• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Aklımdaki sorular beni çok üzüyor bazen....

Taki sizlerden cevap alana kadar....

Folik asit için yapılan tüm yorumlara teşekkür ediyorum...Allah razı olsun sizlerden...

Sizleri, içten gelen bir düşünceyle seviyorum.....:)

Benim 10. ayım...Hiç folik asit kullanmadım...Kullanmadan hamile kalmak istesem.......?

Tekrar teşekkürler....

Folik asit bebeğin omurga ve beyin gelişiminde önemli bir vitamin.En azından erkenden içmeye başlarsan oluşacak riskleri ortadan kaldırmıs olursun.Hiç içmeyipte sağlıklı bebişleri olanlarda var ama elinde fırsatın varken bence bir an önce içmeye başlamalısın :)

Aaa ne güzel bi sistemmiş öyle.Bizim buralarda rutin takipten başka birşey yok :) Bebişler dogunca öğrenicez artık bizde :1:
İsmimiz hazırdı zaten canım nasip olursa ÇAĞIN EFE adını alacak.Siz karar verebildinizmi?

Ben gebelik düşünmeden 3 ay öncesinden FOLBIOL kullanmaya başladım gebe kalıncaya kadar.Gebeliktede ilk 3 ay devam ettiriyor doktor zaten.Günde tek doz.

evet çok güzel bir sistem cuma günü gelicekler kendi doktor kontrolümde var o gün oğluşumu çok özledim.bizim isim de ARDA sabırla bekliyoruz ardamızı

kızlar ardalar ve efeler çok yaramaz oluyorr!!!!

benim oğluşumun adı arda veee tahmin edemeyeceğiniz kadar yaramazdırr..... Şuana kadar başını alıp gitmelerini daha 3 yaşında olmasına rağmen araba kullanması ve motoru sürüp kaza yapması duran ağzı açık su şişesine tekme atmadı balkondan ne bulsa fırlatırr yaaa daha say say bitmezzz denilcek kadar çok...

hee sakın ama sakınn sanma ki dikkatsizliğimden 2 dakika içinde yapar ve sen bir yeri toplarken bakarsın ki öbür taraf elden gitmişşş... Ardaların genelinde şikayaetler bu tarzzz gerçekten çocuklar isimlerine göre şekil alıyorr....

efe de görümcemin ardayla hep beraberlerr şu sıralarrr arabalara taş atmalarıyla konuşuluyorlarrr....

iki canavar ismii......

Folik asit bebeğin omurga ve beyin gelişiminde önemli bir vitamin.En azından erkenden içmeye başlarsan oluşacak riskleri ortadan kaldırmıs olursun.Hiç içmeyipte sağlıklı bebişleri olanlarda var ama elinde fırsatın varken bence bir an önce içmeye başlamalısın :)

Sağ ol canım....Başladım...:)

benim oğluşumun adı arda veee tahmin edemeyeceğiniz kadar yaramazdırr..... Şuana kadar başını alıp gitmelerini daha 3 yaşında olmasına rağmen araba kullanması ve motoru sürüp kaza yapması duran ağzı açık su şişesine tekme atmadı balkondan ne bulsa fırlatırr yaaa daha say say bitmezzz denilcek kadar çok...

hee sakın ama sakınn sanma ki dikkatsizliğimden 2 dakika içinde yapar ve sen bir yeri toplarken bakarsın ki öbür taraf elden gitmişşş... Ardaların genelinde şikayaetler bu tarzzz gerçekten çocuklar isimlerine göre şekil alıyorr....

efe de görümcemin ardayla hep beraberlerr şu sıralarrr arabalara taş atmalarıyla konuşuluyorlarrr....

iki canavar ismii......

:)

İsimler kişiliği yansıtırmış....Hayırlısı.....

iki canavar ismii......

Başa gelen çekilir :1:
Benimki şimdiden afacan olacağını belli ediyor maşallah yerinde duramıyor.:emir bebek:
Eşim Aydınlı oldugu için Efe ismi oradan geliyor mâlum :)) Efeyede uyması için Çağın ismini bulduk güzel oldu gibi.
Sağlıcakla doğsunlarda elbette bir yolu yöntemi vardır eğitim konusunda :1:

Kızlar ya yasaklı 8.ayım bitmek üzere 4 ay daha beklesem mi? İlla 12 ay mı beklemek gerek. Riskede atmak istemiyorum ama 29 yaşındayım artık yaşta geçiyor. Bana fikir verin lütfen...

