- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.561
13. haftama girdim çok rahatladım kusmalar vs hep geçiyor arada oluyorr ama sıklığı yok.... hamileliğin tadı çıkıyor ama uykum halim oluyor arada... birde çocuk var tabiii ona bak tuvalete götür yemek yedir giydir vs. tek olunca ne olsa yeniyor ister temizlik yapıyorsun ister yapmıyorsun ama çocuk olunca mutlaka 3 öğün ana yemek ve ara öğünlerr oluyorr ... ama çocuklarım sağlıklı olsun yanımda olsun da başka bir şey istemiyorum...
zaten babamızla da kavgalıyız sizin gibi övgüyle bahsedemeyeceğim...
biliyorsunuz kanama rahatsızlık vs kaynanamda kaldım... geçen hafta perşembe günü gene oradaydım kii yemeği çok acılı yapmışlar çok dokundu saat 10 civarı bende nasıl olsa arda artık bu saatten sonra bir yere gitmezz yani kapıya falan inmez diye içim rahat uzandım eltimlerde vardı... Uyuya kalmış sonra eltimler giderken ardada ağlamış oda gitmiş... Bir uyandım saat 01:00 kaynım geldi arda evde yok abimlere gitmiş dedi... Kaynanama görümceme baktım hepsi yatakları kurmuşlar yatıyorlar bende şaka yapıyor sandım bir sordum ki gerçekten o saat olmuş ne bana söylediler ne aldıralım vs yok... Eşimi aradım çocuğu getir diyee oda abisi aramış demiş arda uyuyor dedim banane getirin ben başka yerde yatıramam dedim... Tamam dedi kapattı 01:30 oldu eve geldi çocuk yok neymiş uyumuş alamazmış abisi uyusun demiş....
ona öle bir kızdımm ki anlatamam zaten fazla evle çocukla ilgilenen bir kişilik değildir kendisi gezmeyi maçı falan çok sever... Bide öyle yapınca bende dedim senin babalık duygun zaten gelişmemiş ne anlarsın çocuk bakmaktan vs. sabaha kadar gözüme uyku girmedi... Bana deseler ki gitti 23 - 24:00 civarı ben gider çocuğumu alırım bu kadarmı fazla geldi ben anlamadım ki yada sen kim oluyorsun ki benim çocuğumun başka yerde kalmasına izin veriyorsunn ben anneme bile bırakmıyorum kürtaj oldum vs ben hep baktım yoksa yollardım derdim orda yatsın.... O kadar kızdım ki anlatamam bahsettiğim 3 yaşında çocuk..... haksızmıyım...
ayriyetten bu kadar bu olaya kızmama bir sebepde kaynanam bundan 2 - 3 gün önce arda yı kaybetti bir kadın arabanın altında kalıcakken kurtarmış... Sen şimdi neye güvenipde benim çocuğumu yolluyorsun....
cuma günü bende çıktım geldimmnm artık... ay birde dökülesim geldi...
cnm haklısın tabi kızmaya.....3 yaşında çocuk gece seni bulamazsa çocuk korkarsa ağlarsa.....yavrum...o yaşalarda çocuklar anneye muhtaç oluyor...sonuna kadar hak veriyorum...birde eltinin evi....benim eltim yok ama benimde içim rahat etmezdi diye düşünüyorum...şu kayınvalide çocuk kaybetme işi varya benim hep aklımda biliyormusun ben kayınvalidemle yaşıyorum doğal olarak çocuğa çoğunlukla o bakacak ondada unutkalık var...aldığında hep çarşıda unutur..anahtarını kaybeder evdeki cüzdanını bile kaybeder...tamam buda bir hastalık kızmıyorum kınamıyorumda ama iş çocuğa gelince korkuyorum...
aman sunacım valla çocuk büyütmek zor işmiş gerçekten seni görünce anladım...bakımı ,derdi, babası, babaannesi, eltisi....vs.
aslında kendi annem çiçek gibi bakar yani kendi annem olduğu için değil....kayınvalidem 30 yaşında dul kalmış o yüzden çok özgür kafasına göre çıkar gezer kaçta geldiği belli olmaz.yemek te bir çeşit yapara yapmaz...bıraksa sürekli kahvaltı tarzı yemek yiyeceğiz..tek tabanca yaşıyor....ama benim annem sürekli evde kapı dışarı çıkmaz evinde 3 öğün yemeği meyvesi pastası böreği vardır...temiz titizdir.çocuğun temizliğine üstüne başına dikkat eder...babam var saat 5 deyince evde babam çocuğu çok sever gezdirir onu oynatır...kardeşim var birde 17 yaşında yani dayısı....ayyy gözümde canlandırdımda ne huzurlu olurum....ama ben bunu kayınvalidemle eşime nasıl söylerim...hadi bakalım hayırlısı hele bir doğsun bakalım birde doğum iznim bitsin bakıcaz çaresine.....