Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ya valla ben hıc bıse yapmıyorum kendı halıne bıraktım esımde bende hormon testı yaptırdık hersey ıyı sperm testıde normal ama olmuyor ıste martık kafamdan cıkardımmm zamanı var demekkı beklıyorumm adetıme 10 gun var bu arlar ateslenıyorum ama hıc ollcmedım gunu gunune hayırlısı olsun napalım

ah şekerim hepsi zamanda işte.o doktora gisip orda hamişleri görünce yeniden yeniden film başa sarıyor

slm kızlar nasılsınız? ben iyiym çok şükür bilgisayarım bozuldu çok giremiyorum oyüzden.. yorumlarınızı okudum rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hepinizi güldürsün.. benim hamilelik çok şükür iyi gidior ama dediğiniz gibi hala aklıma kötü kötü şeyler gelior ve doktora gidip bebeğimi görmeyince geçmior kalbinin sürekli attığını duymak istiyorum..anlayacağınız hamile kalsanızda o kötü hisler peşinizi hiç bırakmıor.. 4 aylık olduk şükürler olsun bütün bulantı ve diğer şikayetlerim bitti karnımda çıktı buarada bu güzelliklerin hepsini rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.. benide sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin inş...

canım benim ya masallah zaman nede cabuk geçiyor minik 4 aylık olmuş ee cinsiyetimiz nedir? İnşallah sag salim kucagına alacaksın geleceksin buraya güzel haberinide paylasacaksın bak gör

canım benim ya masallah zaman nede cabuk geçiyor minik 4 aylık olmuş ee cinsiyetimiz nedir? İnşallah sag salim kucagına alacaksın geleceksin buraya güzel haberinide paylasacaksın bak gör

inşallah cnm inşallah.. cinsiyetini geçen hafta sordum ama göstermedi bizi çok güldürdü doktor ultrasonu çevirdikçe oda dönüyor doktor ışıktan korkuyo dedi bizde üstelemedik

canım ne güsel çok sevindim senin adına.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Duaların için teşekkür ederim.Ve dualarında bizleri unutma annelerin duaları kabul oluyor hep...

kızlar doktora gittim bugün.14 mm çapında folikül oluşmuş. Ama sağlıklı bir hamilelik olabilmesi için 18-20 mm olması gerekiyormuş.14-16-18-20. günler çalışıyorsunuz dedi.22. gün olunca progesteron testi yaptırıyorsun dedi.daha sonra 22. gün ile 28. gün arasında doğum kontrol hapı kullanıyorsun dedi.28. gün adet olmassan beta hcg baktırıyorsun dedi..Kızlar dualarınıza ihtiyacım var.Bu akşam hepimiz birbirimize bol bol dua edelim

inşallah cnm inşallah.. cinsiyetini geçen hafta sordum ama göstermedi bizi çok güldürdü doktor ultrasonu çevirdikçe oda dönüyor doktor ışıktan korkuyo dedi bizde üstelemedik

masallah ona ozman :) sanki minik bi zilli gibi geldi bana ama hadi hayırlısı olsun canım...Öğrenince bizede haber ver olurmu öptüm...

hadi ablacım bu ayda senden birşeyler bekliyoruz artık.Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.İnsallah aksam hepimiz için booolll boooolll dualar okucam sizlerde beni unutmayın :)

Burcucum bende zilli noktasında katılıyorum sana.Aklıma direkt kız olduğu geldi.sağlıklı olsun da inşallah ..biz teyzeleri olarak her koşulda seicez onu.Canım çok teşekkür ederim.İnşallah hevesle bekliyorum bende.Ben bu akşam hepimiz için dualar edicem.rabbim hiçbirimizin elini boş çevirmesin...

ay çook sevindim canım....hadi bakalım ikinci zilli de senden gelsin artık :)bu arda bana kızmış gibi geldi gülcelinki.mürüvet senin kız olursa teyzesi isim bile buldu ona naz olacak dimi?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…