-
- Konu Sahibi burcuerdem
şekerim bende nisanda bırakmıştım.Cihan da aynısını söylüyor..hatta Cihan hayatım önce sen yumurtla sonra ben giderim dedi bana..ovulasyon testi dün yapmadım önceki gün silik çizgi çıkmıştı..bugün yapıcam tekrardanvalla ben ikna ettim kasıma kadar sana müddet dedim oldu oldu olmadı doktor hımmm dedim korktu tamam dediama deneyelim canumda bu bizim adamlar sonra tırmanmasın düz duvara
çok iyi yapmışsın şekerim ama benimki kabul etmiyor inatla...Kız niye tırmansınlar...sadece sperm sayısını artırıcı kürlerden falan bahsediyorum.hatırlıyormusun eski toicte ligtlife eşinde çıkmıştı sperm morfolojisi çok düşük çıkmıştı.ameliyat falan oldu eşi..kızcağız bir sürü beklemek zorunda kalmıştı..Boşa kürek çekmiş olmayalım bizde şekerim[/QUO
ne bileyim ben sanki adam onu yiyecek mi????ben niye yiyorum diyecek bu sefer akşam çıtlattım ben bir şey yemem ayşe kıvranma dedi bana...zaten öyle bir durum varsa kür hikaye canım ....eee şu aşamada zaten götürsemde doktor neden geldin der bu ayda kalmadıysam 3 ay oldu daha 6 ayın dolmasını bekle diyecek bana.zaten bana kızdı 6 ay olmazsa gel dedi ya da hamileysen gel birdaha gelme dedi...ama sen bırakalı çoook oldu sen onu ikna et.en azından kafan rahat eder...ama yinede bulamaç gibi değilse çaktırmadan yedirrim ben onasenin ovülasyon testin pozitif çıktı mı kız haberde vermiyon
şekerim bende nisanda bırakmıştım.Cihan da aynısını söylüyor..hatta Cihan hayatım önce sen yumurtla sonra ben giderim dedi bana..ovulasyon testi dün yapmadım önceki gün silik çizgi çıkmıştı..bugün yapıcam tekrardan
aaaa ben çok sanıyordum çokta olmamış kız ama 6 ay dolacak eylülde...şimdi adamlarda haklı ama dmi mürüvet o zaman dur bekem sen doktorun verdiği ilacı kullanda seni de yumurtlattık mı gidersiniz doktora canım sen hergün yap o testi.belli olmaz kaçırma.kız benim bir arkadaşım var pkosu varnormal yollarla 3 ay içinde hamile kaldın kaldın yoksa tedaviye başlarız demiş doktor kız salya sümük tabi.3.ayda hamile kalmış kız...şimdi bir tane oğlu var biride karnında.doğumla birliktede kist kendiliğinden geçmiş...o yüzden belli olmaz...adamlarada yazık biraz rahat kalsınlar bakalım...olmadı birazda onlar uğraşsın tabi.valla zorla yedirrim...
aaaa ben çok sanıyordum çokta olmamış kız ama 6 ay dolacak eylülde...şimdi adamlarda haklı ama dmi mürüvet o zaman dur bekem sen doktorun verdiği ilacı kullanda seni de yumurtlattık mı gidersiniz doktora canım sen hergün yap o testi.belli olmaz kaçırma.kız benim bir arkadaşım var pkosu varnormal yollarla 3 ay içinde hamile kaldın kaldın yoksa tedaviye başlarız demiş doktor kız salya sümük tabi.3.ayda hamile kalmış kız...şimdi bir tane oğlu var biride karnında.doğumla birliktede kist kendiliğinden geçmiş...o yüzden belli olmaz...adamlarada yazık biraz rahat kalsınlar bakalım...olmadı birazda onlar uğraşsın tabi.valla zorla yedirrim...
burcunun söylediği topiğe baktım ama hiçbişey anlayamadım ben.İnsanlar çıldırmış olmalı erkek ve kız çocuklar için bir sürü ilaçlar falan yazmışlar..sanki biraz abartılı geldi bana.yada oruç olduğum için algılayamıyorum
burcunun söylediği topiğe baktım ama hiçbişey anlayamadım ben.İnsanlar çıldırmış olmalı erkek ve kız çocuklar için bir sürü ilaçlar falan yazmışlar..sanki biraz abartılı geldi bana.yada oruç olduğum için algılayamıyorum
millet ne dertte biz ne dertteyiz desene :)
karısık ewet tuhaf tuhaf bilgiler war ph neyse onu ölçüyolar yumurta akıyla vajinal dus alıyolar eşler için uygun aylara bakıyolarAma aralarda güzel paylasımlarda war yok degil.Maydanoz ve süt buharı warmıs o denenebilir ilk etapta mesela ...
karısık ewet tuhaf tuhaf bilgiler war ph neyse onu ölçüyolar yumurta akıyla vajinal dus alıyolar eşler için uygun aylara bakıyolarAma aralarda güzel paylasımlarda war yok degil.Maydanoz ve süt buharı warmıs o denenebilir ilk etapta mesela ...
