- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
umdaHap lafını duymak istemiyorum desemartık ne olacaksa olsun hani derlerye saldım çayıra mevlam gayıra
Anlıyamıyorum ya kimi bayanlar war bebeklerini kaybediyorlar doktorları 6 ay korunun diyor onlar hiç hap kullanmıyolar yada kürtaj olanlar war 3 ay korunmaları gerekiyor vs... falan filan onlarda neden sorun cıkmıyorlarda biz gibilerde sorun cıkıyorrrr :84:
Mol gebeliği ögrendigim dönemlerde deliler gibi arastırma yapmıstım ve facebook sayfalarınada not bırakmıstım yasayan warmı diye kendi yaşıtım olan bi arkadaşla tanıstım oda yaşamıs ve inanamazsınız eskişehirde kendi gittigi doktoruda mol gebelik yaşamıs şimdide 2 tane cocugu warmıs onunla konuşuyorum oda 8 ay beklemiş 5 ay hap içmiş 3 ayda korunmus 4 ay sonrada hamile kalmıs amcaoğlu kadın hast doktoruymuş ve ona hapı cok kullanmamasını biryeri onarırken diger tarafa zarar verdigini söylemiş.
Bizim gülcellede dün görüştüm onada doktor 6-7 ay kadar bekle demiş o korktugu için 9 ay beklemiş
Öteki konudada keys diye bi arkadas wardı onun doktoruda 10 ay demiş sıkı pazarlıktan sonra
Gel gelelim ben şimdi ne kadar süre beklicemher doktor farklı ay veriyor demekki süre kesinlikle 1 yıl degil yabancı int sitelerine bakındıgımdada eger kemoterapi görmedigin sürece en az 6 ay beklenmedilir diyordu evet sorumu soruyorum ben ne kadar süre beklicemmmmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84:
şimdi şöyle benim avedaydı faturalı idi.fatura 120 tl gelince vodafone geçtim.ama yanlışlıkla kontörlüye geçmişim.düzeltmek için 30 gün geçmesi lasım dediler...bende üşendim kontör almadım...komik bir durumdayım yani...kaselerin hayat kurtardı valla.kıslar sağolsun biraz sakar çıktılar...bu arada dün yeğenimlede tanıştın mı..oda gelmişti
Kızlar birazdan doktora gidiceğim.hem korkuyorum hemde çok utanıyorum
umda
canımcım sana nedesek boş be kuzumn sen bildiğini yapıyorsun...ben doktor değilim ama bence 6 ay yeter hem benim doktorumda 1 seneye gerek yok demişti.ama yaşın genç be güzelim sen hapı kullan bence öyle kafana göre kesme...
Ablacım hayırlısı olsun inş güzel haberlerle dönersin bekliyoruz hadi bakalım....Kızlar birazdan doktora gidiceğim.hem korkuyorum hemde çok utanıyorum
haklısın aslında.Ama içimden hiç kullanmak gelmiyor birde şöyle birşey war ben evliliğimin ilk 6 ayında hap kullanmıstım korunmak amaçlı artık evde tek kalınca bir bebek yapalımda can sıkıntımız geçsin diye bırakacaktım internetten arastırdım gebelik düşünüyorsanız en az 2-3 ay öncesinden bırakmalısınız diyordu ama bazı doktorlarda hiç gerek yok diyordu bende her ihtimale karsı bıraktıktan sonrada 2 ay korundum 3.aydada başladık çalısmalara hemen oldu ama oda mol çıktıDüşünsene ilk hevesin kursağımda kaldı tadına bile varamadım herşeyden sogudum vede korkuyorum şimdide diyorumki keske hiç hap kullanmasaydım böyle şeyler olacagını bilsem en basından isterdim bebegimi.Gerçi herşey kader kısmet.Eninde sonunda bırakılcak zaten bu hap bakalım adet döngüm nasıl olacak bende merak ediyorum inş bi aksilik yaşamam...
canı ynı şeyleri bende yaşadım düşünmeme gerek yok tatlım nasıl hissettiğini biliyorum....sen bilirsin ne diyeyim
off cok kararsız kaldım en kötüsü ne olabilirki? Allahım yardım etsin kötü şeylerle karsılasmak istemiyorum
bilmiyorum burcu hayırlısı olsun be tatlım ne yapalı...amin hiçbirimiz istemiyoruz.hepsi geçecek...
