• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

hayırlı akşamlar kızlar benim bu gün 3 günüm kaldı adetime nerdeyse 3 yıl olacak tedavi göreli çok istiyorum hamişler dualarınızı esirgemeyinde bende size bu ay katılayım ALLAH hayırlısıyla kuçaklarınıza almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNN

amin canımm...
hadi bakalım sende inşallah katılırsın gebeler kervanına:49:

hayırlı akşamlar kızlar benim bu gün 3 günüm kaldı adetime nerdeyse 3 yıl olacak tedavi göreli çok istiyorum hamişler dualarınızı esirgemeyinde bende size bu ay katılayım ALLAH hayırlısıyla kuçaklarınıza almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNN

merhaba...
inşallah hamişsindir canım ama ilk önce rabbim hayırlısını nasip etsin ben hepimiz için her zaman dua ediyorum
AMİNNNN İNALLAH HEPİMİZ İÇİN ...

SELAM KIZLAR
benim bulantılar hafifledi çok şükür ikili taramamızda iyi çıktı çok şükür birde demir e başladık doktor şimdilik durum iyi dedi.bir sonraki randevu bir ay sonra nasıl geçicek zaman bilmiyorum
burcu sen neler yapıyorsun göbişin çıktımı sana üçlü tarama yapıldımı?

SELAM KIZLAR
benim bulantılar hafifledi çok şükür ikili taramamızda iyi çıktı çok şükür birde demir e başladık doktor şimdilik durum iyi dedi.bir sonraki randevu bir ay sonra nasıl geçicek zaman bilmiyorum
burcu sen neler yapıyorsun göbişin çıktımı sana üçlü tarama yapıldımı?

Canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? Göbüş sanki azıcık cıktı gibi tam anlıyamıyorum eskidendi var oldugu için senin çıktımı?
Birde doktor banada demir hapı verdi ama içmedim vitamini bırak onu iç demişti sen vitaminde içiyormusun demirin yanında? 3lüyede gerek yok dedi doktor ama mayıs 4 te gidicem geldiginde konusuruz demişti genelde 2lisi ii cıkanlara yapmıyorlar ama sen napıcaksın?

Canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? Göbüş sanki azıcık cıktı gibi tam anlıyamıyorum eskidendi var oldugu için senin çıktımı?
Birde doktor banada demir hapı verdi ama içmedim vitamini bırak onu iç demişti sen vitaminde içiyormusun demirin yanında? 3lüyede gerek yok dedi doktor ama mayıs 4 te gidicem geldiginde konusuruz demişti genelde 2lisi ii cıkanlara yapmıyorlar ama sen napıcaksın?

şimdilik iyiyiz inşallah hep iyi oluruz.benim göbiş sabah düz birşeyler yiyince çıkıyo azıcık ama normaldede öyle oluyodu. ben bugün aldım demiri dün yazdı yatarken içicem demiri çünkü bulantı yapabiliyormuş zaten bulantılar tam geçmedi bide artmasın vitamini bırak demedi ona devam ediyorum vitamini sabah kahvaltıdan sonra içiyorum.banada gerek yok dedi yaptırmıcam :emir_bebek:
doktor ultrason video görüntüsünü vermişti bir önceki kontrolde dünkü kontrolde de fotolarını verdi durup durup onlara bakıyorum:52::52::52:

şimdilik iyiyiz inşallah hep iyi oluruz.benim göbiş sabah düz birşeyler yiyince çıkıyo azıcık ama normaldede öyle oluyodu. ben bugün aldım demiri dün yazdı yatarken içicem demiri çünkü bulantı yapabiliyormuş zaten bulantılar tam geçmedi bide artmasın vitamini bırak demedi ona devam ediyorum vitamini sabah kahvaltıdan sonra içiyorum.banada gerek yok dedi yaptırmıcam :emir_bebek:
doktor ultrason video görüntüsünü vermişti bir önceki kontrolde dünkü kontrolde de fotolarını verdi durup durup onlara bakıyorum:52::52::52:

