- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.401
canlarım değerim 9 çıktı dr düşürüyosun dedi kanaman hala yok bir hafta sonra 0 bulalım dedi çok canım yanıyor çok üzülüyorum bir bilseniz neler cekiyorum amaaaa yinede ALLAHIMA şükürlerrrrrrrrr olsunki
3 yılın sonunda hamile kaldım binlerce şükürrr
adete 10 gun kala hcg baktirmistim negatif cikti adetim 5 gun gecti yine test yaptim pozitif cikti kizlar bugun kan verdim 4 haftalik cikti kafam cok karisik
neden boyle oldu yoksa degerim cok yuksek yine mol mu o yuzdenmi
Canım bende bugün aklımdan seni geçirdim naptı nerelerde diye.Şükür hamile oldugun kesinleşmiş sen bence değere çok takılma önemli olan o değerin sürekli katlanarak artması ve sağlıklı ilerlemesi.Değer döllenmeyle alakalı yani molü at kafandan :)
Değerin kaç çıktı kese görülebilirmi?
adete 10 gun kala hcg baktirmistim negatif cikti adetim 5 gun gecti yine test yaptim pozitif cikti kizlar bugun kan verdim 4 haftalik cikti kafam cok karisik
CNM benim yaaaa benimde 3 gün geçmişti test yaptırdım 3 haftalık çıkmıştı...1 hafta sonrada ultrasonla kontrolde 4,5-5 haftalık demişti doktor ve keseyi gördü....seninde öyle olmuştur...bakalım kan değerin kaç çıkıcak...ilk haftalar betahcg önemli.....güzel haberlerini bekliyoruz...
sizin gibi melek anneleri üzmek istemedim ama arkadaşlar siz bildiklerinizi annem bile bilmez sizler sayesinde ayaklanacam çok üzgüm
kizlar bide sizin 4 haftalikken kan degeriniz kacti hatirliyormusunuz
ah bi hatirlasam kac dedigi aradim 4 haftalik dedi kagit daha elime gecmedim ama galiba 28 000 gibi bisey dedi
pariscim adetimin üzerinden 7 gün geçtiğinde betahcgm 347 idi.2 gün sonrada 947
senin kaç şu anda betahcg?
ah bi hatirlasam kac dedigi aradim 4 haftalik dedi kagit daha elime gecmedim ama galiba 28 000 gibi bisey dedi
emin degilim canim ya hcg baktirdim zaten diyorum tam hatirlamiyorum 4 haftalik dedi normail dedigine gore bu hatirladigim yanlistir
sali gunu randevum var o zaman belli olur canim ak mi karami bakalim ALLAH tan hayirlisi
iyi iyi salıya az kalmış.hakkında hayırlısı olsun.umarım güzel haberlerle dönersin...
bu durumda başka bir ülkede olmakda çok zordur eminim.Allah yardımcın olsun canım....
emin degilim canim ya hcg baktirdim zaten diyorum tam hatirlamiyorum 4 haftalik dedi normail dedigine gore bu hatirladigim yanlistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?