- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.601
bak simdi kafamda ampuller yandi.............Kızlar benim bildigimde şöyle :
Kimi bayanlar var 28 günde bir adet olan kimiside war 32 kimiside war 36-40 vs. günde bir olan.Böyle oluncada 28 günde bir olan kişiyle 32 günde bir adet olan kişinin yumurtlama günleri farklı oluyor.Doktorlarda herkesin adet döngüsünü bilmedikleri için baz olarak 28 günü alıyorlar.Eger hamile kişinin ölçümleri sata göre geriden geliyorsa kimi bebekler aradaki farkı kapatıyor ama kimiside her ölçümde 7-10vs. geriden geliyor.Doktorlarda ölçümlerde aynı (geri) cıktıgı için satı ileri alabiliyolar.
Gebelik haftası hesaplama programlarının birçogu 28 güne ayarlanmıs oluyor.Kimi sitelerdede adet döngünü yazıyorsun o zaten sana kaç haftalık oldugunu gösteriyor.
Ben 32 günde bir adet olurdum.28 günü baz alan gebelik hesaplama programlarında 22+5 çıkıyorum ama adet döngümü 32 gün yapıncada suanki tam haftamı söylüyor.
Satı falan boşverin bebeğin gerçek görüntüsüne bakın :) Bir tafta 10 günden birşey olmaz.
öncelikle çok teşekkür ederim cevap yazdığın için bende 1 tane 8 yaşında oğlum var 2. bebeği istiyoruz 2 senedir deniyoruz olmuyor çok doktora gittim yumurtalıklarımda 3 cmlık kist var diyolar kimi diyo ameliyat kimide doğum kontrol hapı veriyor ne yapacağimı şaşırttım belki özeller para almak için diyorlardır peki bişey daha sormak istiyorum sen randevunu internettenmı alıyosun yada telefonlamı telefonla ise numarayı yazarmısın bizahmet birbirimize yardımcı olalım bi kadın olarak herşey gönlünce olsun tşklr
öncelikle şunu söyliyim ben kendimi bildim bileli benim 3 cm lik kist hep var evlenmeden öncede evlendikten sonrada ama hiç bir zaman bunun için ameliyat demedilerr... Zaten hemen hemen o kist bütün kadınlarda olurmuş bir çoğuda adet zamanında atarmış... Benim şuanda 6,5 cm lik kist var ve doktor küçülür ameliyata gerek yok dedi....
182 den randevu alabilirsin yada internetten farketmiyor ikisindede aynı saatler oluyorrr..... yani farketmiyorr....
o zaman ben 10 haftalik hamile oluyorum sata gore kafam karisti
Kızlar benim bildigimde şöyle :
Kimi bayanlar var 28 günde bir adet olan kimiside war 32 kimiside war 36-40 vs. günde bir olan.Böyle oluncada 28 günde bir olan kişiyle 32 günde bir adet olan kişinin yumurtlama günleri farklı oluyor.Doktorlarda herkesin adet döngüsünü bilmedikleri için baz olarak 28 günü alıyorlar.Eger hamile kişinin ölçümleri sata göre geriden geliyorsa kimi bebekler aradaki farkı kapatıyor ama kimiside her ölçümde 7-10vs. geriden geliyor.Doktorlarda ölçümlerde aynı (geri) cıktıgı için satı ileri alabiliyolar.
Gebelik haftası hesaplama programlarının birçogu 28 güne ayarlanmıs oluyor.Kimi sitelerdede adet döngünü yazıyorsun o zaten sana kaç haftalık oldugunu gösteriyor.
Ben 32 günde bir adet olurdum.28 günü baz alan gebelik hesaplama programlarında 22+5 çıkıyorum ama adet döngümü 32 gün yapıncada suanki tam haftamı söylüyor.
Satı falan boşverin bebeğin gerçek görüntüsüne bakın :) Bir tafta 10 günden birşey olmaz.
o zaman ben 10 haftalik hamile oluyorum sata gore kafam karisti
çok teşekkür ederim
burcu sen 3lü tarama testi yaptırdın mı?
devlet hastaneleri artık mecburi yapıyormuşşş.... Sen ikili için özele mi yoksa devlete mi gittin?
