• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Selam kızlar...
Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama ben doğum yaptım.19 agustos 2012 saat 2:30 da 1940 gram 43 cm boyunda minik oğlumu acil sezeryanla dogurdum işte...
Aniden kanamayla hastahaneye gittik felaket derecede bir kanamaydı :( resmen fıskırıyordu kızlar ciddi derecedeydi plasenta rahimden ayrılmaya başlamış ve acilen sezeryan tabi.Bebek şuan küvezde ben bugün ewe geçtim.Moral sıfır tabi solunum sıkıntısı var inş çabucak atlatır yavrum lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar olurmuuu
burcucum paylasimlari okurken seni okudugumda sok oldum......cnm allah saglikli bir sekilde bebegin kuvez asamasini atlatirda sende onu guzel guzel emzirirken bize durumlari yazarsin....su andan itibaren dualarimda ve aklimdasin cnm....

allahim su erken dogum riski benide gectigimiz haftalarda ayrintili ultrason cektirdigim hastanede bebek asagida rahim boynu 2 cm olmus dediler yani erken dogum riski...apar topar kendi dr.gittim...dr.um alttan muayene etti...Cok sukur 4 cm.mis yani haftasina gore normal sayilirmis....yinede dikkat edicez.....aklim basindan cikti...eger 2 cm orani dogru ciksaydi 7 y olana kadar hastanede yaticakmisim eger olmazsa kelepce takilirmis...allahim zor....ben aci cekmeye perisan olmaya raziyim yeterki bebegim...bebeklerimiz saglikli olsun....HERKESIN BAYRAMINI KUTLUYORUM...

Son düzenleme:
sağolun kızlar demekki karnımda besleneceği süre bu kadarmış Allahın emri.bebeğimin kaderi güzel olur inş sezeryan oldugum için hala kendimi toparlayamadım o yüzdende gidip bebeğimi göremiyorum babamız görüyor hergün.bende sabırla bekliyorum güzel haberlerini inşallah hersey yolunda ilerler.
Kürtaj oldugum hastahanede takibim yapılıyordu hep içimden hastahanenin kapısından gecerken ''göreceksin bak birgün bebeğimle o kapıdan çıkıcazz''diye geçirirdim... evet ben ilk bebeğimi orada bıraktım ama bunu Allahın izniyle bırakmıcam
Allah hepimizin yardımcısı olsun bunlar birer imtihan hayırlısıyla gelip geçecek
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

burcu çok şaşırdım ALLAH öyle mucizeler getirir inanamassın o mucizelerden biride seni görür inşşşşşşşşşşş biz bu bebekler için neler yaptık ALLAH kimsenin emeyini boşa çıkarmasın bizide beraber inşşşşşşşşş dualarım sizinle

sağolun kızlar demekki karnımda besleneceği süre bu kadarmış Allahın emri.bebeğimin kaderi güzel olur inş sezeryan oldugum için hala kendimi toparlayamadım o yüzdende gidip bebeğimi göremiyorum babamız görüyor hergün.bende sabırla bekliyorum güzel haberlerini inşallah hersey yolunda ilerler.
Kürtaj oldugum hastahanede takibim yapılıyordu hep içimden hastahanenin kapısından gecerken ''göreceksin bak birgün bebeğimle o kapıdan çıkıcazz''diye geçirirdim... evet ben ilk bebeğimi orada bıraktım ama bunu Allahın izniyle bırakmıcam
Allah hepimizin yardımcısı olsun bunlar birer imtihan hayırlısıyla gelip geçecek
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Sürekli dua ediyorum canım.rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.buradan en kısa zamanda oglunun eve geldigini yazmanı bekliyorum sabırsızlıkla...

