Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bundan 7 ay once kurtaj oldum bos gebelik oldugunu saniyordum megerse mol gebelik mis kese gorunmustu bebek yoktu bu ay da korunmadim ve cok korkuyorum yine aynisi olur diye ne olur bana biraz bilgi verin cok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18:

geçmiş olsun.Allahın izniyle bir şey olmaz.sen yinede 7 ay korunmuşsun ben sadece 5 ay korundum ve şu anda gebeyim:26:
ne olacak diye endişelenmekde çok haklısın ama bence rahat olmakda fayda var.endişe insanı büsbütün tedirginleştiriyor buda haliyle mevcut olan herşeye yansıyor...

saol insallah saglikli sihatli bebegini kucagina alirsin

cok saol ya ben fransadayim dil de bilmiyorum kurtajdan sonra elime bi kagit verdiler mole falan yaziyor ordan anladim

Anladım yurtdısında doktorlar mol için 6 ay süre veriyorlar senin 7 ay olmuş bence hiç korkma Allahın izniyle herşey dahada güzel olacak.İnşallah sende hayırlı zamanda hamile kalırsın saglıcakla kucagına alırsın.Hiç korkma bence :)

günaydın kızlar:
adetime 2 veya 3 gün var.erken olduğunu biliyorum ama biraz önce gebelik testi yaptım. negatif çıktı..rabbimden ümit kesilmez diyorum ve diğer aya inşallah diyorum........

Son düzenleme:

bana 1 yil demisti cok saolun insallah bisey olmaz bugun kan vericem bakalim ALLAHtan hayirlisi hepimiz icin

günaydın kızlar:
adetime 2 veya 3 gün var.erken olduğunu biliyorum ama biraz önce gebelik testi yaptım. negatif çıktı..rabbimden ümit kesilmez diyorum ve diğer aya inşallah diyorum........

zelihaaaa daha regline 3 gün var tabikide negatif çıkar.kim gebe iken yaptıgında pozitif çıkmış olabilirki.o yüzden canım 3 gün sonra kesinleşir birdeo zaman dene

kızlarr durumumu özetleyeyim;
hastaneden geliyorum.Allaha şükür karından ultrasonla kesemizi gördük.sağlıklı bir kese dedi doktor.
tekrar mol olurmuyum sorusunada dediki; iyiki gebe olduktan sonra 4 kere aralıklarla betahcg baktırmışsın bu benim değerlendirmem için en büyük kanıt dedi.
değerlerine göre mole ait bir belirti hiç yok.eğer olsaydı değerlerin gün aşırı 10000 leri bulurdu dedi.bebeğimin kalp atışları içinde 2 hafta sonra gel dedi.
inşallah kalp atışlarınıda görürüm...herşeyin hayırlısı bakalım...

merhaba kızlar

bende kan verdim bilmeden kübracımm benimde düzenli atışlarım olmuştu bunu öğrenmiş olmam çok iyi oldu zaten doktorda kese için çok güzel demişti, mol ihtimali verememişti...

dünde hastaneye gittimm kızlar...

kese ve kalp atışımız şükür rabbime vardı haftasına uyumlu bir bebek olduğunu söyledi doktor biraz kenardaydı yaramazzz....

idrar ve kan verdimmm...

progestanı bıraktım kızlar çok şükür kanaman ve leken yoksa bırakabilirsin dedi... O akıntıda yerleşme olduğu için olmuş olabilir dedi....

karın ağrım olduğunu söyledimm... Rahim genişlediği içindir dedi...

yaniii kızlar hastaneden yüzüm gülerek çıkmak kadar güzel bir şey olamaz heralde...

inşallah hep güzel haberlerimizi paylaşmak nasıip olur

adet gününü bekleyen arkadaşımada rabbimm bebişini bu ay verir inşallah.... kırmızılar ona uğramaz...

burcucumm inşallah bebişinin tekmelerinide hissedersin en yakın zamanda ondan sonra herşey geride kalmış olcak doktora gitmek yerine o varlığını sana hissettircek...

tabiii biz bebeişş bekleyenlerrrede nasip olurrr....

bende biraz stresimi attımm ama allahtan hayırlısı...

rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin darisi bizim basimiza

günaydın kızlar:

Tabikide ümit kesilmez.Daha dur bakalım tatlım adet kanı gelmeyene kadar hala ihtimalin var.İnşallah gelmezlerde bu ayki şansı kişi sen olursun :)

Maşallah diyorum önce
2 hafta şimdi sana geçmez :) Önceden doktora gitmeye korkarsın ama hep güzel haberler alıncada sürekli gitmek istersin. İnşallah kalp atısınıda duyarsınız minik yaramazın.Topiğimiz çok bereketli masallah.

Sunacım senin miniğede maşallah Bugün çifte güzel haber vermişsiniz vallahi çok ama çok sevindim
Zaman ilerledikçe keseymiş kalp atısıymıs hepsini unutacaksınız bebişin tahlillerine odaklanacaksınız.Ben o stresleri geride bıraktım şimdi baska şeyler dönüyor kafamda :)
Rabbim hayırlısıyla topiğimizdeki tüm hamişlerimizin yavrucuklarını saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Diğer arkadaşlarımızada bu duyguları bir an önce yaşatsın.Yeri geldiginde molden degilde bebişlerimizden bahsedelim inşallahhhhh :) :) :)

kızlar bu ayki şanslı benmiyim bilmiyorum ama ben normalde 21 veya 22 sinde regl olmam lazımdı amam daha olmadım sabah sadece hafif bir kırmızı ile pempe arası bir akıntı geldi ama şu anda bir şey yok....bakalım bu akşam sporum var biraz tedirginim nöbetçi eczane bulursam tekrar test yapıcam...

bu arada bebişlerin 23 nisanını kutluyorum....

ben yarısını attım yarısı kaldı onlarıda bir sonraki gebeliğimde doktoruma gösterip durumu ona göre değerlendirmesi açısından sakladım ama atabilirim artık
evet haklısın çok çabuk geçiyor zaman.ANIN TADINI ÇIKARMAK GEREK

Gebe olduktan sonra BCH-G değerlerine neden baktırdığını anlamadım güzelim...Ve her hafta mı baktırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…