Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

çok tebrik ederim sunaardar allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim ya hamiş hamiş gidiyoruz darısı diğer arkadaşlarımızın başına

selam kızlar nasılsınız?

ben bildiğiniz gibi bulantılar tam gaz devam hiçbişey yiyemiyorum allahtan 3 ay benden alıyo yoksa vicdan azabından mahvolurum.
bizim burdaki belediyenin gebelere özel bir programı var ücretsiz oraya gidiyorum şimdi haftada bir gün gebelikle ilgili herşey var ebeler hemşireler eğitim veriyor herşeyi konuşuyoruz 3 hafta sonra hamilelik egzersizleri yapıcaz çok eğlenceli gidiyor benim içinde bir aktivite oldu otur otur sıkılmıştım.

evet bırazda topallan canım bak cok kotu hasta oldun demekkı bunyen zayıfmış bu ay aldıgın antıbıyotkde guclendırırı senı vucutundakı ıltıhaplarında gıderrrrrrrr bakmışsın hamışşşın ben de su tahlıllerımı tam toplayım verecegım kan varsada verıcem hemotoloktan randevu alırsam tabıkı bırlıkte kalırız hamışşşş allah buyuktur ablamın doktoruyla konustum gecen gun yazdım ama kaıle alınmadı neyse onemlı degılllllll mol de bekleme suresı dıye bısey yok dedııııııııı o eskıden dı dedı acaba dedım bu karsıda doktor burcu damı yksa buna gıtttı burcu sen kıme gıtmıştın hangı doktor demıstı o eskıden dı dıye aynı sozlerı ablamın doktoru dedııııııı

evet ya ilaçda kullandım hamileysem inşallah dezavantaj yaşamam,gerçi ben soguk algınlıgı ve burun spreyi kullandım.antibiyotik doktor verdi ama prospektüsünde gebe iken kullanılmamalıdır yazıyordu bende kullanmadım,gerçi gebe değilimdir ama olsun risk riskdir.
ben okuyorum senin yazdıklarını ablanın doktorunun dedikleride içime su serpti çok iyi yapıyorsun paylaşmakla ben fazlasıyla dikkate alıyorum ablacığımm
Allah hakkımızda hayırlısını versin,inşallah bu ay gebe kalırız

sunaaaaaaaaa sende durumlar nedir canım
dopplere ne zaman gireceksin?kalp atışları ne zaman göreceksin?
bir doktor belirledinmi kendine?

eh işe iyiyiz kafam çok karışık yumurlama günümü bilmiyorum dr bana 2 3 ay bir sorun olmasa gelme dedi hsg den sonra sana müddet vercem kendiliğinden hamile kalamasan ona göre tedavi uygulicam dedi ben bu ay 46 gün sonra adet oldumya o yüzden bilmiyorum

canım bu kulubun doktoru var bora bey ona bir sorsan çok güzel cevaplar veriyor,en azından ne zaman yumurtlayacagını sana söylemiş olur
bir dene bence...

sunaaaaaaaaa sende durumlar nedir canım
dopplere ne zaman gireceksin?kalp atışları ne zaman göreceksin
bir doktor belirledinmi kendine?

canımmm bende daha kese bile görünmedi (590 olmuştu düzenli bir artış var dedi) 1000 üstüne çıkınca görünüyormuş şuan çok küçük olduğu için bu hafta içinde gel dedi ama ben haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorummm...

normal gebelik nasıl ilerliyorsa ölee yapmayı düşünüyorumm eğer allah korunsunda bir problemm falan olursa dopplere girerim...

özelde bir doktora gitmiyorummm ben devlet hastanesine gidiyorummm...

ama bana 6 ay korun diyen doktor vardı taner günay diye artık devlet hastanelerinde de istediğin doktordan randevu alıp gidebiliyorsunn ben onu buldumm pazartesiye boştu bende ona aldımm gidicemm iştee..

mol diyince sürekli ihtimallerden yorum yapıp korkutuyorlarrr... söylemeyince o an nasılsa onu söylüyorrr....

kendimi çok doktora adepte etmemeye çalışıyorummm...

verende allah alanda diyorummmmm günlerimi öle geçiriyorummm sürekli bir şey olcakmış gibi düşünürsemm zaman geçmiyor bir yerde dış gebelik falan okudum ozamanda etkilendimmm

ne girip okuyorum ne kimseye söyleyip aklımı karıştırıyorumm oluruna bıraktımmmm....

rabbimmm aldıı şimdi yeniden verdiii kısmetse yiyeceği ekmek varsa gelir diyorummmm....

hastaneye gidip gelince sizlere yazarım habersiz bırakmam

iyi dileklerini tebriklerini ileten herkesede çok teşekkür ederimmmm....