burcucum hayırlı haberlerini bekliyorum varmı bir gelişme?en kısa zamanda en güzel gelişmeleri yazarsın canım...
bu geçirdiğin zorlu 5 günün mukafatanı Allahın izniyle bebegını kucagına alarak alacaksın inşallahhhh

burcucum hayırlı haberlerini bekliyorum varmı bir gelişme?en kısa zamanda en güzel gelişmeleri yazarsın canım...
bu geçirdiğin zorlu 5 günün mukafatanı Allahın izniyle bebegını kucagına alarak alacaksın inşallahhhh

Bugün hem pansumana gittim hemde bebişimi görmeye.Çok şükür solunum sıkıntımız ortadan kalkmıs ışın tedavisi görüyor sarılık ihtimaline karsı.Yavrumun gözüne maske takmıslardı oda suratını tamamen kaplamış 90 gramda dogumdan sonra ödemine gitmiş 1850 gram kalmıs ağırlıgı şimdilik iyiye gidiyoruz ama daha kalacak küvezde çünkü çok küçük daha.Süt bıraktım inş kabul eder mideside cabucak toparlanır.Sağlıklı olsunda kalsın orada iiyi bakıldıgınaa emiinim.Ama çok zor ağlamamak için inanın kendimi zor tutuyorum dayanılcak gibi değil etrafıma gülücük saçıyorum ama ya içimmmmm... Mecburum sabredip beklemeye Allah yardımcım olsun vardır bundada bir hayır bakalım zaman neyi gösterecek.Sizlerde çok dikkat edin kendinize Rabbim korusun minik yavrularımızı...

Bugün hem pansumana gittim hemde bebişimi görmeye.Çok şükür solunum sıkıntımız ortadan kalkmıs ışın tedavisi görüyor sarılık ihtimaline karsı.Yavrumun gözüne maske takmıslardı oda suratını tamamen kaplamış 90 gramda dogumdan sonra ödemine gitmiş 1850 gram kalmıs ağırlıgı şimdilik iyiye gidiyoruz ama daha kalacak küvezde çünkü çok küçük daha.Süt bıraktım inş kabul eder mideside cabucak toparlanır.Sağlıklı olsunda kalsın orada iiyi bakıldıgınaa emiinim.Ama çok zor ağlamamak için inanın kendimi zor tutuyorum dayanılcak gibi değil etrafıma gülücük saçıyorum ama ya içimmmmm... Mecburum sabredip beklemeye Allah yardımcım olsun vardır bundada bir hayır bakalım zaman neyi gösterecek.Sizlerde çok dikkat edin kendinize Rabbim korusun minik yavrularımızı...

canım benim eminim cok ama cok zordur.Allahın izniyle bu gunleride eşin ve bebegınle atlatacaksın.solunum sıkıntısı gectiyse Allahın izniyle kısa zamanda cıkar kuvezden sende doya doya koklarsın bebegını...
butun dualarım senınle canım Allah yardcımsınız olsun...

canım solunum sıkıntısının geçtiğine çok sevindim dualarımız kabul oluyorrr en zorunu atlattın... ağlamak içinden geliyorsa da ağla tutma kendine eziyet etmee içini boşaltkii bebeğin geldiğinde daha güçlü kuvvetli ol... en kısa süredede küçük beyin eve geldiği haberini paylaş bizimle... bol bol sıvı tükett tatlı şeyler yemeye çalış sütün olsun canım emmediği için azalmasın sarılığın en büyük tedavisi senin sütün unutma....
rabbim hepimizin yanında olsun miniklerimizi korusunn... Ve bu sayfada ne zorlulukları paylaştık ve arkasından mutluluklarıda yaniii güzel haberlerin yakında içini ferah tut....

burcucum hadi bakalim her gecen gun guzel gelismeler oluyor.....gec olsun guc olmasin prensin saglikli birsekilde eve gelsin....INSALLAH:nazar::emir_bebek:

İnşallah kızlar çok sağolun.Psikolojik olarak etkilenmemeye çalışmalıyım oda zor tabi.Erken dogum yapanların hikayelerini okuyunca moral depoluyorum işte.Nedense bizim topiğe girincede hep ağlayasım geliyor :( :( :( Gözlerim dolu dolu yazıp çıkıyorum

burcu yenı okudum erken dogum yapmıssın olsun uzulme beterın beterı vardır ALLAH boyle olmasını ıstemıs vardır bundada bı hayır bol bol dua et canım bızımde dualarımız senın mınık bebegınle

Selam kızlar...
Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama ben doğum yaptım.19 agustos 2012 saat 2:30 da 1940 gram 43 cm boyunda minik oğlumu acil sezeryanla dogurdum işte...
Aniden kanamayla hastahaneye gittik felaket derecede bir kanamaydı :( resmen fıskırıyordu kızlar ciddi derecedeydi plasenta rahimden ayrılmaya başlamış ve acilen sezeryan tabi.Bebek şuan küvezde ben bugün ewe geçtim.Moral sıfır tabi solunum sıkıntısı var inş çabucak atlatır yavrum lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar olurmuuu

Öncelikle tebrik ederim.İnşallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın.Rabbim bir daha böyle acı şeyler kimseye yaşatmasın.Sanada yaşatmasın...Korkma hayırlısı ile bebeğin atlatacak bunları.Çok geçmiş olsun

Selam kızlar...

Şaşırdım gerçekten hiç belirti vermeden bebişinin erken gelmesine.Allahım güç kuvvet,sağlık versin bebeğinize,herşeye rağmen iyi bir hafta genede biraz küvezde kalarak toparlayacaktır inşallah,sizin için dua edicem.İnşallah eve de alıp getirip büyütmeye başlıcaksın.

burcu yenı okudum erken dogum yapmıssın olsun uzulme beterın beterı vardır ALLAH boyle olmasını ıstemıs vardır bundada bı hayır bol bol dua et canım bızımde dualarımız senın mınık bebegınle

çok sagol pariscim.

Öncelikle tebrik ederim.İnşallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın.Rabbim bir daha böyle acı şeyler kimseye yaşatmasın.Sanada yaşatmasın...Korkma hayırlısı ile bebeğin atlatacak bunları.Çok geçmiş olsun

tşk ederim mürüvet abla seninde hamileliğin hayırlı olsun Rabbim bu defa sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin.

Şaşırdım gerçekten hiç belirti vermeden bebişinin erken gelmesine.Allahım güç kuvvet,sağlık versin bebeğinize,herşeye rağmen iyi bir hafta genede biraz küvezde kalarak toparlayacaktır inşallah,sizin için dua edicem.İnşallah eve de alıp getirip büyütmeye başlıcaksın.

çok tşk ederim inş dualarımızla başarıcaz bu savaşı.

burcucum sürekli girip bakıyorum belki birşeyler paylaşmışsındır diye.... Ama artık güzel haberlerini verrr çok merak ediyorum seni.. Dualarımız seninle ve bebeğinle

Canım hala aynıyız :( :(
Beslenme dışında bir problemimiz yok şükür.Damardan beslenmemiz devam ediyor anne sütüde verilmeye başlanmıştı 10 cc perşembeden beri ama yavrum dün kusmuş kesmişler hemen.Bugün tekrardan verilmiş bakalım inş bu sefer kusmaz.Daha 1 gr dahi kilo almamıs hala ödemini atıyor 1750 grmcık kalmış kilosu bunada çok üzülüyorum.Hastahaneden çıkış yapabilmemiz için anne sütünü 40-50 cc almamız gerekmiş ve tabi kiloda almamız gerek.Önümüzde cokca zaman var gibi.Hastahane küvezinde okadar bebekler varki yinede halimize bin şükür diyorum.Sadece sabır ve zaman gerekli.Allahın izniyle hepsini atlatıcaz.
Okadar minikki kızlar bir görseniz nasıl bakıcam bilmiyorum şimdilerde onu düşünüyorum nasıl tombiş edebilirim kısa sürede diye araştırmalara başladım.Birsürüde test yapılacak erken dogum oldugu için Allahım yardımcım olsun.
Nolur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.Mol gebelik gibi tedavimiz su gibi akıp gitsin hep yüz güldürücü haberler alalım.Bebeğimi sağ salim evime getireyim başka bişey istmem.Sizlerde kendinize çok çok iyi bakın hazırlıklı olun aman heran herşey olabilir.Ben tmamen hazırlıksız yakalandım.

