- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.621
Çok sağolun kızlar hayırlı Cumalar...
Rabbim hepimizinkini bizlere bağışlasın.17.haftadan sonrası cok zevkli oluyor bebeği hissetmeye başlıyorsun göbüş büyüyor haliyle tam hamile moduna girmiş oluyorsun.Öncesi hep tedirginliklerle dolu oluyor.Sizlerinde az kaldı zaman çabucak geçiyor doya doya yaşamak lazım.
Artık sizlerdende böyle resimler istiyoruz ona göre
Sunacım azda olsa bişeyler yemeye çalış ben birgün boyunca hiçbirşey yiyememiştim bulantıdan.İnşallah çabucak geçer.[/QUOT
hayırlı cumalar,
inşallah canım ya belim falanda ağrıyor halsizlikde var havalardanda olabilir bulantılarım olmasa varya bu ağrılara yüz kere hastaneye gitmiştimmm.... Ağzımında tadı tuzu yokkk....
14. haftamın ilk günlerindeyimmmm genelde 2. hamileliklerde daha erken bebek hissedilirmiş diyorlar inşallah bende de öle olur halsizlik vs kendimi eve kapatıp kurmakda istemiyorummm... Ardayla çıkıp tepe var oraya gitcem çay demleyipp.... Ben otururum oda parkta oynar banada değişiklik olur zaten benimki de ders çalışcam diye oraya gitcektiii vakit geçerr.....
gelince görüşürüz artık 12 hazirana randevum var sanki zaman geçmiyorr bebeğimi özledim....
Şark çıkmadı ohhhhh rahatladım valla :)
Hiç gitmek istemiyorduk dogumun burada olması için gönlümüze göre oldu
Kızlar geldik çok şükür bebişimizin şimdilik hiçbir sorunu yok.Ama çok şımarık şimdiden yerinde duramıyor doktor zar zor ölçümler aldı.Resim yakalayamadık haliyle :) Kordonuda normalmiş bir sorun teşkil etmiyor şimdilik biraz rahatladımRenkli resmimiz olmadıgı için artık siyah beyaz olanına bakın teyzeler işte tatlı oğluşum :)
http://img4.ressim.net/out.php/i5760067_adsiz3-png
Kızlar geldik çok şükür bebişimizin şimdilik hiçbir sorunu yok.Ama çok şımarık şimdiden yerinde duramıyor doktor zar zor ölçümler aldı.Resim yakalayamadık haliyle :) Kordonuda normalmiş bir sorun teşkil etmiyor şimdilik biraz rahatladımRenkli resmimiz olmadıgı için artık siyah beyaz olanına bakın teyzeler işte tatlı oğluşum :)
http://img4.ressim.net/out.php/i5760067_adsiz3-png
canım bebısını gordum allah tamamına erdırsın maşallahhhhhhhhhhhh bu arada şarkın cıkmadıgı ıyı olmuş bu halde senın ıcın cok zor olurdu
masallahcanim icini ferah tut doktorlar bazi seyleri cok abartiyorlar sen sadece yakisikli oglunu kucagina alicagin ani dusun gerisi bos rabbim bilir herseyi
oyy maşşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallahdarısı başımıza artık :96:
Şark çıkmadı ohhhhh rahatladım valla :)
Hiç gitmek istemiyorduk dogumun burada olması için gönlümüze göre oldu
burcucum hayırlı olsunşu durumda ne kadar yardım etselerde sana taşınmada,senin için çok zor olurdu.o yüzden en güzeli şarkın çıkmaması olmuş
merhaba kızlar
havalar sıcak diye kimseler uğramıyor heralde...
bende bugün temizlik yaptım belim kopuyorr bu arada benim bebişimmm artık kendini iyice hissettirmeye başladı...Oynadığını hissediyorumm...
biraz araştırdım da ikinci hamileliklerde kımıldamaları ilk hamileliğe göre daha erken hissetmek mümkünmüşş...
tahminlere görede erkek diyorlar etraftakiler erkekler erken kımıldarmışşş.....
haftaya salıya 3lü için gidicem belkii ozaman öğrenirim....
Evet canım 1 yıl daaha istanbuldayız çok çok iyi olduBende artık yavas yavas bahar temizliğine başladım hergün bir odamı yapıcam.Yoruldukcada dinleniyorum çok sıcaklar bastırmadan bitirmek lazım :)
cnm benim bende bugün temizlik yaptık annemle kalçama belime kıramplar giriyor ayaktayken.....daha yarında var temizlik işi.....
daha benim 2 li tarama bile yapılmadı.....nasıl olduğunuda hiç bilmiyorum...ama tek bildiğim midem dolu olmasını sevmediği.....sol tarafımda değişik kasılmalar oluyor...sol bacağımı cok geremiyorum...ultrasondada sol tarafta görmüştüm....ağrılar bebektenmi bir sorun olurmu????
inş. 3lü taraman güzel çıkar cnm....daha benim dr.ne zaman gideceğim bile belli değil....
slm kizlar cok midem bulaniyor ya nerdeyse butun gun suruyor geceleride cok rahatsiz oluyorum sol tarafima hic yatamiyorum ne zamana kadar boyle devam edecek
slm kizlar cok midem bulaniyor ya nerdeyse butun gun suruyor geceleride cok rahatsiz oluyorum sol tarafima hic yatamiyorum ne zamana kadar boyle devam edecek
iyi akşamlar kızlarrrr....
temizlik yapcam diye kendinizi fazlada kaptırmayın sonra ağrılarıyla çok çektiriyorrrr.... Dünkü temizliğin acısı hala çıkıyorrr.....
ben de 2li test için 3 hafta önceden randevu almıştımm.... 3lü için de salı günü gidip randevu alıcam.... çok dolu olursa yaptırmayıda fazla düşünmüyorummm çünkü ikilim çok iyi çıktı oğlumda üçlü test yaptırmamıştımm.... O yüzden içim rahat....
arada sırada kımıldadığını hissediyorummm... Bulantılarımda 2 gündür kesildi yoksa bende çok fenaydım kızlar hoşşş yemek yiyorum ama ağzımın tadı hiç olmuyor.... Ama herşeyiyleee bebişimi çok seviyorummm... he bide sıcaklarrr varrr çok fenayaaaaa
temmuz başıda tatile gidicez inşallah.... Ohhh be sonunda hayırlısıyla kötü günler geçtiiii.....GÜzel günlerr hepimizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?