- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.841
burcucum paylasimlari okurken seni okudugumda sok oldum......cnm allah saglikli bir sekilde bebegin kuvez asamasini atlatirda sende onu guzel guzel emzirirken bize durumlari yazarsin....su andan itibaren dualarimda ve aklimdasin cnm....Selam kızlar...
Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama ben doğum yaptım.19 agustos 2012 saat 2:30 da 1940 gram 43 cm boyunda minik oğlumu acil sezeryanla dogurdum işte...
Aniden kanamayla hastahaneye gittik felaket derecede bir kanamaydı resmen fıskırıyordu kızlar ciddi derecedeydi plasenta rahimden ayrılmaya başlamış ve acilen sezeryan tabi.Bebek şuan küvezde ben bugün ewe geçtim.Moral sıfır tabi solunum sıkıntısı var inş çabucak atlatır yavrum lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar olurmuuu
allahim su erken dogum riski benide gectigimiz haftalarda ayrintili ultrason cektirdigim hastanede bebek asagida rahim boynu 2 cm olmus dediler yani erken dogum riski...apar topar kendi dr.gittim...dr.um alttan muayene etti...Cok sukur 4 cm.mis yani haftasina gore normal sayilirmis....yinede dikkat edicez.....aklim basindan cikti...eger 2 cm orani dogru ciksaydi 7 y olana kadar hastanede yaticakmisim eger olmazsa kelepce takilirmis...allahim zor....ben aci cekmeye perisan olmaya raziyim yeterki bebegim...bebeklerimiz saglikli olsun....HERKESIN BAYRAMINI KUTLUYORUM...
Son düzenleme: