- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.181
bundan 7 ay once kurtaj oldum bos gebelik oldugunu saniyordum megerse mol gebelik mis kese gorunmustu bebek yoktu bu ay da korunmadim ve cok korkuyorum yine aynisi olur diye ne olur bana biraz bilgi verin cok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18:
geçmiş olsun.Allahın izniyle bir şey olmaz.sen yinede 7 ay korunmuşsun ben sadece 5 ay korundum ve şu anda gebeyim:26:
ne olacak diye endişelenmekde çok haklısın ama bence rahat olmakda fayda var.endişe insanı büsbütün tedirginleştiriyor buda haliyle mevcut olan herşeye yansıyor...
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Mol gebelik oldugunu patolojı sonucuylamı ögrendiniz acaba?
cok saol ya ben fransadayim dil de bilmiyorum kurtajdan sonra elime bi kagit verdiler mole falan yaziyor ordan anladim
günaydın kızlar:
adetime 2 veya 3 gün var.erken olduğunu biliyorum ama biraz önce gebelik testi yaptım. negatif çıktı..rabbimden ümit kesilmez diyorum ve diğer aya inşallah diyorum........
Anladım yurtdısında doktorlar mol için 6 ay süre veriyorlar senin 7 ay olmuş bence hiç korkma Allahın izniyle herşey dahada güzel olacak.İnşallah sende hayırlı zamanda hamile kalırsın saglıcakla kucagına alırsın.Hiç korkma bence :)
günaydın kızlar:
adetime 2 veya 3 gün var.erken olduğunu biliyorum ama biraz önce gebelik testi yaptım. negatif çıktı..rabbimden ümit kesilmez diyorum ve diğer aya inşallah diyorum........
ne guzel haber bu cok sevindim rabbim melegini sana kavustursub sorunsuz bi ssekilde
merhaba kızlar
bende kan verdim bilmeden kübracımm benimde düzenli atışlarım olmuştu bunu öğrenmiş olmam çok iyi oldu zaten doktorda kese için çok güzel demişti, mol ihtimali verememişti...
dünde hastaneye gittimm kızlar...
kese ve kalp atışımız şükür rabbime vardı haftasına uyumlu bir bebek olduğunu söyledi doktor biraz kenardaydı yaramazzz....
idrar ve kan verdimmm...
progestanı bıraktım kızlar çok şükür kanaman ve leken yoksa bırakabilirsin dedi... O akıntıda yerleşme olduğu için olmuş olabilir dedi....
karın ağrım olduğunu söyledimm... Rahim genişlediği içindir dedi...
yaniii kızlar hastaneden yüzüm gülerek çıkmak kadar güzel bir şey olamaz heralde...
inşallah hep güzel haberlerimizi paylaşmak nasıip olur
adet gününü bekleyen arkadaşımada rabbimm bebişini bu ay verir inşallah.... kırmızılar ona uğramaz...
burcucumm inşallah bebişinin tekmelerinide hissedersin en yakın zamanda ondan sonra herşey geride kalmış olcak doktora gitmek yerine o varlığını sana hissettircek...
tabiii biz bebeişş bekleyenlerrrede nasip olurrr....
bende biraz stresimi attımm ama allahtan hayırlısı...
günaydın kızlar:
kızlarr durumumu özetleyeyim;
hastaneden geliyorum.Allaha şükür karından ultrasonla kesemizi gördük.sağlıklı bir kese dedi doktor.
tekrar mol olurmuyum sorusunada dediki; iyiki gebe olduktan sonra 4 kere aralıklarla betahcg baktırmışsın bu benim değerlendirmem için en büyük kanıt dedi.
değerlerine göre mole ait bir belirti hiç yok.eğer olsaydı değerlerin gün aşırı 10000 leri bulurdu dedi.bebeğimin kalp atışları içinde 2 hafta sonra gel dedi.
inşallah kalp atışlarınıda görürüm...herşeyin hayırlısı bakalım...
merhaba kızlar
bende kan verdim bilmeden kübracımm benimde düzenli atışlarım olmuştu bunu öğrenmiş olmam çok iyi oldu zaten doktorda kese için çok güzel demişti, mol ihtimali verememişti...
dünde hastaneye gittimm kızlar...
kese ve kalp atışımız şükür rabbime vardı haftasına uyumlu bir bebek olduğunu söyledi doktor biraz kenardaydı yaramazzz....
idrar ve kan verdimmm...
progestanı bıraktım kızlar çok şükür kanaman ve leken yoksa bırakabilirsin dedi... O akıntıda yerleşme olduğu için olmuş olabilir dedi....
karın ağrım olduğunu söyledimm... Rahim genişlediği içindir dedi...
yaniii kızlar hastaneden yüzüm gülerek çıkmak kadar güzel bir şey olamaz heralde...
inşallah hep güzel haberlerimizi paylaşmak nasıip olur
adet gününü bekleyen arkadaşımada rabbimm bebişini bu ay verir inşallah.... kırmızılar ona uğramaz...
burcucumm inşallah bebişinin tekmelerinide hissedersin en yakın zamanda ondan sonra herşey geride kalmış olcak doktora gitmek yerine o varlığını sana hissettircek...
tabiii biz bebeişş bekleyenlerrrede nasip olurrr....
bende biraz stresimi attımm ama allahtan hayırlısı...
Bugünden itibaren başlıyorum ozman içmeye :)
Bebişler saglıklı olsunlarda cinsiyetleri hiç önemli degil inşallah gönlünden geçen olur.2-3 haftaya kadar ögrenirsin sende.
Benim mole dair ne var ne yok hepsi o anda çöpe atılmıstı geregide yoktu zaten saklamamın.Şimdikilere gözüm gibi bakıyorum inşallah bozulma olmaz nasıl saklayacagım bilemiyorum.
Zaman cok cabuk geçiyor bir bakmısız doğum için gün sayıyoruz :) Hayırlısıyla bie o günleride görelimde başka ne isterimki.
kızlarr durumumu özetleyeyim;
hastaneden geliyorum.Allaha şükür karından ultrasonla kesemizi gördük.sağlıklı bir kese dedi doktor.
tekrar mol olurmuyum sorusunada dediki; iyiki gebe olduktan sonra 4 kere aralıklarla betahcg baktırmışsın bu benim değerlendirmem için en büyük kanıt dedi.
değerlerine göre mole ait bir belirti hiç yok.eğer olsaydı değerlerin gün aşırı 10000 leri bulurdu dedi.bebeğimin kalp atışları içinde 2 hafta sonra gel dedi.
inşallah kalp atışlarınıda görürüm...herşeyin hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?