Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bence erteleme canım en nihayetinde gideceksin:18:
aynı tedirginlikleri bende yaşayacagım maalesef
neyse Allahdan zaman su gibi geçiyor

evet zaman hızlı geçiyorr öğrendiğimde 4+2ydi... bugün 5+3 olmuşum :)

ama korkular tedirginliklerr çok fazla oluyorr....

Kendimi okadar hazırlamama rağmen korkmadan hamile kaldımm ama şuanda doktora gitmeyi hiç istemiyorummm

devlet hastanesi olduğu için 9 nisan 13 nisan 18 nisan 27 nisanlara randevum var artık bunlardan birinde gidicemm ama erteledikçe ertelemeye çalışıyorummm iştee

iyi iyi bak 1 ayı geçmiş bile

zaten kesede olsun ki gittiğinde göresin yada kalp atışları
ona denk getir bence

iyi iyi bak 1 ayı geçmiş bile

zaten kesede olsun ki gittiğinde göresin yada kalp atışları
ona denk getir bence

kese 1000 küsürlerin üstünde görünürmüşşş bende 31 martta kan vermiştim ozaman 590 dı şimdi katladığı için görünür.... kalp atışı 6+ civarı başlıyor ama hayırlısı belki pazartesi giderim gitmezsem cumaya artıkkk

ama dış gebelik mi boş gebelik mi molmü diyede ihmale gelmez normalde gitmem lazım

herşeyin hayırlısı artıkkk bende 12 haftayı bir atlatsammm en azından düşük tehlikesini atlatmış olcammmm diye düşünüyordum ama bir arkadaş yazmış ya 26. haftada mol olduğu çıkmış dopplerde bi işe yaramıyorrrr.... Erkenden gircektim ama doktor uygun görüp gir derse girerimmm yoksaa normal takibin dışında bir şey yapmayı düşünmüyorumm....

herkese günaydınlar baya geç oldu ama anca girebildim,malum ev işleri baya da uzak kalınca bu işlerden şimdi adaptesi zor oluyor,burcuerdem hayırlı olsun oğlun olacağını öğrenmişsin,Allah tamamına erdirsin inşallah,beni de listeye eklerseniz bilgim parsiyel mol gebelik 4 yıllık evliyim,bekleme sürem 1 yıl daha o da yeni başladı,Allah nasip ederse herşey yolunda giderse seneye bu zamanlar tekrar düşünmeye başlarım belki

Çok tşk ederim arkadaşlar darısı sizlerinde en kısa zamanda basına inşallah.

Kübracım walla bana mol teşhisi koyan doktorumu bana cok övmüşlerdi erkenden cinsiyet biliyor diye bende ilk hamileliğimde ona gitmiştim ama ne yazıkki mol gebelik+ kürtaj işlemleri yapabildi anca.Hamile kaldıgımdan beride hiç gitmemiştim gitmek istedim muayene etti işte bebeğimiz erkek dedi Ben yanılma payı olabilirmi dedim tıpta herzaman risk vardır dedi ama pipidimi görebiliyorum dedi ben bu sefer hiç göremedim beni eşime gösterdi çıkıntı varmış nekadarı dogru ilerleyen haftalarda görecegiz bakalım.Kız yada erkek olması hiç farketmez yeterki saglıcakla kucagıma alayım tek istegim bu.

Sunacım sende dayak istiyosun herhalde Ertele ertele nereye kadar Bence erkenden git tedbirini al sonradan pişman olma.Kaçış yok doktorlardan onlarda bizlerin saglıgı için görev yapıyorlar sonuçta ihmal etme derim.Gittiginde mutlu haberi aldıgında artık her hafta gitmek isteyeceksin :)

Arzuesma-Dbediz sizleride ekledim listemize inş ugurlu gelir sizlerede korunma süreniz bittiginde güzel haberlerinizi yazarız.

Cahide ablacım sen gittinmi doktora? 8.aya geldin sende merak ediyorum sana ne diyecek.İnşallah korunmayı bıraktırır.
Kayboldum nerelerde acaba? En son bebeginde sorun görmüşlerdi sonra ne yaptı hiç haber alamadık inş hayırlı haberler almıstır.Keşke girip bilgi verse :26:

Bugün hava çok güzel eşimde evde biraz havanın tadıını çıkaralım diyoruz Hepinize iiyi haftasonları :) :) :)

slm kızlar nasılsınız?haklısın burcucum cok oldu yazamadım 1 ayın nasıl gectıgını inanınki ben bile bilemiyorum ordan oraya bebegimizde multiple kroid pleksus kistleri var prof gittik amniyosentez yapıldı allaha cok sukurki temiz cıktı salı gunu gene prof gidicaz tekrar olcumlerini yapacak ondasn sonra rahatlıcaz insallah kistler tek basına onemli degil 7 veya 8 ayda kaybolurlar dedi dok insallah oyle olur onun dısında tasınıcam tokıye yazılmıstık teslim aldık bu ayın sonunda tasınıcaz kısmetse net hemen olmayabilir ama fırsatını bulunca yazarım gene seninde oglun olcak galiba hayırlısı olsun cnm allah saglıklı sıhatlı kucagına almayaı nasip etsin.hamile arkadaslarımızada allah hepinize hayırlı evlatlar versin.22 haftadayım bu hafta dogumum agustosun ılk haftasına geliyo insallah sag salim kucagıma alırım oglumu hepinizi opuyorum

gecenlerde gıttıydım 1 sene dedı bana doktor zaten beyenmedım doktoru sordugum soruya ben cevap verdım resmen vwe bana senın gıbı hastam gelmedı dedı manyak adam boyle benden baklım haftaya gıdecem reglı olmamı beklıyorum bıtsın oyle gıdecem bırde hemotolojıden alfdım randevu konuşucam 2 doktorla sanırım benım mayısta anca olur başlamam

heyca ve dursun var arkadaşlarrrrr bılgılerınızı gecın burcu sızıde eklesın lısteye sayfa sonunda lıstemız var bılgınız olsun yenı gelen arkadaslar

slm benide listeye ekleyinnnnnnnnnnnnn bilgilerim (parsiyel mol)1 yıl korunma süreci idi ben 6 ay korundum ve şuan hamileyim adet tarihi 20 şubat