Abla benim gittigim doktorlardan öyle diyen olmadı :) gulcelin gittigi doktor demişti galiba onlar eskidendi diye yanlış hatırlamıyorsam tabi. İnşallah sende güzel haberlerle dönersin.

hımm anladım:26:
tamam canım takipdeyiz o zaman

Abla benim gittigim doktorlardan öyle diyen olmadı :) gulcelin gittigi doktor demişti galiba onlar eskidendi diye yanlış hatırlamıyorsam tabi. İnşallah sende güzel haberlerle dönersin.

aklımda sen kalmıssın canım sankı ondan dedım gulceye sorarız gelınce kıme gıtmış olur gelırse sorun kızlar bu doktor kımdı dıye merak ettım acaba aynı doktormu bu karsıda atakoyde bu doktor

doktorlara bakmıyorum canımmmm artık ben sadece o an giriyorummm nederse o yok korun yokşu bu ondan çok tahlillerimi dikkate alıyorummmm.....

suna düşük yaptığın ne zamandı ne kadar zaman geçti??? ben 8 şubatta düşük yaptım 8 mayıstan sonra yani 3 ay geçince korunmak istemiyorum doktor 6 ay bekle mutlaka diyor kafam çok karışık bunalımlardayım yine bu ara. senin nasıl oldu bahsedermisin biraz?

ben 5 ocakta kürtaj oldummm canım... 20 ocakta da patoloji raporunu almaya gittiğimde parsiyel mol olduğum ortaya çıktı hemen hcg bakıldı 7,8 sonrada sıfırlanmıştı hcg... Sonra kontrollere gittim ama ben tam anlamıyla bir korunma sürecine girmedim gibi bir şey bu ayda yumurtalama günlerine falan dikkat edip hamile kaldımmm....

ama herkesin bünyesi bir değil canım ben mol gebelikde hiç bir yan etki yaşamadımmm ne ultrasyonda ne kürtajda falan kimse mol olduğunu anlamadı doğal olarak şiddetli bir kanama yada bulantı yaşamadım... Kürtajımıda normal şekilde oldum...

buda biraz bana cesaret verdiii....

kendini hazır hissettiğinde bırak herşeyi gögüsleyebileceğini düşündüğündee yoksa korkularr insanı biraz yıpratıyorr....doktora gitmeye korkuyorum açıkcası ağzımda falan hep uçukladı...

Özellik kese falan görünmesi kesin olsun diye pazartesi gitmeyi düşünüyorum 5+5 olucak ozamann....

10 gün sonrada kalp atışı görmeye giderim gibi geliyorr tabii herşey yolunda olursaa....

yani herşey sende bitiriyorrrr... Kendini hazırlaaa iyiyede kötüyede ölee bırak derim ben...

merhaba kızlar ben mart 29 da doktora gittim kese göründü cuma tekrar gidecem inş kalp atımı başlamıştır bakalım (adet tarihi 20 şubat )6 ay korunma parsiyel mol herkese allah bebişler nasip etsin içindede banaogluma kardeşşş.

inşallah canımmm rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın oğluşlarımızada kardeşlerini

benimde adet tarihim 29 şubat aramızda 9 gün var....

kaç haftalıkken görmüş oldunnn keseyiii

ben 4+2 günlükken gittim idrar yollarımdan dolayı ama görünmedi...

bu hafta içinde gel dedi ama ben pazartesi gidicem....

ewet gittim 29 mart da gittim kese vardı haftaya tekrar gel gelişimine bakacagız dedi cuma gidecem mol geçirdiginden dolayı takip gerekiyor dedi bende cuma saba 10 50 randevu aldım orda çıktıktan sonra başka doktora 11 30 da randevum var 11 30 daki dopler olacak bakalım aynı şeylerimi söylecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…