• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

işde bende o yüzden 1,5 aylık olunca git dedim,çünkü bende kese görülebilecegi zaman gitmek istiyorum
sonra erken gelmişsiniz bu haftada hiçbirsey goremeyız soyleyemeyız dıyorlar:ssz::ssz:

işde bende o yüzden 1,5 aylık olunca git dedim,çünkü bende kese görülebilecegi zaman gitmek istiyorum
sonra erken gelmişsiniz bu haftada hiçbirsey goremeyız soyleyemeyız dıyorlar:ssz::ssz:

aynen hemde zaman geçmiş olurrrrr hamişliğimi benimsemiş olurmmmm ama kısmett hala adet olcakmışım gibi ağrılarımm var

adet olacağın zamanki ağrılar ile gebeliğin ilk aylarındaki ağrılar kısmende olsa aynıdır:34:
gönlünü ferah tut...
yarın herseyi öğreneceksin:49:

canım tebrıkler hamışsın sen kana gerek yok bak cıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş bıle ılklerde boyle sılık cıkar zatennnnnnn hayırlısı olsun cerencıgım sanada gecmış olsun canımm dıkkat et kendıne sarımsak ye grıbe ıyı gelır bıre bır antıbıyotıktırrrrrrrr

adet olacağın zamanki ağrılar ile gebeliğin ilk aylarındaki ağrılar kısmende olsa aynıdır:34:
gönlünü ferah tut...
yarın herseyi öğreneceksin:49:

eski gebeliklerimde hiç böyle olmazdıııı offfff hergün yeni birşeyler yaşıyorummm kan sonucunu görsemde sizde bende kurtulsakkkkk

sürekli mızmızlanıyorummmm

canım tebrıkler hamışsın sen kana gerek yok bak cıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş bıle ılklerde boyle sılık cıkar zatennnnnnn hayırlısı olsun cerencıgım sanada gecmış olsun canımm dıkkat et kendıne sarımsak ye grıbe ıyı gelır bıre bır antıbıyotıktırrrrrrrr

sağol abla ya sorma acayip bir grip geçirdim,bir türlü iyileşemiyordum cok uzun sürdü,ama Allaha şükür şimdi daha iyiyim:21::21:

Sunacım meraktan çatladık walla ne zaman cıkacak sonuc yahu ? :1: :1: :1:
Nerede vermiştin kanı bukadar geç çıkıyor...

sağlık ocağında verdim hatta siteden bakıyorumda ama kayıt bulunamıyor diyor :( yarın gidip bizzat öğrencemm heralde :)

neyse hala adet olmadımmm inşallah test doğrudur kandada çıkar....

Hayırlı cumalar kızlar,
Nasılsınız? Hava burada yağmurlu karanlık çöktü içim karardı.Suna daha gelmemiş naptı acaba bencede kesin hamile değeri kaç :1: :1: :1:

hayırlı cumalar burcucum;
heyecanla sunayı bekliyorum,ama sağlık ocakları bile kapandı bizim kız ortalarda yok:50:

sunaaaaa gel artık merakdan öldürecekmisin sen bizi:19:

yeni anne adayımız haydi ama:21::21:

hayırlı cumalar burcucum;
heyecanla sunayı bekliyorum,ama sağlık ocakları bile kapandı bizim kız ortalarda yok:50:

Sunaaaaa gel artık merakdan öldürecekmisin sen bizi:19:

Yeni anne adayımız haydi ama:21::21:

benımdemısafırım vardı gıder gıtmez mısafır actım yıne yok bu nerelerdesınnnnnnn canım merakla senı beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz keske telefon nolarmızı alsaydık ceren arardık ogrenırdık ben de meraktayımmmm hayırlı haber getırırı bıze ınsallah hamıştır kesın kesınde ınsan yınede merak edıyor ısteeeeee bu arada hayırlı cumalar burcu sen nasıl sın canım

Back