Selam kızlar...

canım duyunca sok oldum rabbıme dua et bebeısını alırsın kucagına ınsallah gececek bunlarda korkma uzme kendını bende erken dogum yaptım kucucuktu ama sımdı kocaman valla kotu dusunme sakın

Beslenme dışında bir problemimiz yok şükür.Damardan beslenmemiz devam ediyor anne sütüde verilmeye başlanmıştı 10 cc perşembeden beri ama yavrum dün kusmuş kesmişler hemen.Bugün tekrardan verilmiş bakalım inş bu sefer kusmaz.Daha 1 gr dahi kilo almamıs hala ödemini atıyor 1750 grmcık kalmış kilosu bunada çok üzülüyorum.Hastahaneden çıkış yapabilmemiz için anne sütünü 40-50 cc almamız gerekmiş ve tabi kiloda almamız gerek.Önümüzde cokca zaman var gibi.Hastahane küvezinde okadar bebekler varki yinede halimize bin şükür diyorum.Sadece sabır ve zaman gerekli.Allahın izniyle hepsini atlatıcaz.
Okadar minikki kızlar bir görseniz nasıl bakıcam bilmiyorum şimdilerde onu düşünüyorum nasıl tombiş edebilirim kısa sürede diye araştırmalara başladım.Birsürüde test yapılacak erken dogum oldugu için Allahım yardımcım olsun.
Nolur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.Mol gebelik gibi tedavimiz su gibi akıp gitsin hep yüz güldürücü haberler alalım.Bebeğimi sağ salim evime getireyim başka bişey istmem.Sizlerde kendinize çok çok iyi bakın hazırlıklı olun aman heran herşey olabilir.Ben tmamen hazırlıksız yakalandım.

canım Allahın izniyle bebegın bir cıksında cokda güzel bakarsın.1 ayda anne sütüyle bir bakmışsın ki kocaman olmuş.rabbim bebegıne güç ve sağlık versin canım sizlerede güç kuvvet versin.tez zamanda inşallah kucagına alcaksın rabbimn izniyle...

hiç merak etme canım bugüne kadar ne geçmemişkii sen sadece bebeğin orda iyi bakılıyor bunu düşün içini ferah tutki... Sütün falan etkilenmesin gelinceee herşeyi hazır olsun.. Allahın izniyle evine gelicek bugünlerde geçip gidicekk biz neler atlattık... Çok şükür ki meleğin var artık birtanecik oğlun var herşey atlatılırr geçerrr...

Memleketimden yeni geldim..

Geldim buraya, okumaya başladım yazılanları...

Burcu, doğum yapmış...Çok şükür...

Sen ki Burcu.....

Herkese o kadar çok moral verdin ki burada....Yazdıklarını okuyunca ( İlk sayfada yaşın yazıyor ) - Bu kız nasıl oluyorda bu yaşta bu kadar bilgili ve bu kadar insanlara moral vermede hassas diyordum....

Burcu....

Bu sıkıntıyı mı yenemeyeceksin....

Yüce Rabbim, bizleri imtihan ediyor, hepimiz farkındayız bunun...Sen ki daha çok farkındasın, biliyorum....

Biliyorum...İnanıyorum....

Hepimiz bu dönemi atlatacağız İnşaAllah.....

Yüce Rabbim, yavruna en kısa zamanda şifa versin İnşaALLAH......

Sabret...meliyiz.....İnancımızı kaybetmemeliyiz......

Allaha emanet olalım....!

Back