- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.781
merhaba canım uzun bir tatile çıktım kalabalık bir şekilde bu gün döndümmm sağlık ocağına gitttim... kilo tansiyon vs falan bakıldı sadece 3 kilo almışım :) çok sevindimmm ama tansiyon biraz düşük çıktı kalp atışınıda dinledi çok iyi dedi...
pazartesi muaneye gitcem inşallah doppler günü bulabilirim...
ayrıca ben cinsiyet öğrenmeyi düşünmüyorum süpriz olsun istiyoruzz....
birde oruç tutucakmısınız????
kızlar sağlık ocağından bana tutmamın sağlıklı olmayacağını söylediler 21. haftaya girdim... Bol sıvı tüketmem gerekiyormuş...
bende haberler şimdilik böylee....
Maşallah canım özlettin kendini ama :) Ben oruç tutamıcam çok sık kan şekerim düşüyor ara öğünlerimi mutlaka almam gerekmiş o yüzden birşekilde telafi ederim sonra.
suna nerelerdesın yahu sen kızım telefon numaran olsa arıycaktım senı merak etttım ne oldu dıye sessız sedasız kayboldun neyse hoşgeldın cınsıyetını ogren bız merak edıyoruz ama bızı meraktan oldurmeye senın nıyetın var demı sorarım sana senı hınsır benım de adetıme 3 gun var bakalım ne olucak offfff antıbıyotık ve fıtıl kullandım fıtılıde yumurtalama donemınde 1 tane kullanmıstım ınsallah bısey olmaz bugn test aldım cıkarmı yarın sabah yapsam acaba goguslerımın cevresı acıyor sadece hıç sertlık yok goguslerımde anlamadım normalde sertlık olur du reglı zamanımda da zaten acayıp olmaya basladı reglım bır cok gıdıyordu sonradsında azardı bakalım bu ay ne olacak yarın yapıyım mı tahlıl ıdrarda cıkarmı acaba ya sımdıden hayırlı ramazanlarrrrrr
valla bu kadar sevildiğimi bilmiyordum :)
tatilden geldim sonra tekrar gittim ablacım ondan yoktummm.... Cinsiyeti öğrenmek istemiyorumm ya süpriz olsun diyoruz ama belki doktor ben sormadan söylerse öğrenirsem sizle paylaşırım ama özellikle sorup öğrenmeyi falan düşünmüyorum...
inşallah hayırlı haberlerini alırız ama bence günün geçmeden yapma biliyorsun bazen testte çıkmaya biliyor ozamanda erkenden moralin bozulabilir... Ben bekle derim....
merhaba kızlar
bugün saat 3 de doppler randevum var benim için lütfen dua edin.....
merhaba kızlar
bugün saat 3 de doppler randevum var benim için lütfen dua edin.....
Ya dün dursun_e ile yazışmalarımız vardı nereye gittiler yaaa
Dün site bakıma girdi olan bizim yazışmalarımıza oldu
merhaba kızlar
sonucum iyi çıktı
ve ve ve
cinsiyetimiz belli oldu listeye bir hanımefendi daha geliyorrrrr....
Gözünaydın canım kızlarımızla erkeklerimiz eşitlenmeye başladı :)
saol canım bide bir şey sorcam siz doppler mi yaptırdınız 2. düzey ultrasyon mu?
2.düzeydi yanlış hatırlamıyorsam.
ben doppler yaptırdım doktor yeterli bulursa . düzeye girmeyeceğim devlet hastanelerinde yer yok zaten.... eğer gerek duyarsa kaçış yok özele gitcem....
sen özele mi gittin canım gittiysen fiyat ne kadardı
Kızlar 30a girdik
Kalır hayırlısıyla max 10 haftaa :94: :94: :94: :94:
slm kızlar cok uzun zaman oldu yazaadım
netim yoktu evde tasınmıstım hatırlarsanız en son bu arada insallah hepiniz iyisinizdir.bende iyim oglumun dogmasını bekliyorum artık 9 aydayız hayırlısıyla 2 hafta sonra 9 ay bitiyo sizler ne durumdasınız okuycam simdi yazılaraı.bu arada hepınıze hayırlı ramazanlar opuyorum.bu arada hamile arakadaslarımız cogalmıs cok sevindim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?