canım benim ya iyiki warsınızz sizler olmasaydınız inanın kaafayı yerdim.Allahım önce sizlerin sonra benim yüzümü güldürsün inşallahhh doktor doktor gezmeden hepimiz en kısa sürede hamiş kalalım bebişlerimizin muhabbetleriini yapalım o günler gelirmi bilemem ama umud ve ümit ediyorum :86: :86: :86: :86:[/QUO
hayırlısı olsun burcucum iy ki sen de varsın...o zaman başka topikte geziniriz kız
kızlar günaydın nasılsınız bakalım? Ayşecim ilacın reçetesine baktım ilaç yumurtlama tedavisinde hem pko da kullanılıyormuş...Artık herşeyin hayırlısı olsun...Bazen bu olayı takıntı haline getirdim o yüzden böyle oldu falan diyorum kendi kendime..Ama artık doktora falan da gitmek istemiyorum...
selam kızlar hayırlı cumalarrr dün okadar cok basım agrıyorduki sahura kalkamadan oruc tutuyorumgece rüyamda bebek ve balık gördüm eşimde benim hamile oldugumu görmüş hayır olsun inşallahhh ne alakaysa artık ee sizler napıyorsunuz?
Bir tanıdıgımız iftar yemeği veriyormus bizi çağırdı çadırda olacakmıs eşim işte oldugu için o ordan gelecek bende komşularımda gidicem hepinize şimdiden hayırlı iftarlar hoşçakalın....
burcu hayırlara vesile olur inş rüyalarınız...ALLAH kabul etsin kız ben bu aralar oruç tutamıyorum çok canım sıkılıyor :44::44: ama napim çok kötü oluyorum...çok borcum olmaya başladı.
merhaba arkadaşlar böyle bir konu açmak kırk yıl düşünsem hiç aklımını ucundan geçmezdi ama maalesefff olan oldu. ilk gebeliğimde kese bozuldugu için kürtajla alınmak zorunda kalındı ve bugün aldıgım patalojı sonucuyla yıkıldımMOL GEBELİK.... beta hcg degerim bugün itibariyle 923 her hafta bakılacak bir yıl korunma sürem war ve dogum kontrol hapı kullanıcam inş değerlerim yükselmez cok korkuyorum yaşım henüz 22 istedigimiz ilk ayda sürprizle gelmişti bunları en basından yaşamak cok cok üzdü beni :18: :18: :18: aranızda yasayan yada yasayıpta atlatan arkadas warmı ne olur morale cok ihtiyacım war
kötü oluyorsan tutma boşver birşekilde telafi edersin.Bende ilk defa bu sene tam tutuyorum gerçi 8 gün borcum war onuda ödicem inş içimde bi istek war Allaha yakın olmak için belkide bari bu yönden + puan alalım
Dünki yemeğe gelince gitmeseydik daha iyiydi hayırları kabul olsun ama hiçte adil degildi garsonlar masa masa dagıtım yaptılar ilk masa olmamıza ragmen yemek gelmedi sonrada bitti dediler hacılar hocalar yedi bize hiçbişey kalmadıBirde yemek duası ettiler ben etmedim ne yedimki neyin duasını edicem bizde gittik dısarda yedik neyse gezmiş oldum böylece tam belli olmamakla birlikte sanırım bu evden tasınıcaz arabamız için çok park sorunu yasıyoruz bizim apartmanın önünde park yeri yok baska yerlerede koyunca kimse izin vermiyor eşimde çok sinirlendi ev bulalımda gidelim dedi eğer tasınırsak cok zorlanıcam tek basıma size haber veririm bu arada kan vermeme az kaldı zaman geçmez diyordum ama nasıl geçti bnde anlamadım 4 ay olacak
merhaba komşumun gelini yaşadı böyle bir durum 2 sene kesinlikle çocuk olmasın dedi doktor o bir buçuk sene korundu hamile kaldı 4 aylık olana kadar düşük riski vardı ama sonunda çok güzel oglunu kucagına aldı doktor düştü düşecek derken rabbim verdi şimdi 2 oglu var konu başlıgını görünce komşumda aynısını yaşadıgı için buraya girdim söylemek istedim ben çocugunu kaybeden nazın konu sahibi oldu sayfaya giriyom gördüm mol gebeliyi söyliyim dedim sabret canım umutlu ol birgün gelicek bebegin unutma allahdan umut kesme by
merhaba komşumun gelini yaşadı böyle bir durum 2 sene kesinlikle çocuk olmasın dedi doktor o bir buçuk sene korundu hamile kaldı 4 aylık olana kadar düşük riski vardı ama sonunda çok güzel oglunu kucagına aldı doktor düştü düşecek derken rabbim verdi şimdi 2 oglu var konu başlıgını görünce komşumda aynısını yaşadıgı için buraya girdim söylemek istedim ben çocugunu kaybeden nazın konu sahibi oldu sayfaya giriyom gördüm mol gebeliyi söyliyim dedim sabret canım umutlu ol birgün gelicek bebegin unutma allahdan umut kesme by
iyi yapmışsınız...aç mı kalacaktınız...ev taşımak çoook ama çoook zor ama bebiş olmadan halledersiniz işteyaaa kız benimde 10 ay bitmiş...