden ayrılmaya başlamış ve acilen sezeryan tabi.Bebek şuan küvezde ben bugün ewe geçtim.Moral sıfır tabi solunum sıkıntısı var inş çabucak atlatır yavrum lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar olurmuuu
Selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?