- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.801
cnm hayirli saglikli ve acisiz dogumun olur insallah...senin karnin kocaman ayaklarin davul gibidir simdi.....hadi bakalim kaldi 1.5 ay.....gel tezkere gel tezkere
İnşallah canım benim hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.İnanırmısın karnım hiçte kocaman değilGörenler aaa sen hiç kilo almamıssın sadece önüne futbol topu koymuşsun gibi diyorlar Ödemim az ama yinede oluyor evde olduğum halde ayaklarım sadece şişiyor oda olacak okadar artık.Ağırlaştığımın farkındayım çok çabuk yoruluyorum.O yüzden alışveriş kısmının büyük bölümünü tamamladık sayılır bile :) Sen nasılsın göbüş büyümeye başlamıstır artık pıt pıtlarda yavastan hissediliyormu :)
Kızlar 30a girdik
Kalır hayırlısıyla max 10 haftaa :94: :94: :94: :94:
selam kızlar nasılsınız???nasıl gidiyor hamilelik??
ben idare ederim 1,5 ay önce pembe akıntıyla karşılaştım korkudan mahvoldum hemen doktor tabii mantar olmuşsun dedi çok şükür derken bir sonraki kontrolde rahim içinde kanama oluşmuş dedi ne dedim o nerden çıktı tam bir oh dedim derken ... istiraat verdi yattım sonra 2li üst düzey dopplere girdim çok şükür bişey çıkmadı.şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür ama bu aralar bacak krampları bel ve sırt ağrıları çekiyorum berbat oluyorum özellikle sabahları bir yerde çok uzun oturamıyorum vede bebeğim ters posizyonda duruyormuş inşallah normale döner.uykusuzluk problemim var herhalde kafama fazla takıyorum herşeyi.bu aralar mobilya telaşına girdim uyku muyku yok.genel eşyalarını aldım ağırlaşmadan alayım dedim.ağustosun ilk haftası ebeler gelip bakacaklar eksik birşey varmı diye ve çantamı hazırlayacaklar.
burcu sen neler yaptın mobilya için düşüncen nedir büyüyebilen beşik istiyorum ben ama kararsız kaldım
Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah burcucum
son demlerdeyiz biz bakalım 8 agustos 40 haftam bitiyo heran bekliyoruz sıpayı insallah allah hepimizi cabucak kurtarsın son ay cok zor geciyo biran once insallah gelsinde sag salim yasadıgımız okadar stresten sonra,burcucum arkamdan sen geliyosun galiba hadi bakalım insallah sende sag salim alırsın kucagına.allah butun hamilelerimizidan korusun hayırlısıyla tamamına erdirsin
son demlerdeyiz biz bakalım 8 agustos 40 haftam bitiyo heran bekliyoruz sıpayı insallah allah hepimizi cabucak kurtarsın son ay cok zor geciyo biran once insallah gelsinde sag salim yasadıgımız okadar stresten sonra,burcucum arkamdan sen geliyosun galiba hadi bakalım insallah sende sag salim alırsın kucagına.allah butun hamilelerimizidan korusun hayırlısıyla tamamına erdirsin
Arkadaslar oncelkle tebrik ederim hepinizi uzun zamandir takip ediyordum sizleri telefondan yazmak zor oldugu icin bir turlu nasip olmadi hikayemi sıkılmadan okursunuz umarım. Biz esimle eylul ayında evlendik daha sonra vajinusmus diyerek kendi kendimize teshis koydugunuz illet birsey ortaya cikti bu surecte aralik ayinda hamile oldugumu ogrenmemle mol gebeligi ogrenip yikilmamiz bir oldu. Hep dusundum mol gebelikle vajinusmus arasinda bir baglanti varmi diye ve nihayetinde nisan 2012 gibi bu durum kendiliginden cozuldu gelelim mole patalojik sonuclar dogrultusunda kesin tani kondu. 26 aralik 2012 tarinde takum küretaj oldum 4 haftalikmis durum daha sorasinda haftakik tahlillerimi aksatmadim hersey normal gitti. Aylik tetkikleri aksattim bayagi gecenlerde ozel hastaneye gittim Allahima sukur temiz cikti. Dr birazdadedi umitlenmistim nede olsa 7ay gecmisti daha 5 ayim var :) ve tek korkum bu genetik sorun deniyor ya evladim ozurlu dogarsa diye cok korkuyorum
Arkadaslar oncelkle tebrik ederim hepinizi uzun zamandir takip ediyordum sizleri telefondan yazmak zor oldugu icin bir turlu nasip olmadi hikayemi sıkılmadan okursunuz umarım. Biz esimle eylul ayında evlendik daha sonra vajinusmus diyerek kendi kendimize teshis koydugunuz illet birsey ortaya cikti bu surecte aralik ayinda hamile oldugumu ogrenmemle mol gebeligi ogrenip yikilmamiz bir oldu. Hep dusundum mol gebelikle vajinusmus arasinda bir baglanti varmi diye ve nihayetinde nisan 2012 gibi bu durum kendiliginden cozuldu gelelim mole patalojik sonuclar dogrultusunda kesin tani kondu. 26 aralik 2012 tarinde takum küretaj oldum 4 haftalikmis durum daha sorasinda haftakik tahlillerimi aksatmadim hersey normal gitti. Aylik tetkikleri aksattim bayagi gecenlerde ozel hastaneye gittim Allahima sukur temiz cikti. Dr birazda dinlenmelisin dedi umitlenmistim nede olsa 7ay gecmisti daha 5 ayim var :) ve tek korkum bu genetik sorun deniyor ya evladim ozurlu dogarsa diye cok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar,
Üzüntülüyüm biraz...Yüce rabbim sana sığınıyorum.....