şekerim çok karışık bunlarınki öyle vajinal duş falan hiç bana göre şeyler değil...maydonoz ve sütü okumadım bakayım dur ona
millet ne dertte biz ne dertteyiz desene :)
aynen şekerim sinirlerim bozuldu....
ya valla ben hıc bıse yapmıyorum kendı halıne bıraktım esımde bende hormon testı yaptırdık hersey ıyı sperm testıde normal ama olmuyor ıste martık kafamdan cıkardımmm zamanı var demekkı beklıyorumm adetıme 10 gun var bu arlar ateslenıyorum ama hıc ollcmedım gunu gunune hayırlısı olsun napalım
slm kızlar nasılsınız? ben iyiym çok şükür bilgisayarım bozuldu çok giremiyorum oyüzden.. yorumlarınızı okudum rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hepinizi güldürsün.. benim hamilelik çok şükür iyi gidior ama dediğiniz gibi hala aklıma kötü kötü şeyler gelior ve doktora gidip bebeğimi görmeyince geçmior kalbinin sürekli attığını duymak istiyorum..anlayacağınız hamile kalsanızda o kötü hisler peşinizi hiç bırakmıor.. 4 aylık olduk şükürler olsunbütün bulantı ve diğer şikayetlerim bitti karnımda çıktı buarada bu güzelliklerin hepsini rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.. benide sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin inş...
canım benim ya masallah zaman nede cabuk geçiyor minik 4 aylık olmuş ee cinsiyetimiz nedir? İnşallah sag salim kucagına alacaksın geleceksin buraya güzel haberinide paylasacaksın bak gör
slm kızlar nasılsınız? ben iyiym çok şükür bilgisayarım bozuldu çok giremiyorum oyüzden.. yorumlarınızı okudum rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hepinizi güldürsün.. benim hamilelik çok şükür iyi gidior ama dediğiniz gibi hala aklıma kötü kötü şeyler gelior ve doktora gidip bebeğimi görmeyince geçmior kalbinin sürekli attığını duymak istiyorum..anlayacağınız hamile kalsanızda o kötü hisler peşinizi hiç bırakmıor.. 4 aylık olduk şükürler olsunbütün bulantı ve diğer şikayetlerim bitti karnımda çıktı buarada bu güzelliklerin hepsini rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.. benide sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin inş...
inşallah cnm inşallah.. cinsiyetini geçen hafta sordum ama göstermedi bizi çok güldürdü doktor ultrasonu çevirdikçe oda dönüyor doktor ışıktan korkuyo dedi bizde üstelemedik
kızlar doktora gittim bugün.14 mm çapında folikül oluşmuş. Ama sağlıklı bir hamilelik olabilmesi için 18-20 mm olması gerekiyormuş.14-16-18-20. günler çalışıyorsunuz dedi.22. gün olunca progesteron testi yaptırıyorsun dedi.daha sonra 22. gün ile 28. gün arasında doğum kontrol hapı kullanıyorsun dedi.28. gün adet olmassan beta hcg baktırıyorsun dedi..Kızlar dualarınıza ihtiyacım var.Bu akşam hepimiz birbirimize bol bol dua edelim
masallah ona ozman :) sanki minik bi zilli gibi geldi bana ama hadi hayırlısı olsun canım...Öğrenince bizede haber ver olurmu öptüm...
hadi ablacım bu ayda senden birşeyler bekliyoruz artık.Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.İnsallah aksam hepimiz için booolll boooolll dualar okucam sizlerde beni unutmayın :)
kızlar doktora gittim bugün.14 mm çapında folikül oluşmuş. Ama sağlıklı bir hamilelik olabilmesi için 18-20 mm olması gerekiyormuş.14-16-18-20. günler çalışıyorsunuz dedi.22. gün olunca progesteron testi yaptırıyorsun dedi.daha sonra 22. gün ile 28. gün arasında doğum kontrol hapı kullanıyorsun dedi.28. gün adet olmassan beta hcg baktırıyorsun dedi..Kızlar dualarınıza ihtiyacım var.Bu akşam hepimiz birbirimize bol bol dua edelim
ay çook sevindim canım....hadi bakalım ikinci zilli de senden gelsin artık :
amin hepimizden güsel haberler geldin inşallah..Özlem in sana çok slmı var şekerim.iyi bayramlar diyor....kıslar herkesin hem kandili mübarek olsun.hemde herkesin bayramı kutlu olsun.ben tatile giriyorum artık.kocaman öpüyorum hepinizi...