Ben içmeye başlıyayım ozaman :) Verdiyse vardır bir bildigi.
Bende son gittigim doktor kontrolunde göremedim bebişiimi babası doya doya baktı annesinin içi gitti :( Doktor cinsiyetine erkek dedi sizinkide belli oldumu?
Maşallah bebişine annesi hepsi hatıraa saklıcaz artık büyüdüklerinde göstericez siz böyleyken böyle oldunuz diye :nazar: :emir_bebek:
Rabbim saglıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin ekim ortası gibi görünüyor dogum seninle aramızda 2 hafta falan var peşi sıra gelicek inşallah bıcırıklar :)

Ben içmeye başlıyayım ozaman :) Verdiyse vardır bir bildigi.
Bende son gittigim doktor kontrolunde göremedim bebişiimi babası doya doya baktı annesinin içi gitti :( Doktor cinsiyetine erkek dedi sizinkide belli oldumu?
Maşallah bebişine annesi hepsi hatıraa saklıcaz artık büyüdüklerinde göstericez siz böyleyken böyle oldunuz diye :nazar: :emir_bebek:
Rabbim saglıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin ekim ortası gibi görünüyor dogum seninle aramızda 2 hafta falan var peşi sıra gelicek inşallah bıcırıklar :)

sakın ihmal etme vitaminini demirini çok önemli bunlar
ya sorma dün sordum büyük bir ihtimalle gördü ama bana şuanda cinsiyetler birbirine benziyor erkek olursa uzayacak büyük ihtimalle bir sonraki kontrolde görücez dedi hiç önemli değil ama kız hissediyorum senin bebişinide erkek hissetmiştim bakalım hayırlısı inşallah sağlığı yerinde olsunda
evet ya çok güzel hatıralar olacak allahın izniyle(ben önceki bebeğimin ultrason görüntülerine bakıp bakıp ağlarken eşim gördü ve yok etti önceye ait gebelikle ilgili hiçbirşey yok patoloji sonucu ve sonrası var dosya hala duruyor kötü bir anıda olsa atamadım)
amin canım hayırlısıyla inşallah ekim 28 bizimkide evet aramızda iki hafta var ay çok sabırsızlanıyorum ben o günler hemen gelsin istiyorum :nazar::emir_bebek:

sakın ihmal etme vitaminini demirini çok önemli bunlar
ya sorma dün sordum büyük bir ihtimalle gördü ama bana şuanda cinsiyetler birbirine benziyor erkek olursa uzayacak büyük ihtimalle bir sonraki kontrolde görücez dedi hiç önemli değil ama kız hissediyorum senin bebişinide erkek hissetmiştim bakalım hayırlısı inşallah sağlığı yerinde olsunda
evet ya çok güzel hatıralar olacak allahın izniyle(ben önceki bebeğimin ultrason görüntülerine bakıp bakıp ağlarken eşim gördü ve yok etti önceye ait gebelikle ilgili hiçbirşey yok patoloji sonucu ve sonrası var dosya hala duruyor kötü bir anıda olsa atamadım)
amin canım hayırlısıyla inşallah ekim 28 bizimkide evet aramızda iki hafta var ay çok sabırsızlanıyorum ben o günler hemen gelsin istiyorum :nazar::emir_bebek:

Bugünden itibaren başlıyorum ozman içmeye :)
Bebişler saglıklı olsunlarda cinsiyetleri hiç önemli degil inşallah gönlünden geçen olur.2-3 haftaya kadar ögrenirsin sende.
Benim mole dair ne var ne yok hepsi o anda çöpe atılmıstı geregide yoktu zaten saklamamın.Şimdikilere gözüm gibi bakıyorum inşallah bozulma olmaz nasıl saklayacagım bilemiyorum.
Zaman cok cabuk geçiyor bir bakmısız doğum için gün sayıyoruz :) Hayırlısıyla bie o günleride görelimde başka ne isterimki.

selam kızlar::3:
bu ay çok çalışamadık yumurtalama dönemini değerlendiremedik oyüzden bu ay ümitli değilim ama kasıklarım çift taraflı ağrıyor..ilk önce gaz sancısı sandım ama felaket birşey ya canım acıyor..sanki ayağımı hareket ettirdikçe bıçak sağlanıyor..adetime 3 gün var....bakalım neler olucak.....:31:

Son düzenleme:
Çok şükür Allah'a...Mol gebelik yaşayan arkadaşlarımız, hamileliklerini konuşuyor...Ne mutlu...