Kızlar ya yasaklı 8.ayım bitmek üzere 4 ay daha beklesem mi? İlla 12 ay mı beklemek gerek. Riskede atmak istemiyorum ama 29 yaşındayım artık yaşta geçiyor. Bana fikir verin lütfen...

Doktorunuza danıştınızmı peki bu durumu? Mol gebelikte insanı sıkıntıya sokan en çok şeyde sabırla sürenin bitimini beklemek.Bekleyen arkadaşlarımız var beklemeyende.Doktorların kimisi 6 ay bekletiyor kimiside 1 yıl.
Ben 8 ay beklemiştim hertürlü riski göze alarak 2 ay sonrada hamile oldugumu öğrendim.Çok şükür 32.haftalara geldik.
Karar sizindir.Tekrarlama riski %1 lerde gittiğim bir doktor yıldırım aynı yere 2 defa düşmez demişti.Her gebelikte bir risk var bunuda düşünmek lazım.Hakkınızda hayırlısı olsun folik asit almayı unutmayın inş güzel haberlerinizide okuruz burada :)

Kızlar hepimizin Kadir Gecesi Mübarek Olsun.Rabbim bu gece edeceğimiz duaları kabul eylesin.(amin)
5 haftanın sonunda dün doktor kontrolümüze gittik.Haftamıza göre boy ve kilomuz yerinde çıktı maşallah.Doğum pozisyonunu almış ama kanala henüz girmemiş.Kanalada doguma 1 ay kala girmesi gerekliymiş.Şimdilik normal doğum gözüküyor.Kordon sorunumuz var sürekli boynunda oluyo rahatsızlık vermiyor kan akısında sorun yok ama takip edilmesi gerek afacanımız okadar hareketli olmasıda dogal tabi :1:
Dün nst ye girdim tuhaf duygularla hemde.Kürtaj oldugumda yattıgım yatakta dün bebeğimin gümbür gümbür kalp atısını dinledim.İçim anlatılamayacak duygularla doldu.Geçen seneki halim düşündüklerim yaşadıklarım geldi aklıma bir kere daha şükrettim Allahıma.
Doğum fiyatlarını aldım odalarını gördüm içime sindi.Son 2 muayenem kaldı :18: :18: Biri 36 diğeride 38 haftalıkken :30: Sona doğru adım adım yaklaşıyoruz doğumdan korkmuyorum nedense içimde bir huzur var ama sonrası konusunda endişeliyim.Sağlıcakla kucağıma alabilecekmiyim diye :28: Düşündüklerim normal sanırım :)))
Benden haberler böyle kızlar yaz sezonu ramazandı derken kimseler uğramaz oldu topiğimize ziyarete geldiğiniz zamanlarda durumunuz hakkında bilgi verin merak ediyorum hergün giriyorum bakıyorum özlettirmeyin kendinizi :29: :29: :29:

merhabalar
bugun doppler randevum vardı,Allaha sukur sorunsuz guzel bir sekılde bu gunude atlattık.
herhangi bir anamoliye rastlanmadı.22+1 gunluk olduk kilomuz 583 müş.doktor gayet iyi dedi.
şeker yuklemesi için ya bu hafta yada bayramdan sonraki hafta gidecegım inşallah...
şimdilik gelişmlerim bu kadar...bebişim cok haraketli:16:
şu ana kadar toplam 5,5 kg almısım ama asıl bundan sonra kilo alınıyor kızımdan biliyorum:27:

merhaba kızlarr,

bende yarın şeker testine gidicem... 9 :30 da randevum var inş buda sorunsuz geçer ve geriye sadece günleri saymak kalır...

bu arada ben oğlumu 27 kilo alarak doğurmuştum.... bunda 25. haftada olmama rağmen çok şükür sadece 4-5 kilo almışım çok iyi öle değil mi....

merhaba kızlarr,

bende yarın şeker testine gidicem... 9 :30 da randevum var inş buda sorunsuz geçer ve geriye sadece günleri saymak kalır...

bu arada ben oğlumu 27 kilo alarak doğurmuştum.... bunda 25. haftada olmama rağmen çok şükür sadece 4-5 kilo almışım çok iyi öle değil mi....

