- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #2.961
ceren senin adetine kaç gün kaldı benim daha yumurlama günü bile gelmedi
evett canım biraz doktor pimpiriklendirdi ama herşey yolıunda şükür inşallah hep böyle güzel haberler veririmm....
en kısa zamanda listedede hamiş görmek istiyorum senide....
valla hazancm benim adetim haftaya cumartesi ama problem şu ki ben bu yumurtlama günümü kaçırdım(
maalsef ama bakalım belki genede bir sürpriz olur bilemem
inşallah suna ya bakalım ben bu yumurltama günümü malum nedenlerden dolayı kacırdım
17.gün oldu sadece o günde yumurtlamadan sonraki gün
tutma şansı çok düşük
doktorların klasik halidir zaten bu insanı evhamlandırırlar
sen rahat ol canım Allahın izniyle bir sey olamaycak
gecen burcu yazmışdı çok hoşuma gitti,doktoru demişya yıldırım bir daha aynı yere düşmez diye
kızlar kasıklarım çok ağrıyordu bugünde hastaneydimmm
kan değerime ve idrara bakıldı
28.gün 111
30.gün265.44
31.gün590
artış güzellll dedi.
idrar enfeksiyon varmış gebelik daha erken olduğu için bol bol su iç dedi ilaç vermedi
kese 1000 küsürlerde görülürmüşşş hafta içi gidicem...
kızlar sıcak haberlerle geldımmmmmmm az once ablamın doktorunu aradım bayagı konustuk dedımkı mol gecırdım 1 sene beklenecekmış hayır oyle bısey yokkkkkk dedı o eskıdendı dedı ozel muaynanesıne gıdecem hemen gelın esınıze ve sıze bakalım degerlendırelım muayne yapıcam sızı dedı 1 sene beklmemenız yersız dedııııııı doktorun yerı atakoydeeeeeeee muaynesı 200 muş 150 olur sıze dedı kendılıgınden kredı kartıda gecıyormuş gıtmek ıstersenız dıye bu bılgılerıde verdım bılgı almak ıstersenız konusuruzzzzzzzzzz
kızlarrrr geldimmmmmm
evettt karşınızda artık birvar
ana sağlıkda kan değerim 111 çıktı kadın bugünün tarihine bakarakkk demişş bana değer düşükkkk,
,sonra devlete gittim bir daha yaptırdımmm 265.44 olmuşşş sizce artış nasılllll
4+2 günlük şuandaa.....
burcucum senin kaç çıkmıştııııı
ya ablacım abla diyorum hürmetimden bak dr iyi biliyomusun bazen para için bizim kanayan yaramıza merhem olcakmış gibi davranıyorlar tabi bizde o acıyla hemen inanırız dikkatli ol kaç ay oldu mol gecireli
tesekkur ederım hurmetın saygın ıcın benım ıcın farketmez ne demek ıstersenız dıyın ben oyle takıntılı bırı degılımdır gonlunuzden ne gecerse dıyın bu ablamın doktoru 12 sene once gıtmıştı ablamında olmuyordu bu doktor sayesınde olmuştu deteyı anlatırım ozelden ıstersen benım 8 ayım bu canım kan pırtılaşması da var ben de bı tahlılım var o cıksın ondan sonra doktor doktor gezdırıp bakıcam ne dıycekler bakalım bu arada esın de gelsın dedı esının spermlerıne de vbakıcaz tedavı uyguluyca z dedı bakalım bı rgıdecem ama dur bakalım aynı zaman a doktor hıpnozlukta yapıyor bakarsanız halıl ıbrahım erbıyık atakoyde yerı bakın
allahım o güzel bebişi kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et bak biz olması için neler cekiyoruz oldumuda o zor günleri unutuyoruz bol bol su iç dinlen allah nazarlardan saklasın
hayırlı olsun suna çok sevindim senin adına bende emin ol senle birlikte hamilelik sürecini takip edeceğim :) rahat problemsiz geçer inş hadi bize umut ol. mol ne zamandı üstünden ne kadar zaman geçti. bu hamilelik için dr ne dedi bekleseydin felan dedimi??? ben 10 ay önce mol geçirmiştim sonra 6 ay sonra başka düşük yaptım şimdi 2 ay oldu düşük yapalım 3 ay sonunda korunmasammı diyorum dr tabi 6 ay dedi ama beklemek istemyrmmm
aminn canım...
ama zor günler bitti sanma sakınnn bambaşkaa bir zorluk demiyimmm ama çok daha farklı tedirginlikler yaşıyosunn
daha önümde yok yol var inşallahhh heppsinden yüzüm ak güzel haberlerle dönerimmmm kese kalp atışı tahliller değerlerr inşallah oğluşumdaki gibi güzel olurrr....
inş süpriz yapar olmasada diyer
allah ısterse hersey olur be guzelım uzme kendını
Hayırlı olsun Sunaardar....Tebrik ediyorum...Rabbim hayırlı evlatlar versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?