• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bebeğini kucağına almaya az kalmış elegance66,sorunsuz hayırlı doğumlar diliyorum,Allah kolaylıklar versin inşallah,

Kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Rabbim dualarımızı kabul etsin topiğimizdeki tüm herkes zamanı geldiginde hamiş kalsın inş (amin)
Hamilelerimizide Rabbim bebeklerini kucaklarına sag salim şekilde almasını nasip etsin.(amin)

Biz doktordan geldik mol gebelik teşhisimi ve tedavimi sürdüren doktoruma gittim ilk kez :) Hamile oldugumu söyledigimde güldü bekleyemedin degilmi 1 yıl dedi :1:
Tahlillerime falan yaptı hepsi çok şükür normal :nazar: Ve biz cinsiyetimizide öğrendik teyzeler
OĞLUMMMMMMMM olacakmıs :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
Darısı iisteyen bekleyen herkesin başınaaa.

Merhaba Burcu,

Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin İnşaALLAH....Çok sevindim...Çok mutlu oldum....

Tebrikler canım...Hayırlı bir kul olsun....

.

İlk sayfaya baktığımda; 1 sene korunma süren var...Ama sen 8 ay korundum diyorsun...Peki 8 ay sonra korunmayı bıraktıktan sonra ne kadar süre sonra hamile kaldın...Hemen mi?

Merhaba Burcu,

Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin İnşaALLAH....Çok sevindim...Çok mutlu oldum....

Tebrikler canım...Hayırlı bir kul olsun....

.

İlk sayfaya baktığımda; 1 sene korunma süren var...Ama sen 8 ay korundum diyorsun...Peki 8 ay sonra korunmayı bıraktıktan sonra ne kadar süre sonra hamile kaldın...Hemen mi?

Çok tşk ederim dursun_e.Darısı sizlerinde başına.İnşallah hayırlı saglıklı bir evlat olur.Mutlulugum yarım kalmasın.
Ben 8.ay korunmayı bıraktım o ay olmadı.9.ayda hamile oldugumu ögrendim.

Son düzenleme:
Korunma süresi uzun olanlar için, hemen çocuk olmaz derlerdi...Çok şükür 1 ay sonra hamile kalmışsın...( Demekki yanlış bir bilgi...)

Yüce rabbim, evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşaALLLAH....

Oğlunda hayırla gelsin İnşaAllah....

Rabbim dualarımızı kabul etsin topiğimizdeki tüm herkes zamanı geldiginde hamiş kalsın inş (amin)
Hamilelerimizide Rabbim bebeklerini kucaklarına sag salim şekilde almasını nasip etsin.(amin)

Biz doktordan geldik mol gebelik teşhisimi ve tedavimi sürdüren doktoruma gittim ilk kez :) Hamile oldugumu söyledigimde güldü bekleyemedin degilmi 1 yıl dedi :1:
Tahlillerime falan yaptı hepsi çok şükür normal :nazar: Ve biz cinsiyetimizide öğrendik teyzeler
OĞLUMMMMMMMM olacakmıs :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

amin inşallah canım
canım benim ya içime doğmuştu senin erkek benimde kız doğuyodu seninki çıktı allahım hayırlısıyla sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok dua ediyorum hepimiz için hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım

Korunma süresi uzun olanlar için, hemen çocuk olmaz derlerdi...Çok şükür 1 ay sonra hamile kalmışsın...( Demekki yanlış bir bilgi...)

Yüce rabbim, evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşaALLLAH....

Oğlunda hayırla gelsin İnşaAllah....

Amin inşallah.Senin ne kadar süre oldu?

amin inşallah canım
canım benim ya içime doğmuştu senin erkek benimde kız doğuyodu seninki çıktı allahım hayırlısıyla sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok dua ediyorum hepimiz için hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım

Amin canımm.Bende hep kız hisseettim ama erkekmiş Rabbim onu nasip etmiş demekki çok şükür saglıkla gelsin yeterki başka bişey istemem.Darısı senin basına bakalım senin minik kızmı erkekmi :1:

Amin inşallah.Senin ne kadar süre oldu?

Amin canımm.Bende hep kız hisseettim ama erkekmiş Rabbim onu nasip etmiş demekki çok şükür saglıkla gelsin yeterki başka bişey istemem.Darısı senin basına bakalım senin minik kızmı erkekmi :1:

maşallahhhhhhh burcucugummm senın adına saglıklı olmasına sevındım bebışinin hadı hayırlı ugurlu omurlu olsun oglusunnnnnn

merhaba kızlar ben bugün gittim doktora herşey yolunda şükür kese var içindede yolk vardı onun içindede bebeye ait beyaz bi noktacık vardı haftaya tekrar gel dedi bakalım bebek büyümüşmü sonrası kalp atışı bakalım şuan herşey normal dedi darısı sunaya ve öbür kızlara

merhaba kızlar ben bugün gittim doktora herşey yolunda şükür kese var içindede yolk vardı onun içindede bebeye ait beyaz bi noktacık vardı haftaya tekrar gel dedi bakalım bebek büyümüşmü sonrası kalp atışı bakalım şuan herşey normal dedi darısı sunaya ve öbür kızlara

senin adına çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah pazartesi bende güzel haberlerle dönerimmmmm

Ablacım kimlerin geldigini pek takip edemedim listeye eklenmek isteyen varsa tabikide eklerim bilgilerini listeye göre buraya yazarlarsa sevinirim.

heyca ve dursun var arkadaşlarrrrr bılgılerınızı gecın burcu sızıde eklesın lısteye sayfa sonunda lıstemız var bılgınız olsun yenı gelen arkadaslar

parsiyel mol geçirdim. düşük yapalım 2 ay oldu dr 6 bekleme süresi verdi ve 26 yaşındayım listeye ekleyin benide kızlar :))) inş süre bitincede hamile diye yazarsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. :1:

Son düzenleme:

demek minik bir oğluşun olacak :49:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...
bu arada cinsiyetini çabuk belli etmiş,ben kızımı 5.ayda ancak öğrenebilmişdim:9::9::9:

günaydın sunacım
nasıl gidiyor gebelik

şuan için herşey yolunda canım

bol bol su içiyorummm... akıntım ve iltihap baya azaldı...

tek korkum:18: doktora gitmekkk pazartesiye randevum vardı ama cumayada aldımm belki pazartesi gitmem :36::36: gün daha geçmiş olur diye işte uzatıyorumda uzatıyorummm...

bence erteleme canım en nihayetinde gideceksin:18:
aynı tedirginlikleri bende yaşayacagım maalesef:ssz:
neyse Allahdan zaman su gibi geçiyor:16:

Back