- 23 Mayıs 2011
- 131
- 0
- Konu Sahibi burcuerdem
bende yasadım 2010 benım surem doldu 6 ay oldu bebek ıstıyorum ama hala yok dogum kntrol hapı ıctıgım ıcın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yasadım 2010 benım surem doldu 6 ay oldu bebek ıstıyorum ama hala yok dogum kntrol hapı ıctıgım ıcın
öncelikle geçmiş olsun...doğum kontrol hapını bu forumdaki çoğu kişi içti ve bebek sahibi oldu canım.ayrıca bunu keyfi içenlerde var biliyorsun.ben bıraktığım ay doktora gittim.büyümüş çatlamak üzere folikülün var demişti....ama bünyeden bünyeye farkeder tabi:44::44::44:.sen yine de şöyle baştan sona bir muayne ol bakalım.allah gönlümüze göre versin.sağlıkla kal...[/QU
kısmet evet hersey
ayşenin dediğine katılıyorum canım;bencede hapla alakası yok herşey nasip kısmet hepimizin demekki beklemesi gereken süresi war.Bende korunma amaçlı hap içiyordum bıraktım 3 ay rahmim toparlansın diyede ayrıca eşim korundu ve bebek için çalısmalara başladıgımız ilk ay hamile kaldım oda mol çıktı sonra dedimki hapın yüüzünden dengem bozuldu ama buradaki arkadaslarımın cogu hiç hap kullanmamıs kişilerdi onlardada mol olmuştu anladımki hapla alakası yok kaderimizde bunlarıda yasamak warmıs Rabbimin sınavları işte sabırlı olmak lazım süresi biten birçok arkadasımız hamile hayırlısıyla sendende güzel haberler alıcaz eminim !!! Mutlaka bizide haberdar et olurmu...
ayşenin dediğine katılıyorum canım;bencede hapla alakası yok herşey nasip kısmet hepimizin demekki beklemesi gereken süresi war.Bende korunma amaçlı hap içiyordum bıraktım 3 ay rahmim toparlansın diyede ayrıca eşim korundu ve bebek için çalısmalara başladıgımız ilk ay hamile kaldım oda mol çıktı sonra dedimki hapın yüüzünden dengem bozuldu ama buradaki arkadaslarımın cogu hiç hap kullanmamıs kişilerdi onlardada mol olmuştu anladımki hapla alakası yok kaderimizde bunlarıda yasamak warmıs Rabbimin sınavları işte sabırlı olmak lazım süresi biten birçok arkadasımız hamile hayırlısıyla sendende güzel haberler alıcaz eminim !!! Mutlaka bizide haberdar et olurmu...
geçmiş olsun canım..hepimizin başından geçenler ve isteklerimiz aynı..Ama haptan değil merak etme..Vakti gelince herşey yoluna girer.Ben bebek alındıktan 3 ay sonra bıraktım ve 1 yıl dolalı 2 ay oluyor ama yinede olmuyor.Sıkma canını rabbim ne zaman isterse o zaman verecek bize
kızlar bu mol gebelik varya 1000 1 filan değil.dün arkadaşıma gittim...orda başka bir arkadaş daha vardı benden önce düşük yapmıştı.mol dedi şok oldum ya.şimdi de çocuk istemiyormuş dediğine göre :44::44::44:
buarada adetime 3 gün kaldı hiç bir belirti yok ben hamile kalamadım yine herhalde canlarım....ayrıca ovülasyon testi yaptım sipsilik tek çizgi çıktı ikincisi çıkmadı...ben kafayı yedim herhalde...başka derdim yok düşün düşün dur yapıyorum.mürüvet arkadaşın nasıl oldu sen nasılsın???sesin çıkmıyor...
