- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #2.901
burcu sendede mi böyle olmuştuuu....
Hayırlısı olsun inşllah canım benim.Büyük bir ihtimalle var gibi.İnşallah bu sefer sağ salim kucagına alman nasip olur.Benim adetim 5 gün geçtiginde seninkinden bile çok silikti seninki masallah belli etmiş bile kendini :) Hadi kan sonucunda cıksında bir bakalım değerine keseyi görecegin bir değerse hemen koş hastahaneyeee
Eki Görüntüle 377285
dün gece yaptım yorumu sana bırakıyorummm ben daha önce idrar testi hiç yapmamıştım.....
canım çok sevindim inş tamamına erer hayırlısıyla hadi gözümüz aydın
saol canım ama kan sonucunu görmeden inanamayacağımm....
verdim tahlil ne zaman sonuç
cuma dedi ama perşembe çıkar geçen seferki hamileliğimde öle demişti çünkü ordan biliyorumm....
zaman geçmek bilmez şimdi hayırlısı olsunda inş güzel haberlerle gelirsin
ya bilemiyorum dün çok ev içi yaptım çok yorulmuştumm oğlumu babasına verdim topikleri okuyordummm ki hemen çıkanlar olmuş bende dün sabahdan aldım ama cesaret edemedim dünde yaptım yattım uyuya kalmışımmm eşimle oğlum geldiğinde kalktım ki bi baktım böle eşime gösterdim oda dedi çift çizgiii sabah hemen kalktımmm kan verdimmm hala emin değilim....
adette olmadımmm inşallah kandada çıkarr
haklısın sunacımm kanda görmen seni daha çok mutlu eder ve dahada emin olursun...
ama bence hamilesin,düşünsene bugun regl olman gerekmiyormuydu ama olmadın,hatta gecen sefer daha erken olmuşdun..
hakkında hayırlsı olsun canım...
bebişimizde hayılır uğurlu olsun inşallah
amma velakin şu anda senin yerinde bende olsam kan testimi almadan çok fazla emin olamazdım
çıkar canım inşallah güzel bir sonuc cıkar
sonra 1,5 aylıkken dopplerede girersin iyice rahatlarsın
bakalım mol geçirmiş biri olarak senin doktorun nasıl takip yapacak
bizi evhamlandırıp duruyorlardı,bu gebelik sürecindede gecerli olacakmı acaba
titizlikle duracaklarmı,sözde haftalık bethcg falan bakacaklarmış
bendede göreceğiz ne kadar titiz davranıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?