Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

evett canım biraz doktor pimpiriklendirdi ama herşey yolıunda şükür inşallah hep böyle güzel haberler veririmm....

en kısa zamanda listedede hamiş görmek istiyorum senide....

inşallah suna ya bakalım ben bu yumurltama günümü malum nedenlerden dolayı kacırdım
17.gün oldu sadece o günde yumurtlamadan sonraki gün
tutma şansı çok düşük

doktorların klasik halidir zaten bu insanı evhamlandırırlar
sen rahat ol canım Allahın izniyle bir sey olamaycak
gecen burcu yazmışdı çok hoşuma gitti,doktoru demişya yıldırım bir daha aynı yere düşmez diye

allah ısterse hersey olur be guzelım uzme kendını

kızlar sıcak haberlerle geldımmmmmmm az once ablamın doktorunu aradım bayagı konustuk dedımkı mol gecırdım 1 sene beklenecekmış hayır oyle bısey yokkkkkk dedı o eskıdendı dedı ozel muaynanesıne gıdecem hemen gelın esınıze ve sıze bakalım degerlendırelım muayne yapıcam sızı dedı 1 sene beklmemenız yersız dedııııııı doktorun yerı atakoydeeeeeeee muaynesı 200 muş 150 olur sıze dedı kendılıgınden kredı kartıda gecıyormuş gıtmek ıstersenız dıye bu bılgılerıde verdım bılgı almak ıstersenız konusuruzzzzzzzzzz

kızlar kasıklarım çok ağrıyordu bugünde hastaneydimmm

kan değerime ve idrara bakıldı

28.gün 111
30.gün265.44
31.gün590

artış güzellll dedi.
idrar enfeksiyon varmış gebelik daha erken olduğu için bol bol su iç dedi ilaç vermedi

kese 1000 küsürlerde görülürmüşşş hafta içi gidicem...

allahım o güzel bebişi kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et bak biz olması için neler cekiyoruz oldumuda o zor günleri unutuyoruz bol bol su iç dinlen allah nazarlardan saklasın

ya ablacım abla diyorum hürmetimden bak dr iyi biliyomusun bazen para için bizim kanayan yaramıza merhem olcakmış gibi davranıyorlar tabi bizde o acıyla hemen inanırız dikkatli ol kaç ay oldu mol gecireli

hayırlı olsun suna çok sevindim senin adına bende emin ol senle birlikte hamilelik sürecini takip edeceğim :) rahat problemsiz geçer inş hadi bize umut ol. mol ne zamandı üstünden ne kadar zaman geçti. bu hamilelik için dr ne dedi bekleseydin felan dedimi??? ben 10 ay önce mol geçirmiştim sonra 6 ay sonra başka düşük yaptım şimdi 2 ay oldu düşük yapalım 3 ay sonunda korunmasammı diyorum dr tabi 6 ay dedi ama beklemek istemyrmmm

ya ablacım abla diyorum hürmetimden bak dr iyi biliyomusun bazen para için bizim kanayan yaramıza merhem olcakmış gibi davranıyorlar tabi bizde o acıyla hemen inanırız dikkatli ol kaç ay oldu mol gecireli

tesekkur ederım hurmetın saygın ıcın benım ıcın farketmez ne demek ıstersenız dıyın ben oyle takıntılı bırı degılımdır gonlunuzden ne gecerse dıyın bu ablamın doktoru 12 sene once gıtmıştı ablamında olmuyordu bu doktor sayesınde olmuştu deteyı anlatırım ozelden ıstersen benım 8 ayım bu canım kan pırtılaşması da var ben de bı tahlılım var o cıksın ondan sonra doktor doktor gezdırıp bakıcam ne dıycekler bakalım bu arada esın de gelsın dedı esının spermlerıne de vbakıcaz tedavı uyguluyca z dedı bakalım bı rgıdecem ama dur bakalım aynı zaman a doktor hıpnozlukta yapıyor bakarsanız halıl ıbrahım erbıyık atakoyde yerı bakın

hayırlısı olsun inş vesile olurda bebeiğin gelir

allahım o güzel bebişi kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et bak biz olması için neler cekiyoruz oldumuda o zor günleri unutuyoruz bol bol su iç dinlen allah nazarlardan saklasın

aminn canım...

ama zor günler bitti sanma sakınnn bambaşkaa bir zorluk demiyimmm ama çok daha farklı tedirginlikler yaşıyosunn

daha önümde yok yol var inşallahhh heppsinden yüzüm ak güzel haberlerle dönerimmmm kese kalp atışı tahliller değerlerr inşallah oğluşumdaki gibi güzel olurrr....

doktorlara bakmıyorum canımmmm artık ben sadece o an giriyorummm nederse o yok korun yokşu bu ondan çok tahlillerimi dikkate alıyorummmm.....

bu arada kızlar biraz kendimi anlatmam gerekirse hamileliğin çok başında olduğum için pek bişi anlamış değilim.....

bu hamileliğim mol gebeliğimden daha iyi onda garip bir şekilde düşüceğini biliyormuş gibiydim sürekli gidip iç çamaşarıma bakardımm kan varmı falan diee hatta doktora giderken bile onun öldüğünü biliyordumm sanki çok yoğun bir şekilde hissetmiştimmm....

şimdi iseee rabbim bana bir can daha emanet etti içimde hiç bir kötü bir şey yokk... Hep kendime hatırlattığım bir şey varki verende allah alanda gerisi yalan diyipp gayett normal geziyorummm iş yapıyorumm yani dikkat ediyim yok şu yok bu yokkk... kimselerede söylemedim ki bana demesinler başındakileri atlatamadan 1 ay içinde tekrar hamile kaldısadece sizler ve eşim hariç 2 kişi başka kimse bilmiyorr

sizlere yazıcamkiii mol geçirenlere belki birazda olsa içlerine su serpilirrr tabiii herşey yolunda giderrrse( inşallah herşey güzel gider)

gitmezsede korunmaların gerektiğini daha iyi anlarlarr (ki inşallahda buna gerek kalmaz)

çok haklısın ama şükürki hamilesin ve herşey Allahın izniniy çok güzel olcak

allah ısterse hersey olur be guzelım uzme kendını

yok abla ya üzmüyorum hatta gebe olmasamda şu açıdan iyi olur benim için çünkü dün 1 nisan itibariyle 6 ay olacak.
dolalayısıy doktorların 6 ay demesiyle daha bir gönlüm rahat olur bakacagız artık hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…