Beklemek istemiyorum 3 ay daha...Şimdiden bir şeyler yapmak istiyorum...
Amma velakin hiç folik asit kullanmadım...
Ne yapmam gerekli....
Ve; doktorlarınızın isimlerini yazar mısınız....Uzman, doç, prof mi???
Ve; hangi hastanedeler...
Teşekkürler....
Geçen gün sitem ettim kimse geliyor diye.Şükür sesimi duyup geldiniz
Geçmiş olsun canım benim ama hayırlısıyla o günleride atlatmışsın.Bundan sonra bebişinle doğacağı güne kadar sağ salim haftalarıınıızı tamamlayın inş.Bebeğin pozisyonuda döner herhalde daha erken çünkü.Benimkinin başı aşağıda sanırım hıçkırdığı zaman pıt pıtlar aşağıdan geliyor.Haftaya doktor kontrolümüz var ozman anlaşılır bizimkinin durumuda :)
Gönlüm oda yapmaktan yana ama maalesef göçebe gibi bi yaşantımız olduğu için park yatak aldım ben.Kendi evim ve sabit bir şehirimiz olsaydı kesinlikle oda yapardım çok güzel takımlar var çünkü :) Artık 4-5 yaşına geldiğinde sabitleşirsek biryerde kendi odasını kendi seçer.
Ebeler sağlık ocagındanmı gelecekler? Ne güzel sistemmiş bizim buralarda hiç öyle birşey yok.
Tşkler canım benim.Hayırlısıyla hepimiz tamamlayalım haftalarımızı artık bebişlerimizden bahsedelim :)
ooo maşallah tatlım sona gelmişsin bile :) Rabbim bebişini sağ salim kucagına almayı nasip etsin.Bizleri habersiz bırakma.
Evet senden sonra sırada ben varım heyecan,korku,telaş hepsi bir arada :18:
Folik asit kullanmaya karar verdim...
Sizler hangi marka folik asiti kullandınız...
Günde kaç tane içtiniz...
Ve kaç ay içtiniz....
<<Folik asit folbiol.....Folik asit plus....Folik asit Megady.....<<
Bunların arasındaki fark nedir?
çok haklısın sitem etmekte ama sıcaktan aklıma bile gelmiyor ev içinde neresi serinse oraya yerleşiyorum benim ev normaldende sıcak oluyor üst kattayım gün içinde sıcak komple işliyor neyse ağustostan sonra serinleriz inş.
oyun parkını kullanan herkes çok memnun aman onlarını hiçbiri önemli değil sağ sağlim alalımda kucağımıza inş.
ebeler bornova belediyesi tarafından gönderiliyor çok iyi oldu benim için eğitimde vermişlerdi 5 hafta herşeyi öğrendin en ince ayrıntısına kadar doğum beslenme bebek bakımı doğru bildiğim şeylrin yanlış. olduğunu öğrendim bütün doğrularını da öğrendim.
isim düşündünüzmü?
Folik asit kullanmaya karar verdim...
Sizler hangi marka folik asiti kullandınız...
Günde kaç tane içtiniz...
Ve kaç ay içtiniz....
<<Folik asit folbiol.....Folik asit plus....Folik asit Megady.....<<
Bunların arasındaki fark nedir?
selam kızlar nasılsınız???nasıl gidiyor hamilelik??
ben idare ederim 1,5 ay önce pembe akıntıyla karşılaştım korkudan mahvoldum hemen doktor tabii mantar olmuşsun dedi çok şükür derken bir sonraki kontrolde rahim içinde kanama oluşmuş dedi ne dedim o nerden çıktı tam bir oh dedim derken ... istiraat verdi yattım sonra 2li üst düzey dopplere girdim çok şükür bişey çıkmadı.şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür ama bu aralar bacak krampları bel ve sırt ağrıları çekiyorum berbat oluyorum özellikle sabahları bir yerde çok uzun oturamıyorum vede bebeğim ters posizyonda duruyormuş inşallah normale döner.uykusuzluk problemim var herhalde kafama fazla takıyorum herşeyi.bu aralar mobilya telaşına girdim uyku muyku yok.genel eşyalarını aldım ağırlaşmadan alayım dedim.ağustosun ilk haftası ebeler gelip bakacaklar eksik birşey varmı diye ve çantamı hazırlayacaklar.
burcu sen neler yaptın mobilya için düşüncen nedir büyüyebilen beşik istiyorum ben ama kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?