Özele gittim canım doktorum 2lisi iyi çıkanlara 3lüyü önermiyoruz dedi bizde yaptırmadık.En dogru sonuç 2lide çıkıyormuş.
Bende bugün doktora gittim kızlar.21+3 günlük 25 cm boyunda 450 gram çıktı ölçümlerdeKıpır kıpırdı benim minik
Ayrıntılı ultrason çektireceğiz bugün okadar doluki randevular anca aksam 20:20 ye bulabildik.Bakalım bunuda bir hayırlısıyla atlatsaydık.Görüntü siyah beyaz olacakmış o yüzden resim yakalayamayağız.
Birde kordonu kısaymış bebeğin biraz tedirgin oldum.Duymuşmuydunuz daha önce??? Doktora ne olur diye sordum kordonu kısa oldugu için dogum kanalına inmez normal dogumu etkiler birde bebek büyüdükçe kordonda belki büyür dedi saglıklı olsunda normalmiş sezeryanmış farketmez.İnternette azıcık bakındımda plasenta erken ayrılabilirmiş erken dogum acil sezeryan falan diyoAldımı şimdi beni korku :18: :18: :18: :18:
Özele gittim canım doktorum 2lisi iyi çıkanlara 3lüyü önermiyoruz dedi bizde yaptırmadık.En dogru sonuç 2lide çıkıyormuş.
Bende bugün doktora gittim kızlar.21+3 günlük 25 cm boyunda 450 gram çıktı ölçümlerdeKıpır kıpırdı benim minik
Ayrıntılı ultrason çektireceğiz bugün okadar doluki randevular anca aksam 20:20 ye bulabildik.Bakalım bunuda bir hayırlısıyla atlatsaydık.Görüntü siyah beyaz olacakmış o yüzden resim yakalayamayağız.
Birde kordonu kısaymış bebeğin biraz tedirgin oldum.Duymuşmuydunuz daha önce??? Doktora ne olur diye sordum kordonu kısa oldugu için dogum kanalına inmez normal dogumu etkiler birde bebek büyüdükçe kordonda belki büyür dedi saglıklı olsunda normalmiş sezeryanmış farketmez.İnternette azıcık bakındımda plasenta erken ayrılabilirmiş erken dogum acil sezeryan falan diyoAldımı şimdi beni korku :18: :18: :18: :18:
Hayırlısı artık kızlar tevekkül etmek bizden takdir Allahtan.
Evet bende okudum 28.haftaya kadar uzadıgını benim doktor erkenden söyledi biraz canımı sıktı.Ama kötü bişey olsa 1 ay sonra gel demezdi herhalde . Sunanında dediği gibi doguma kadar belli olur artık.Rabbim hepimize hayırlı saglıklı birşekilde 40.cı haftalarımızı görmeyi nasip etsin.
Kızlar ogluşum öyle tatlıki siyah beyaz gördüm yan profıl şekermi şeker
Birazdan ileri düzey ultrasona gidicem dönüşte müsait olursam resmini atarım size teyzeleri.
Dualarınızı eksik etmeyin.İnşallah sag salim ilerler herşey.Anne yüreği işte içime kurt düştü birkere neyse bugünlerimizde geçer Allahın izniyle.
Kızlar geldik çok şükür bebişimizin şimdilik hiçbir sorunu yok.Ama çok şımarık şimdiden yerinde duramıyor doktor zar zor ölçümler aldı.Resim yakalayamadık haliyle :) Kordonuda normalmiş bir sorun teşkil etmiyor şimdilik biraz rahatladımRenkli resmimiz olmadıgı için artık siyah beyaz olanına bakın teyzeler işte tatlı oğluşum :)
http://img4.ressim.net/out.php/i5760067_adsiz3-png
Kızlar geldik çok şükür bebişimizin şimdilik hiçbir sorunu yok.Ama çok şımarık şimdiden yerinde duramıyor doktor zar zor ölçümler aldı.Resim yakalayamadık haliyle :) Kordonuda normalmiş bir sorun teşkil etmiyor şimdilik biraz rahatladımRenkli resmimiz olmadıgı için artık siyah beyaz olanına bakın teyzeler işte tatlı oğluşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?