- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.061
bence erteleme canım en nihayetinde gideceksin:18:
aynı tedirginlikleri bende yaşayacagım maalesef
neyse Allahdan zaman su gibi geçiyor
evet zaman hızlı geçiyorr öğrendiğimde 4+2ydi... bugün 5+3 olmuşum :)
ama korkular tedirginliklerr çok fazla oluyorr....
Kendimi okadar hazırlamama rağmen korkmadan hamile kaldımm ama şuanda doktora gitmeyi hiç istemiyorummm
devlet hastanesi olduğu için 9 nisan 13 nisan 18 nisan 27 nisanlara randevum var artık bunlardan birinde gidicemm ama erteledikçe ertelemeye çalışıyorummm iştee
iyi iyi bak 1 ayı geçmiş bile
zaten kesede olsun ki gittiğinde göresin yada kalp atışları
ona denk getir bence
Çok tşk ederim arkadaşlar darısı sizlerinde en kısa zamanda basına inşallah.
Kübracım walla bana mol teşhisi koyan doktorumu bana cok övmüşlerdi erkenden cinsiyet biliyor diye bende ilk hamileliğimde ona gitmiştim ama ne yazıkki mol gebelik+ kürtaj işlemleri yapabildi anca.Hamile kaldıgımdan beride hiç gitmemiştim gitmek istedim muayene etti işte bebeğimiz erkek dediBen yanılma payı olabilirmi dedim tıpta herzaman risk vardır dedi ama pipidimi görebiliyorum dedi ben bu sefer hiç göremedim beni eşime gösterdi çıkıntı varmış nekadarı dogru ilerleyen haftalarda görecegiz bakalım.Kız yada erkek olması hiç farketmez yeterki saglıcakla kucagıma alayım tek istegim bu.
Sunacım sende dayak istiyosun herhaldeErtele ertele nereye kadar Bence erkenden git tedbirini al sonradan pişman olma.Kaçış yok doktorlardan onlarda bizlerin saglıgı için görev yapıyorlar sonuçta ihmal etme derim.Gittiginde mutlu haberi aldıgında artık her hafta gitmek isteyeceksin :)
Arzuesma-Dbediz sizleride ekledim listemize inş ugurlu gelir sizlerede korunma süreniz bittiginde güzel haberlerinizi yazarız.
Cahide ablacım sen gittinmi doktora? 8.aya geldin sende merak ediyorum sana ne diyecek.İnşallah korunmayı bıraktırır.
Kayboldum nerelerde acaba? En son bebeginde sorun görmüşlerdi sonra ne yaptı hiç haber alamadık inş hayırlı haberler almıstır.Keşke girip bilgi verse :26:
Bugün hava çok güzel eşimde evde biraz havanın tadıını çıkaralım diyoruzHepinize iiyi haftasonları :) :) :)
heyca ve dursun var arkadaşlarrrrr bılgılerınızı gecın burcu sızıde eklesın lısteye sayfa sonunda lıstemız var bılgınız olsun yenı gelen arkadaslar
gecenlerde gıttıydım 1 sene dedı bana doktor zaten beyenmedım doktoru sordugum soruya ben cevap verdım resmen vwe bana senın gıbı hastam gelmedı dedı manyak adam boyle benden baklım haftaya gıdecem reglı olmamı beklıyorum bıtsın oyle gıdecem bırde hemotolojıden alfdım randevu konuşucam 2 doktorla sanırım benım mayısta anca olur başlamam
slm benide listeye ekleyinnnnnnnnnnnnn bilgilerim (parsiyel mol)1 yıl korunma süreci idi ben 6 ay korundum ve şuan hamileyim adet tarihi 20 şubat
slm kızlar nasılsınız?haklısın burcucum cok oldu yazamadım 1 ayın nasıl gectıgını inanınki ben bile bilemiyorum ordan oraya bebegimizde multiple kroid pleksus kistleri var prof gittik amniyosentez yapıldı allaha cok sukurki temiz cıktı salı gunu gene prof gidicaz tekrar olcumlerini yapacak ondasn sonra rahatlıcaz insallah kistler tek basına onemli degil 7 veya 8 ayda kaybolurlar dedi dok insallah oyle olur onun dısında tasınıcam tokıye yazılmıstık teslim aldık bu ayın sonunda tasınıcaz kısmetse net hemen olmayabilir ama fırsatını bulunca yazarım gene seninde oglun olcak galiba hayırlısı olsun cnm allah saglıklı sıhatlı kucagına almayaı nasip etsin.hamile arkadaslarımızada allah hepinize hayırlı evlatlar versin.22 haftadayım bu hafta dogumum agustosun ılk haftasına geliyo insallah sag salim kucagıma alırım oglumu hepinizi opuyorum
kızlaarrrrrrrrrr şaka gibi ama dün regl olmam lazımdı ama tık yok,üstelik bu zamana kadar reglim 1 gün bile gecikmezdi.aksine gecen ay 2 gün erkende olmuşdum
eğer şayet gebe isem resmen şok olacağım malum bu ay yumurtlama günlerimi grip olduğumuzdan ötürü kaçırmışdık,sadece 17.günde bir şey olmuşdu
eğer oda tuttuysa büyük şok yaşayacağım
çünkü bu ay olmaz diye düşünüyordum.
neyse yarın bir kit alayımda ne çıkacak bakayım
kızlaarrrrrrrrrr şaka gibi ama dün regl olmam lazımdı ama tık yok,üstelik bu zamana kadar reglim 1 gün bile gecikmezdi.aksine gecen ay 2 gün erkende olmuşdum
eğer şayet gebe isem resmen şok olacağım malum bu ay yumurtlama günlerimi grip olduğumuzdan ötürü kaçırmışdık,sadece 17.günde bir şey olmuşdu
eğer oda tuttuysa büyük şok yaşayacağım
çünkü bu ay olmaz diye düşünüyordum.
neyse yarın bir kit alayımda ne çıkacak bakayım
heyecanla çift çizgi haberi vermeni bekliyorum canımm....
şimcik kızlar az önce kit aldım yaptım.sonuç çok çok açık bir ikinci çizgi
3 gün sonra yaparsam büyük bir ihtimalle daha belirgin olacak.şu anda betahcg baktırsamda çok düşüktür.çünkü
ilişkimin olduğu 17.günden bu güne daha 13 gün olmuş,kitte çıkması bile çok tuhaf...
haftaya gidip betahcgden baktıracagım...
açıkcası ultrasondan bir seyler görene kadar inanamayacağımmm:26:
ikinci çizgide o kadar bellli belirsizki dikkatli bakınca ancak anlaşılıyor.çok erken yaptım gene ben galiba:18:
neyse bakalım zaman ne gösterecek,umarım hamileyimdir
3 gün sonra yaparsam büyük bir ihtimalle daha belirgin olacak.şu anda betahcg baktırsamda çok düşüktür.çünkü
ilişkimin olduğu 17.günden bu güne daha 13 gün olmuş,kitte çıkması bile çok tuhaf...
ikinci çizgide o kadar bellli belirsizki dikkatli bakınca ancak anlaşılıyor.çok erken yaptım gene ben galiba:18:
açıkcası ultrasondan bir seyler görenecanım kadar inanamayacağımmm:26
ikinci çizgide o kadar bellli belirsizki dikkatli bakınca ancak anlaşılıyor.çok erken yaptım gene
canım çok sevindimmm...listeye beraber yazılmıştık aynı ayda hamile olarak yazılmış olacağız senin adına çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?