- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.941
suna sen kesin sağlık ocağından sonra kayınvalidene falan gittin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suna sen kesin sağlık ocağından sonra kayınvalidene falan gittin
kızlarrrr geldimmmmmm
evettt karşınızda artık bir var
ana sağlıkda kan değerim 111 çıktı kadın bugünün tarihine bakarakkk demişş bana değer düşükkkk,
,sonra devlete gittim bir daha yaptırdımmm 265.44 olmuşşş sizce artış nasılllll
4+2 günlük şuandaa.....
burcucum senin kaç çıkmıştııııı
Maşallah canım benim.Süper süper süperrr
Rabbim bak senide çok bekletmedi Allahım tamamına erdirir inşallah.
Bence sen değerlere takılma fazla.Benim 5gün geçtiğinde 178di sonra 10.gün 1771 di.Seninki gayet güzel bence :) :) :)
Tebrik ederim taze anne.Listeyi değiştirmek istiyorum hemen
değiştir canım inşallah bir çok mol gebelik geçirmiş yada yeni adını duyanlara ne olduğunu bile bilmeyip doktor tarafından korkutulan bir çok kişiye bir faydam olurrrr
güzel bir hamilelik geçiririmmmmm veee onlarda rahatlar okudukça
Adet gününde 111 cıkması kadar güzel şey varmı yaaa bence keyfine bak
Benim senin durumundanda kötüymüş değerim baksana nerden nereyeee İnşallah sende sorunsuz tamamlayacaksın 40 haftayı :) EEE eşin ne tepki verdi :)
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmm
ozatenn ben söylemedennn anlamıştı sen hamilesinn ben kabul edemedim kanı görmeden ama o çoktan bebiş modundaydııı
geçen bebekde çok ilgisizdiii...
ama şimdiii
ardaya bakıyorr yediriyorr gezdiriyor uyutuyorrrrr...
sofrayı bile topluyorrr ve uyumama izin veriyorrrr.... yaşasınnnn
valla süpersin çözmüşsünn beniiiii
suna allah tamamıa erdirsin çok güzel bir duygu inanılmaz doya doya yaşa canım allahım sana burcuya kucaklarınaza sağ salim almayı biz geride kalanlarıda bu güzel müjdeyi nasip etsin aminnnnnn
suna valla şaka maka en sonunda senin için endişlenmeye başlamışdım ama şükür ki çok güzel haberlerle dönmüşsün
Allah tamamına erdirsin canım 9 ayı sağlıklı bir şekilde tamamlarsın inşalllaaaaaaaaaaahhhh
haydi bakalım sırada ben varım bakalım ne olacak
amin canım güzel dileklerin için çok saol.... Darısı başına en kısa zamandaaaa....