- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.441
kizlarrrr ben geldim bebegimin kalp atislarini bile duydum 6 haftalikmis rabbim sana binlerce sukur olsun sizdende ALLAH razi olsun beni yanliz birakmadiniz cok mutluyum
kizlarrrr ben geldim bebegimin kalp atislarini bile duydum 6 haftalikmis rabbim sana binlerce sukur olsun sizdende ALLAH razi olsun beni yanliz birakmadiniz cok mutluyum
ohhhhh maşallah canım benim,hadi gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah :)
yok daha bir ay var oglen ucak burdan kalkicak ankarada inecem sonra otobusle sivastayimpeki bu isinlar kucuk diye etkilemezmi iki aylik oluyor nerdeyse
merhaba arkadaslar... dogum kontrole baslattı benı doktor... reglımın ılk gunu ıctım... sımdı bır kutu bıttı. en sonuncusunu pazar sabahı ıctım...doktor bır hafta ara vereceksın sonra devam et hapı kullanmaya dedı... sımdı ılk hapımı pazar gunumu ıcecegım pazartesı gunumu bana yardımcı olabılırmısınız:26:..
SELAM KIZLAR...
nasılsınız?benim bulantılar geçti çok şükür.geçen hafta tadilat vardı evde üstüne badana yapıldı üstüne birde mevsimsel alerji oldum hapşur öksür kasılmalar perişan oldum doktora gittim kbb a ilaç verdi çok zor durumda kalırsan iç dedi kendi doktorumda aynı şeyi söyleyince içmedim bende
ve de cinsiyetimiz belli oldu
tahminleriniz varmı??????
kızzzzzzz mıııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?