• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kizlarrrr ben geldim bebegimin kalp atislarini bile duydum 6 haftalikmis rabbim sana binlerce sukur olsun sizdende ALLAH razi olsun beni yanliz birakmadiniz cok mutluyum

ohhhhh maşallah canım benim,hadi gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah :)

hadı gozun aydın canımmmmmmm tek ben kaldım sanırım ya dıyer arkada ısmını unuttum ne oldu sorunluydu hamılelıgı dıs gebelıkıydı tam takıp edemedım bu ara yazıp hemen cıktım hastam var bılıyorsunuz ve cok agr grıp atlattım daha halen oyleyım bogaz agrısı var 1000mg antııyotık alıyorum bugunde yumurtlama gunum ah aha artık dıyer aya başlıycam artık su hastalıgım olmasaydı başlamıştım hayırlısı olsun artık

kizlarrrr ben geldim bebegimin kalp atislarini bile duydum 6 haftalikmis rabbim sana binlerce sukur olsun sizdende ALLAH razi olsun beni yanliz birakmadiniz cok mutluyum

cnm maşallah ne güzel yaaaa:nazar:....valla benden sonra öğrendin hamile olduğunu benden önce duydun bebişin pıt pıtlarını ne güzel:46::46::46::16:.....hayırlısı hep böyle seni sevindirir bebiş inş:nazar:.....bir sonraki muayene ne zaman cnm?.....

Son düzenleme:
cok saolun kizlar caco insallah yakin bi zamanda rabbim senide sevindirir:34: kizlar ben 6.19 da turkiyeye gelicem ucakla acaba bi sorun olurmu

pariscm bende haziranın ilk haftası antalyaya gidecegım.doktora sordum dediki;
6 aydan sonra yasak koyuyoruz erken dogumlar için.
yazılı bir kagıt verecek bana thy şart koşuyor burada gebelerden izin kagıdı istiyorlar...

ben pagasus la gelicem ama bendende isterlermi acaba bide 3 ay kalicam 5 aylik falan oluyor bebis

gelişinde değilde çünkü daha çok küçük ama dönüşünde isteyebilirler eğer thy ise % 100 isterler.ama sen genede pegasus ara bilgi al.ışınlı yerlerden geçirmesinler seni bebeğe zarar biliyorsun...

yok daha bir ay var oglen ucak burdan kalkicak ankarada inecem sonra otobusle sivastayim:1:peki bu isinlar kucuk diye etkilemezmi iki aylik oluyor nerdeyse

yok daha bir ay var oglen ucak burdan kalkicak ankarada inecem sonra otobusle sivastayim:1:peki bu isinlar kucuk diye etkilemezmi iki aylik oluyor nerdeyse

açıkcası bu ışın konusunda ben fazlasıyla pimpirikliyim.alışveriş merkezlerindeki arama yerinden dahi gebeyim diye geçmiyorum.özellikle hava yollarındaki ışınların daha etkili oldugunu biliyorum.ama tabi bunu doktora danışmak ve gidecegın hava yolundan bilgi almak daha doğru olur...
uçuş için sıkıntı olmaz daha 2 aylık çünkü ama uçağa girene kadar bir sürü prosedürden geçiliyor sen daha iyi bilirsin.umarım sağ salim ulaşırsın vatanına:34:

merhaba arkadaslar... dogum kontrole baslattı benı doktor... reglımın ılk gunu ıctım... sımdı bır kutu bıttı. en sonuncusunu pazar sabahı ıctım...doktor bır hafta ara vereceksın sonra devam et hapı kullanmaya dedı... sımdı ılk hapımı pazar gunumu ıcecegım pazartesı gunumu bana yardımcı olabılırmısınız:26:..

bu arada parıs 68 ınsallah sag saglım kucagına almak nasıp olur ınsallah allah nazxardan saklasın senı....:nazar: gecmısı cok okumadım sende mol muydun.... bu hastalıgı gecırıp hamıle olan burda gorunce cooook mutlu oldum... tamamen umutsuz vakaydım...

merhaba arkadaslar... dogum kontrole baslattı benı doktor... reglımın ılk gunu ıctım... sımdı bır kutu bıttı. en sonuncusunu pazar sabahı ıctım...doktor bır hafta ara vereceksın sonra devam et hapı kullanmaya dedı... sımdı ılk hapımı pazar gunumu ıcecegım pazartesı gunumu bana yardımcı olabılırmısınız:26:..

pazartesi içeceksin canım

SELAM KIZLAR...
nasılsınız?benim bulantılar geçti çok şükür.geçen hafta tadilat vardı evde üstüne badana yapıldı üstüne birde mevsimsel alerji oldum hapşur öksür kasılmalar perişan oldum doktora gittim kbb a ilaç verdi çok zor durumda kalırsan iç dedi kendi doktorumda aynı şeyi söyleyince içmedim bende
ve de cinsiyetimiz belli oldu
tahminleriniz varmı??????

SELAM KIZLAR...
nasılsınız?benim bulantılar geçti çok şükür.geçen hafta tadilat vardı evde üstüne badana yapıldı üstüne birde mevsimsel alerji oldum hapşur öksür kasılmalar perişan oldum doktora gittim kbb a ilaç verdi çok zor durumda kalırsan iç dedi kendi doktorumda aynı şeyi söyleyince içmedim bende
ve de cinsiyetimiz belli oldu
tahminleriniz varmı??????

kızzzzzzz mıııııııııııııııııııııı

Back