merhaba bende dün gittim şeker yüklemesine 25+3 olduk şükür çok yaramaz olacak sanırım hiç durmuyor kilomuz 750 boyumuz 28cm bakalım yaa nasul bu kalan 3 ay geçecek çok zor allah hepimize yardım etsin hıııı buarada kızlar ben hala aynı kilomsayım sıfır kilo almıışım oglumda 16 kiloyla dogum yaptım bu seferki oluşum beni düşünüyor annesine kilo aldırmıyor kendi tek alıyor herkese selam :52:

Kübracım ve sunacım maşallah bebişlerinize.Şeker yüklemenizde umarım sorunsuz geçer ondan sonrada bebişlerinizin gelmesi için gün sayarsınız :) Bende toplam 9 kilo aldım daha önümde 6-7 haftam daha var.Dahada alırım gibime geliyor :1: Ayrıca günler yaklaştıkçada karışık duygular kaplıyor içiimi :27:
Heyca oğluşuna maşallah sanırım şekerindede sorun yok ne güzel.Mutlu sona az bi zaman kalmış.

herkese selam ben hala memleketteyim seker testı falan yazmıssınız ben hıc test yaptırmadım umarım bebesım saglıklıdır ama artık kımıldamalarını hıssedıyorum cok guzel bı duygu ALLAH hepımıze saglıklısıhatlı kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah

kızlar şeker testimde çok şükür temiz çıktı... artık azra baharım için gün saymak kaldı çok şükür rabbim bize bugünleride gösterdi.....

bu arada

bayramınız mübarek olsunnn.... hepinizi öpüyorum ailenizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.....

Selam kızlar...
Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama ben doğum yaptım.19 agustos 2012 saat 2:30 da 1940 gram 43 cm boyunda minik oğlumu acil sezeryanla dogurdum işte...
Aniden kanamayla hastahaneye gittik felaket derecede bir kanamaydı :( resmen fıskırıyordu kızlar ciddi derecedeydi plasenta rahimden ayrılmaya başlamış ve acilen sezeryan tabi.Bebek şuan küvezde ben bugün ewe geçtim.Moral sıfır tabi solunum sıkıntısı var inş çabucak atlatır yavrum lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar olurmuuu

Selam kızlar...
Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama ben doğum yaptım.19 agustos 2012 saat 2:30 da 1940 gram 43 cm boyunda minik oğlumu acil sezeryanla dogurdum işte...
Aniden kanamayla hastahaneye gittik felaket derecede bir kanamaydı :( resmen fıskırıyordu kızlar ciddi derecedeydi plasenta rahimden ayrılmaya başlamış ve acilen sezeryan tabi.Bebek şuan küvezde ben bugün ewe geçtim.Moral sıfır tabi solunum sıkıntısı var inş çabucak atlatır yavrum lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar olurmuuu

ayy okuyunca çok şaşırdım canımmm kaç haftalıktı ki...

Rabbim sana bağışlasın kötü düşünme en kısa zamanda kucağına alırsın o ne zorluklarla gelmiş bir bebek pes etmez en kısa zamanda toparlar sen güçlü olki o geldiğinde sütün yerinde olsun....

moralini yüksek tutmaya çalış emininki en kısa zamanda güzel haberlerini vericeksin....

Selam kızlar...

çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim hayırlı olur inşallah. Hiç korkma rabbime sığın o meleğini korur. En kısa zamanda kucağında evinize gelirsiniz inşallah. rabbim dilerse herşey olur Allah'a emanet, dualarımız seninle. Hadi hayırlı haberler

Selam kızlar...

Burcucum Rabbim bu mübarek Bayram gunünde oğlunu hayirlisiyla en kısa zamanda evine getirmeni nasip etsin canım.maalesef zamanımızin en buyuk olayı erken dogum.hepimizide tehdit ediyor.artık 10 gebeden 2si erken dogum yapıyor.gecen yıl elltim 33+4 dogum yapmıştı,bebeğinde solunum sıkıntısından dolayı 4 gün kuvezde kaldı şimdi sağlıklı kocaman bir cocuk oldu.sendde en yakın zamanda inşallah kucağına alırsın canım benim.cok haklisin zor bir durum ama sen onunda üstesinden bebeğine birlikte gelirsin canım.gelisen bilgilerini heyecanla bekleyeceğim.en kısa zamanda guzel haberlerini Allah'ın izniyle okuyacağız... Allah yar ve yardımınız osun...

Back