kızlar bu mol gebelik varya 1000 1 filan değil.dün arkadaşıma gittim...orda başka bir arkadaş daha vardı benden önce düşük yapmıştı.mol dedi şok oldum ya.şimdi de çocuk istemiyormuş dediğine göre :44::44::44:
buarada adetime 3 gün kaldı hiç bir belirti yok ben hamile kalamadım yine herhalde canlarım....ayrıca ovülasyon testi yaptım sipsilik tek çizgi çıktı ikincisi çıkmadı...ben kafayı yedim herhalde...başka derdim yok düşün düşün dur yapıyorum.mürüvet arkadaşın nasıl oldu sen nasılsın???sesin çıkmıyor...
canım iyiyim ben.hemen bayram dönüşüne bir fuarım var onun işlerini toparlıyorum.cuma tatile giriyorum artık...evde yine bir misafir trafiği var anlatamam.hafta sonu ablamlar geldi,yeni evlenen kızkardeşim geldi derken bugün annem doktor için konya ya geldi.bizim cuma gününe kadar çalışma yapmamız gerekiyordu ama yine boş yani şekerim....aynen bende senin gibi sürekli ovülasyon testi yapıyorum acaba yumurtlamış falanmıyım diye
sen senin niye çocuk olmuyor diye soranlar varsa bir boş komadınız ki de...valla eşin sabırlı adam vesselam.tebriklerimi ilet...
çalış kızım allah boş duranı sevmez...
Ayşe ben diyorum ki birde alternatif tıp yöntemlerini mi denesek ya...Aklıma başka bişey gelmiyor ne bileyim araştıralım kocalara da bişeyler içirelim.Doktorada götüremiyoruz.Biz burda yırtıyoruz kendimizi ya onlarda bişey varsa
kızlar napıyosunuzzzz??? Evde tek kalınca bana yine bişeyler oluyor yaaa tekrar basa dönmemek için elimden geleni yapıyorum ama her defasında bir bebek özlemi aklımı çeliyor süre kısaldıkca korkular sarıyor içimi yaaa düşündüğüm sadece 2 soru war ilki tekrar hamile kalacakmıyım ikinciside yine mol gebelik yasarmıyım
nasıl atlatıcaz bu durumu
ayşecim maalesef yasayan okadar cok kişi warki çogu bence söylemiyor geçiştiriyorlar kimiside warmıs doktorum söledi patoloji sonucunu almıyormus mol oldugunun farkında bile olmuyormuş.Ne ilk yaşayan bizleriz nede son!!!!!!
Mürüvet ablacım nasılsın ya özledim seni hiç görüşemiyoruz bak süper anneler 2011 diye bir topic açılmıs orası sırf kür taktik... yeri istersen bi gözat ben bekleme sürecinde olmadıgım için henüz detaylı inceleeyemedim yararlı bilgiler warsa paylasalım bizlerde deneriz zamanı geldiginde bu arada ben hala süre konusunda kararsızım yardım edin bana 8 ay beklesem idealmidir sizce ??? yoksa tam 1 yılmı bekliyim cok beklemek istemiyorum zaten kimbilir bebiş ne zaman olacak
canımcım Ayşe ye de yazmıştım çok yoğunum görüşemiyoruz o yüzden..tatlım sağol o topiği ziyaret edeyim bakayım.Bu sorular hepimizin kafasında var...İnan öyle çok korkuyorum ki bir daha aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok....hep yazıyorum ya doktora bile gitmekten nefret ettim artık...Ama inanıyorum bizimde yüzümüz gülecek...bekleme durumuna gelince şekerim bencede 1 yıl bekleme.6 ay dolsun doktorla bir konuş...zaten bakalım hamile kalma sürecin nasıl olacak..bunuda bilemiyoruz daha...bak Ayşe ve ben kaç ay oldu bırakalı ama olmayınca olmuyor işte....Kısmet bunlar düşünme diyemiyorum düşüneceğinden eminim...kızlar napıyosunuzzzz??? Evde tek kalınca bana yine bişeyler oluyor yaaa tekrar basa dönmemek için elimden geleni yapıyorum ama her defasında bir bebek özlemi aklımı çeliyor süre kısaldıkca korkular sarıyor içimi yaaa düşündüğüm sadece 2 soru war ilki tekrar hamile kalacakmıyım ikinciside yine mol gebelik yasarmıyım
nasıl atlatıcaz bu durumu
ayşecim maalesef yasayan okadar cok kişi warki çogu bence söylemiyor geçiştiriyorlar kimiside warmıs doktorum söledi patoloji sonucunu almıyormus mol oldugunun farkında bile olmuyormuş.Ne ilk yaşayan bizleriz nede son!!!!!!
