Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Çok sağolun kızlar hayırlı Cumalar...
Rabbim hepimizinkini bizlere bağışlasın.17.haftadan sonrası cok zevkli oluyor bebeği hissetmeye başlıyorsun göbüş büyüyor haliyle tam hamile moduna girmiş oluyorsun.Öncesi hep tedirginliklerle dolu oluyor.Sizlerinde az kaldı zaman çabucak geçiyor doya doya yaşamak lazım.
Artık sizlerdende böyle resimler istiyoruz ona göre
Sunacım azda olsa bişeyler yemeye çalış ben birgün boyunca hiçbirşey yiyememiştim bulantıdan.İnşallah çabucak geçer.

masallah canim icini ferah tut doktorlar bazi seyleri cok abartiyorlar sen sadece yakisikli oglunu kucagina alicagin ani dusun gerisi bos rabbim bilir herseyi

oyy maşşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza artık :96:

canım bebısını gordum allah tamamına erdırsın maşallahhhhhhhhhhhh bu arada şarkın cıkmadıgı ıyı olmuş bu halde senın ıcın cok zor olurdu

masallah canim icini ferah tut doktorlar bazi seyleri cok abartiyorlar sen sadece yakisikli oglunu kucagina alicagin ani dusun gerisi bos rabbim bilir herseyi

oyy maşşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza artık :96:

Çok sağolun kızlar Rabbim hepinize bugünleri göstermeyi nasip etsin.

burcucum hayırlı olsunşu durumda ne kadar yardım etselerde sana taşınmada,senin için çok zor olurdu.o yüzden en güzeli şarkın çıkmaması olmuş

Evet canım 1 yıl daaha istanbuldayız çok çok iyi oldu Bende artık yavas yavas bahar temizliğine başladım hergün bir odamı yapıcam.Yoruldukcada dinleniyorum çok sıcaklar bastırmadan bitirmek lazım :)

merhaba kızlar

havalar sıcak diye kimseler uğramıyor heralde...

bende bugün temizlik yaptım belim kopuyorr bu arada benim bebişimmm artık kendini iyice hissettirmeye başladı...Oynadığını hissediyorumm...

biraz araştırdım da ikinci hamileliklerde kımıldamaları ilk hamileliğe göre daha erken hissetmek mümkünmüşş...

tahminlere görede erkek diyorlar etraftakiler erkekler erken kımıldarmışşş.....

haftaya salıya 3lü için gidicem belkii ozaman öğrenirim....

cnm benim bende bugün temizlik yaptık annemle kalçama belime kıramplar giriyor ayaktayken.....daha yarında var temizlik işi.....
daha benim 2 li tarama bile yapılmadı.....nasıl olduğunuda hiç bilmiyorum...ama tek bildiğim midem dolu olmasını sevmediği.....sol tarafımda değişik kasılmalar oluyor...sol bacağımı cok geremiyorum...ultrasondada sol tarafta görmüştüm....ağrılar bebektenmi bir sorun olurmu????
inş. 3lü taraman güzel çıkar cnm....daha benim dr.ne zaman gideceğim bile belli değil....

Son düzenleme:

zelihacım genelde 2.li test randevuları 2-3 hafta öncesinden alınıyor.yada ben en azından öyle yaptım.ben hem özelden hemde devletten rendevu aldım
özelden dahi taa bu haftaya randevu alabildim.aşagı yukarı senin haftanda almışdım randevuları.zaman o kadar hızlıki perşemde ve cuma ikil testtim var.bakalım hayırlısıyla atlatırız cümlemiz inşallah...

slm kizlar cok midem bulaniyor ya nerdeyse butun gun suruyor geceleride cok rahatsiz oluyorum sol tarafima hic yatamiyorum ne zamana kadar boyle devam edecek

slm kizlar cok midem bulaniyor ya nerdeyse butun gun suruyor geceleride cok rahatsiz oluyorum sol tarafima hic yatamiyorum ne zamana kadar boyle devam edecek

cnm benimde midem bulanıyor ama gece uykum iyi maşallah......sabahları normal bulantı öğlende eğer sabah rahatlayamadıysam öğlen veya akşam mutlaka bir bulantı oluyor...dün mesela hiç bir şey yiyemedim....bugün daha yarım saate kadar çok kötüydüm ama şimdi iyiyim iyi olunca hemen yemek yiyorum...bir kaç saat o bastırıyor...birde yediklerinde önemli....fazla yağlı yememeye ve azar azar sık sık yemek yemeye çalış....mesela meyve veya salatalık bana çok iyi geliyor...ara öğünlerde bunları yiyiyorum...

iyi akşamlar kızlarrrr....

temizlik yapcam diye kendinizi fazlada kaptırmayın sonra ağrılarıyla çok çektiriyorrrr.... Dünkü temizliğin acısı hala çıkıyorrr.....

ben de 2li test için 3 hafta önceden randevu almıştımm.... 3lü için de salı günü gidip randevu alıcam.... çok dolu olursa yaptırmayıda fazla düşünmüyorummm çünkü ikilim çok iyi çıktı oğlumda üçlü test yaptırmamıştımm.... O yüzden içim rahat....

arada sırada kımıldadığını hissediyorummm... Bulantılarımda 2 gündür kesildi yoksa bende çok fenaydım kızlar hoşşş yemek yiyorum ama ağzımın tadı hiç olmuyor.... Ama herşeyiyleee bebişimi çok seviyorummm... he bide sıcaklarrr varrr çok fenayaaaaa

temmuz başıda tatile gidicez inşallah.... Ohhh be sonunda hayırlısıyla kötü günler geçtiiii.....GÜzel günlerr hepimizin olsun

ohh maşşallah hep böyle güzel geçer inş.....cnm....

benim bulantılar gün arasında arada bir günde 2 kere mutlaka bir çıkarıyoruz...tiksinti diz boyu....sadece meyve, salatlıkla, kepekli ekmekle yaşıyorum...arada bir zeytin...ama hayatımdan memnunum hamile olduğumu anlıyorum....

2 li test yaptırıcaz ama benim bebiş 1 hafta geriden geliyor yaaa bir türlü haftasını tam ayarlamadıkki haftaya dr.gidip sorucam ne zaman test yaptırıcam diye...
büyük bir ihtimal gittiğim özel hastanaden alırım randevu...
özellerde de mi geç veriliyor randevu??????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…