Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Maşallah canım özlettin kendini ama :) Ben oruç tutamıcam çok sık kan şekerim düşüyor ara öğünlerimi mutlaka almam gerekmiş o yüzden birşekilde telafi ederim sonra.

Maşallah canım özlettin kendini ama :) Ben oruç tutamıcam çok sık kan şekerim düşüyor ara öğünlerimi mutlaka almam gerekmiş o yüzden birşekilde telafi ederim sonra.

suna nerelerdesın yahu sen kızım telefon numaran olsa arıycaktım senı merak etttım ne oldu dıye sessız sedasız kayboldun neyse hoşgeldın cınsıyetını ogren bız merak edıyoruz ama bızı meraktan oldurmeye senın nıyetın var demı sorarım sana senı hınsır benım de adetıme 3 gun var bakalım ne olucak offfff antıbıyotık ve fıtıl kullandım fıtılıde yumurtalama donemınde 1 tane kullanmıstım ınsallah bısey olmaz bugn test aldım cıkarmı yarın sabah yapsam acaba goguslerımın cevresı acıyor sadece hıç sertlık yok goguslerımde anlamadım normalde sertlık olur du reglı zamanımda da zaten acayıp olmaya basladı reglım bır cok gıdıyordu sonradsında azardı bakalım bu ay ne olacak yarın yapıyım mı tahlıl ıdrarda cıkarmı acaba ya sımdıden hayırlı ramazanlarrrrrr

valla bu kadar sevildiğimi bilmiyordum :)

tatilden geldim sonra tekrar gittim ablacım ondan yoktummm.... Cinsiyeti öğrenmek istemiyorumm ya süpriz olsun diyoruz ama belki doktor ben sormadan söylerse öğrenirsem sizle paylaşırım ama özellikle sorup öğrenmeyi falan düşünmüyorum...

inşallah hayırlı haberlerini alırız ama bence günün geçmeden yapma biliyorsun bazen testte çıkmaya biliyor ozamanda erkenden moralin bozulabilir... Ben bekle derim....

yaptım husran ama hastalandım tabıkı yumurtlama hgunumu 2 gun degerlendırdık kısmet bu AY DA RAMAZANNNNNN BAKALIM

hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız bakalım fazla gıremıyorum cok yaramaz oglum var zaman nasıl gecıyo anlamıyorum 3. ayımızı bıtırdık 4 e gırdık bız buyuyoruz teyzelerı ogluma artık arkadaslar gelsın burcucum nasılsın nasıl gıdıyor gebelık ?kayazelya topıge ıkıncı kızı haber verıyosun saglıklıca al ınsallah kucagına dıger arkaslar sızlerın gebelık nasıl gıdıyor

ben doppler yaptırdım doktor yeterli bulursa . düzeye girmeyeceğim devlet hastanelerinde yer yok zaten.... eğer gerek duyarsa kaçış yok özele gitcem....

sen özele mi gittin canım gittiysen fiyat ne kadardı

Ben tüm tahlillerimi kontrollerimi özelde yaptırıyorum zaten.Devlete hiç gitmedim daha.Doktoruma bebeğide renkli görebilecekmiyim diye sordugumda 2.düzey ultrason bu göremezsin dedi kendi kullandığımız ultrasonun üst modeli detaylı incelencek dedi ama yinede azda olsa detaylıyı yapan doktor renkli olarak bebeği göstermişti.Tek tek organlarına baktı kan akışına baktı 20 dk kadar sürmüştü.160 tl demişlerdi memurlara %10 indirim oldugu için 144 verdik.

slm kızlar cok uzun zaman oldu yazaadım
netim yoktu evde tasınmıstım hatırlarsanız en son bu arada insallah hepiniz iyisinizdir.bende iyim oglumun dogmasını bekliyorum artık 9 aydayız hayırlısıyla 2 hafta sonra 9 ay bitiyo sizler ne durumdasınız okuycam simdi yazılaraı.bu arada hepınıze hayırlı ramazanlar opuyorum.bu arada hamile arakadaslarımız cogalmıs cok sevindim buna

Son düzenleme:

aaaaaa kiz sen daha dogum yapamadin mi? bende senin dogum yaptin saniyordum.....hadi bakalim ilk sen sonra burcuerdem....hayirlisi ile dogurun tosun pasalari.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…