Benim için o kadar güzel bir duygu ki....

Bende katılacağım aranıza İnşaAllah....:)

Bu bir imtihan...Sakın olaki isyan etmeyelim...Her şey çok güzel olacak....

Sevgiler...

selam kızlar::3:
bu ay çok çalışamadık yumurtalama dönemini değerlendiremedik oyüzden bu ay ümitli değilim ama kasıklarım çift taraflı ağrıyor..ilk önce gaz sancısı sandım ama felaket birşey ya canım acıyor..sanki ayağımı hareket ettirdikçe bıçak sağlanıyor..adetime 3 gün var....bakalım neler olucak.....:31:

Her şeyin zamanı var....O zaman da gelecek biliyorum....

Son düzenleme:
Her şeyin zamanı var....O zaman da gelecek biliyorum....

amin cnm amin hep öyle dua ediyorum hayırlı bir zamanda hayırlısıyla olsun diye....bu hafta kutlu doğum haftası ya dua ediyorum bolca peygamber efendimi(s.a.v) yüzü suyu hürmetine diye...inşallah...

hepimizin kutlu doğum haftası dualarla salavatlarla geçsinki.... o gül peygamber bize dua etsin....

allahım ankarada hava acayip bir durumda ....

yer sanki göğe çıkıyor...toz duman fırtına çatılar uçuyormuşş.işyerindeki camlar açılıyor....
ağzımız gözümüz toz içinde kaldı yaaa....gök sapsarı....:18::18:

Selam kızlar topiğimiz yine sessizliğe bürünmüş kimseler pek yok gelenler durumlarını belirtirlerse arada seviniriz.
Dursun_e,kayazelha,caco,hazan04 inşallah sizlerde mutlu haberlerinizi Rabbimin nasip ettiği gün vereceksiniz.Bu hafta o kadar güzel bi haftaki dualarımızla tevekkul edelim ve bende sizler için dua edeceğim.Rabbim kabul eyler inş(amin)
Ben hemen durumumu belirteyim 2 haftadır doktor ziyaretinde bulunmadık normalde hep giderdim ama bu sefer gitmicem doktor 1 ay sonra gel dedi o yüzden sabretmeyi öğrenmem gerek Allahıma emanet minik yavrum.Henüz varlıgını hissedemiyorum cokta merak ediyorum bu aralar idrar yolu enf yine tekrarladı onunda ugrasıyorum doktorlar hep bol su iç diyolar ben içiyorum geçer gibi oluyor ama sonra yeniden yanma başlıyor bakalım nereye kadar sürecek böyle :) Bu hafta hayırlısıyla 4.ayımızıda tamamlamıs bulunacagız inşallah gelişimimizde iyidir.Bir yanım gelecege dair hayaller kurarken bir yanımda korkularla dolu sanırım bu hep böyle devam edecek.Korkumu yenemiyorum...
Neyse buradada hava felaket.Çiçek dalları,uydu çanakları,çamaşırlar hep havada uçuşuyordu :) Havada resmen sararmıstı biraz düzeldi şimdi aman sakın mümkün oldugunca dısarı cıkmamaya çalısalım ne olur ne olmaz.:52:

canım duaların için çok saol benim 2 3 günüm kaldı YARRABBİM SEN DUALARIMI KABUL EYLE ben çok istedim hep ama nasip inşşş bu ay sizlere katılırım hamiş kalırım inşşşşş hepimiz güzel sonuçlara hayırlısıyla ulaşırız aminnnn

bundan 7 ay once kurtaj oldum bos gebelik oldugunu saniyordum megerse mol gebelik mis kese gorunmustu bebek yoktu bu ay da korunmadim ve cok korkuyorum yine aynisi olur diye ne olur bana biraz bilgi verin cok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
bundan 7 ay once kurtaj oldum bos gebelik oldugunu saniyordum megerse mol gebelik mis kese gorunmustu bebek yoktu bu ay da korunmadim ve cok korkuyorum yine aynisi olur diye ne olur bana biraz bilgi verin cok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18:

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Mol gebelik oldugunu patolojı sonucuylamı ögrendiniz acaba?

Back