• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Müsait olamamıstır belkide kötü birşey olmasında :50:
Mutluluğunu ailesiyle paylasıyor olmalı inşallah tahminlerimiz dogrudurda suna doya doya seviniyordur.
Bu mübarek cuma gününde Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.Hepimiz saglıklı sıhhatli bebişler dünyaya getirelim diger arkadaslarımızında göbüşleri hemencik miniklerle dolsun (aminnnnn)

kızlarrrr geldimmmmmm

evettt karşınızda artık bir :49: var

ana sağlıkda kan değerim 111 çıktı kadın bugünün tarihine bakarakkk demişş bana değer düşükkkk,

,sonra devlete gittim bir daha yaptırdımmm 265.44 olmuşşş sizce artış nasılllll

4+2 günlük şuandaa.....

burcucum senin kaç çıkmıştııııı

kızlarrrr geldimmmmmm

evettt karşınızda artık bir :49: var

ana sağlıkda kan değerim 111 çıktı kadın bugünün tarihine bakarakkk demişş bana değer düşükkkk,

,sonra devlete gittim bir daha yaptırdımmm 265.44 olmuşşş sizce artış nasılllll

4+2 günlük şuandaa.....

burcucum senin kaç çıkmıştııııı

Maşallah canım benim.Süper süper süperrr :46: :46: :46:
Rabbim bak senide çok bekletmedi :nazar: Allahım tamamına erdirir inşallah.
Bence sen değerlere takılma fazla.Benim 5gün geçtiğinde 178di sonra 10.gün 1771 di.Seninki gayet güzel bence :) :) :)
Tebrik ederim taze anne.Listeyi değiştirmek istiyorum hemen :32: :32: :32:

Maşallah canım benim.Süper süper süperrr :46: :46: :46:
Rabbim bak senide çok bekletmedi :nazar: Allahım tamamına erdirir inşallah.
Bence sen değerlere takılma fazla.Benim 5gün geçtiğinde 178di sonra 10.gün 1771 di.Seninki gayet güzel bence :) :) :)
Tebrik ederim taze anne.Listeyi değiştirmek istiyorum hemen :32: :32: :32:

çok saol canım ya kadın beni çok korkuttu....

Devlet hastanesinede gittim kan pazartesi çıkar dedi şimdi baktımda sonuç çıkınca bende gösteremedimmm....

Banada normal geldi ama genede sorayım dedimmm....

evettt ben çok istedim rabbimde şükürler olsun benim sesimi duydu....

kimselere söylemedimmm sadece eşim biliyorr....

çok yeni kimse bilmesinnnn.....

sizler bilin şimdilik bana yeterrr sizler benim en yakınlarımdan daha yakın oldunuzzzz.....

rabbim isteyen herkese versinnn.....

değiştir canım inşallah bir çok mol gebelik geçirmiş yada yeni adını duyanlara ne olduğunu bile bilmeyip doktor tarafından korkutulan bir çok kişiye bir faydam olurrrr

güzel bir hamilelik geçiririmmmmm veee onlarda rahatlar okudukça

Adet gününde 111 cıkması kadar güzel şey varmı yaaa bence keyfine bak :51: :51: :51:
Benim senin durumundanda kötüymüş değerim baksana nerden nereyeee :10: :nazar: İnşallah sende sorunsuz tamamlayacaksın 40 haftayı :) EEE eşin ne tepki verdi :)

değiştir canım inşallah bir çok mol gebelik geçirmiş yada yeni adını duyanlara ne olduğunu bile bilmeyip doktor tarafından korkutulan bir çok kişiye bir faydam olurrrr

güzel bir hamilelik geçiririmmmmm veee onlarda rahatlar okudukça

hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmm

Adet gününde 111 cıkması kadar güzel şey varmı yaaa bence keyfine bak :51: :51: :51:
Benim senin durumundanda kötüymüş değerim baksana nerden nereyeee :10: :nazar: İnşallah sende sorunsuz tamamlayacaksın 40 haftayı :) EEE eşin ne tepki verdi :)

ozatenn ben söylemedennn anlamıştı sen hamilesinn ben kabul edemedim kanı görmeden ama o çoktan bebiş modundaydııı

geçen bebekde çok ilgisizdiii...

ama şimdiii

ardaya bakıyorr yediriyorr gezdiriyor uyutuyorrrrr...

sofrayı bile topluyorrr ve uyumama izin veriyorrrr....:49::49::49::49::49::49: yaşasınnnn

suna allah tamamıa erdirsin çok güzel bir duygu inanılmaz doya doya yaşa canım allahım sana burcuya kucaklarınaza sağ salim almayı biz geride kalanlarıda bu güzel müjdeyi nasip etsin aminnnnnn

Son düzenleme:
suna valla şaka maka en sonunda senin için endişlenmeye başlamışdım ama şükür ki çok güzel haberlerle dönmüşsün:21::21:
Allah tamamına erdirsin canım 9 ayı sağlıklı bir şekilde tamamlarsın inşalllaaaaaaaaaaahhhh:49::49:
haydi bakalım sırada ben varım bakalım ne olacak:ssz::ssz:

ozatenn ben söylemedennn anlamıştı sen hamilesinn ben kabul edemedim kanı görmeden ama o çoktan bebiş modundaydııı

geçen bebekde çok ilgisizdiii...

ama şimdiii

ardaya bakıyorr yediriyorr gezdiriyor uyutuyorrrrr...

sofrayı bile topluyorrr ve uyumama izin veriyorrrr....:49::49::49::49::49::49: yaşasınnnn

iyi iyi suna güzel bir faidesi daha olmuş anlaşılan:9::9::9:

suna allah tamamıa erdirsin çok güzel bir duygu inanılmaz doya doya yaşa canım allahım sana burcuya kucaklarınaza sağ salim almayı biz geride kalanlarıda bu güzel müjdeyi nasip etsin aminnnnnn

amin canım güzel dileklerin için çok saol.... Darısı başına en kısa zamandaaaa....

suna valla şaka maka en sonunda senin için endişlenmeye başlamışdım ama şükür ki çok güzel haberlerle dönmüşsün:21::21:
Allah tamamına erdirsin canım 9 ayı sağlıklı bir şekilde tamamlarsın inşalllaaaaaaaaaaahhhh:49::49:
haydi bakalım sırada ben varım bakalım ne olacak:ssz::ssz:

evett canım biraz doktor pimpiriklendirdi ama herşey yolıunda şükür inşallah hep böyle güzel haberler veririmm....

en kısa zamanda listedede hamiş görmek istiyorum senide....

Back