Mürüvet ablacım nasılsın ya özledim seni hiç görüşemiyoruz bak süper anneler 2011 diye bir topic açılmıs orası sırf kür taktik... yeri istersen bi gözat ben bekleme sürecinde olmadıgım için henüz detaylı inceleeyemedim yararlı bilgiler warsa paylasalım bizlerde deneriz zamanı geldiginde bu arada ben hala süre konusunda kararsızım yardım edin bana 8 ay beklesem idealmidir sizce ??? yoksa tam 1 yılmı bekliyim cok beklemek istemiyorum zaten kimbilir bebiş ne zaman olacak
valla ben ikna ettim kasıma kadar sana müddet dedim oldu oldu olmadı doktor hımmm dedim korktu tamam dediama deneyelim canumda bu bizim adamlar sonra tırmanmasın düz duvara
çok iyi yapmışsın şekerim ama benimki kabul etmiyor inatla...Kız niye tırmansınlar...sadece sperm sayısını artırıcı kürlerden falan bahsediyorum.hatırlıyormusun eski toicte ligtlife eşinde çıkmıştı sperm morfolojisi çok düşük çıkmıştı.ameliyat falan oldu eşi..kızcağız bir sürü beklemek zorunda kalmıştı..Boşa kürek çekmiş olmayalım bizde şekerim
canımcım Ayşe ye de yazmıştım çok yoğunum görüşemiyoruz o yüzden..tatlım sağol o topiği ziyaret edeyim bakayım.Bu sorular hepimizin kafasında var...İnan öyle çok korkuyorum ki bir daha aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok....hep yazıyorum ya doktora bile gitmekten nefret ettim artık...Ama inanıyorum bizimde yüzümüz gülecek...bekleme durumuna gelince şekerim bencede 1 yıl bekleme.6 ay dolsun doktorla bir konuş...zaten bakalım hamile kalma sürecin nasıl olacak..bunuda bilemiyoruz daha...bak Ayşe ve ben kaç ay oldu bırakalı ama olmayınca olmuyor işte....Kısmet bunlar düşünme diyemiyorum düşüneceğinden eminim...
valla ben ikna ettim kasıma kadar sana müddet dedim oldu oldu olmadı doktor hımmm dedim korktu tamam dediama deneyelim canumda bu bizim adamlar sonra tırmanmasın düz duvara
çok iyi yapmışsın şekerim ama benimki kabul etmiyor inatla...Kız niye tırmansınlar...sadece sperm sayısını artırıcı kürlerden falan bahsediyorum.hatırlıyormusun eski toicte ligtlife eşinde çıkmıştı sperm morfolojisi çok düşük çıkmıştı.ameliyat falan oldu eşi..kızcağız bir sürü beklemek zorunda kalmıştı..Boşa kürek çekmiş olmayalım bizde şekerim[/QUO
ne bileyim ben sanki adam onu yiyecek mi????ben niye yiyorum diyecek bu sefer akşam çıtlattım ben bir şey yemem ayşe kıvranma dedi bana...zaten öyle bir durum varsa kür hikaye canım ....eee şu aşamada zaten götürsemde doktor neden geldin der bu ayda kalmadıysam 3 ay oldu daha 6 ayın dolmasını bekle diyecek bana.zaten bana kızdı 6 ay olmazsa gel dedi ya da hamileysen gel birdaha gelme dedi...ama sen bırakalı çoook oldu sen onu ikna et.en azından kafan rahat eder...ama yinede bulamaç gibi değilse çaktırmadan yedirrim ben onasenin ovülasyon testin pozitif çıktı mı kız haberde vermiyon