Şu doktorlar bazen cok gıcık olabiliyorlar psıkolıjıyı alt üst etmede üstlerine yoklar sen en iyisi başka doktorada görün durumundan bahset korunmayı bıraktırmaları gerekir.Mayıs ayından itibaren sendende güzel haberleri bekliyoruz inş topiğimiz sanada ugurlu gelecek :)

slm benide listeye ekleyinnnnnnnnnnnnn bilgilerim (parsiyel mol)1 yıl korunma süreci idi ben 6 ay korundum ve şuan hamileyim adet tarihi 20 şubat

Selam canım hoşgeldin aramıza.Gebeliğin hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah.Listeye ekledim senide :)

Canım yaaaa.Bende bugün seni sordum ne yapıyor nerelerde diye.Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim.Oğluşun bak sizi üzmemiş inşallah bir sonraki doktor muayenizde güzel geçer.Evinde hayırlı olsun güle güle saglık,huzur ve mutlulukla oturmanız nasip olsun.
Bir pipilide şimdilik benden geliyor onun içinde çok tşk ederim :) Kendine çok iyi bak bebişimize tabi

kızlaarrrrrrrrrr şaka gibi ama dün regl olmam lazımdı ama tık yok,üstelik bu zamana kadar reglim 1 gün bile gecikmezdi.aksine gecen ay 2 gün erkende olmuşdum
eğer şayet gebe isem resmen şok olacağım malum bu ay yumurtlama günlerimi grip olduğumuzdan ötürü kaçırmışdık,sadece 17.günde bir şey olmuşdu
eğer oda tuttuysa büyük şok yaşayacağım
çünkü bu ay olmaz diye düşünüyordum.
neyse yarın bir kit alayımda ne çıkacak bakayım

Ay hadi hayırlısı kübracım inşallah sıra sendedir

heyecanla çift çizgi haberi vermeni bekliyorum canımm....

şimcik kızlar az önce kit aldım yaptım.sonuç çok çok açık bir ikinci çizgi
3 gün sonra yaparsam büyük bir ihtimalle daha belirgin olacak.şu anda betahcg baktırsamda çok düşüktür.çünkü
ilişkimin olduğu 17.günden bu güne daha 13 gün olmuş,kitte çıkması bile çok tuhaf...
haftaya gidip betahcgden baktıracagım...
açıkcası ultrasondan bir seyler görene kadar inanamayacağımmm:26:
ikinci çizgide o kadar bellli belirsizki dikkatli bakınca ancak anlaşılıyor.çok erken yaptım gene ben galiba:18:
neyse bakalım zaman ne gösterecek,umarım hamileyimdir

Maşallah bune bereketli bir sene İnşallah hamilesindir canım kendine çok dikkat et beta hcg dedigin gibi çok düşüktür o yüzden bol bol dinlen bebişin sıkıca sana tutunsun.Hadi bakalım hayırlı haberlerin olsun :)

çok sevindim inş hamilesindir hamişler ne olur bana dua edin bende bu ay hayırlı haberi alım

kızlar sabah hastaneye gitmek için evden çıktık ve ardayı annemlere bırakıp öle geçicektikki yolda kaza oldu ve bir araba bize arkadan çarptı çok kötü oldum karnıma ağrı girdi...
belim kopucak gibiydi....

biraz kendimi toparladımmm hastaneye gittimmm doktorum bana 6 ay korun diyen doktorumdu....

anlattım işte kaza bir iki nokta lekem oldu dedm sarımsı oldu falan diye hemen baktııı.. Dinlen dediii zaten bu ay lekelenme olabileceğinin ve normal olduğunu ancak kanama vs olursa hemen acile gitmemi söyledi

kese oluşmuş bu arada daha küçük olduğu için kalp atışımız beklenen üzere görünmedi karından baktı...

kese çok düzgün dedi mol gebelik geçirdiğimi söyledimm mol şüphesi uyandıracak br görüntüsü olmadığını söyledi...

dedim dopplere girmem gerekirmiii

dopplerle mol gebelik olup olmadığı anlaşılmaz ancak kese bozuk olur kar görüntüsü olur kalp atışı olur yada durmuş öle olursa ŞÜPHELENİP YAPILIRSA DEDİİ belli olur yaanmiii patoloji de kesin sonuç çıkar dedi....

dopplere vs gerek yok dedi için rahat etsin dedi haftayada gel...

kalp atışına bakalım dedi...

ozaman ve idrar testlerinide yaparız dedi...

bir kübracımm sen zaten yumurtalama olduğu zamanda ilişkiye girmişsin o yüzden tutması çok normalll

12-14-16-18 tarihlerinde yumrutalama olur sen tam zamanında ilişkide bulunmuşş o yüzden şaşırmana gerek yok canım...

doğru zaman doğru yerdeymişsinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…